2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar benimde elifnaz adında 8 mart doğumlu bi kızım var 2.5 yaşındada bi oğlum allahım can sağlığı versin ama çok yoruyolar beni 2 çocuk cok zormuş.tek çocukluyken hersey çok kolaymış 2.den sonra anladım.ama çok tatlılar allahım yokluklarını vermesin.özelliklede ailden uzak olmak çocuğu yarım saat bırakacak birilerinin olmmasıda çok kötü.,
buarada kızım kilo almıyo ya sizlerde durum ne son 15 günde 150 gr almış ya......

Eki Görüntüle 505397
zeynommm aşkım bebeğimmmmm bugünn cumaa akşam kızıma kavuşuyorummm iki gün benim le ohhhh beee

Ananmmm süslü kokanaaaaa kız ısırırım ben seniii,
Ya şu bantları ben niye bulamıyorum ya,annem gidecek ordaki herkes Gülnihalden artislik pozlar istedi akşam fotoğrafçıya götürdük çoğumun başına gelin çiçeğimin kurdalesinden fiyonk yaptım böyle bantlarıdan bulmaıyorum koca çiçeklilerden istiyorum hep klasik düz bantlar görüyorum nerden alıyonuz anacıımm bunlarııııı

günaydın kızlarrr...

uzun zamandır kuzumun fotosunu paylaşmıyodum..

Eki Görüntüle 505363

çok tatlısın sen maşallah

bu da benim güzel kızımın tatilinden görüntü :)) Eki Görüntüle 505381
kızını birazcık yiyebilirmiyim
Senin güzel kızını yerim bennn :)hadi bakalım topik ahalisi mübarek cuma gününü bebiklerin fotolarıyla renklendirelim Gülnihalin yeni resmi yok bunla idare edin artık :)
Eki Görüntüle 505391
onun her hali güzelll
Aaaa bu gün 7 eylül kızım taaamm 6 aylık olmuş minnoşummmm
Darısı nice yaşalara inşallah
Eki Görüntüle 505397
zeynommm aşkım bebeğimmmmm bugünn cumaa akşam kızıma kavuşuyorummm iki gün benim le ohhhh beee
Allah hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. Bol bol öp kokla kızçeni. Bizim yerimizede amaaaa

canım genel kilosu iyiyse 15 günde 150 gram çok da az değil..büyüdüler artık..ayda 400-500 gram alıyolar..bazı bebekler biraz daha az alıyo ya da hareketli oldukları için yakıyolar

merhaba kızlar bayagıdır resim yüklememişim bende ykleyim:) Buarada ayın29unda kızım tam 6. ayını doldurdu ve bize hediye olarak diş çıkardı:) suanlık bi dişimiz çıktı bakalım darısı diğerlerin başına. Resimde de damaklarını kaşırken çok sinirli bizim kız:)

Yarı yaşınız da ilk dişinizde hayırlı olsun canım çok tatlı kızın maşallah

yahu dövecem bu kız annelerini...kızçelerini süsleyip püsleyip koyuyolar fotoları...ben tarık ın neresine fiyonk takayım ben de istiyorum bi kıııızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…