2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

poly,duygu,ışıl,güneş,melike,ayça,ayşen,özlem,uhde özledik sizleri arada bir haber ulaştırsanız

Hanı ben Espranza canım gozun aydınn valla ben ne desm bılmıorumkı yanıı bu seın ıcın bı sans olabılr yanı bılemıorumda tabıkıı cok karmasık duygular ıcındesındr kesın korkuların vardır haklı yere ama ne bıleyımm yanı arkadasların onerdgı dr gıtmedn karar verme yanı hakkında hayırlısı olsn ama en ufk bır sans varsa denemye deger ınan ben suan hamıle kalsam kazayla sevınırım yoksa bana kalsa bıdaha sankı hıc karar verıp doguramcm gıbı gelıo

valla deliricem az kaldı birazdan sinirden patlıycam offfffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffff
Noldu kızzz delirmeee
Emine canım Allah kolaylık versin inş.biran önce yerleşip dinlenirsin

poly,duygu,ışıl,güneş,melike,ayça,ayşen,özlem,uhde özledik sizleri arada bir haber ulaştırsanız

Fehmide onlar canım gelmiyorlar artık onlara bi Gaffur selamı çakıyorum ''Yoksa bizi beğenmiyor musunuz''

Gunaydin cicivanneler ve cici bebişleri...beni merak eden yoktur ya hakkimda bilgi veriyim yine.diyarbakidayim sali gunu eve doncez artik.1aykik heyet raporu aldim okula gitmicem sora izne ayrilcam.
Yigiti sunnet ettirdik.hala tam iyi olmadi.birde yapisiklik olmus birde cani yandi.ust disleride cikti 4 tane disimiz var artik.gece gundus uykulari malvolmus durumda.ek gidaya gectik ufak ufak.bu ay 10. gram bile kilo almadi.doktor persentilin ustunde sorun yok diyor.8.700 gram ve 68 cm boyu.bisden boyle havadisler...he bide fehminin yerinin tadi tuzu yok bence.telden de buraya giremiorum.esimin telini carptim suan ordan yaziorum.

Esperanzaa hakkinda hayirlisi olsun. Zor bir durum zor bir karar ama veren Allah tir.bize sorgulamak dusmez RABBİM yardimcin olsun her konuda.

günaydın canım geçmiş olsun erkekliğe ilk adımını atmış kuzun :) vayy demek tam 4 tane dişiniz var süperrrrr dişten dolayımı uyku düzeni bozuldu yoksa sünnet başka bi il falan mı

günaydın kızlar kuzular hala uyuyo sanırırm haa birde cumartesi dimi bugün 2-3 sayfa ancak ilerler :) benim küçük sıpam 8:30 da uyandı çığlık atmaya başladı mecburen kalktım bende akşam ki sinirim biraz daha geçti. Evime gelen üçüncü şahısların evim çocuğum hakkında karar vermek istemesinden nefret ediyorum çocuk benim çocuğum arkadaş kulağını deldirmiycem canı ne zaman isterse büyüyünce gidicek kendisi deldirircek ikea dan mama sandalyesi almıycam istediğim mama sandalyesini alıcam. İnsanı zorla çıldırtıyorlar valla

Hoş geldin cnm,maşallah oğluna demek sünnet oldu,4 tane dişi mi var minik adamın bizim ki de patlasa rahatlasak artık.

Bu arada akşam hep Esperanzaa işin dua ettim ismini bilimiyorum ama :26:İnş hakkında hayırlısı olur.daha önce mağazada çalışan hamile kalınca işi bırakan arkadış vardı şimdi yine hamile oğlu 9 aylıkken kazayla hamile kaldı sezeryanlı oda bi sorun oldu mu diye sordum şuan bi sorun yok dedi hatta o çalışırken bi müşterisi varmış bebeği 2 aylıkken hamile kalmış sezeryan doğumlu ilk bebeği de sağlıkla kucağına almış bebeğini.Senin için de inş. hayırlısı olur canım

kızlar günaydınlar
bayram için kayseriye gitmiştik eşimin memleketine
umdugum gibi geçmedi evde üç çocuk bakmakla geçti günlerim
sünnet yaptırırız diye heves etmiştim o da olmadı
şükür ki döndük
umarım herkesler iyidir nete giremedm hep aklıma geldiniz ama net yoktu
geçmiş 100 sayfa olmuş atlaya atlaya okuyam bari

valla ben artık onları duymuyorum. saf ayağına yatıyorum, aaa öylemiymiş, öyle yapayım o zaman ben diyorum. hem muhabbet uzamıyor, hem de sinirlenmemiş oluyorum...

