- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.741
Miraycım Hipp in mamalarında şeker kullanılmıyo..meyveli olanlarda sadece meyvelerin kendi şekeri var..ztn biberon mamalarındada şeker olmayan tadı nötr olan tek mama heralde o yüzden hipp kullanıyorm..kendi sitesinde açıklamaları var..sertifikaları fln organiklikle ilgili herşeyi var bakarsan eğer..o yüzden hipp i güvenerek kullanıyorm..bide Türkiyede üretilmediği için de güveniyorm çünkü Avrupa bu konuda çok hassas..bebek besinleri konusunda özellikle..yok diyipde içinde varolan bi madde koycaklarını sanmıyorm..denetimler çok sıkı çünkü..
maşallah yavrucuumaaa...Allah nicelerini göstersin
kızlar topicte kimse bunu yaşadımı bilmiyorum
ama benim sanırım kızın vajinal bölgesinde yapışıklık var
yarın doktoru götürücem krem falan veriyorlarmış olmadı ameliyatla açılıyormuş
bu arada ikinci defa idr. yolu enf. oldu sondalı böbrek filmi çektircez sanırım( sinir bozucu bir durum
neyse Rabbim beterinden saklasın
merhaba ..tecrüelerinize ihtiyacım var :)4 aylık oğlum var.bebek sütüyle besleniyor.kaşık mama ve püreye geçmek istiyorum.fakat zaman aralıkları ve miktarları ne kadar olmamlı.bebek sütünü azaltıcakmıyım yoksa aralıklarda kaşık mama ve püremi vermeliyim ?neyden ne kadar vericem neyi azalıp arttırıcam puf ne zormuş yahu bi düzen kurabilsek
tamam canım çok teşekkür ederim, bende alayım o zaman, incelememiştim ben içeriğini, milupa da olunca onlarda da vardır sandım, sağolasın.
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr minişim bugün altı aylık olduYarı yaşını sağlıkla doldurdu meleğim çok şükür Allah her yaşını göstersin bizlere, hepimize yavrularımızın inş
rica ederm cnm bn sadece hipp kullanıyorm..baya araştrdm kullanmadn önce..milupa kullananlarda var kötü demiyorm ama şeker olmasa iyi olur mamaların içinde..
herkese selam güzel mart anneleri hepinizi öperim
isolde canım dünkü yazıyı gözlerim dolarak okudum
aferin sana ve güzel kızına kocaman yüreğiniz olduğu için
bir an kendimi buldum okuyunca bende böyle ota çöpe üzülürüm
yok cnm marmara foruma giderken tekzen var..ona girdik çıktımızda tam yanında saklı cennet diye bi yer vardı organiklikle alakalı olunca bakiim dedm bi baktm bambu takım aldım..6.5 tl di..sende heryerde bulabilirsin
canım dün sana mail atmıştım bilgilerimi gördünmü
canm bende sana mail attım ama görmedin geliba cnm doğum tarihi eksik ondan yollayamadım
d. tarihini yazarsan hemen yollarım
görmedim canım hemen yolluyorum d. tarihini de
yolladın mı cnm gelince hemen yollarım
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr minişim bugün altı aylık olduYarı yaşını sağlıkla doldurdu meleğim çok şükür Allah her yaşını göstersin bizlere, hepimize yavrularımızın inş
Haklısn bebısım ne desn haklısn ama okdr otobus mınıbus ozurluyımkı hadı tek olsm neyse kuzeyle hıc beceremem ıstnbullu oldgmdn utndm cok pıs ezdn benı:)))Aha siz buluşuyonuz muuuu hiç de kıskanmadım
Şaka bi yana çalışmasam alır Gülnihali gelirdim ,ben tee Azerbaycandan gelmişim hepi topu 10 senedir burdayım sizden daha cesaretliyim çıkıp gelirdim siz kendi memeleketinizde gelmiyonuz anacımmmmmm
Aglmakkk yooooookk gulmekkkk varr:)))) Sende gelıncesı gorusecez canım ınsalllahhotuurur üşenmem ağlarım bak
