- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.561
sizinkiler gene iyi söylemeyle kalıyor . benim görümcen kaşla göz arasında çocuğa nutella yedirdi.
kızlarr aynı sorun bende de var. eşimin ailesiyle hoşum beşim bir sorun yoktu ama çalışıyorum kayınvalidem bakıyor.şöyle yap böyle yap dediğimde bozuluyor benim yzüüme gülüyor arkadan eşime söylüyor hoşnut değilmiş. görümcem dün çay içirdi aldım kucağından suratı asıldı.eltim turşuyu eline veriyo bırak yesin ne oalcak dedi.pastanın kremasını ağzına veriyolar.artık patladım. eşime hepsini anlattım dayanamıyorum. benim bunlara karşı olduğumu anladılar hepsi tek tek deniyor. sabrımı deniyorlar herkes bişeler yedirme telaşında. çok düşünüyolarsa yararlı şeyler gidip yedirsinler. napacağımı şaşırdım kendi ailem olsa kızarım söylerim yapmazlar eminim. burda kimsem yok evmizde kredili.çalışmam lazım. bir an önce kreşe vermek istiyorum.şu yasa çıkksında devlet ödesin kreş parasını. işe başladığımdan beri hep bu sorunlar... bıktımmmmmm artık. görümcem küstü onada üzüldüm.msj attım kırmak istemiorum ama böyle oldu diye. cvp atmadı. keşke atmasaydım.
Neyse kızlar ben gidiyorum,daha pazara gidecem alış veriş yapıcam aldıklarımı şey yapıcam türkçe karşılığını bilmiyorum yada unuttum domatesi fln kavanoz yapıp kışın kullanıyorum,kışın mümkün olduğunca mevsimi olmayan sebzeleri kullanmamaya çalışıyorum
Gecmıs olsun canım ınsallah Aysımaya gecmeden atlatrsn.Kızlar ya ben cok kotu hasta olmusum,atesım hıc 38den asagıya ınmıo,ılık banyoda yaptım ama fayda etmedı,annemı aradım o gelecek,aysımayı kucagıma alacak takatım yok,bıdew tuhaf bı sekılde belıme bellı aralıklarla bıcak keser gıbı agrı gırıyo,ıyı usuttum galıba..
Hakkında hayırlısı boyleymıss tez zamnda ıylesrsn ınsallah. Gecmıs olsun cok..slm kızlar,
dün akşamüstü geçirdiğim kanama sonucu hastaneye gittik apar topar. bebiş dikişlerin olduğu bölgeye yerleşmiş. o nedenle kanamam olmuş. orada gelişmesi pek mümkün olmuyormuş, farklı bi bölgeye yerleşseymiş sorun olmayabilirmiş ağrı vs dışında. doktor en fazla 9 hafta fln dayanır zaten dedi ve gebeliğe son verildi böylece.
şuan evdeyim, dinleniyorum. daha doğrusu Hayal'le uğraşmaktan dinlenemiyorum aslında. operasyonum umduğumdan kolay geçti. çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı çok şükür
Bazn aksılıkler gedımı ustuste gelır bende bynlnca bagırıorum kuzeye mızmızlk yapınca sonra dudak bukunce sarılıp aglıorm ozr dılıorum hmn gulmeye baslıoo ozmn daha cok uzuluorumslm kızlar.bugün başımıza gelmeyen kalmadı annem hafta sonu gelecek 2 gündür oğluma komşum bakıyodu onunda bugün işi çıkınca sabah okula arası götürmek zorunda kaldım.arası hazırladım sonra kendim hazırlanmak için odaya gittim çat diye bi ses geldi yerde 1 bardak arasın elinde bardak parçaları diğer eliylede yerdeki sivri bardak parçalarına yumruk vuruyo.allahıma çok şükür hiçbişey olmadı.allah muhafaza kafasını eğseydi gözü yüzü giderdi.allahım korudu çok şükür avucunun içindeki kırkları alınca çıldırdı onlarla oynayacakmış beyim....gülermisin ağlarmısın....sonara onu aldım yatağına koydum ütüyü bluza sürer sürmez bluz yandı.sabah sabah çıldırdım.birde sabah olduğu gibi bazen arasa çok kızıyorum sonra pişman oluyorum sarılıp öpüyorum ama o unutuyomu bilmiyorum ya unutmazsa diyorum.kafayı yicem böle düşünüp durarak kötü bi annemiyim ben.daha minicik bebeğe kızıyorum...(
annem fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar..nefes darlıı çekiyomuş..bn burda yalnız gidemiyorm edemiyorm konuşcaım kimse yok..offff offfff bazen yaşamaktan nefret ediyorm..
koşuyolu Medipolde Mervecim..bna çok uzak
sizinkiler gene iyi söylemeyle kalıyor . benim görümcen kaşla göz arasında çocuğa nutella yedirdi.
Hadi hayırlkısı kuzum,güzel haberlerle gel inş.ben hep ikincide bu kadar heyecan olmaz diye düşünüyordum ama galiba öyle değil :)
günaydın !! bir sorum olacak bilgisi olan yazabilir mi?
