2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nerdeydi ki kızın?..kaçırdım ben heralde...

bende çok arıyordum şekerim gitti gidiyordan buldum sonunda:)))

saol minecim..aklımda olsun eğer hastanede işim olursa ki Allah etmesin ama sende kalırım :)) annem bugün taburcu olcakmış galiba..bakalm 17 sinde bitakkım kontroller varmış gerekli görülürse kemoyu kesceklermiş..ameliyat gününü belirliceklermiş..neyse inş daha kemo almasına grk kalmaz..

daha öncede bikaçkez yazmıştım paylaşımda bulunmuştum ama yanıt alamamıştım şimdi yine deneyim dedim bisürü bişey yazdım bişey sordum saliha84 arkadasım dısında kimse tınlamamış bile...ne şimdi bu......buranın eskisisiniz diye yeni gelenlerimi dışlıyosunuz ben aralık 2009 annesiyim o topiktede bisürü paylaşımda bulunduk ama sizin gibi sonradan gelenleri dışlamadık hoşgeldin dedik.neyse siz güle güle konuşun kendi aranızda

inşallah canım Rabbim Şafi ismini tecelli ettirsin biran önce sağlığına kavuşsun.

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah. neyivarmış?şuan durumu nasıl?

idrar yolu enf. olmuş cnm..kemoterapi aldıından ve kolon kanseri tedavisi gördüünden bağırsakları rahatsız ediyomuş o yüzden fenalaşmış..şuan durumu daha iyi..

Aysel hiç kaçırma bnce gülnihali oynat reklamda..çok farklı bi anı olur..
Amerdakeseyi görmüşsünüz Allah tamamına erdirsin..çok sevindim ve eski günlere gittim..gerçi bnm keseyi görme maceramj hiçde hoş değildi hatrlamak bile istemiyorm ama hamilelik sürecimi hatırlattı oğlumla usg cihazlarında buluşmalarımızı..

ve kızlar tüm bebişlere bittim çok tatlılar yaa..moralim yerine geldi sayelerinde

canım ondan değil, foto filan paylaşılınca dikkat çekiyoya, ondan sorular kaynayabiliyo..ben gayet eskilerdenim ama 3 şey yazsam birine anca yorum geliyo..normal. o da..eskisi gibi yoğun yazılamıyo..işe başladı millet..bebeklerin sorumluluğu büyüyo..vs vs...üstüne alınma lütfen...

canım alınganlık yapma biz sürekli pc başında durmuyoruz sürekli girip çıkıyoruz kaçırmış olabilirz..bu topikte kimse kimseyi dışlamaz..

yanılıyosun..biz burda ilk defa girip cevap almak isteyenlere bile cevap veriyorz ki burda eskisi yenisi söz konusu değil burası bi paylaşım yeri..çok arkadaş var yeni gelen..hatta bi tanesiyle geçen buluştuk bile..buluşmamıza geldi yani..biz yeni gelenlerlede eskilerlede sanki 40 yıldır dostmuşuz gibi konuşuyorz ama arada gözden kaçan sorular oluyo bn mesela geçmişi okurken herşeyi okumuyorm şöyle bi göz gezdiriyorm çünkü çok yazı okumak bna darallar gelmesine sebep oluyo..yada kimi konu hakkında fikir sahibi değil o yüzden cevap vermiyo..bnmde sorduklarm arada kaynıyo bazen eğer önemliyse 2 defa soruyorm..yada başına ünlem fln koy gözden kaçmasın..geçen daha doğum yapmamış bi arkadaş padişah fermanı gibi soru listesi yazmıştı üşenmeden cevapladık..başta dışlanıyomuş hissine kapılabilirsin ama paylaşımda bulunmaya devam edersen ne kdr farklı bi ortam oldunu anlıcaksın ve yanlış anladıınıda

zaten ilk 3 ay en fazla kg alıyolar..sonraki aylarda kg alımı azalıyo ve sıcaklardanda hemen hemen hiç kg almadıkları oluyo benim kızımda geçen ay 250gr almıştı..doktor önemsemedi..sıcaklarda bebekler kg almaz dedi.

abowww bugün bi teyze geldi, kızım bana yardım et dedi
3 gündür kolum kırık alçıya almıolar kendi kendime alçı yaptım dedi
ve bluzunu sıyırdı bak kızım kaç gündür atlet bile giyemiorum memelerim meydanda
dedi memelerini gösterdi, memelerini etegin altına sıkıştırmış,
gülsemmi ağlasammı bilemedim:/ ilerde benmdemi memelerim böyle olcak acabaD

Son düzenleme:
canım alınganlık yapma biz sürekli pc başında durmuyoruz sürekli girip çıkıyoruz kaçırmış olabilirz..bu topikte kimse kimseyi dışlamaz..

birbirinizin yazdıkları değilde benim yazdıklarım gözünüzden kaçıyo hemde bu 2-3 seferdir oluyo nedense..alınganlık falan yok ortda ayrıca yazmasanızda çok mühim değil boş muhabbetler nasılsa anca birbrinizin çocuklarına çok tatlı diyip durun...........hadi iyi muhabbetler

bana bak tepemin tasını arttırma hadi canım başka topiğe resimler paylaşılıyodu gözden kaçmıştır dedik anlamıyon.kaybol git

yahu dövecem bu kız annelerini...kızçelerini süsleyip püsleyip koyuyolar fotoları...ben tarık ın neresine fiyonk takayım ben de istiyorum bi kıııızzzz

Anamm yapı ver bi kız ne oalacak kiiiii :) hem fiyonku boynuna tak sende papyon niyetine içinde kalmamış olur hem,hani Tarığın resmi neden koymuyon ki bizde görelim onuuu
..................................

Son düzenleme:

Sizin için boş olabilir,biz burda boş!muhabbetten fazlasını yapıyoruz size de güle güle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…