2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kızımda da aynı durum var ve vajinal bir krem ve vazelin ile beraber masajla yapışıklıgı açmaya calışıyoruz inş.cerrahi bir durum olmaz.

Valla ben 4 aylık başladım hipp en iyisi tamamen organik biz iyice araştırdık ve başladık zaten kzımda artık bebelac veya milupa yemiyor onlarında damak tadı var gerçekten çok güzel

Ne bıleyım yaaa uzulurum dıyee sagmıorum uzun zamandr bıde dolu olmuolar yaa oda benı yanıltıo ıste Okudum arkasını dedıgn gıbı suylada yapılıoms mamaylada ıcıne seftalııyeede eklerım hmmm kuzey bayılır:))) KERIME SIMDI GELIP O SEFTALIYEE DEGIL SEFTALI DEME SENI COK PIS RENCIDE EDERIM:))))
Benımkılerde oyle sabah bıle sısmıo sızlamıoo ama kuzey emınce lık lıkk gelıo dogru bı tabırmı oldu bılemıorum:)) Anlamıorum bende kendımı soyle avutuorum emme refleksını ıyı beceren bır bebek ılk cekıste %20 ılk 5 dakıka ıcındede %90 nını ıcermıs yanı sutum yok degıl var ama dedıgm gıbı sagıp moralımı bozmak ıstemıorum

Ben bu kızaa hastaayımmm yaaa bunu mıncıklamak ıstıorum:)) Yavrummmm cok yakısmıssss o uyku halıııı cok tatlı maşallahhhhh maşallahhh

Mine ben senin yazilarindaki harf hatalarini duzeltmeye kalksam ohoooo hem ben baska is yapamam hem de tarafindan rencide manyagi olurum:)rahmi hosuma gitmisti fehminin yerindeki fehmi gibi.ahanda ayselle bernadan bir tokat geliyor fehmiden bahsettigim icin:)
Aysel bu arada mama sandalyesi harika gozukuyor.tabi icinde bir fistik oldugu icin muhtemelen.bulustugumuz gun de su resimlerdeki gibi uslu duraydi da sevebilseydim soyle mincira mincira

Kızlar valla siz fehmiden bahsedince ve bnde sizin ordada muhabbetler yaptınızı duyunca kendimi aldatılmış gibi hissediyorm..fehminin yeri deyince aklıma eski yazlıkta gördüüm bi yer geldi..adı :"Ananın yeri" şaka yapmıyorm..

günaydın kızlar,, bayramda bayburta gittiğimden beri sütüm azaldı artık sanki göğüslerim sert olmuyo( birden azaldı niye böle oldu acaba? nazar ettiler bana şom ağzım deme de sütün varmı diyolar bende saf saf varya çok var..benim düşündükçe psikolojim bozuluyo memeyi bırakırsa beren diye korkuyorum çok..ek gıdaya geçincede 6 ay daha emse bari 1 sene emzirmiş olurum.sanki bırakınca bunalıma gircekmişim gibi geliyo aramızdaki bağ kopcakmış gibi kafayımı yedim ben acep?

Amanda aman aman amannn masallah gulnıhalımeeee...uyyy yerım ben bu danayı,kıcını,basını,kulagını,burnunu,o bıberonu tutan ellerını oy anam oy....
Artızmı olacak la bu bebe...
Artız ne arar la bazarda:)

allah'ım ne tatlı bişeysin sen yaaa yerim seniiiiii yerimmmm maşallahhh çok keyıflı bol bol mamalar ye mama sandalyende güzellik :)))

Kızlar 29-30 ağustos ta bazı ürünlerde %90 indirim var haber vereyim dedim internet mağzasında ama,bide dün hangi arkadaş sormuştu unuttum patikler 50 tl den aşağı değil diye bu patik 49,9 tlden 9,9 a indi haberin olsun hatırlamıyorum ama kimdi:26:

