- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #65.621
bana bak tepemin tasını arttırma hadi canım başka topiğe resimler paylaşılıyodu gözden kaçmıştır dedik anlamıyon.kaybol git
birbirinizin yazdıkları değilde benim yazdıklarım gözünüzden kaçıyo hemde bu 2-3 seferdir oluyo nedense..alınganlık falan yok ortda ayrıca yazmasanızda çok mühim değil boş muhabbetler nasılsa anca birbrinizin çocuklarına çok tatlı diyip durun...........hadi iyi muhabbetler
yanılıyosun..biz burda ilk defa girip cevap almak isteyenlere bile cevap veriyorz ki burda eskisi yenisi söz konusu değil burası bi paylaşım yeri..çok arkadaş var yeni gelen..hatta bi tanesiyle geçen buluştuk bile..buluşmamıza geldi yani..biz yeni gelenlerlede eskilerlede sanki 40 yıldır dostmuşuz gibi konuşuyorz ama arada gözden kaçan sorular oluyo bn mesela geçmişi okurken herşeyi okumuyorm şöyle bi göz gezdiriyorm çünkü çok yazı okumak bna darallar gelmesine sebep oluyo..yada kimi konu hakkında fikir sahibi değil o yüzden cevap vermiyo..bnmde sorduklarm arada kaynıyo bazen eğer önemliyse 2 defa soruyorm..yada başına ünlem fln koy gözden kaçmasın..geçen daha doğum yapmamış bi arkadaş padişah fermanı gibi soru listesi yazmıştı üşenmeden cevapladık..başta dışlanıyomuş hissine kapılabilirsin ama paylaşımda bulunmaya devam edersen ne kdr farklı bi ortam oldunu anlıcaksın ve yanlış anladıınıda
Sizin için boş olabilir,biz burda boş!muhabbetten fazlasını yapıyoruz size de güle güle.
senin gibi kıskanç insanlardan korusun Allah..
birbirinizin yazdıkları değilde benim yazdıklarım gözünüzden kaçıyo hemde bu 2-3 seferdir oluyo nedense..alınganlık falan yok ortda ayrıca yazmasanızda çok mühim değil boş muhabbetler nasılsa anca birbrinizin çocuklarına çok tatlı diyip durun...........hadi iyi muhabbetler
ne biçim bi uslub...görgünü belli ettin arkadasım tepenin tası atsa nolur cok merak ettim bak şimdi...sen kimsinde kovuyosun beni topikten haddini bil...mahalle uslubundan belli kişiliğin kaybol git tepemin tasını attırma falannn
evet gercekten çok şey kaybettim bu muhabbetlere katılamayarak neyse siz devam edin aydınlatın biribirinizi cicimmmmmmmmm
yanılıyosun..biz burda ilk defa girip cevap almak isteyenlere bile cevap veriyorz ki burda eskisi yenisi söz konusu değil burası bi paylaşım yeri..çok arkadaş var yeni gelen..hatta bi tanesiyle geçen buluştuk bile..buluşmamıza geldi yani..biz yeni gelenlerlede eskilerlede sanki 40 yıldır dostmuşuz gibi konuşuyorz ama arada gözden kaçan sorular oluyo bn mesela geçmişi okurken herşeyi okumuyorm şöyle bi göz gezdiriyorm çünkü çok yazı okumak bna darallar gelmesine sebep oluyo..yada kimi konu hakkında fikir sahibi değil o yüzden cevap vermiyo..bnmde sorduklarm arada kaynıyo bazen eğer önemliyse 2 defa soruyorm..yada başına ünlem fln koy gözden kaçmasın..geçen daha doğum yapmamış bi arkadaş padişah fermanı gibi soru listesi yazmıştı üşenmeden cevapladık..başta dışlanıyomuş hissine kapılabilirsin ama paylaşımda bulunmaya devam edersen ne kdr farklı bi ortam oldunu anlıcaksın ve yanlış anladıınıda
boşsa muhabbetler niye takip ediyosun..daha dolu topiklere git o zmn..hayret yaa..tabikide tatlı dicez bebeklerimize çünkü çok tatlılar bunu belirtmek boş gelebilir sna bize göre değil..gayette dolu muhabbetler dönüyo burda herkes burdan çok şey öğrendi..her an da tübitak ödüllü makaleler paylaşcak halimiz yok..nasıl arkadaşlarınla buluştuunda her an dünyayı kurtarcak şeylerden bahsetmeyip arada havadan sudan konuşuyosan burasıda böyle..mantığını çözemedm..ne bekliyodun topiğe konuk profesörler falan mı getirelm..
