2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende bambu takım arıyorum ne var içinde takımın 6.5 tl çok ucuzmuş yaa :) haftasonu gidip hemen alıyım forumun içinde değil dimi giderken

bu cnm aldıım takım dediğim..
cnm marmara foruma giderken Tekzen varya onun yanında Saklı Cennet diye bi yer var mağaza..ordan aldım..ama bnce aktarlarda bile bulunabilir ya..kolay bulunabilen bişey sanki..

geçmiş olsun hayatım. bende kendiliğinden geçer diye biliyorum. ben hiç kontrol etmedim bak uyansın bakim bende. zar gbi mi anlaşılıyor mu ? doktorun gördü mü ?

canım zar gibi yani tamamen açılmıyor normalde açık olduğu zamanlarda derinlik oluyor
daqha önceki halini bildiğim için şuan yapıştığının farkındayım ama daha yeni olduğu için kremle falan açılır diye ümit ediyorum
doktora yarın götürcem şuana kadar götürdüğüm ve dünya para verdiğim hiç bir doktor bakmadı doğru düzgün
halbuki her ay kesinlikle vajinal bölgeyede bakan doktorlarda varmış bakmalılarda bence
düşünse 13-14 yaşına gelince adet olmuyor diye doktoru gidip ameliyatla açtırmak daha travmatik olur

yok cnm niye kesilsin..valla bnm sütüm bu zmna kdr dayandıysa herkesinki dayanır :)) artık sütün üzüntüden kesildine fln inanmamaya başladım.. artı illaki eskisi gibi olmuyo süt büyüdüler ekgıdaya geçilcek ilk zmnlarki gib değildir ama mrk etme moralini bozma hiçbişi olmaz..sağ ondna yap..yada yapmam diyosan buklecik'e açıkladım..ordan oku cnm nasıl yapılabilceini..

canım bilmiyorum sizlerde nasıl ama benim artık göğsüm hiç dolu değil
sadece emdiğinde geliyor eskisi kadarda sızlamıyor
bu arada eğer göğüsta herhangi yapısal bir sorun yoksa
her annenin göğsü 2 bebek doyuracak kadar süt üretebilirmiş

Ay varya Ronya yemin ederm dün arabadayken radyoda kadın bahsediyodu..sipraiş hattında..bnide baya kandırdılar kıllardan çok çekmiş bi insan olarak alasım geldi..6 seansda tamamen bitiryomuş..osmanlıda kadınlar bu yağı kullanıyomuş..istersen deneme ürünü alıyomuşsun memnun kalmazsan iade ediyomuşsun fln..ayy varya içim gitti..kılsız bi yaşamı düşündüm..bi hoş oldum..

ahhh yavrum ya haklısın o yaşa gelince Allah korusun büyük travma olur. Bizim doktorda hiç bakmıyor vallahi. Normalde epey ilgileniyor ama gittiğimde söyleyim baksın. Bende kontrol edim anlarsam tabii ki. Daha çok küçükler merak etme hayatım açılır, erken tedavi sonuçta. İnşallah yarın doktorunuz iyice muayene eder, belki de çıkmaz Allahın izni ile yapışıklık. Bir kısmı kendinden geçiyormuş ya zamanla,inşallah kısa sürede eski haline döner.

ohooo bnde nasıl biliyomusun..24 saat içinde benden çıkan süt miktarı en fazla 120-140 cc..o yüzden günde 1 kere verebiliyorm anne sütü..artarsa içemezse ondan muhallebi yapıyorm..

ahhh canım bende kıllardan şikayetçiyim
ama bizim evde benden daha dertli bir şahsiyet var laf aramızda eşimm
adam kafayı iyice sıyırdı geçen gün kollarını jiletle almış birde kesmiş
sabah işe gidiyoruz baktım bizimki uzun kollu gömlek giymiş bu sıcaklarda
söylemedi neden giydiğini sonradan gördüm kollarının halini gülermisin ağlarmısın netceğimi şaşırdım
gel epilasyona götüreyim seni diyorum onada yanaşmıyor
ama kıldan nefret ediyor Allahta bizimkine kıldan yana bonkör davranmış :))
bakalım ben biraz daha araştırayım olmadı bu yağlardan alıcam bizimkine
ama korkuyom öldürmeyelim adamı

o hamam otunun içinde arseniğe benzer bi madde varmış..uzun vadede çok zararlıymış..baya oluyo tv de dinlemiştim..kıl tüy tek kalıcı çare lazer..

B&G Store da çalışıyorum cnm kayseri forumda mağazamız var ama orası sezon diye biliyorum orda ucuz bişey bulunmaz ,merkezimiz bayrampaşada depodan geliyor öyle nuumuneler bende faydalanıyorum işte

gecen gülnihale ayakkabı aldığını söylediğinde gittim baktım cnm en düşüğü 50 tl den başlıyor giyeceği 2 ay çok geldi almadım gerçekten çok pahalı ama kaliteli öyle numune geldiğinde zor olmazsa cnm kargo falan havale yapayım sana banada haber edersen cnm

ronya cnm geçmiş olsun inşş operasyana gerek olmadan düzelir

kızlarbizde ek gıdaya geçtik sözde ama bir türlü düzen tutturamadık
sorunlarımız dr umuzu beğenmiyorum bi liste verse ne ii olurdu
kızım biberon almıyor
mamayı hiç sevmedi
meyve pürelerini yiyor ama oda gelişimi için ne kadar fayda eder bilemiyorum
birde havuçla kabağı püre yapıp verdim ne sevdi ne sevmedi :)
ben bu kızla ne yapacam bilemiyorum sürekli emmek istiyor yetmiyor sütüm

Kızlar işten çıkıyordum kargomuz geldiçok sevindim
Eve geldim Gülnihalin ilk tepkisi onları yemek isteği oldu resimlerde de görüldüğü üzre dil dışarda
Sonra çok sevdi oynadı,yemeye oturduk uzun bi aradan sonra rahat yemek yedim oda bizilme masa başında oturdu
Sonrasında da görüldüğü üzre mamasını yiyerek uykuya daldıııı işte böyle Gülnihal bu koltuğu çok sevdi

Oyyy kızz yerim ben bu uyuzuuu...uyuzzzz uyuuzzzz gıcıkkkk..kız Aysel öle emniyetsiz sandalyelere koyma bi hareket eder düşer Allah korusun..kenarı olan sandalyelere koy..hayırlı olsun cnm güle güle kullanın

Oyyy kızz yerim ben bu uyuzuuu...uyuzzzz uyuuzzzz gıcıkkkk..kız Aysel öle emniyetsiz sandalyelere koyma bi hareket eder düşer Allah korusun..kenarı olan sandalyelere koy..hayırlı olsun cnm güle güle kullanın

Kemeri var cnm resimde gözükmüyor hem sandalyenin sırtına hemde alttan kemerle bağlanıyor

Son düzenleme:

oyyyyyyyyyy balımmmm annemmm senin suratını yerim ben güzel günlerde kullan inşallah mama koltugunu

oyyyyyyyyyy balımmmm annemmm senin suratını yerim ben güzel günlerde kullan inşallah mama koltugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…