2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar,

size şok bir haberim var. ben hamileyiiiimmmmm...
kızım çok küçük olduğu için ve sezeryanla doğum yaptığım için kürtaj olma ihtimalim çok yüksek pazartesi günü. çok tuhaf bir ruh hali içerisindeyim.

aaaa inan ki şok oldum. bir sürü düşünce geçti aklımdan. yola devam etsen ayrı bitirsen ayrı sıkıntı. hakkınızda hayırlısı olsun.. ne kadarlıkmış, adet oluyor muydun canım..

aaaa inan ki şok oldum. bir sürü düşünce geçti aklımdan. yola devam etsen ayrı bitirsen ayrı sıkıntı. hakkınızda hayırlısı olsun.. ne kadarlıkmış, adet oluyor muydun canım..

evet oluyordum ama cerazette isimli bir ilaç kullanmıştım(emzirirken kullanılabilen bir doğum kontrol hapı). geçen ay bıraktım ilacı. bu ay korunmadım zaten yazlıktaydım eşim gelmedi pek görüşememiştik ama şansa bakki olmuş:) daha çok yeni tabiki. doktor hamileliğimin devamı halinde sıkıntılar yaşanabileceğinden bahsetti. zaten kızım 6 aylık henüz. sanırım pazartesi alınıcak

Canım çok şaşırdım inan. Biliyorum kızın daha çok küçük ama, ama nolur o minicik cana kıyma o sana tutunmuş sende bırakma onu

Not:Lütfen yalnış anlaşılmasın sadece içimden geçenleri yazdım

Son düzenleme:

ben de çok şaşkınım. nasıl oldu anlamadım gerçekten. Hayal'e hamile kalmam aylar sürmüştü oysa ki.
sağlığım açısından tehlikeli bir hamilelik olabilirmiş bu. onun için moralim bozuk

hakkınızda hayırlısı olsun tekrar, çok dikkatli olmak gerek desene.. şansa bırakılmıyormuş isteseydin bu kadar çabuk olur muydu bilemem valla. ben adet görmedim de ondan merak ettim.

Son düzenleme:

Ben de korkuyorum daha çok küçükler ama sonlandırmak da zor bi karar gerçekten,ben ne yapardım hiç bilimyorum...

aaaaaa inanmıyorum, hayırlısı olsun hakkında canım, çok şaşırdım

ben de çok şaşkınım. nasıl oldu anlamadım gerçekten. Hayal'e hamile kalmam aylar sürmüştü oysa ki.
sağlığım açısından tehlikeli bir hamilelik olabilirmiş bu. onun için moralim bozuk

Canım ya Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin,bozma moralini ne kadarlık şu an iyice düşün tart araştır öyle karar ver.Senin için zor bi durum anlıyorum

Canım ya Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin,bozma moralini ne kadarlık şu an iyice düşün tart araştır öyle karar ver.Senin için zor bi durum anlıyorum

4 haftalık cnm. yani biyolojik olarak 2 haftalık ama son adet tarihine göre hesaplandığında 4 haftalık oluyor.

Tüp bebekle ve 3 düşük sonrası meleğine kavuşmuş biri olarak kalbim senle kalmasından yana.gerçekten işinde uzman Allah korkusu olan bi doktordan fikir almanı öneriyorum.çünkü olaya düz mantık yaklaşanlar o kadar çok ki.........

kızlar inanın okadar şaşkınım ki şuan. elbette hiçkimse cana kıymak istemez. ama benim için tehlikeli bir durum söz konusu olabilirmiş. ben sezeryanla doğum yaptım ve henüz 6 ay geçti. 2. bir gebelik çok sağlıklı değil. kızım memeye çolk düşkün. onu nasıl keserim memeden şu durumda? onu da düşünmek zorundayım. aklım çok karışık gerçekten. haftasonu kesin kararımızı vermeliyiz.
sezeryanlı olmasam hiç düşünmem devam ederim zaten çocuklar arasında çok yaş olmasından yana değilim ama sezeryan olayı işi bozuyor.

Son düzenleme:

Canım en azından bi doktora daha sormadan karar vermee

Canım hakkında hayırlısı tabiki sağlık problemi olacaksa önce anne...

canım benim öncelikle karar vermek çok zor.en iyi kararı sen vereceksin ama yanlış hatırlamıyorsam İzmirdeydin.bornovada süheyla topaloğlu var.benim doktorum ve çok memnun kaldım sana sadece şunu söylemek istiyorum eğer bebeği sezeryan sıkıntı olur düşüncesiyle istemiyorsan yanlış yaparsın derim.ben bu konuyu defalarca süheyla hanımla konuştum bende sezeryanlıyım çünkü.kendisi sıkıntı olmayacağını üstüne basa basa söyledi.hatta kendisinin bir kadın doğum doktoru bir arkadaşının başına gelmiş 1.doğumu sezeryan ve aralarında sadece 10 ay varmış bebeklerinin ve hiçbir sıkıntı olmamış.bunu kadın doğum doktoru kendisi göze alıyorsa hiçbir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.karar senin tabiii ama iyi düşün derim ben hakkınızda hayırlısı olsun inşallahhh

evet izmirdeyim. bugün gittiğim doktor bebeğin alınacaksa bir an önce alınmasının daha iyi olacağını söyledi.pazartesiye kadar süre verdi bize. haftasonu karar verip pazartesi gidicez. süheyla hanımı duymuştum ben de. çok memnun olanlar vardı.
evet benm endişem sezeryandan yana. sağlığımı tehlikeye atmak istemiyorum, kızımı da düşünmek zorundayım. bu şartlar altında kızıma ne kadar hakettiği ilgiyi gösterebilirim ki? zaten çok nazlı bir bebek. bana okadar muhtaç ki... ben de 10-11 ay olsa bukadar endişelenmezdim ama 6 ay çok az geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…