- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.701
Cam rendeyıde hemencık alınacaklar lısteme ekledım..
Mırayım hosgeldın dadlım,ahhh bıde ben evımı temızleseydım,ıkı gundur ertelıyom,hayırlısı bakalımm...
Mervecımmm bende kızıma yenı bıseyler alayım dedım,magazalara baktım yenı sezonlar cok pahalı,la ben gıymedım 100 lıralık esofman takımı,bende solugu lcw de aldım,bı sıkayetım yok zaten,sevıyorum ben oranın bebek urunlerını...
Slm kızlar biz de bugün kontrole gittik herşey gayet iyiEk gıdaya başlıycaz artık yavaş yavaş ama dra sinir oldum bi daha gitmem o kadına hiç bişey sorulmuyo resmen azarlıyo insanı Bu arada Hipp kaşık maması aldım ilk defa deniycem kullanan var mı?
dayanamdm artık bernaaa verdmm valla cam rendede aldm ogluma:)) hıppın pırnc mamasnı bıle aldm baklım eyluln ılk haftası kontrlmz var belkı ver der dıye hazrda bulnsn dedımm 4. aydn sonra kullananını aldm bıde kase hedıyesı vardı dedm alıyım alllımm:)))) kuzeyde yıcek gıbı duruoo ınsallah yıen bebek olur
Ya bayılıyorum Selçükeee ya yirim onun akıllı ağır abi ve yaygaracı halleriniiiii,berna ben gülnihali totodan ısırıyorum yumuşak bölge bişi olmaz buluşmada oğlunu ısracam haberin olsun
Kızlar neden cam rende,normal rende olmayormu?
Slm kızlar biz de bugün kontrole gittik herşey gayet iyiEk gıdaya başlıycaz artık yavaş yavaş ama dra sinir oldum bi daha gitmem o kadına hiç bişey sorulmuyo resmen azarlıyo insanı Bu arada Hipp kaşık maması aldım ilk defa deniycem kullanan var mı?
ben aldım yulaflı elmalı ama geceden beri gaz gaz uyumadıda şimdide mızır mızır bilmiyorum ondan mı? ya da patates havuç çorbası yapmıştım oda yapmaz gibi ama gazdan çatlayacak bu gidişle
Hihihihi çağırırım annem ben aldım ondan lacivert beyaz erkek ama çok beğendim aldım 5 yetaleye
cnm cam rende besin değerini kaybetmiyo normal rendede kaybediyo o yüzden bn bambu takım aldm meyveleri bambu bıçakla kesiyorm kabuklarını
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr minişim bugün altı aylık olduYarı yaşını sağlıkla doldurdu meleğim çok şükür Allah her yaşını göstersin bizlere, hepimize yavrularımızın inş
Ben de gece için olanı aldım gerçi burdaki markette seçenek yoktu denemek için aldım bakalım inş.sorun olmaz.ben aldım yulaflı elmalı ama geceden beri gaz gaz uyumadıda şimdide mızır mızır bilmiyorum ondan mı? ya da patates havuç çorbası yapmıştım oda yapmaz gibi ama gazdan çatlayacak bu gidişle
Ben de prinçlisini bulamadım yoktu başka yerlere bakmam lazım kendi sütümden mi yapsam üstünde suyla yapın yazıyo biliemedim hangisi daha iyi olur acaba?cnm rahatlıkla kullanabilrsn..ztn artk 5 aylık olmuş..bn o pirinçliyi kullanıyorm şimdi ztn..bide yulaflı aldm..pirinç bitince yulafa geççem..kendi sütünden yap o pirinçlyi bide içine şeftali rendele bak nası yiyo..ya kase mi???bn aldıımda kase fln yoktuuu bnde istiyom kase(
Zaten bende diğerlerini istemiyorum hipp şeker ilavesiz drda söyledim nerden biliyorun bebelac ver gitsin diyo sinir kadınfehminin yerinde o doktorla ilgili yazdıklarım aynen geçerli, ben hazır kaşık malarından içinde şeker olduğu için vermiyorum canım, muhallebiyi pirinç unu ve irmikle kendim yapıyorum, içine de bazen meyve ekliyorum bezen eklemiyorum...
ilk başta pirinçli mamaları tercih edersen daha iyi olur canım, patateste kabız yapar belki ondandır rahatsızlığı, birde o mamayı ilk defa verdiysen ondan da olmuştur, elmayı ilk verdiğimde kızımda zorlanmıştı ama sonra hazmını kolaylaştırdı elma...
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr minişim bugün altı aylık olduYarı yaşını sağlıkla doldurdu meleğim çok şükür Allah her yaşını göstersin bizlere, hepimize yavrularımızın inş
fehminin yerinde o doktorla ilgili yazdıklarım aynen geçerli, ben hazır kaşık malarından içinde şeker olduğu için vermiyorum canım, muhallebiyi pirinç unu ve irmikle kendim yapıyorum, içine de bazen meyve ekliyorum bezen eklemiyorum...
ilk başta pirinçli mamaları tercih edersen daha iyi olur canım, patateste kabız yapar belki ondandır rahatsızlığı, birde o mamayı ilk defa verdiysen ondan da olmuştur, elmayı ilk verdiğimde kızımda zorlanmıştı ama sonra hazmını kolaylaştırdı elma...
Ben de gece için olanı aldım gerçi burdaki markette seçenek yoktu denemek için aldım bakalım inş.sorun olmaz.
bende o yüzden aldım hipp in sadece bu vardı bide 1 kaşıklık hazırladım verdim alışsın diye ama gazdan kıvrandı durdu şimdide uykusuz ve huzursuz
Canımm gelsin ürünler ben Aysimaya hediye olarak göndericem söz.ne ki kargo 1 günde geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?