- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.761
canım bende bambu takım arıyorum ne var içinde takımın 6.5 tl çok ucuzmuş yaa :) haftasonu gidip hemen alıyım forumun içinde değil dimi giderken
geçmiş olsun hayatım. bende kendiliğinden geçer diye biliyorum. ben hiç kontrol etmedim bak uyansın bakim bende. zar gbi mi anlaşılıyor mu ? doktorun gördü mü ?
uzn zmn varkı sutumu sagmıorum az cıkarda uzulurm daha cok keslır dıye cesret edemıyrmbaska turlu olmzmı bu mama gercı arkasnda yazıodur hıcte ıncelemdm bıde kase hedıyesı vardı dayanmdm dr basla derse bıdaha gelmım dıye aldım:).
yok cnm niye kesilsin..valla bnm sütüm bu zmna kdr dayandıysa herkesinki dayanır :)) artık sütün üzüntüden kesildine fln inanmamaya başladım.. artı illaki eskisi gibi olmuyo süt büyüdüler ekgıdaya geçilcek ilk zmnlarki gib değildir ama mrk etme moralini bozma hiçbişi olmaz..sağ ondna yap..yada yapmam diyosan buklecik'e açıkladım..ordan oku cnm nasıl yapılabilceini..
kızlar yaa konuyla alakasız olacak ama
şu yukarda geçen reklamlarda hürrem hamam otu yağı reklamı var hani kıllı vücutlu bir erkeğin olduğu
o yağı kullanan varmı yada bilgisi olan pekta ucuz bir şeymiş öldürmesin :44::44:
canım zar gibi yani tamamen açılmıyor normalde açık olduğu zamanlarda derinlik oluyor
daqha önceki halini bildiğim için şuan yapıştığının farkındayım ama daha yeni olduğu için kremle falan açılır diye ümit ediyorum
doktora yarın götürcem şuana kadar götürdüğüm ve dünya para verdiğim hiç bir doktor bakmadı doğru düzgün
halbuki her ay kesinlikle vajinal bölgeyede bakan doktorlarda varmış bakmalılarda bence
düşünse 13-14 yaşına gelince adet olmuyor diye doktoru gidip ameliyatla açtırmak daha travmatik olur
canım bilmiyorum sizlerde nasıl ama benim artık göğsüm hiç dolu değil
sadece emdiğinde geliyor eskisi kadarda sızlamıyor
bu arada eğer göğüsta herhangi yapısal bir sorun yoksa
her annenin göğsü 2 bebek doyuracak kadar süt üretebilirmiş
Ay varya Ronya yemin ederm dün arabadayken radyoda kadın bahsediyodu..sipraiş hattında..bnide baya kandırdılar kıllardan çok çekmiş bi insan olarak alasım geldi..6 seansda tamamen bitiryomuş..osmanlıda kadınlar bu yağı kullanıyomuş..istersen deneme ürünü alıyomuşsun memnun kalmazsan iade ediyomuşsun fln..ayy varya içim gitti..kılsız bi yaşamı düşündüm..bi hoş oldum..
kızlar yaa konuyla alakasız olacak ama
şu yukarda geçen reklamlarda hürrem hamam otu yağı reklamı var hani kıllı vücutlu bir erkeğin olduğu
o yağı kullanan varmı yada bilgisi olan pekta ucuz bir şeymiş öldürmesin :44::44:
bnce yvş yvş meyvelerden bşla birden kaşık mamalarına geçme..kabız olr..günde bi kez bikaç kaşık meyve püresi ver hafta hafta artır miktarı..kaşık mamasına 5 aylık olnca başlarsın..acele etme bnce..sn sütü vermeye dvm et..
B&G Store da çalışıyorum cnm kayseri forumda mağazamız var ama orası sezon diye biliyorum orda ucuz bişey bulunmaz ,merkezimiz bayrampaşada depodan geliyor öyle nuumuneler bende faydalanıyorum işte
Oyyy kızz yerim ben bu uyuzuuu...uyuzzzz uyuuzzzz gıcıkkkk..kız Aysel öle emniyetsiz sandalyelere koyma bi hareket eder düşer Allah korusun..kenarı olan sandalyelere koy..hayırlı olsun cnm güle güle kullanın
Kızlar işten çıkıyordum kargomuz geldiçok sevindim
Eve geldim Gülnihalin ilk tepkisi onları yemek isteği oldu resimlerde de görüldüğü üzre dil dışarda
Sonra çok sevdi oynadı,yemeye oturduk uzun bi aradan sonra rahat yemek yedim oda bizilme masa başında oturdu
Sonrasında da görüldüğü üzre mamasını yiyerek uykuya daldıııı işte böyle Gülnihal bu koltuğu çok sevdi
Eki Görüntüle 498007 Eki Görüntüle 498008 Eki Görüntüle 498009 Eki Görüntüle 498010 Eki Görüntüle 498011 Eki Görüntüle 498012 Eki Görüntüle 498013
Kızlar işten çıkıyordum kargomuz geldiçok sevindim
Eve geldim Gülnihalin ilk tepkisi onları yemek isteği oldu resimlerde de görüldüğü üzre dil dışarda
Sonra çok sevdi oynadı,yemeye oturduk uzun bi aradan sonra rahat yemek yedim oda bizilme masa başında oturdu
Sonrasında da görüldüğü üzre mamasını yiyerek uykuya daldıııı işte böyle Gülnihal bu koltuğu çok sevdi
Eki Görüntüle 498007 Eki Görüntüle 498008 Eki Görüntüle 498009 Eki Görüntüle 498010 Eki Görüntüle 498011 Eki Görüntüle 498012 Eki Görüntüle 498013
oyyyyyyyyyy balımmmm annemmm senin suratını yerim ben güzel günlerde kullan inşallah mama koltugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?