- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.981
doğumunu hangi doktorda yaptığını bilmiyorum ama ben çok memnunda kaldım.kesinlikle sezeryancı bir doktor değildi son zamana kadar beni hep normal doğum için motive etti.ama benim kızım gelmek istemedi o ayrı.mecbur sezeryan oldum.ama inan hiç olmamış gibiyim,çok memnun kaldım ve birdaha bebek düşünürsem (yada kazayla olursa) kesinlikle başka bir doktor düşünmem.seni rahatlatmak adına yazmak istedim inşallah yanlış anlamamışsındır.ben 2.düşünmediğim halde içim bir tuhaf oldu lütfen herşeyiyle düşün ve tek doktorla kalma sakın.istersen telefon numarasını özelden de atabilirim.tekrar hakkınızda hayırlısı ne olacaksa o olsun diyorum...
evet izmirdeyim. bugün gittiğim doktor bebeğin alınacaksa bir an önce alınmasının daha iyi olacağını söyledi.pazartesiye kadar süre verdi bize. haftasonu karar verip pazartesi gidicez. süheyla hanımı duymuştum ben de. çok memnun olanlar vardı.
evet benm endişem sezeryandan yana. sağlığımı tehlikeye atmak istemiyorum, kızımı da düşünmek zorundayım. bu şartlar altında kızıma ne kadar hakettiği ilgiyi gösterebilirim ki? zaten çok nazlı bir bebek. bana okadar muhtaç ki... ben de 10-11 ay olsa bukadar endişelenmezdim ama 6 ay çok az geliyor
olur cnm özelden yazarsan sevinirim
kızlar inanın okadar şaşkınım ki şuan. elbette hiçkimse cana kıymak istemez. ama benim için tehlikeli bir durum söz konusu olabilirmiş. ben sezeryanla doğum yaptım ve henüz 6 ay geçti. 2. bir gebelik çok sağlıklı değil. kızım memeye çolk düşkün. onu nasıl keserim memeden şu durumda? onu da düşünmek zorundayım. aklım çok karışık gerçekten. haftasonu kesin kararımızı vermeliyiz.
sezeryanlı olmasam hiç düşünmem devam ederim zaten çocuklar arasında çok yaş olmasından yana değilim ama sezeryan olayı işi bozuyor.
olur cnm özelden yazarsan sevinirim
yazdım canım umarım doğru ve sizin için hayırlı olan kararı verirsiniz.Allah yardımcın olsun
2012 mart anneleriiiii sesimi duyunn... allahın ıznıyle bende 2013 mart annesı olucam suan 13 haftalık hamıleyım ...sızlerın tecrubelerıne suan cok ıhtıyacım var ıkılı test sonucumda ense kalınlıgı 2,3 test sonucum1/700 cıktı ensede sınır 3 mus sınırın altındayım bu gusel bısı test sonucundada rısk1/300 mus bnm 1/700 buda ıyı..yanı tetslerım neagtıf cıktı rısk yok dıyor.yasım 26 doktorum senın yasına gore 1/1200lerde olması gerek ama ense ortalamasıda 1,5 lerde ense 2,3 cıktıgı ıcın rısk1/700lerde cıkmıstır dedı bn tabı bır haftadır kendımı yıyıp bıtırıorum bılıorum bu test sadece olasılıklar kesın bır werı degıl ama sızler bu yoldan gectınız bu degerler normalmıdır uzulmem yersızmı eger cevap yazarsanız cok sevınırım herkes bosuna uzulme bu testte ne rısklı cıkanlar oldu masallh saglıklı bebekler dunyay getırdıler sende rısk bıle yok dıo ama takmamam elde degıl ıste...
canım sınırın altındasın korkma, zaten bu testler kesin var ya da yok demiyorki, benim ablamın 1/100 çııkmıştı, kızı oldu ve 7 yaşında şu an maşallahı var, korkma o yüzden ferah tut içini, doktorunda sağolsun yani
selam kızlar,
size şok bir haberim var. ben hamileyiiiimmmmm...
kızım çok küçük olduğu için ve sezeryanla doğum yaptığım için kürtaj olma ihtimalim çok yüksek pazartesi günü. çok tuhaf bir ruh hali içerisindeyim.
2012 mart anneleriiiii sesimi duyunn... allahın ıznıyle bende 2013 mart annesı olucam suan 13 haftalık hamıleyım ...sızlerın tecrubelerıne suan cok ıhtıyacım var ıkılı test sonucumda ense kalınlıgı 2,3 test sonucum1/700 cıktı ensede sınır 3 mus sınırın altındayım bu gusel bısı test sonucundada rısk1/300 mus bnm 1/700 buda ıyı..yanı tetslerım neagtıf cıktı rısk yok dıyor.yasım 26 doktorum senın yasına gore 1/1200lerde olması gerek ama ense ortalamasıda 1,5 lerde ense 2,3 cıktıgı ıcın rısk1/700lerde cıkmıstır dedı bn tabı bır haftadır kendımı yıyıp bıtırıorum bılıorum bu test sadece olasılıklar kesın bır werı degıl ama sızler bu yoldan gectınız bu degerler normalmıdır uzulmem yersızmı eger cevap yazarsanız cok sevınırım herkes bosuna uzulme bu testte ne rısklı cıkanlar oldu masallh saglıklı bebekler dunyay getırdıler sende rısk bıle yok dıo ama takmamam elde degıl ıste...
canım saklama koşullarından değil, ablam da aile hekimi, çok dikkat ediyorlar, ama kullanıma uygun değilmiş onlar.
haydi gözün aydın, şimdiden iyi tatillerhasta falan değil dimi kayınpederin?yaşlılığa ver artık canım
esperanza canım çok kişi tanıyorum ilk sezeryanla ikinci arasında 6 ay bile yok ve sağlıklı doğum yaptılar
hatta 2 milyondan 76 milyona topiğinde fatma adında bir arkadaşımız var ilk bebeği 3 aylıkken hamile kaldı ve aldırmadı
onunda sezeryan doğumla gelmişti bebeği. artık doktorlar bu konuda sınırlama getirmiyor
sana izmirde mükemmel bir doktor önericem prof.dr. fuat akercan kendisi riskli gebelik uzmanı egede profesör alsancakta muayenehanesi var eminim çok memnun kalacaksın. bu arada hamileyken emzirmeye devam eden anneler varmış biraz riskliymiş ama dikkat edilirse bir problem olmuyormuş.bence detaylı düşün bu arada sende benim gibi pko liydin nasıl kaldın gebiş korunmuyormuydunuz birde hiç adet oldunmu. bende henüz adet olmadım birde zamanında yumurtlama belirtilerini o kadar iyi öğrendimki muhtemelen yumurtlamıyorum diye doğru düzgün korunmuyoruz umarım bir kazaya kurban gitmem
selam kızlar,
size şok bir haberim var. ben hamileyiiiimmmmm...
kızım çok küçük olduğu için ve sezeryanla doğum yaptığım için kürtaj olma ihtimalim çok yüksek pazartesi günü. çok tuhaf bir ruh hali içerisindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?