2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sizinkiler gene iyi söylemeyle kalıyor . benim görümcen kaşla göz arasında çocuğa nutella yedirdi.

bnm eltimde ramazanda güllaç verdi ağzına suyunu..bide anne görmesin anne görmesin diyo yaa..bnde kızdım görünce snr oldm..oda bozuldu ama umrumda değil..kndi çocuklarını beslesinler kardeşim bnmkini bırakda bn besliim sanane herşeye maydonoz..

sanki seni sinir etmeye çalışıyolarmş gbi hissettm..verdikleri şeylerede yuhh diyorm..bnm eşimin tarafıda selçuk yaşındayken onların çocukları dolma içi yiyomuş

yap canım yap afiyet olsun şimdiden.bende geçen 13 kavanoz yaptım ikisi melemenlik 11 ini sırf domates yaptım.kışın iyi oluyor.
şeftalide yapıp koymak istiyorum yoncaya kışın şeftali suyu vermek için

Gecmıs olsun canım ınsallah Aysımaya gecmeden atlatrsn.
Hakkında hayırlısı boyleymıss tez zamnda ıylesrsn ınsallah. Gecmıs olsun cok..
Bazn aksılıkler gedımı ustuste gelır bende bynlnca bagırıorum kuzeye mızmızlk yapınca sonra dudak bukunce sarılıp aglıorm ozr dılıorum hmn gulmeye baslıoo ozmn daha cok uzuluorum
annem fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar..nefes darlıı çekiyomuş..bn burda yalnız gidemiyorm edemiyorm konuşcaım kimse yok..offff offfff bazen yaşamaktan nefret ediyorm..
koşuyolu Medipolde Mervecim..bna çok uzak

Bernacım cooook gecmıs olsun canım dedgn hastane bana cok yakın yapabılecgm bısey varsa seve seve gıder yaprım.. eger gelmk ıstersn buyur gel bende kal bırlkte gıdelm ne yapabılırsm ıste canım elmdn ne gelırse..

Ayrıca benden haberler bugn 5 ay kontrolmz vardı kuzeyn genel durumu cok ıyı masallahh kılosu boyu hersey yolnda cok sukur purelere baslıoruz hadı hayırlısı:))) Bugn ogluma zature asısı yaptılr ben anlamadm 3 5 7 15 aylarda yapılıoms bu asıı ıste boyle arkadaslarımm sımdı nasıl baslıcm purelere bılmıorum sebzeler konusunda cok bılgısızım bılgısı olan arkadaslar nasıl basladıklrını yazarsa sevınırım

sizinkiler gene iyi söylemeyle kalıyor . benim görümcen kaşla göz arasında çocuğa nutella yedirdi.

Allah akıl fikir versin yahuu..çocuğun bağırsakalrı daha inceciktir ne nutellası..

bu arada topluca alıntı yapamıyorum ben ya.herkesein iletisine yazmak istiyorum ama (

Kızlar gülnihalin aşağıdaki resmini kardeşim çekmişti geçenlerde ajansa gönderdim dedi bende pek önemsemedim iş çıkışı beni aradılar,bİ reklam filmi için görüşmeye çağırıyorlar ne yapsam bilemedim:26:

cnm bende hiçbirşey kullanmıyorum devit 3 veriyordum onun hakkında da birşeyler okudum attım hemen çöpe. demir zaten kullanmıyordum..

aman deme cnm eski zamanla bu zaman birmi falan derler.

cnm Allah rahmet eylesin yavrucaga ailesine sabırlar versinn.. o meleği yanına almış Rabbim annesine şefaatçi olsun inşallah..çokzor çoküzüldüm.. ne denirki başka..

hakkında hayırlısı olsun cnm.

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah. neyivarmış?şuan durumu nasıl?
annem fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar..nefes darlıı çekiyomuş..bn burda yalnız gidemiyorm edemiyorm konuşcaım kimse yok..offff offfff bazen yaşamaktan nefret ediyorm..

Allah acil şifalar versin cnm neden olmuş? inşallah ameliyatlık olmadan geçer..

sizinkilere yuh oha çöşş diyorum daha ne diyim. emen çocugu bırak diyorlar..
senin işin daha zormuş canım Allah sabır versin...

canım hayırlı olsun. inşallah sağ sağlim kucagınada alırsın. iyi cesaret valla sendeki :)
sağol kuzum nihayet gördük keseyi...İnan en az ilk bebiş kadar heyecan verici

life84 Teşekkürler canım benim

işte benim yeni miniğimin kesesi

Eki Görüntüle 505111

nasılsınız kızlar?? bugün oğlum inanaılmaz huzursuzdu. uyumadı dopru dürüst toplamda gün boyu 20 dk anca.. burnumdan getirdi canı sağolasıca geçmişe baktım gidiyorum yatayım yaşladım heee bu oğlan sayesinde kafamda saç agzımda diş kalmıcakkk

Son düzenleme:

gönder cnm . bende oğlumu ajansa kaydettireyim istedim sırf kayda 1500 tl istediler..

yakında göreceğiz galiba ekranlarda Gülnihali. İlk artistimiz :))

canım bence gönder.nolucak atalarımız ne demiş ağaç yaşken eğilir demiiiş
Her tecrübe hayata farklı bakış açısı kazandırır bence. Senide kızınıda öpüyorum kocaman

Bu arada günaydııın güzel mart anneleri ve bebişleriiiii uzun zamandır giremiyodum. Geçmişi biraz okudum. Hastalananlar olmuş onlara çok geçmiş olsun
Ayselcim arkadaşın bebişini kaybetmiş çooook üzüldümmm Allah yavrularımızı ve bizi korusunnn. Ben daha bi detaylıca geçmişe bakayımm

Günaydın annişler! Umay Denizimi evde bırakalı 5 gün olmuş. bu hafta çabık geçti. iş yerinden normalde 2 buçuk gibi çıkmam gerekir ama şu an işler yoğun olmadığı için müdürüm 12 de çıkabilirsin dedi. çook mutlu oldum. koşa koşa otobüse yetişip evime gidiyorumm. bir kaç gündür pişiğimiz vardı. geceleri acıdan çok ağladı yavrum. 2 kremi karıştırıp kullanmamızı önerdi doktorumuz. sonuç süper :)) artık pişikten eser kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…