2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımm bende senın gıbı kotu olmustum o an,ama sukur kızım yuzumu kara cıkarmadı...
Bu arada vajınal yapısıklık cogu bebeklerde kremle gecıyormus canım,ınsallah mudahaleye gerek kalmaz,sen kendınmı anladın canım yoksa doktormu farkettı

canım ben kendim anladım
daha evvel yoktu bir kaç haftadır oldu
yarın doktora göstercem bakalım inşallah ameliyata gerek kalmaz

herkese merhaba güzell mart anneleri. Tam dünya kadar alıntı yapıp bir sürü sevgi mesajı yazmışkenn birden elektirikler gitti. benim şimdiki durumummm

Cevaplarımı yazdıktan sonraki durumum bu olacak. şimdi ben bilgisayarın ve elektiriğin azizliğine uğramadan geçmişe göz atayım

herkese merhaba güzell mart anneleri. Tam dünya kadar alıntı yapıp bir sürü sevgi mesajı yazmışkenn birden elektirikler gitti. benim şimdiki durumummm

Cevaplarımı yazdıktan sonraki durumum bu olacak. şimdi ben bilgisayarın ve elektiriğin azizliğine uğramadan geçmişe göz atayım

canım ben kendim anladım
daha evvel yoktu bir kaç haftadır oldu
yarın doktora göstercem bakalım inşallah ameliyata gerek kalmaz

canım nasıl anladın pekı,burda bı ara konusmustuk bu mevzuyu,sonrasında hemen doktorumuza sordum,bı doktor sorun yok dedı,,dıgerı hafıf yapısıklık var,ılerleyen zamanda gecer, tedavı gerektırecek durum yok dedı,altını her temızledıgımde ıster ıstemez bakıyorum anlayabılırmıyım dıe ama gordugum kadarıyla normal,sunun ıcın soruyorum,bakıldıgında anlasılabılır bırseymı?

canım aslında anlamak öyle çok kolay olmuyor
benimkide dışardan bakınca açık gibi duruyor ama ben bu durumu daha evvel duyduğum için
daha detaylı bakıyorum ve vajinal bölgenin üstünde iyice açınca bir zar var gibi duruyor
bence tüm kız anneleri her muayenede o bölgeyede baktırsın
bazı doktorlar orayada bakıyor kimiside hiç bakmıyor bile
erken tespit edilirse kremle falan açılması daha kolay oluyormuş

Günlük süt olunca kaynatmamıza gerek yok sanırım, ben günlük sütten yaptım küçük cam kapaklı bir kaba çok güzel oldu, daha biz yoğurda geçmedik gerçi, ben yedim o yüzden giraya 6 ay dolunca vericez

canım benim kıza bizde doktorun önerisiyle keçi sütüyle mayaladık
ama hiç sevmedi ek gıda olarak şu hipp marka pirinçli tahıllıdan veriyorum sadece onu çok sevdi
sen neler vermeye başladın

merhaba canım nsılsın uzun zamandır görüşemedik özledim seni.

çok geçmiş olsun canım inşallah kremle geçer.

canım benim kıza bizde doktorun önerisiyle keçi sütüyle mayaladık
ama hiç sevmedi ek gıda olarak şu hipp marka pirinçli tahıllıdan veriyorum sadece onu çok sevdi
sen neler vermeye başladın

biz bu hafta ilk defa elma veriyoruz, ama hafif kabızlık yaptı bugün 3. günün sonu bugün ara vericem, bir de Giray gece çok kalktığı için evde hero babynin gönderdiği muzlu prinçli sütlü kaşık maması vardı ondan denedim 2 akşam, ilk gün 4-5 kaşık, ikinci gün 8-9 kaşık yedi. Gece de çok daha az kalktı, ben de hippin sütlü prinçlisini alıcam bugün, hero baby'ye çok güvenmiyorum çünkü.
haftaya sebze çorbası, ondan sonraki hafta yoğurt olarak gidicez.

