- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.781
kızlar topicte kimse bunu yaşadımı bilmiyorum
ama benim sanırım kızın vajinal bölgesinde yapışıklık var
yarın doktoru götürücem krem falan veriyorlarmış olmadı ameliyatla açılıyormuş
bu arada ikinci defa idr. yolu enf. oldu sondalı böbrek filmi çektircez sanırım( sinir bozucu bir durum
neyse Rabbim beterinden saklasın
Slm kızlar biz de bugün kontrole gittik herşey gayet iyiEk gıdaya başlıycaz artık yavaş yavaş ama dra sinir oldum bi daha gitmem o kadına hiç bişey sorulmuyo resmen azarlıyo insanı Bu arada Hipp kaşık maması aldım ilk defa deniycem kullanan var mı?
Ne bıleyım yaaa uzulurum dıyee sagmıorum uzun zamandr bıde dolu olmuolar yaa oda benı yanıltıo ısteyok cnm niye kesilsin..valla bnm sütüm bu zmna kdr dayandıysa herkesinki dayanır :)) artık sütün üzüntüden kesildine fln inanmamaya başladım.. artı illaki eskisi gibi olmuyo süt büyüdüler ekgıdaya geçilcek ilk zmnlarki gib değildir ama mrk etme moralini bozma hiçbişi olmaz..sağ ondna yap..yada yapmam diyosan buklecik'e açıkladım..ordan oku cnm nasıl yapılabilceini..
Benımkılerde oyle sabah bıle sısmıo sızlamıoo ama kuzey emınce lık lıkk gelıo dogru bı tabırmı oldu bılemıorum:)) Anlamıorum bende kendımı soyle avutuorum emme refleksını ıyı beceren bır bebek ılk cekıste %20 ılk 5 dakıka ıcındede %90 nını ıcermıs yanı sutum yok degıl var ama dedıgm gıbı sagıp moralımı bozmak ıstemıorumcanım bilmiyorum sizlerde nasıl ama benim artık göğsüm hiç dolu değil
sadece emdiğinde geliyor eskisi kadarda sızlamıyor
bu arada eğer göğüsta herhangi yapısal bir sorun yoksa
her annenin göğsü 2 bebek doyuracak kadar süt üretebilirmiş
Kızlar işten çıkıyordum kargomuz geldiçok sevindim
Eve geldim Gülnihalin ilk tepkisi onları yemek isteği oldu resimlerde de görüldüğü üzre dil dışarda
Sonra çok sevdi oynadı,yemeye oturduk uzun bi aradan sonra rahat yemek yedim oda bizilme masa başında oturdu
Sonrasında da görüldüğü üzre mamasını yiyerek uykuya daldıııı işte böyle Gülnihal bu koltuğu çok sevdi
Eki Görüntüle 498007 Eki Görüntüle 498008 Eki Görüntüle 498009 Eki Görüntüle 498010 Eki Görüntüle 498011 Eki Görüntüle 498012 Eki Görüntüle 498013
Ne bıleyım yaaa uzulurum dıyee sagmıorum uzun zamandr bıde dolu olmuolar yaa oda benı yanıltıo ısteOkudum arkasını dedıgn gıbı suylada yapılıoms mamaylada ıcıne seftalııyeede eklerım hmmm kuzey bayılır:))) KERIME SIMDI GELIP O SEFTALIYEE DEGIL SEFTALI DEME SENI COK PIS RENCIDE EDERIM:))))
Benımkılerde oyle sabah bıle sısmıo sızlamıoo ama kuzey emınce lık lıkk gelıo dogru bı tabırmı oldu bılemıorum:)) Anlamıorum bende kendımı soyle avutuorum emme refleksını ıyı beceren bır bebek ılk cekıste %20 ılk 5 dakıka ıcındede %90 nını ıcermıs yanı sutum yok degıl var ama dedıgm gıbı sagıp moralımı bozmak ıstemıorum
Ben bu kızaa hastaayımmm yaaa bunu mıncıklamak ıstıorum:)) Yavrummmm cok yakısmıssss o uyku halıııı cok tatlı maşallahhhhh maşallahhh
Mine ben senin yazilarindaki harf hatalarini duzeltmeye kalksam ohoooo hem ben baska is yapamam hem de tarafindan rencide manyagi olurum:)rahmi hosuma gitmisti fehminin yerindeki fehmi gibi.ahanda ayselle bernadan bir tokat geliyor fehmiden bahsettigim icin:)
