2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anammm esperenza hamılemsn,ayy canımm yaaa...
Bende aldırma olayına cok uzuldum,kızın abla olucaktı,kardesını alma elınden....

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah en doğru kararı verirsiniz

Aysıma baba dedı baba dedıııııı,tabı once anne demesını tercıh ederdım

anammm topikte kakalar çişler bezler yemekler falan konuşulurken bebeklerimiz konuşmaya başladı ne zaman bu kadar büyüdüler bunlar yaa tebrik ederim aysimayı annesi kocaman öp benim için

ronyacım bebişin çok tatlı maşallah kocaman olmuş

evet cnm bende de pco vardı. ben de inanamadım şu halime. çünkü kızıma hamile kalmam aylar sürmüştü. bu nedenle son ay korunmamamıştık ve ben de çok önemsemedim nasılsa pcoluyum die. ama oldu işte...

valizler hazır eşimin işten gelmesini bekliyoruz birazdan bodruma gitmek için yola çıkıyoruz hayırlısıyla sağsağlim gidip gelmek nasip olur :))
aksine atlas dişlerinden dolayı fenalarda sabahtan beri valizi halledemedim sürekli mıız mıızz

ahh canım içime kurt düştü valla bende pko olduğumdan
ve hamile kalmam çok zor olduğu için pek dikkat etmiyoruz
senin durumunu okuduktan sonra nerdeyse eşime gelirken test al diyecektim :44:
benim bundan sonra daha dikkatle olmam gerek
canım bu arada bence fuat beyden bir randevu al ve ona güven
senin için en doğrusunu söyleyecektir tabi sağlık açısından ama en doğru kararı yine sen ve eşin vereceksiniz

canım umarım gönlünüzce güzel bir tatil olur

Feyzos canım ne guzel yazmıssın,bgn otobusle eve donerken,yanıma guzel bı kız oturdu,aysıma kızla oynadı oynadı sonra bırden baba dedı,ayyyy bı sasırdımkı,yanımdakı kıza babamı dedı dıe sordum hatta,kızda gulerek baba dedı valla dedı,otobuste habıre ba ba ba ba dıye bagırdı eve gelene dek,sımdı demıyo ama babasını gorunce vazgectı demekten.

canım valla burda olan herşey rüyalarıma giriyo her gün ya :) bebişlerin iyi haberleri çok sevindiriyo azıcık hasta olsalar üzülüyorum aysima babasından yüzgörümlülüğü istiyo bence bi hediye falan :)

hamilelikten sonra pco düzelebiliyormuş. Hamilelik bazen iyi geliyormuş pco ya. Benimde polikistik görünümdeydi. Doktor şu anda öyle gözükmüyor dedi.

Herkese selam;

dün tosyaya gittik,bugün eşyalar kamyona yüklendi, ama kırıkkaleye götürülüp boşaltılması yarına kaldı, bizde mecburen ankaraya döndük, sabah saat altıda kırıkkaleye gideceğiz ve çoook yorgunum,18 şubattan beri göçebe hayatı yaşıyorum ve ben artık yerleşmek- dinlenmek ve uyumak istiyorum ((

bu arada bernacım Mustafa Alperimiz nasıl, onu çok merak ediyorum, sürekli aklıma geliyor...

Mustafa iyiymiş cnm..tedavide olumlu sonuçlar alıyolarmış..kemoterapi brz zorluyomuş tabi karın ağrısı fln oluyomuş.ama inşallah iyi olcak cnm..Sİzede kolay gelsin Eminecim ya valla zor ev taşımak helede düzen olmayınca insanın yorgunluu 2ye katlanıyo..neyse hayırlısıyla onuda atlatır yerleşik düzene geçersiniz cnm o zmn keyfini sürersin yeni evinin.

cok tesekkur ederım ilgin ve cevabın için:) gunler gecmıo sankı seneye bu aylar bnmde 6 aylık bı yavrum olucak allahın ıznıyle ınsallah ne gusel bı duygudur bu :)

rica ederim canım

Ronya çok tatlı maşallah

Aysıma baba dedı baba dedıııııı,tabı once anne demesını tercıh ederdım

gözün aydın fatmacım yerim onu ben

valla deliricem az kaldı birazdan sinirden patlıycam offfffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffff

noldu canım hayırdr?

inş bir an önce yerleşir ve dinlennrsin canım, Mustafa Alper'i dün sordum bende, tedavisi iyi gidiiyormuş ama yavruma biraz ağır geliyormuş, in olumlu sonuçlanır.

selam kızlar

hastalık sonrası pek giremedim,özledim hepinizi

2 bebeğimiz baba demiş maşallah ikisinine de,en kısa zamanda anne demelerini de temenni ediyor darısı bizim kuzucuklara diyorum:)

esperenza canım çok şaşırdım haberine..annemlerin komşusu da 3 aylık bebeği varken hamile kalmıştı şuan 8 aylık 2. hamileliğini yaşıyor ve ilk hamileliğinden daha rahat geçiriyor,ilk doğumu sezeryan..zor bir karar ama inşallah sağlığınla ilgili bir sıkıntı olmaz da güzel kızına kardeş gelir diye içimden geçiriyorum,ama tabi ki en doğru kararı sen verirsin..

son sayfalara bakabildim,ronyanın yazılarını özlemişim ve Asmin gerçekten çok şeker

Emine canım Allah kolaylık versin..inşallah yorucu günlerin ardından eşin ve oğluşunla annenlere daa yakın bir yerde yaşıyo olacaksın bunlara odaklan canım

bende seni çok özlemişim :103:

Canım hakkınızda hayırlısı olsun insallah sizin icin en dogru kararı verirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…