- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.721
herkese selam güzel mart anneleri hepinizi öperim
isolde canım dünkü yazıyı gözlerim dolarak okudum
aferin sana ve güzel kızına kocaman yüreğiniz olduğu için
bir an kendimi buldum okuyunca bende böyle ota çöpe üzülürüm
canımm bende senın gıbı kotu olmustum o an,ama sukur kızım yuzumu kara cıkarmadı...
Bu arada vajınal yapısıklık cogu bebeklerde kremle gecıyormus canım,ınsallah mudahaleye gerek kalmaz,sen kendınmı anladın canım yoksa doktormu farkettı
canım ben kendim anladım
daha evvel yoktu bir kaç haftadır oldu
yarın doktora göstercem bakalım inşallah ameliyata gerek kalmaz
canım nasıl anladın pekı,burda bı ara konusmustuk bu mevzuyu,sonrasında hemen doktorumuza sordum,bı doktor sorun yok dedı,,dıgerı hafıf yapısıklık var,ılerleyen zamanda gecer, tedavı gerektırecek durum yok dedı,altını her temızledıgımde ıster ıstemez bakıyorum anlayabılırmıyım dıe ama gordugum kadarıyla normal,sunun ıcın soruyorum,bakıldıgında anlasılabılır bırseymı?
Günlük süt olunca kaynatmamıza gerek yok sanırım, ben günlük sütten yaptım küçük cam kapaklı bir kaba çok güzel oldu, daha biz yoğurda geçmedik gerçi, ben yedim o yüzden giraya 6 ay dolunca vericez
kızlar topicte kimse bunu yaşadımı bilmiyorum
ama benim sanırım kızın vajinal bölgesinde yapışıklık var
yarın doktoru götürücem krem falan veriyorlarmış olmadı ameliyatla açılıyormuş
bu arada ikinci defa idr. yolu enf. oldu sondalı böbrek filmi çektircez sanırım( sinir bozucu bir durum
neyse Rabbim beterinden saklasın
canım benim kıza bizde doktorun önerisiyle keçi sütüyle mayaladık
ama hiç sevmedi ek gıda olarak şu hipp marka pirinçli tahıllıdan veriyorum sadece onu çok sevdi
sen neler vermeye başladın
merhaba canım nsılsın uzun zamandır görüşemedik özledim seni.
çok geçmiş olsun canım inşallah kremle geçer.
biz bu hafta ilk defa elma veriyoruz, ama hafif kabızlık yaptı bugün 3. günün sonu bugün ara vericem, bir de Giray gece çok kalktığı için evde hero babynin gönderdiği muzlu prinçli sütlü kaşık maması vardı ondan denedim 2 akşam, ilk gün 4-5 kaşık, ikinci gün 8-9 kaşık yedi. Gece de çok daha az kalktı, ben de hippin sütlü prinçlisini alıcam bugün, hero baby'ye çok güvenmiyorum çünkü.
haftaya sebze çorbası, ondan sonraki hafta yoğurt olarak gidicez.
çok tatlı maşallahEki Görüntüle 490301
oğlum çok yoğun çalışmaya başladı bu aralar teyzeleri:))))
Çok güzel ve kullanışlı gözüküyor Ayselcim memmun kalırsan benide haberdar et. bende bu aralar mama sandalyesi bakmaktayım.Kızlar Gülnihale bu mama sandalyesini sipariş ettim yarın gelir herhalde E-bebeğe çalışıyorum resmen bu aralar,biraz da oyuncak sipariş verdim Gülnihalin cıngırak ve bi iki bebek dışında oyuncağı yok fazla ,ayaklı olanlara bizde yer yok ev de mutfakta küçük olunca anca bu mantıklı geldi yürüteç de almayacağım için bunda otursun oynasın işte
Eki Görüntüle 496693
Sen ne kadar tatlısın öyle Selçuk paşaa
Resimleri görünce senden cesaret alıp en kısa zamanda bizde denemeye karar verdik Gamzecim. Çok tatlı çıkmışsınız anne kız
Canım resimlerini çekseydin fıstığınnn. çok merak ediyorum o haliniiiKızlar akşam Gülnihale çeyrek şeftali püresi verdim kaşıkla verirken o illa tabağı tutmaya çalışıyordu babasıda ver bakalım ne yapacak dedi verdim eline ve kafayı gömdü tabağa kediler gibi tabi kaşlarına kadar meyve püresi oldu ama çoook tatlıydı yaadevamında hoop banyo ve uyku meyve yeme serüvenimiz böyle bitti
Ben kullanıyorum canımm. Gayette güzel yiyo Elif Duru. Sağdığım sütle yada meyve püresiyle organik pirinçliyi karıştırıp veriyorum. Bence deneyebilirsinSlm kızlar biz de bugün kontrole gittik herşey gayet iyiEk gıdaya başlıycaz artık yavaş yavaş ama dra sinir oldum bi daha gitmem o kadına hiç bişey sorulmuyo resmen azarlıyo insanı Bu arada Hipp kaşık maması aldım ilk defa deniycem kullanan var mı?
yarı yaşınız kutlu olsun canım. bir ömürü sağlıkla geçirsin inşallah. biz de pazar günü gireceğiz :))
Maşallah yarı yaşınız kutlu olsun
kızlar topicte kimse bunu yaşadımı bilmiyorum
ama benim sanırım kızın vajinal bölgesinde yapışıklık var
yarın doktoru götürücem krem falan veriyorlarmış olmadı ameliyatla açılıyormuş
bu arada ikinci defa idr. yolu enf. oldu sondalı böbrek filmi çektircez sanırım( sinir bozucu bir durum
neyse Rabbim beterinden saklasın
Mıraycım yarı yasınız kutlu olsun,nıce yaslarını goruruz ınsallah
fehminin yerinde o doktorla ilgili yazdıklarım aynen geçerli, ben hazır kaşık malarından içinde şeker olduğu için vermiyorum canım, muhallebiyi pirinç unu ve irmikle kendim yapıyorum, içine de bazen meyve ekliyorum bezen eklemiyorum...
...
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr minişim bugün altı aylık olduYarı yaşını sağlıkla doldurdu meleğim çok şükür Allah her yaşını göstersin bizlere, hepimize yavrularımızın inş
canım internet sitesinden mi aldın bambuları ben de alacağım. adresi mesaj atabilir miisn ?
))
Ben de gece için olanı aldım gerçi burdaki markette seçenek yoktu denemek için aldım bakalım inş.sorun olmaz.
Ben de prinçlisini bulamadım yoktu başka yerlere bakmam lazım kendi sütümden mi yapsam üstünde suyla yapın yazıyo biliemedim hangisi daha iyi olur acaba?
Zaten bende diğerlerini istemiyorum hipp şeker ilavesiz drda söyledim nerden biliyorun bebelac ver gitsin diyo sinir kadın
Maşallah yarı yaşınız kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?