2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doğumunu hangi doktorda yaptığını bilmiyorum ama ben çok memnunda kaldım.kesinlikle sezeryancı bir doktor değildi son zamana kadar beni hep normal doğum için motive etti.ama benim kızım gelmek istemedi o ayrı.mecbur sezeryan oldum.ama inan hiç olmamış gibiyim,çok memnun kaldım ve birdaha bebek düşünürsem (yada kazayla olursa) kesinlikle başka bir doktor düşünmem.seni rahatlatmak adına yazmak istedim inşallah yanlış anlamamışsındır.ben 2.düşünmediğim halde içim bir tuhaf oldu lütfen herşeyiyle düşün ve tek doktorla kalma sakın.istersen telefon numarasını özelden de atabilirim.tekrar hakkınızda hayırlısı ne olacaksa o olsun diyorum...

olur cnm özelden yazarsan sevinirim

evet kızın konusunda endişelerinde haklısın.bende süheyla hanıma sorduğumda oda biz önermiyoruz ama nedeni sezeryan dikişleri değil demişti.sadece bakıma ihtiyacı olan bir bebek var demişti.bende ben düşünmüyorum ama kazayla olursa aldıramam kesinlikle dmiştim hatta bende doğum kontrol ilacı kullanıyorum microgynon.ayrıca hamilelilerinin arası değil bebeklerinin arası okadarmış.yani biri sene başı doğmuş diğeri sene sonu.ve doğumdan 1 ay sonra hamile kalmış yani...

canım benim öğretmen bir arkadaşım kasım da doğum yapmıştı ve ardından safra kesesi ameliyatı oldu, şu an 5 aylık hamile yeniden ve doktoru hiç bişeyin olmayacağını söylemiş.

2012 mart anneleriiiii sesimi duyunn... allahın ıznıyle bende 2013 mart annesı olucam suan 13 haftalık hamıleyım ...sızlerın tecrubelerıne suan cok ıhtıyacım var ıkılı test sonucumda ense kalınlıgı 2,3 test sonucum1/700 cıktı ensede sınır 3 mus sınırın altındayım bu gusel bısı test sonucundada rısk1/300 mus bnm 1/700 buda ıyı..yanı tetslerım neagtıf cıktı rısk yok dıyor.yasım 26 doktorum senın yasına gore 1/1200lerde olması gerek ama ense ortalamasıda 1,5 lerde ense 2,3 cıktıgı ıcın rısk1/700lerde cıkmıstır dedı bn tabı bır haftadır kendımı yıyıp bıtırıorum bılıorum bu test sadece olasılıklar kesın bır werı degıl ama sızler bu yoldan gectınız bu degerler normalmıdır uzulmem yersızmı eger cevap yazarsanız cok sevınırım herkes bosuna uzulme bu testte ne rısklı cıkanlar oldu masallh saglıklı bebekler dunyay getırdıler sende rısk bıle yok dıo ama takmamam elde degıl ıste...

canım sınırın altındasın korkma, zaten bu testler kesin var ya da yok demiyorki, benim ablamın 1/100 çııkmıştı, kızı oldu ve 7 yaşında şu an maşallahı var, korkma o yüzden ferah tut içini, doktorunda sağolsun yani

cok tesekkur ederım ilgin ve cevabın için:) gunler gecmıo sankı seneye bu aylar bnmde 6 aylık bı yavrum olucak allahın ıznıyle ınsallah ne gusel bı duygudur bu :)

bnde şok oldum inan alınma ihtimali yüreğimi parçaladı keşke bi şansı olsa ama sağlığın açısından tehlike arz ediyosa tabiki senin sağlığın önemli..

esperanza canım çok kişi tanıyorum ilk sezeryanla ikinci arasında 6 ay bile yok ve sağlıklı doğum yaptılar
hatta 2 milyondan 76 milyona topiğinde fatma adında bir arkadaşımız var ilk bebeği 3 aylıkken hamile kaldı ve aldırmadı
onunda sezeryan doğumla gelmişti bebeği. artık doktorlar bu konuda sınırlama getirmiyor
sana izmirde mükemmel bir doktor önericem prof.dr. fuat akercan kendisi riskli gebelik uzmanı egede profesör alsancakta muayenehanesi var eminim çok memnun kalacaksın. bu arada hamileyken emzirmeye devam eden anneler varmış biraz riskliymiş ama dikkat edilirse bir problem olmuyormuş.bence detaylı düşün bu arada sende benim gibi pko liydin nasıl kaldın gebiş korunmuyormuydunuz birde hiç adet oldunmu. bende henüz adet olmadım birde zamanında yumurtlama belirtilerini o kadar iyi öğrendimki muhtemelen yumurtlamıyorum diye doğru düzgün korunmuyoruz umarım bir kazaya kurban gitmem

bnde bu yüzden o testlerin hiçbirini yaptırmadm..bu testler ihtimal hemde biii ihtimalden öteye geçemiyo ve negatif bi sonuçta insana berbat kabus dolu bi hamilelik geçirtmekten başka bişeye yaramıyo..bn sadece annemin ısrarıyla detaylı yaptrdım oda uzuvlarında yada organlarda bi sıkıntı tespit edilirse erkenden müdahale şansı olabilir diye..2li 3lü 5li 10lu testler bna çok gereksiz geliyo..bnce seninde bebeğinde hiçbişey yok mrk etme Allahın izniyle..çok arkadaş oldu öyle tette risk çıktı diye günleri zindan oldu ama burdaki herkes şükürler olsun gayet sağlıklı bebekler dünyaya getirdi..

canım ense kalınlığı 3.8 çıkmış ve bir ay test sonucu beklemiş bir anne olarak endişelenmeni gerektirecek bi durum olmadığını düşünüyorum allahın izniyle .bol bol dua et allahım esirgesin yavrularımızı

ben vermedim daha demir damlasını o zaman başka marka alayım bari...

saol canım. yok hasta değil, yaşlı da değil aslında, ama huy işte heralde....

ben tam fuat beyi önerecektimki sen yazmışsın ronyakendisi benim doktorumdur ve gerçekten tüm sorunlarıma rağmen denizimi kucağıma almamı sağladı.esperenza ben senin yerinde olsam doğururumuydum evet doğururdum süt meselesi çok önemli değil bence 6 ay almıştır kuzucuğun zaten alaacağını .diğer riskler için fuat beye rahatlıkla güvenebilirsin görün derim ben

Canımm şuan bende şok oldum gerçekten Hakkında hayırlısı olsun. Sen en doğru kararı verirsin. Benim fikrimi sorarsan bende o miniğe şans tanıman taraftarıyım.

Ahh güzel yavrum sen nekadar kocaman olmuşsun öylee Allah nazarlardan saklasın güzel kızını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…