- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.021
poly,duygu,ışıl,güneş,melike,ayça,ayşen,özlem,uhde özledik sizleri arada bir haber ulaştırsanız
Noldu kızzz delirmeeevalla deliricem az kaldı birazdan sinirden patlıycam offfffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffff
Emine canım Allah kolaylık versin inş.biran önce yerleşip dinlenirsinHerkese selam;
dün tosyaya gittik,bugün eşyalar kamyona yüklendi, ama kırıkkaleye götürülüp boşaltılması yarına kaldı, bizde mecburen ankaraya döndük, sabah saat altıda kırıkkaleye gideceğiz ve çoook yorgunum,18 şubattan beri göçebe hayatı yaşıyorum ve ben artık yerleşmek- dinlenmek ve uyumak istiyorum((
bu arada bernacım Mustafa Alperimiz nasıl, onu çok merak ediyorum, sürekli aklıma geliyor...
poly,duygu,ışıl,güneş,melike,ayça,ayşen,özlem,uhde özledik sizleri arada bir haber ulaştırsanız
Gunaydin cicivanneler ve cici bebişleri...beni merak eden yoktur ya hakkimda bilgi veriyim yine.diyarbakidayim sali gunu eve doncez artik.1aykik heyet raporu aldim okula gitmicem sora izne ayrilcam.
Yigiti sunnet ettirdik.hala tam iyi olmadi.birde yapisiklik olmus birde cani yandi.ust disleride cikti 4 tane disimiz var artik.gece gundus uykulari malvolmus durumda.ek gidaya gectik ufak ufak.bu ay 10. gram bile kilo almadi.doktor persentilin ustunde sorun yok diyor.8.700 gram ve 68 cm boyu.bisden boyle havadisler...he bide fehminin yerinin tadi tuzu yok bence.telden de buraya giremiorum.esimin telini carptim suan ordan yaziorum.
Esperanzaa hakkinda hayirlisi olsun. Zor bir durum zor bir karar ama veren Allah tir.bize sorgulamak dusmez RABBİM yardimcin olsun her konuda.
Gunaydin cicivanneler ve cici bebişleri...beni merak eden yoktur ya hakkimda bilgi veriyim yine.diyarbakidayim sali gunu eve doncez artik.1aykik heyet raporu aldim okula gitmicem sora izne ayrilcam.
Yigiti sunnet ettirdik.hala tam iyi olmadi.birde yapisiklik olmus birde cani yandi.ust disleride cikti 4 tane disimiz var artik.gece gundus uykulari malvolmus durumda.ek gidaya gectik ufak ufak.bu ay 10. gram bile kilo almadi.doktor persentilin ustunde sorun yok diyor.8.700 gram ve 68 cm boyu.bisden boyle havadisler...he bide fehminin yerinin tadi tuzu yok bence.telden de buraya giremiorum.esimin telini carptim suan ordan yaziorum.
Esperanzaa hakkinda hayirlisi olsun. Zor bir durum zor bir karar ama veren Allah tir.bize sorgulamak dusmez RABBİM yardimcin olsun her konuda.
günaydın kızlar kuzular hala uyuyo sanırırm haa birde cumartesi dimi bugün 2-3 sayfa ancak ilerler :) benim küçük sıpam 8:30 da uyandı çığlık atmaya başladı mecburen kalktım bende akşam ki sinirim biraz daha geçti. Evime gelen üçüncü şahısların evim çocuğum hakkında karar vermek istemesinden nefret ediyorum çocuk benim çocuğum arkadaş kulağını deldirmiycem canı ne zaman isterse büyüyünce gidicek kendisi deldirircek ikea dan mama sandalyesi almıycam istediğim mama sandalyesini alıcam. İnsanı zorla çıldırtıyorlar valla
günaydın kızlar kuzular hala uyuyo sanırırm haa birde cumartesi dimi bugün 2-3 sayfa ancak ilerler :) benim küçük sıpam 8:30 da uyandı çığlık atmaya başladı mecburen kalktım bende akşam ki sinirim biraz daha geçti. Evime gelen üçüncü şahısların evim çocuğum hakkında karar vermek istemesinden nefret ediyorum çocuk benim çocuğum arkadaş kulağını deldirmiycem canı ne zaman isterse büyüyünce gidicek kendisi deldirircek ikea dan mama sandalyesi almıycam istediğim mama sandalyesini alıcam. İnsanı zorla çıldırtıyorlar valla
