2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tamam canım çok teşekkür ederim, bende alayım o zaman, incelememiştim ben içeriğini, milupa da olunca onlarda da vardır sandım, sağolasın.

ronya nerelerdesn ya...gemiş olsn cnm..şif versin Allah en kısa zmnda

bnce yvş yvş meyvelerden bşla birden kaşık mamalarına geçme..kabız olr..günde bi kez bikaç kaşık meyve püresi ver hafta hafta artır miktarı..kaşık mamasına 5 aylık olnca başlarsın..acele etme bnce..sn sütü vermeye dvm et..

tamam canım çok teşekkür ederim, bende alayım o zaman, incelememiştim ben içeriğini, milupa da olunca onlarda da vardır sandım, sağolasın.

rica ederm cnm bn sadece hipp kullanıyorm..baya araştrdm kullanmadn önce..milupa kullananlarda var kötü demiyorm ama şeker olmasa iyi olur mamaların içinde..

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr minişim bugün altı aylık oldu Yarı yaşını sağlıkla doldurdu meleğim çok şükür Allah her yaşını göstersin bizlere, hepimize yavrularımızın inş

tebriklerrr. Darısı bizim başımızaaa. En kısa zamandaaa. Büyümeleri çok güzel bir duygu yaaa
buda bizden sana ufak bi hediyeee.

rica ederm cnm bn sadece hipp kullanıyorm..baya araştrdm kullanmadn önce..milupa kullananlarda var kötü demiyorm ama şeker olmasa iyi olur mamaların içinde..

berna bende oğlumu haftaya bakıcıya bırakıcam artık bişeylerr yemesi gerek bakıcı biberonla verelim diyo ama ben şimdiye kadar biberon vermedim bundan sonrada vermek istemiyorum, senin dediğin pirinçli mamaya baktım aklıma yattı yalnız bu mamayı suyla mı yapıyon benden o kadar süt çıkmaz

Geçmiş olsun canım en kısa zamanda düzelir inşallah kızın
Bende bu gittiğimde bir göstereyim doktora. inşallah bişeycikler çıkmazzz:18::18:

yok cnm marmara foruma giderken tekzen var..ona girdik çıktımızda tam yanında saklı cennet diye bi yer vardı organiklikle alakalı olunca bakiim dedm bi baktm bambu takım aldım..6.5 tl di..sende heryerde bulabilirsin

canım bende bambu takım arıyorum ne var içinde takımın 6.5 tl çok ucuzmuş yaa :) haftasonu gidip hemen alıyım forumun içinde değil dimi giderken

Haklısn bebısım ne desn haklısn ama okdr otobus mınıbus ozurluyımkı hadı tek olsm neyse kuzeyle hıc beceremem ıstnbullu oldgmdn utndm cok pıs ezdn benı:)))
otuurur üşenmem ağlarım bak
Aglmakkk yooooookk gulmekkkk varr:)))) Sende gelıncesı gorusecez canım ınsalllahh
Rahmi degil rami:)
kızım benım aksanım farklı dıorum sızde problm yok yanı gdkrtdudftyjgfcdytsytk:))))) Nolmus yanııı aklıma o an oyle geldııı rahmı deglmıste ramıymıs noldu benı rencıde ettın sımdı mutlumusun! saksı degılım bennnnnn!!:)))
uzn zmn varkı sutumu sagmıorum az cıkarda uzulurm daha cok keslır dıye cesret edemıyrm baska turlu olmzmı bu mama gercı arkasnda yazıodur hıcte ıncelemdm bıde kase hedıyesı vardı dayanmdm dr basla derse bıdaha gelmım dıye aldım:))
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr minişim bugün altı aylık oldu Yarı yaşını sağlıkla doldurdu meleğim çok şükür Allah her yaşını göstersin bizlere, hepimize yavrularımızın inş
Ay ayyy ayyyyyyyyyyyy hemen bugece lıdyaya yarım yaspasta bıde yarım mum alıp kutluosunz:)))

Hosgeldın canım ozledık senı uzun zaman oldu.. Kızının durumunu okudum ınsallah amlyt gerekmz kendılıgnden duzelır gecmıs olsn cok..

Son düzenleme:

canım bende özledim sizi
inşallah dediğin gibi düzelir canım

ronya nerelerdesn ya...gemiş olsn cnm..şif versin Allah en kısa zmnda

canım eve ancak bağlatabildim interneti azcık ayrı kaldım ama aklım sizlerdeydi şükür herkesler iyiymiş
bu arada senin selçükünüde yerim :))

Geçmiş olsun canım en kısa zamanda düzelir inşallah kızın
Bende bu gittiğimde bir göstereyim doktora. inşallah bişeycikler çıkmazzz:18::18:

sağol canım inşallah

bende sizi özledim valla zaman farketmesekte alıştırıyor iyice birbirimize bizleri
eee koca gebeliği yuvarladık azmı

suylada yapabilirsin cnm..kaynamış suyu bi yerde muhafaza et bn öyle yapıyorm..bi çaydanlık kaynatıyorm cam sürahide bekletiyorm ihtiyacım oldukça ordan kullanıyorm..yiyebilei miktarda suyu ısıtp (15-20 san.) sonra kıvamını alıncaya kdr yvş yvş krıştırarak hipp ekliyorm oluyo muhallebi..istersen formül mama al hippin onlada yaparsın..oda bebek sütü sonuçta..bn genelde mamayla hazırlıyorm sütüm yoksa.. tatlandrmk içinde şeftali fln püre halinde koyuyorm içine..

geçmiş olsun hayatım. bende kendiliğinden geçer diye biliyorum. ben hiç kontrol etmedim bak uyansın bakim bende. zar gbi mi anlaşılıyor mu ? doktorun gördü mü ?

kızlar yaa konuyla alakasız olacak ama
şu yukarda geçen reklamlarda hürrem hamam otu yağı reklamı var hani kıllı vücutlu bir erkeğin olduğu
o yağı kullanan varmı yada bilgisi olan pekta ucuz bir şeymiş öldürmesin :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…