2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay cnm ya aman üzülme kurban olsun Alya'ma:) ben roxy koydum onunla yıkadım pikeyi Gülnihalin kıyafetlerini onunla yıkıyorum bi damla kaka lekesi kalmıyor ondan hemen onu koydum yıkadım :)

Ay cnm ya aman üzülme kurban olsun Alya'ma:) ben roxy koydum onunla yıkadım pikeyi Gülnihalin kıyafetlerini onunla yıkıyorum bi damla kaka lekesi kalmıyor ondan hemen onu koydum yıkadım :)

Bende de Dalin Granül sabun vardı, kaka lekesinde işe yarar ama meyvelerde iz bırakırdı. Bu sefer işe yaramadı. Roxy alim bende madem etkili :)

nasılsınız kızlar bayram ziyaretine eşimin memeleketi bartına kaynanamlara gitmiştik cumtsi döndük ama ben 1 haftadır daha yeni kendime geliyorum.tabii kahvaltı ve bütün yemekleri kaynanam hazırladı çok iyi oldu ama bana da tembellik düştü üstüme ,eve gelince yemek yapmak bi ağır olduki sormayın yıkım altında kalmış gibi

Hoş geldin cnm,yavaş yavaş dönüyor herkes tatilden

Eklediğim resimlerden size bi nostalciii
Önce göbüşümü eklediydim
Sonra bu elbiseyi aldım bi hevesle kız olduğunu öğrendiğim zaman ciciler bölümüne ekledim
Daha 2 aylık değildi hemen gidirdim tabi çok büyük oldu
Veee sonunda tam üstüne oldu bayram şekerimin
Aman ne çabuk geçmiş yaaaa

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun, yaramaz kız neler yapmış öyle

yaaa Lidya da öyle o da mı üşüyor acaba, uzun kollu giydirip ince battaniye örtüyorum bnde kız Aysel maşallah Güloş uma, arkadaşı Lidya da elleri ve dizleri üzerine kalkıp öne geriye yaylanıyor her yere sürünerek gidiyor yakında emekleyecek galiba yaylanırken, videosunu fehminin yerine yükledim ama buraya nasıl yüklicem?

canım çok geçmiş olsun, ihmal etme sakın

beni anlatmışsın bende başlıyorum bu hafta Allah yardımcımız olsun

hadi gözünüz aydın bitmiş aşılar, bizde p.tesi yaptırıcaz, ateş olur mu acaba merak ediyorum, maşallah kuzuna gelişimi de iyiymiş.

poklu Güloş yerim seni

canım saklama koşullarından değil, ablam da aile hekimi, çok dikkat ediyorlar, ama kullanıma uygun değilmiş onlar.

en güzeli yavaş ve sağlıklı vermek, ben 74 olmuşum 4 kilo 1.5 ayda, ama mutluyum

Benim sormak istediğimi sormuşsun cnmm,genelde anne sütüyle yapıyoruz yazmışlar ama benim mama yapacak kadar sütüm yok artık suyla mı yapılıyor yoksa günlük sütle fln mı :44:

ben kaynamış suyla yapıyorum muhallebiisini canım

haydi gözün aydın, şimdiden iyi tatiller hasta falan değil dimi kayınpederin?yaşlılığa ver artık canım

işten kafamı kaldıramıommm evdede net yokk
özledim hepiniziiii yaaa( nasılsınız kızlarrrr

yaaaaaa Nur bizde seni çok özledik, fehminin yerinde de burda da

bizde seni özledik cnm bnde fehmide takılıyosun sandım

yok oraya da gelmiyor

Mirayy Lidyanın videosunu bekliyoz bizim fehmiden neyimiz eksikkk başımız mı kellll
Bu arada cnm 1 ayda 4,5 kilo süper valla tebrik ediyorumm

heheh ben bu göbüşü dün gibi hatırlıyorum kız aysel ayna buğulu çıkmış demiştik sana hatırlıyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…