Kızlar 2013 mayıs anneleri başlığına girince yalnışlıkla amerda arkadaşımızı gördüm oda hamile anladığım kadarıyla
evet canım amerda da hamileymiş
inşallah sağlıcakla bebeğini kucagına alır ve kolaylıkla büyür giderler
Kızlar 2013 mayıs anneleri başlığına girince yalnışlıkla amerda arkadaşımızı gördüm oda hamile anladığım kadarıyla
neeeeee...:18: tırsmaya başladm.. korunma fln hikaye..Allah isteynce oluyo işte..amerda hiç girmiyo buraya odamı kazayla olmuş:44:
Hanı benEspranza canım gozun aydınn valla ben ne desm bılmıorumkı yanıı bu seın ıcın bı sans olabılr yanı bılemıorumda tabıkıı cok karmasık duygular ıcındesındr kesın korkuların vardır haklı yere ama ne bıleyımm yanı arkadasların onerdgı dr gıtmedn karar verme yanı hakkında hayırlısı olsn ama en ufk bır sans varsa denemye deger ınan ben suan hamıle kalsam kazayla sevınırım yoksa bana kalsa bıdaha sankı hıc karar verıp doguramcm gıbı gelıo
Kulak delidirme konusunda hem fikiriz canım bende öyle düşünüyorum,İkea mama sandalyesine gelince,bizim işyerinin içinde bide cafe var oraya aldık müşteriler için ama bana çok kullanışsız geldi o yüzden mama koltuğu aldım.Neyse ki kayınvalidmler sınır ötesindeler hiç bi müdahele yok bana yoksa bende kafayı yerdim herhalde en sevmediğim şey ''bizim zamanımızda''diye başlayan cümleler sağolsun canım annem ben ne dersem tamam diyor devir değişti diyor.Bazen eşimin teyzesi fln gelince sinirlerim zıplıyor ama.
Geçen bize akşam yemeğine geldiler tavuk vardı yemekte meyeğini bitirdi bizim teyze Gülnihali kucağına aldı, ben mutfağa gittim tepsi almaya masayı toplayacam bi baktım kemiği vermiş Gülnihalin eline oda cuk cuk bi emiyor acaip sinirlerim bozuldu uyuz kadın
kızlar günaydınlar
bayram için kayseriye gitmiştik eşimin memleketine
umdugum gibi geçmedi evde üç çocuk bakmakla geçti günlerim
sünnet yaptırırız diye heves etmiştim o da olmadı
şükür ki döndük
umarım herkesler iyidir nete giremedm hep aklıma geldiniz ama net yoktu
geçmiş 100 sayfa olmuş atlaya atlaya okuyam bari
valla ben artık onları duymuyorum. saf ayağına yatıyorum, aaa öylemiymiş, öyle yapayım o zaman ben diyorum. hem muhabbet uzamıyor, hem de sinirlenmemiş oluyorum...
Kulak delidirme konusunda hem fikiriz canım bende öyle düşünüyorum,İkea mama sandalyesine gelince,bizim işyerinin içinde bide cafe var oraya aldık müşteriler için ama bana çok kullanışsız geldi o yüzden mama koltuğu aldım.Neyse ki kayınvalidmler sınır ötesindeler hiç bi müdahele yok bana yoksa bende kafayı yerdim herhalde en sevmediğim şey ''bizim zamanımızda''diye başlayan cümleler sağolsun canım annem ben ne dersem tamam diyor devir değişti diyor.Bazen eşimin teyzesi fln gelince sinirlerim zıplıyor ama.
Geçen bize akşam yemeğine geldiler tavuk vardı yemekte meyeğini bitirdi bizim teyze Gülnihali kucağına aldı, ben mutfağa gittim tepsi almaya masayı toplayacam bi baktım kemiği vermiş Gülnihalin eline oda cuk cuk bi emiyor acaip sinirlerim bozuldu uyuz kadın
ya kızlar hamileler çoğalıyor.korkmaya başladım bende.biz normalde geri çekme yöntemiyle korunuyorduk.eski usül yani.ama eşim malesef bikaç gün önce çekmeyi akıl edemedi:Sve adetimin bitmesinden 5 gün sonra oluyor bu olay.farkettiğim an lavobaya koştum.artık kaçan varsa bilemem ama tırsmaya başladım yaa hamileleri görünce.bi defada olmaz heralde yaa.hemde hemen idrarla attım offf kafam takıldı şimdi ay sonu gelmez.kızlar akıl verin bişi olabilme ihtimali nedir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?