kayseridede var cnm ananın yeri diye restorant ilk duyduğumda çok gülmüştüm

ben sormuştum cnm hemen bakıyorum tşşk

ama sadece bu inddirimde bnm kı<zım var

kızlar oğlumu gündüzleri 3 saatte bir besliyorum.iştahıda güzel.ama gece hiç uyanmıyor.mesela saat 10 da uyuyor sabah 6ya kadar hiç uyanmıyor.yani 8 saat bazen 9 saat hiç uyanmadan uyuyor.acıkıyormudur diye kafama takıldı.acaba uyandırsam mı ki?sabah 6 da kalkıyor emziriyorum hemen uyuyor tekrar.3 saat felan uyuyor yine.gündüz uykusuda güzel.acıkıcında uyanıyor 2 saat felan oynuyor tekrar uyuyor.çok fazla mı uyuyor acaba.kafama takıldı şimdi benim.birde yoğurdu evde nasıl yapıyorsunuz tarif edebilirmisinmiz birde nezaman vermeye başladınız yoğurdu?

oğluşumun ilk dişi patladı günlerdir süren iştahsızlık ve mızmız halinin sebebi belli oldu ama hala devam edio diğeride çıkacak sanırım diş çıkaranlarda ne gibi sorunlar yaşadınız kızlarr iştahsız olması beni çok üzüo normalde herşeye ağzını açardı minik kuşumm ne kadar sürerki bu

canımm sanırım nazar etmiişler seni. bende senin gbi çenemi tutamamıştım ne söylüyorsak sütüm çok diye. neyse sen skma canını,moralini yüksek tut. eski haline döncek biliyorsun. smdi dha cok su iç ve daha sık emzir,sağ miktarı artsın. memeyi bırakmaz kuzum neden bıraksın bizimkiler zayıf ama meme düşkünü biliyorsun. Allahın izni ile gücümüz ve sütümüz yettiği kadar emzireceğiz. bana kalsa 2 sene emsin istiyorum o zaman ben senden de çatlağım aramızdaki en büyük bağ şuan bu, ama ek gıdadan sonra daha da büyüyecekler , bağımız sözlü ve hareketli olacak. sen içini ferah tut. güzel günler göreceğiz

Benim sütüm hepten bittiiiiiiiiiii Gülnihal geceleri emmek için 3 gibi uyanıyordu 2-3 gündür ağlıyor susmuyor göğüsümün boş olduğunun farkındayım yarım saat emiyor ama ağlıyor sonra az birşey mama hazırlıyorum onu yiyiyor uyuyor zaten sağınca da gelmiyor artık hiç bişey

Kızlar ya az once aysımayı banyo yaptırdım ve vajına bolgesının ıcındekı kızarıklık dıkkatımı cektı,kıpkırmızı olmus,bıde bu klıtorıs denen yer sısmıs,sımdı babasını beklıyorum,hemen doktora goturucem,nıye boyle oldukı yaa

SLm kızlar,nasilsiniz,biz tatildeyim hala.Armin le denize giriyoruz bol bol kızım cok sevdi denizi fakat boyun simidini hic sevmedi,dun bide denize kaka yaptı rezil etti bizi :)) mayo bebek bezi giydirmistim aradan sızdı cikti valla

mrk etme Fulyacım başta öyle oluyo insan...sonra hiçde öyle olmuyo..alışıyosun..aranızdaki bağın kopmasıda imkansız..çünkü sn onun annesisin ve o seni kendinden bi parça gibi görüyo..bn emzirmiyorm hatta sütümü bile nerdeyse veremiycek duruma geldim..ama oğlum benden başkasında bisüre sonra sıkılıyo ve mutlaka bnm kokumu alarak uyumak istiyo..asla başkası uyutamıyo..uyandıı zmn elini tutup kafasını okşadıımda tekrar uykuya dalıyo..bunları bndn başkası yapsa olmaz..sadece bnde rahatlıyo..kafasını göğsüme gömüp hemen uykuya dalıyo..kokumu istiyo yüzümü görmek istiyo bi süre göremezse hmn ortalıı yıkıyo.. çünkü bn onun annesiyim ona bn bakıyorm o doğduunda zaten bna kodlandı..başka birinde yapamaz aramızdaki bağda asla kopamaz.. büyüdüğünde ne olur bilmem Allah hayırlı evlat etsin ama şuan hiç kendini sıkntıya sokma çünkü onun senden başka kimsesi yok ne baba ne hala anne yalnız anne..derler ya ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…