Aysel bu arada mama sandalyesi harika gozukuyor.tabi icinde bir fistik oldugu icin muhtemelen.bulustugumuz gun de su resimlerdeki gibi uslu duraydi da sevebilseydim soyle mincira mincira
Kızlar işten çıkıyordum kargomuz geldiçok sevindim
Eve geldim Gülnihalin ilk tepkisi onları yemek isteği oldu resimlerde de görüldüğü üzre dil dışarda
Sonra çok sevdi oynadı,yemeye oturduk uzun bi aradan sonra rahat yemek yedim oda bizilme masa başında oturdu
Sonrasında da görüldüğü üzre mamasını yiyerek uykuya daldıııı işte böyle Gülnihal bu koltuğu çok sevdi
Eki Görüntüle 498007 Eki Görüntüle 498008 Eki Görüntüle 498009 Eki Görüntüle 498010 Eki Görüntüle 498011 Eki Görüntüle 498012 Eki Görüntüle 498013
kayseridede var cnm ananın yeri diye restorant ilk duyduğumda çok gülmüştümKızlar valla siz fehmiden bahsedince ve bnde sizin ordada muhabbetler yaptınızı duyunca kendimi aldatılmış gibi hissediyorm..fehminin yeri deyince aklıma eski yazlıkta gördüüm bi yer geldi..adı :"Ananın yeri" şaka yapmıyorm..
Kızlar 29-30 ağustos ta bazı ürünlerde %90 indirim var haber vereyim dedim internet mağzasında ama,bide dün hangi arkadaş sormuştu unuttum patikler 50 tl den aşağı değil diye bu patik 49,9 tlden 9,9 a indi haberin olsun hatırlamıyorum ama kimdi:26:
Eki Görüntüle 498221
Kızlar 29-30 ağustos ta bazı ürünlerde %90 indirim var haber vereyim dedim internet mağzasında ama,bide dün hangi arkadaş sormuştu unuttum patikler 50 tl den aşağı değil diye bu patik 49,9 tlden 9,9 a indi haberin olsun hatırlamıyorum ama kimdi:26:
Eki Görüntüle 498221
günaydın kızlar,, bayramda bayburta gittiğimden beri sütüm azaldı artık sanki göğüslerim sert olmuyo( birden azaldı niye böle oldu acaba? nazar ettiler bana şom ağzım deme de sütün varmı diyolar bende saf saf varya çok var..benim düşündükçe psikolojim bozuluyo memeyi bırakırsa beren diye korkuyorum çok..ek gıdaya geçincede 6 ay daha emse bari 1 sene emzirmiş olurum.sanki bırakınca bunalıma gircekmişim gibi geliyo aramızdaki bağ kopcakmış gibi kafayımı yedim ben acep?
canımm sanırım nazar etmiişler seni. bende senin gbi çenemi tutamamıştım ne söylüyorsak sütüm çok diye. neyse sen skma canını,moralini yüksek tut. eski haline döncek biliyorsun. smdi dha cok su iç ve daha sık emzir,sağ miktarı artsın. memeyi bırakmaz kuzum neden bıraksın bizimkiler zayıf ama meme düşkünü biliyorsun. Allahın izni ile gücümüz ve sütümüz yettiği kadar emzireceğiz. bana kalsa 2 sene emsin istiyorum o zaman ben senden de çatlağımaramızdaki en büyük bağ şuan bu, ama ek gıdadan sonra daha da büyüyecekler , bağımız sözlü ve hareketli olacak. sen içini ferah tut. güzel günler göreceğiz
günaydın kızlar,, bayramda bayburta gittiğimden beri sütüm azaldı artık sanki göğüslerim sert olmuyo( birden azaldı niye böle oldu acaba? nazar ettiler bana şom ağzım deme de sütün varmı diyolar bende saf saf varya çok var..benim düşündükçe psikolojim bozuluyo memeyi bırakırsa beren diye korkuyorum çok..ek gıdaya geçincede 6 ay daha emse bari 1 sene emzirmiş olurum.sanki bırakınca bunalıma gircekmişim gibi geliyo aramızdaki bağ kopcakmış gibi kafayımı yedim ben acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?