2 gün önce doktora konrole gittik ben ferro sanolla ilgili duyduklarımı doktora söyledim o da evet söylenenler doğru dedi. onun yerine ferrum damla önerdi ama prospektüsü okuduğumda paraben içerdiğini gördüm. pekmez kullananlar da var. siz ferrum damla kullanıyor musunuz
bn o damlayı attım çöpe..hiçbişey kullanmıyorm..onu kullanmaktan iyidir..aman sanki doğuda sağlık hizmetlerini kullanamayanlar kuşun uçmadıı yerde yaşayanlar ne kullanıyo çocuklarına ferrum mu kullanıyo sanol mu? hiçbişeyden haberleri yok çocuklarıda gayet sağlıklı..öyle söyleyip kendimi avutuyorm
Eşimin çok yakın çocukluk arkadaşı vardı burda hatta kardeş gibiydiler evlendi karısıyla da ben arkadaş oldum çok iyi insanlardı Azerbyacana geri döndüler haziranda bi oğlu oldu az önce eşimi aramış bebek durduk yere fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar ama daha varmadan yolda hayatını kaybetmiş annesi de otopsi yapılmasını istemiyormuş inanın elim ayağım boşaldı ,kalbim daralıyor ,nefes almakta güçlük çekiyorum çok kötüyümmmmmmmmm
slm kızlar,
dün akşamüstü geçirdiğim kanama sonucu hastaneye gittik apar topar. bebiş dikişlerin olduğu bölgeye yerleşmiş. o nedenle kanamam olmuş. orada gelişmesi pek mümkün olmuyormuş, farklı bi bölgeye yerleşseymiş sorun olmayabilirmiş ağrı vs dışında. doktor en fazla 9 hafta fln dayanır zaten dedi ve gebeliğe son verildi böylece.
şuan evdeyim, dinleniyorum. daha doğrusu Hayal'le uğraşmaktan dinlenemiyorum aslında. operasyonum umduğumdan kolay geçti. çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı çok şükür
annem fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar..nefes darlıı çekiyomuş..bn burda yalnız gidemiyorm edemiyorm konuşcaım kimse yok..offff offfff bazen yaşamaktan nefret ediyorm..
dünden beri oğlum çok ateşli pipisindede şişlik ve kızarıklık var doktora götürdüm şimdi fena halde iltihaplanmış testisleri 3 tane antibiyotik iğne verdi geçmezse ameliyat dedioğlum çok halsiz dünden beri inliyo ateşinden çok üzgünüm
senin işin daha zormuş canım Allah sabır versin...
kızlarr aynı sorun bende de var. eşimin ailesiyle hoşum beşim bir sorun yoktu ama çalışıyorum kayınvalidem bakıyor.şöyle yap böyle yap dediğimde bozuluyor benim yzüüme gülüyor arkadan eşime söylüyor hoşnut değilmiş. görümcem dün çay içirdi aldım kucağından suratı asıldı.eltim turşuyu eline veriyo bırak yesin ne oalcak dedi.pastanın kremasını ağzına veriyolar.artık patladım. eşime hepsini anlattım dayanamıyorum. benim bunlara karşı olduğumu anladılar hepsi tek tek deniyor. sabrımı deniyorlar herkes bişeler yedirme telaşında. çok düşünüyolarsa yararlı şeyler gidip yedirsinler. napacağımı şaşırdım kendi ailem olsa kızarım söylerim yapmazlar eminim. burda kimsem yok evmizde kredili.çalışmam lazım. bir an önce kreşe vermek istiyorum.şu yasa çıkksında devlet ödesin kreş parasını. işe başladığımdan beri hep bu sorunlar... bıktımmmmmm artık. görümcem küstü onada üzüldüm.msj attım kırmak istemiorum ama böyle oldu diye. cvp atmadı. keşke atmasaydım.
sağol kuzum nihayet gördük keseyi...İnan en az ilk bebiş kadar heyecan verici
life84 Teşekkürler canım benim
işte benim yeni miniğimin kesesi
Eki Görüntüle 505111
Kızlar gülnihalin aşağıdaki resmini kardeşim çekmişti geçenlerde ajansa gönderdim dedi bende pek önemsemedim iş çıkışı beni aradılar,bİ reklam filmi için görüşmeye çağırıyorlar ne yapsam bilemedim:26:Eki Görüntüle 505123
Kızlar gülnihalin aşağıdaki resmini kardeşim çekmişti geçenlerde ajansa gönderdim dedi bende pek önemsemedim iş çıkışı beni aradılar,bİ reklam filmi için görüşmeye çağırıyorlar ne yapsam bilemedim:26:Eki Görüntüle 505123
hayırlı olsun canım. sağlıkla doğar inşallah :))
Eki Görüntüle 505111
Eki Görüntüle 505111
Eki Görüntüle 505111
Kuzum götrmek istemiyorum pek ya çocuk yorulur orda uykusu azar ne bilim sıkılıraay ne güzel artist mi olacak şimdi küçük Gülnihal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?