kızım benım aksanım farklı dıorum sızde problm yok yanı gdkrtdudftyjgfcdytsytk:))))) Nolmus yanııı aklıma o an oyle geldııı rahmı deglmıste ramıymıs noldu benı rencıde ettın sımdı mutlumusun! saksı degılım bennnnnn!!:)))Rahmi degil rami:)
uzn zmn varkı sutumu sagmıorum az cıkarda uzulurm daha cok keslır dıye cesret edemıyrmcnm rahatlıkla kullanabilrsn..ztn artk 5 aylık olmuş..bn o pirinçliyi kullanıyorm şimdi ztn..bide yulaflı aldm..pirinç bitince yulafa geççem..kendi sütünden yap o pirinçlyi bide içine şeftali rendele bak nası yiyo..ya kase mi???bn aldıımda kase fln yoktuuu bnde istiyom kase(
Ay ayyy ayyyyyyyyyyyy hemen bugece lıdyaya yarım yaspasta bıde yarım mum alıp kutluosunz:)))Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr minişim bugün altı aylık olduYarı yaşını sağlıkla doldurdu meleğim çok şükür Allah her yaşını göstersin bizlere, hepimize yavrularımızın inş
herkese selam güzel mart anneleri hepinizi öperim
isolde canım dünkü yazıyı gözlerim dolarak okudum
aferin sana ve güzel kızına kocaman yüreğiniz olduğu için
bir an kendimi buldum okuyunca bende böyle ota çöpe üzülürüm
sağolasın canım sizin de şimdiden kutlu olsun
sağol canım
canım hoşgeldin özledik seni, geçmiş olsun çok, vajinal yapışıklık 2 yaşına kadar düzeliyormuş, düzelmezse o zaman ameliyat oluyormuş canım, burda bir arkadaşımın kızında vardı tam 2 yaşında düzeldi, doktoru öyle demiş.
sağolasın canımmmmmmmmmmmm, Aysima'nın yeni resimlerinden koysana
ronya nerelerdesn ya...gemiş olsn cnm..şif versin Allah en kısa zmnda
Geçmiş olsun canım en kısa zamanda düzelir inşallah kızın
Bende bu gittiğimde bir göstereyim doktora. inşallah bişeycikler çıkmazzz:18::18:
Haklısn bebısım ne desn haklısn ama okdr otobus mınıbus ozurluyımkı hadı tek olsm neyse kuzeyle hıc beceremem ıstnbullu oldgmdn utndm cok pıs ezdn benı:)))
Aglmakkk yooooookk gulmekkkk varr:)))) Sende gelıncesı gorusecez canım ınsalllahh
kızım benım aksanım farklı dıorum sızde problm yok yanı gdkrtdudftyjgfcdytsytk:))))) Nolmus yanııı aklıma o an oyle geldııı rahmı deglmıste ramıymıs noldu benı rencıde ettın sımdı mutlumusun! saksı degılım bennnnnn!!:)))
uzn zmn varkı sutumu sagmıorum az cıkarda uzulurm daha cok keslır dıye cesret edemıyrmbaska turlu olmzmı bu mama gercı arkasnda yazıodur hıcte ıncelemdm bıde kase hedıyesı vardı dayanmdm dr basla derse bıdaha gelmım dıye aldım:))
Ay ayyy ayyyyyyyyyyyy hemen bugece lıdyaya yarım yaspasta bıde yarım mum alıp kutluosunz:)))
Hosgeldın canım ozledık senı uzun zaman oldu.. Kızının durumunu okudum ınsallah amlyt gerekmz kendılıgnden duzelır gecmıs olsn cok..
berna bende oğlumu haftaya bakıcıya bırakıcam artık bişeylerr yemesi gerek bakıcı biberonla verelim diyo ama ben şimdiye kadar biberon vermedim bundan sonrada vermek istemiyorum, senin dediğin pirinçli mamaya baktım aklıma yattı yalnız bu mamayı suyla mı yapıyon benden o kadar süt çıkmaz
canım bende özledim sizi
inşallah dediğin gibi düzelir canım
canım eve ancak bağlatabildim interneti azcık ayrı kaldım ama aklım sizlerdeydi şükür herkesler iyiymiş
bu arada senin selçükünüde yerim :))
sağol canım inşallah
bende sizi özledim valla zaman farketmesekte alıştırıyor iyice birbirimize bizleri
eee koca gebeliği yuvarladık azmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?