buna adamına göre muamele derler..asıl senin üslübundan belli herşey kendi yazdıklarından haberin yok..insana insan olunur..sen sölemedini bırakma bide üslüptan bahset pehh..bizi laf sölüyosun ozman boş muhabbet olan yerdede durma kardeşim.sanada sorcak değilim neyi nasıl konuşcamı sen ilk önce haddini bil fazla konuşma.
boşsa muhabbetler niye takip ediyosun..daha dolu topiklere git o zmn..hayret yaa..tabikide tatlı dicez bebeklerimize çünkü çok tatlılar bunu belirtmek boş gelebilir sna bize göre değil..gayette dolu muhabbetler dönüyo burda herkes burdan çok şey öğrendi..her an da tübitak ödüllü makaleler paylaşcak halimiz yok..nasıl arkadaşlarınla buluştuunda her an dünyayı kurtarcak şeylerden bahsetmeyip arada havadan sudan konuşuyosan burasıda böyle..mantığını çözemedm..ne bekliyodun topiğe konuk profesörler falan mı getirelm..
bnde seni bebeğimseni basın sözcümüz ilan ediorum Bernacım muhteşemsin harfi harfine katılıorumm ve seni seviorummmm
oyy yavrum yaa seni zaten düşünemiyorm münakaşa ederken o kdr tatlısınki o yumuşak dilinle :))Bakın bi seneden falzladır burda paylaşım yapıyoruz bir kişiyle münakaşaya girmemişimdir,burdaki paylaşımı beğenmeye bilirsiniz o siniz görüşünüz saygı duyarım,biz burda paylaşım ve boş muhabbetten falzsını yapıyoruz dahil olmak istemiyorsanız burda huzurzuluk çıkarmanın da anlamı yok girmezsiniz olur biter.iyi günler.
amin cnm amin..inşallah güzel haber alırım bugünHay agzina saglik bernacim.tam diyecektim ben cok sonradan katilmama ragmen evine bile davet etti arkadasim sagolsun yazacaktim.hem ben nisan annesi olmama ve baslarda mart-nisan-hatta mayis topiklerini bile okuyordum fakat buradaki sicaklik arkadaslik iyi niyet hicbir topikte yok.herkes seciomis insan sankive tabi bebekleri de oyle:)
Annecigine cok.sevindim.hayirlisiyla ciksin bugun insallah.Allah onlari basimizdan eksik etmesin.
Sizin için boş olabilir,biz burda boş!muhabbetten fazlasını yapıyoruz size de güle güle.
ne biçim bi uslub...görgünü belli ettin arkadasım tepenin tası atsa nolur cok merak ettim bak şimdi...sen kimsinde kovuyosun beni topikten haddini bil...mahalle uslubundan belli kişiliğin kaybol git tepemin tasını attırma falannn
merhabalar mart anneleri ben aranıza yeni katıldım aslında yenide sayılmam hamileliğimden beri burayı takip ediyorum fakat evimde netim olmadığı için bir türlü üye olamadım kısmet bugüneymiş...sizlerden çok şeyler öğrendim buraya gırmeden geçirdiğim birgün çok boşmuş gibi geliyor hemen hemen hergün girmeye çalışıyorumm...ismim rukiye yozgattan katılıyorum aranıza..oülumun adı da aras kemal :)
merhabalar mart anneleri ben aranıza yeni katıldım aslında yenide sayılmam hamileliğimden beri burayı takip ediyorum fakat evimde netim olmadığı için bir türlü üye olamadım kısmet bugüneymiş...sizlerden çok şeyler öğrendim buraya gırmeden geçirdiğim birgün çok boşmuş gibi geliyor hemen hemen hergün girmeye çalışıyorumm...ismim rukiye yozgattan katılıyorum aranıza..oülumun adı da aras kemal :)
ya arkadasım gayet iyi niyetle açıklamamı yaparak msj yazdım bikaç ay önce yine yazmıştım ve sitem etmiştim cvb yokmu diye hadi dedim neyse yine yazdım aynı aydaki bebeklerimizin sorunları falan nedir diye baktım yine cvb yok.tabiki çok tatlı bebekler tabiki yorum yapacaksınız kimse sizden makale falan beklemiyo tabikide komik olma.........takip etmiyorum sizi daha önce yazdıklarınızıda okumadım direk giriş yaptım sizin bildiklerinizi bebeklerle ilgili emin olun bendah ii biliyorum daha yeni büyüttüm oğlumu 2.5 yaşında ayrıca eşimnde doktor yani tavsiyeletrinie çokda ihtiyacım yok iki muhabbet için geldim burnumdan geldi...bu heryerede böle tanıdık 2 3 kişi kendiarasında konuşur diğerleride öyle dinler..siz beni tanımadan yorum yapamazsınız ben iyi niyetle yaklaştım ama bu ayrımcılığnızdan sonra dayanamadımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?