Kulak delidirme konusunda hem fikiriz canım bende öyle düşünüyorum,İkea mama sandalyesine gelince,bizim işyerinin içinde bide cafe var oraya aldık müşteriler için ama bana çok kullanışsız geldi o yüzden mama koltuğu aldım.Neyse ki kayınvalidmler sınır ötesindeler hiç bi müdahele yok bana yoksa bende kafayı yerdim herhalde en sevmediğim şey ''bizim zamanımızda''diye başlayan cümleler sağolsun canım annem ben ne dersem tamam diyor devir değişti diyor.Bazen eşimin teyzesi fln gelince sinirlerim zıplıyor ama.
Geçen bize akşam yemeğine geldiler tavuk vardı yemekte meyeğini bitirdi bizim teyze Gülnihali kucağına aldı, ben mutfağa gittim tepsi almaya masayı toplayacam bi baktım kemiği vermiş Gülnihalin eline oda cuk cuk bi emiyor acaip sinirlerim bozuldu uyuz kadın

Kızlar 2013 mayıs anneleri başlığına girince yalnışlıkla amerda arkadaşımızı gördüm oda hamile anladığım kadarıyla

Kızlar 2013 mayıs anneleri başlığına girince yalnışlıkla amerda arkadaşımızı gördüm oda hamile anladığım kadarıyla

neeeeee...:18: tırsmaya başladm.. korunma fln hikaye..Allah isteynce oluyo işte..amerda hiç girmiyo buraya odamı kazayla olmuş:44:

canım çok geçmiş olsun..sünnetiniz de hayırlı olsun.diş dönemleri zor geçiyor,biz de henüz yok ama sanırım huzursuzlukları başladı artık

ay mine sen özlenmez misin,ilk yazılarından bu yana o kadar alıştım ki sana her mesajını tebessümle okuyorum..ama Allahtan sen bizi ihmal etmiyorsun

seni o kadar iyi anlıyorum ki,ben de çok kızıyorum bu tür şeylere..geçenlerde saçımı boyattım,kadın boşanmış anlattı bişeyler üzüldüm,derdini dinleyip telkin ettim,acele edelim de kızım emcek falan dedim,başladı ek gıda dersi vermeye ben 1,5 aylıkken şehriye çorbası içirdim gecikmişsin falan töbeee dedim okadar empati yap o çat çat konuşsun,artık kızdım dedim ben herkesten her duyduğunu yapmıyorum, araştırmacı bir anneyim dedim,sustu ancak.yakınlarla zor oluyor kayınvalide,görümce vs vs

ay valla Aysel iyi sabretmişsin,çok sinir ya..Asel 2 aylıkken eşimin yengesi bir baktım kucağımdayken almış salatalığı eline ağzına vercek kızımın hemen çekip ikaz etmiştim bi 40 günlükken verirdik diye konuştu,karşıda kayınpeder var kendince kızdı heralde rengi attı,ben vermiyorum valla dedim kararlılığımı görünce artık konu değişmişti,şimdi soruyorlar sadece

aaaaa..Allahtamamına erdirsin inşallah

hoşgeldin canım üzüldüm kayseri ziyaretinizin çok keyifli geçmemesine vardır herşey de bir hayır sünnet içinde belki konyada yaptırırsınız

valla ben artık onları duymuyorum. saf ayağına yatıyorum, aaa öylemiymiş, öyle yapayım o zaman ben diyorum. hem muhabbet uzamıyor, hem de sinirlenmemiş oluyorum...

ben yapamıyorum işte illa cevap vericem bazende o anda aklıma gelmiyo öyle demrk sonrada kendimi yiyip bitiriyorum niye böyle demedim niye şöyle demedim diye huy işte değişmiyo bi türlü :)

herşeyi annneye babaya bırakmıyorlar ki birde ısrar ediorla böyle olacak diye ya sabır diyorum diyorum da valla bigün fena patlıycam.Kemik mi vermiş tövbe tövbe o kemiği alıp kadının eline veereceksin o olacak yani niye bu kadar düşüncesiz bu insanlar yaa

anammm o da mı hamile bende mi 2. yi düşünsem ne :)
hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

seni o kadar iyi anlıyorum ki,ben de çok kızıyorum bu tür şeylere..geçenlerde saçımı boyattım,kadın boşanmış anlattı bişeyler üzüldüm,derdini dinleyip telkin ettim,acele edelim de kızım emcek falan dedim,başladı ek gıda dersi vermeye ben 1,5 aylıkken şehriye çorbası içirdim gecikmişsin falan töbeee dedim okadar empati yap o çat çat konuşsun,artık kızdım dedim ben herkesten her duyduğunu yapmıyorum, araştırmacı bir anneyim dedim,sustu ancak.yakınlarla zor oluyor kayınvalide,görümce vs vs

herkesin her yaptığı doğruymuş gibi diretmiyorlar mı sibnir oluyorum valla 1.5 aylık çocuğa çorba verilir mi yaa Allahım sen akıl fikir ver bu insancıklara

ya kızlar hamileler çoğalıyor.korkmaya başladım bende.biz normalde geri çekme yöntemiyle korunuyorduk.eski usül yani.ama eşim malesef bikaç gün önce çekmeyi akıl edemedi:Sve adetimin bitmesinden 5 gün sonra oluyor bu olay.farkettiğim an lavobaya koştum.artık kaçan varsa bilemem ama tırsmaya başladım yaa hamileleri görünce.bi defada olmaz heralde yaa.hemde hemen idrarla attım offf kafam takıldı şimdi ay sonu gelmez.kızlar akıl verin bişi olabilme ihtimali nedir ki?

ahh canım ertesi gün hapı içseydin keşke. emzirirkende kullanılıyormus. sanırım ayda 1 kez içme hakkı vardı gerek oldukça. inşallah tutmaz ne diyelim :S

Güzeller güzeli anneler ve minik yavruları inşallah güzel bir hafta sonu geçiriyorsunuzdur. Ben evde pinekliyorum zerre birşey yapasım yok Dondurma yiyerek tv izleyerek internete girerek bitirdim bugünü. Bakalım inşallah kocam yarına güzel bir plan yapar da şu ruh halimden kurtulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…