- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.001
selam kızlar,
size şok bir haberim var. ben hamileyiiiimmmmm...
kızım çok küçük olduğu için ve sezeryanla doğum yaptığım için kürtaj olma ihtimalim çok yüksek pazartesi günü. çok tuhaf bir ruh hali içerisindeyim.
Aysıma baba dedı baba dedıııııı,tabı once anne demesını tercıh ederdım
esperanza canım çok kişi tanıyorum ilk sezeryanla ikinci arasında 6 ay bile yok ve sağlıklı doğum yaptılar
hatta 2 milyondan 76 milyona topiğinde fatma adında bir arkadaşımız var ilk bebeği 3 aylıkken hamile kaldı ve aldırmadı
onunda sezeryan doğumla gelmişti bebeği. artık doktorlar bu konuda sınırlama getirmiyor
sana izmirde mükemmel bir doktor önericem prof.dr. fuat akercan kendisi riskli gebelik uzmanı egede profesör alsancakta muayenehanesi var eminim çok memnun kalacaksın. bu arada hamileyken emzirmeye devam eden anneler varmış biraz riskliymiş ama dikkat edilirse bir problem olmuyormuş.bence detaylı düşün bu arada sende benim gibi pko liydin nasıl kaldın gebiş korunmuyormuydunuz birde hiç adet oldunmu. bende henüz adet olmadım birde zamanında yumurtlama belirtilerini o kadar iyi öğrendimki muhtemelen yumurtlamıyorum diye doğru düzgün korunmuyoruz umarım bir kazaya kurban gitmem
evet cnm bende de pco vardı. ben de inanamadım şu halime. çünkü kızıma hamile kalmam aylar sürmüştü. bu nedenle son ay korunmamamıştık ve ben de çok önemsemedim nasılsa pcoluyum die. ama oldu işte...
valizler hazır eşimin işten gelmesini bekliyoruz birazdan bodruma gitmek için yola çıkıyoruz hayırlısıyla sağsağlim gidip gelmek nasip olur :))
aksine atlas dişlerinden dolayı fenalarda sabahtan beri valizi halledemedim sürekli mıız mıızz
Feyzos canım ne guzel yazmıssın,bgn otobusle eve donerken,yanıma guzel bı kız oturdu,aysıma kızla oynadı oynadı sonra bırden baba dedı,ayyyy bı sasırdımkı,yanımdakı kıza babamı dedı dıe sordum hatta,kızda gulerek baba dedı valla dedı,otobuste habıre ba ba ba ba dıye bagırdı eve gelene dek,sımdı demıyo ama babasını gorunce vazgectı demekten.
ahh canım içime kurt düştü valla bende pko olduğumdan
ve hamile kalmam çok zor olduğu için pek dikkat etmiyoruz
senin durumunu okuduktan sonra nerdeyse eşime gelirken test al diyecektim :44:
benim bundan sonra daha dikkatle olmam gerek
canım bu arada bence fuat beyden bir randevu al ve ona güven
senin için en doğrusunu söyleyecektir tabi sağlık açısından ama en doğru kararı yine sen ve eşin vereceksiniz
Ronya bebişin çok tatlı cnm..sna benziyo sanırım
Herkese selam;
dün tosyaya gittik,bugün eşyalar kamyona yüklendi, ama kırıkkaleye götürülüp boşaltılması yarına kaldı, bizde mecburen ankaraya döndük, sabah saat altıda kırıkkaleye gideceğiz ve çoook yorgunum,18 şubattan beri göçebe hayatı yaşıyorum ve ben artık yerleşmek- dinlenmek ve uyumak istiyorum((
bu arada bernacım Mustafa Alperimiz nasıl, onu çok merak ediyorum, sürekli aklıma geliyor...
cok tesekkur ederım ilgin ve cevabın için:) gunler gecmıo sankı seneye bu aylar bnmde 6 aylık bı yavrum olucak allahın ıznıyle ınsallah ne gusel bı duygudur bu :)
Aysıma baba dedı baba dedıııııı,tabı once anne demesını tercıh ederdım
valla deliricem az kaldı birazdan sinirden patlıycam offfffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffff
Herkese selam;
dün tosyaya gittik,bugün eşyalar kamyona yüklendi, ama kırıkkaleye götürülüp boşaltılması yarına kaldı, bizde mecburen ankaraya döndük, sabah saat altıda kırıkkaleye gideceğiz ve çoook yorgunum,18 şubattan beri göçebe hayatı yaşıyorum ve ben artık yerleşmek- dinlenmek ve uyumak istiyorum((
bu arada bernacım Mustafa Alperimiz nasıl, onu çok merak ediyorum, sürekli aklıma geliyor...
selam kızlar
hastalık sonrası pek giremedim,özledim hepinizi
2 bebeğimiz baba demiş maşallah ikisinine de,en kısa zamanda anne demelerini de temenni ediyor darısı bizim kuzucuklara diyorum:)
esperenza canım çok şaşırdım haberine..annemlerin komşusu da 3 aylık bebeği varken hamile kalmıştı şuan 8 aylık 2. hamileliğini yaşıyor ve ilk hamileliğinden daha rahat geçiriyor,ilk doğumu sezeryan..zor bir karar ama inşallah sağlığınla ilgili bir sıkıntı olmaz da güzel kızına kardeş gelir diye içimden geçiriyorum,ama tabi ki en doğru kararı sen verirsin..
son sayfalara bakabildim,ronyanın yazılarını özlemişim ve Asmin gerçekten çok şeker
Emine canım Allah kolaylık versin..inşallah yorucu günlerin ardından eşin ve oğluşunla annenlere daa yakın bir yerde yaşıyo olacaksın bunlara odaklan canım
kızlar inanın okadar şaşkınım ki şuan. elbette hiçkimse cana kıymak istemez. ama benim için tehlikeli bir durum söz konusu olabilirmiş. ben sezeryanla doğum yaptım ve henüz 6 ay geçti. 2. bir gebelik çok sağlıklı değil. kızım memeye çolk düşkün. onu nasıl keserim memeden şu durumda? onu da düşünmek zorundayım. aklım çok karışık gerçekten. haftasonu kesin kararımızı vermeliyiz.
sezeryanlı olmasam hiç düşünmem devam ederim zaten çocuklar arasında çok yaş olmasından yana değilim ama sezeryan olayı işi bozuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?