2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canımm gelsin ürünler ben Aysimaya hediye olarak göndericem söz.ne ki kargo 1 günde geliyor

Slm kızlar biz de bugün kontrole gittik herşey gayet iyi Ek gıdaya başlıycaz artık yavaş yavaş ama dra sinir oldum bi daha gitmem o kadına hiç bişey sorulmuyo resmen azarlıyo insanıBu arada Hipp kaşık maması aldım ilk defa deniycem kullanan var mı?

Son düzenleme:

ben aldım yulaflı elmalı ama geceden beri gaz gaz uyumadıda şimdide mızır mızır bilmiyorum ondan mı? ya da patates havuç çorbası yapmıştım oda yapmaz gibi ama gazdan çatlayacak bu gidişle

cnm rahatlıkla kullanabilrsn..ztn artk 5 aylık olmuş..bn o pirinçliyi kullanıyorm şimdi ztn..bide yulaflı aldm..pirinç bitince yulafa geççem..kendi sütünden yap o pirinçlyi bide içine şeftali rendele bak nası yiyo..ya kase mi???bn aldıımda kase fln yoktuuu bnde istiyom kase (

bn pirinçlisini kullanıyorm..gece için olanı ve yulaflısını aldım ama daha kullanmadm..prinçlisindn memnunum

fehminin yerinde o doktorla ilgili yazdıklarım aynen geçerli, ben hazır kaşık malarından içinde şeker olduğu için vermiyorum canım, muhallebiyi pirinç unu ve irmikle kendim yapıyorum, içine de bazen meyve ekliyorum bezen eklemiyorum...

ben aldım yulaflı elmalı ama geceden beri gaz gaz uyumadıda şimdide mızır mızır bilmiyorum ondan mı? ya da patates havuç çorbası yapmıştım oda yapmaz gibi ama gazdan çatlayacak bu gidişle

ilk başta pirinçli mamaları tercih edersen daha iyi olur canım, patateste kabız yapar belki ondandır rahatsızlığı, birde o mamayı ilk defa verdiysen ondan da olmuştur, elmayı ilk verdiğimde kızımda zorlanmıştı ama sonra hazmını kolaylaştırdı elma...

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr minişim bugün altı aylık oldu Yarı yaşını sağlıkla doldurdu meleğim çok şükür Allah her yaşını göstersin bizlere, hepimize yavrularımızın inş

cnm cam rende besin değerini kaybetmiyo normal rendede kaybediyo o yüzden bn bambu takım aldm meyveleri bambu bıçakla kesiyorm kabuklarını

canım internet sitesinden mi aldın bambuları ben de alacağım. adresi mesaj atabilir miisn ?

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr minişim bugün altı aylık oldu Yarı yaşını sağlıkla doldurdu meleğim çok şükür Allah her yaşını göstersin bizlere, hepimize yavrularımızın inş

yarı yaşınız kutlu olsun canım. bir ömürü sağlıkla geçirsin inşallah. biz de pazar günü gireceğiz :))

Ben de gece için olanı aldım gerçi burdaki markette seçenek yoktu denemek için aldım bakalım inş.sorun olmaz.
Ben de prinçlisini bulamadım yoktu başka yerlere bakmam lazım kendi sütümden mi yapsam üstünde suyla yapın yazıyo biliemedim hangisi daha iyi olur acaba?
Zaten bende diğerlerini istemiyorum hipp şeker ilavesiz drda söyledim nerden biliyorun bebelac ver gitsin diyo sinir kadın

Maşallah yarı yaşınız kutlu olsun

teşekkürler bide onu deneyeyim çokda severek yemedi zaten

hipp in pirinçli mamasında şeker yok. Ben sütsüz pirinçli kaşık maması kullanıyorum. E-bebekten aldım ben mamayı,marketlerde bulamadım. Kendi sütümle yapıyorum. Alp severek içiyor.

herkese selam güzel mart anneleri hepinizi öperim

isolde canım dünkü yazıyı gözlerim dolarak okudum
aferin sana ve güzel kızına kocaman yüreğiniz olduğu için
bir an kendimi buldum okuyunca bende böyle ota çöpe üzülürüm

kızlar topicte kimse bunu yaşadımı bilmiyorum
ama benim sanırım kızın vajinal bölgesinde yapışıklık var
yarın doktoru götürücem krem falan veriyorlarmış olmadı ameliyatla açılıyormuş
bu arada ikinci defa idr. yolu enf. oldu sondalı böbrek filmi çektircez sanırım ( sinir bozucu bir durum
neyse Rabbim beterinden saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…