- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.601
nerdeydi ki kızın?..kaçırdım ben heralde...
nerdeydi ki kızın?..kaçırdım ben heralde...
Ananmmm süslü kokanaaaaa kız ısırırım ben seniii,
Ya şu bantları ben niye bulamıyorum ya,annem gidecek ordaki herkes Gülnihalden artislik pozlar istedi akşam fotoğrafçıya götürdük çoğumun başına gelin çiçeğimin kurdalesinden fiyonk yaptımböyle bantlarıdan bulmaıyorum koca çiçeklilerden istiyorum hep klasik düz bantlar görüyorum nerden alıyonuz anacıımm bunlarııııı
Bernacım cooook gecmıs olsun canım dedgn hastane bana cok yakın yapabılecgm bısey varsa seve seve gıder yaprım.. eger gelmk ıstersn buyur gel bende kal bırlkte gıdelm ne yapabılırsm ıste canım elmdn ne gelırse..
Yarı yaşınız da ilk dişinizde hayırlı olsun canım çok tatlı kızın maşallah
saol minecim..aklımda olsun eğer hastanede işim olursa ki Allah etmesin ama sende kalırım :)) annem bugün taburcu olcakmış galiba..bakalm 17 sinde bitakkım kontroller varmış gerekli görülürse kemoyu kesceklermiş..ameliyat gününü belirliceklermiş..neyse inş daha kemo almasına grk kalmaz..
canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah. neyivarmış?şuan durumu nasıl?
inşallah canım Rabbim Şafi ismini tecelli ettirsin biran önce sağlığına kavuşsun.
daha öncede bikaçkez yazmıştım paylaşımda bulunmuştum ama yanıt alamamıştım şimdi yine deneyim dedim bisürü bişey yazdım bişey sordum saliha84 arkadasım dısında kimse tınlamamış bile...ne şimdi bu......buranın eskisisiniz diye yeni gelenlerimi dışlıyosunuz ben aralık 2009 annesiyim o topiktede bisürü paylaşımda bulunduk ama sizin gibi sonradan gelenleri dışlamadık hoşgeldin dedik.neyse siz güle güle konuşun kendi aranızda
ewde bir yerde değil çalışıyorum yaa ondan hafta sonu bol bol vaktimiz oluyor.
daha öncede bikaçkez yazmıştım paylaşımda bulunmuştum ama yanıt alamamıştım şimdi yine deneyim dedim bisürü bişey yazdım bişey sordum saliha84 arkadasım dısında kimse tınlamamış bile...ne şimdi bu......buranın eskisisiniz diye yeni gelenlerimi dışlıyosunuz ben aralık 2009 annesiyim o topiktede bisürü paylaşımda bulunduk ama sizin gibi sonradan gelenleri dışlamadık hoşgeldin dedik.neyse siz güle güle konuşun kendi aranızda
günaydın kızlar benimde elifnaz adında 8 mart doğumlu bi kızım var 2.5 yaşındada bi oğlum allahım can sağlığı versin ama çok yoruyolar beni 2 çocuk cok zormuş.tek çocukluyken hersey çok kolaymış 2.den sonra anladım.ama çok tatlılar allahım yokluklarını vermesin.özelliklede ailden uzak olmak çocuğu yarım saat bırakacak birilerinin olmmasıda çok kötü.,
buarada kızım kilo almıyo ya sizlerde durum ne son 15 günde 150 gr almış ya......
canım alınganlık yapma biz sürekli pc başında durmuyoruz sürekli girip çıkıyoruz kaçırmış olabilirz..bu topikte kimse kimseyi dışlamaz..
birbirinizin yazdıkları değilde benim yazdıklarım gözünüzden kaçıyo hemde bu 2-3 seferdir oluyo nedense..alınganlık falan yok ortda ayrıca yazmasanızda çok mühim değil boş muhabbetler nasılsa anca birbrinizin çocuklarına çok tatlı diyip durun...........hadi iyi muhabbetler
yahu dövecem bu kız annelerini...kızçelerini süsleyip püsleyip koyuyolar fotoları...ben tarık ın neresine fiyonk takayımben de istiyorum bi kıııızzzz
..................................daha öncede bikaçkez yazmıştım paylaşımda bulunmuştum ama yanıt alamamıştım şimdi yine deneyim dedim bisürü bişey yazdım bişey sordum saliha84 arkadasım dısında kimse tınlamamış bile...ne şimdi bu......buranın eskisisiniz diye yeni gelenlerimi dışlıyosunuz ben aralık 2009 annesiyim o topiktede bisürü paylaşımda bulunduk ama sizin gibi sonradan gelenleri dışlamadık hoşgeldin dedik.neyse siz güle güle konuşun kendi aranızda
Bernaa mesaj kutunu boşalt canım
birbirinizin yazdıkları değilde benim yazdıklarım gözünüzden kaçıyo hemde bu 2-3 seferdir oluyo nedense..alınganlık falan yok ortda ayrıca yazmasanızda çok mühim değil boş muhabbetler nasılsa anca birbrinizin çocuklarına çok tatlı diyip durun...........hadi iyi muhabbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?