bende sizi özledimm canım

ben meyveleri herhangi bir sıraya koymadım hangi meyveyi yesem onada tattırıyorum
özellikle üzümü sıkıyorum ağzına bazen istemesede mecburen yalanıp duruyor :))
bu arada benim kızım 2 ayda 200 gr. aldı canım çok sıkkın
hala anne sütü veriyorum bir ara idr. yolu enf. nüksetti ona bağladım ama oda geçti hala ilerleme yok
doktora götürüyorum herşeyine bakılıyor bir sorun yok diyor doktor ama kilo alımı çok çok az (
sütümün kalitesi düştü sanırım tabi iştahıda çok az emmek istemiyor pek ondanda olabilir

Eki Görüntüle 490301
oğlum çok yoğun çalışmaya başladı bu aralar teyzeleri:))))
çok tatlı maşallah

Çok güzel ve kullanışlı gözüküyor Ayselcim memmun kalırsan benide haberdar et. bende bu aralar mama sandalyesi bakmaktayım.
Sen ne kadar tatlısın öyle Selçuk paşaa

Resimleri görünce senden cesaret alıp en kısa zamanda bizde denemeye karar verdik Gamzecim. Çok tatlı çıkmışsınız anne kız

Canım resimlerini çekseydin fıstığınnn. çok merak ediyorum o haliniii

Ben kullanıyorum canımm. Gayette güzel yiyo Elif Duru. Sağdığım sütle yada meyve püresiyle organik pirinçliyi karıştırıp veriyorum. Bence deneyebilirsin

Son düzenleme:
merhaba ..tecrüelerinize ihtiyacım var :)4 aylık oğlum var.bebek sütüyle besleniyor.kaşık mama ve püreye geçmek istiyorum.fakat zaman aralıkları ve miktarları ne kadar olmamlı.bebek sütünü azaltıcakmıyım yoksa aralıklarda kaşık mama ve püremi vermeliyim ?neyden ne kadar vericem neyi azalıp arttırıcam puf ne zormuş yahu bi düzen kurabilsek

yarı yaşınız kutlu olsun canım. bir ömürü sağlıkla geçirsin inşallah. biz de pazar günü gireceğiz :))

sağolasın canım sizin de şimdiden kutlu olsun

Maşallah yarı yaşınız kutlu olsun

sağol canım

canım hoşgeldin özledik seni, geçmiş olsun çok, vajinal yapışıklık 2 yaşına kadar düzeliyormuş, düzelmezse o zaman ameliyat oluyormuş canım, burda bir arkadaşımın kızında vardı tam 2 yaşında düzeldi, doktoru öyle demiş.

Mıraycım yarı yasınız kutlu olsun,nıce yaslarını goruruz ınsallah

sağolasın canımmmmmmmmmmmm, Aysima'nın yeni resimlerinden koysana

Miraycım Hipp in mamalarında şeker kullanılmıyo..meyveli olanlarda sadece meyvelerin kendi şekeri var..ztn biberon mamalarındada şeker olmayan tadı nötr olan tek mama heralde o yüzden hipp kullanıyorm..kendi sitesinde açıklamaları var..sertifikaları fln organiklikle ilgili herşeyi var bakarsan eğer..o yüzden hipp i güvenerek kullanıyorm..bide Türkiyede üretilmediği için de güveniyorm çünkü Avrupa bu konuda çok hassas..bebek besinleri konusunda özellikle..yok diyipde içinde varolan bi madde koycaklarını sanmıyorm..denetimler çok sıkı çünkü..

canım internet sitesinden mi aldın bambuları ben de alacağım. adresi mesaj atabilir miisn ?
))

yok cnm marmara foruma giderken tekzen var..ona girdik çıktımızda tam yanında saklı cennet diye bi yer vardı organiklikle alakalı olunca bakiim dedm bi baktm bambu takım aldım..6.5 tl di..sende heryerde bulabilirsin

aşkm bn kndi sütümle yapıyorm gnlde..gece için olanda su ile yapın diyo..dierlrinin arkasında 3 tarf var..ister anne sütü ister mama ister suyla hazırlıyosun..istersen meyvede koyuyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…