2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bana bak tepemin tasını arttırma hadi canım başka topiğe resimler paylaşılıyodu gözden kaçmıştır dedik anlamıyon.kaybol git

ne biçim bi uslub...görgünü belli ettin arkadasım tepenin tası atsa nolur cok merak ettim bak şimdi...sen kimsinde kovuyosun beni topikten haddini bil...mahalle uslubundan belli kişiliğin kaybol git tepemin tasını attırma falannn

senin gibi kıskanç insanlardan korusun Allah..

seni basın sözcümüz ilan ediorum Bernacım muhteşemsin harfi harfine katılıorumm ve seni seviorummmm

boşsa muhabbetler niye takip ediyosun..daha dolu topiklere git o zmn..hayret yaa..tabikide tatlı dicez bebeklerimize çünkü çok tatlılar bunu belirtmek boş gelebilir sna bize göre değil..gayette dolu muhabbetler dönüyo burda herkes burdan çok şey öğrendi..her an da tübitak ödüllü makaleler paylaşcak halimiz yok..nasıl arkadaşlarınla buluştuunda her an dünyayı kurtarcak şeylerden bahsetmeyip arada havadan sudan konuşuyosan burasıda böyle..mantığını çözemedm..ne bekliyodun topiğe konuk profesörler falan mı getirelm..

buna adamına göre muamele derler..asıl senin üslübundan belli herşey kendi yazdıklarından haberin yok..insana insan olunur..sen sölemedini bırakma bide üslüptan bahset pehh..bizi laf sölüyosun ozman boş muhabbet olan yerdede durma kardeşim.sanada sorcak değilim neyi nasıl konuşcamı sen ilk önce haddini bil fazla konuşma.

evet gercekten çok şey kaybettim bu muhabbetlere katılamayarak neyse siz devam edin aydınlatın biribirinizi cicimmmmmmmmm

Bakın bi seneden falzladır burda paylaşım yapıyoruz bir kişiyle münakaşaya girmemişimdir,burdaki paylaşımı beğenmeye bilirsiniz o siniz görüşünüz saygı duyarım,biz burda paylaşım ve boş muhabbetten falzsını yapıyoruz dahil olmak istemiyorsanız burda huzurzuluk çıkarmanın da anlamı yok girmezsiniz olur biter.iyi günler.

Hay agzina saglik bernacim.tam diyecektim ben cok sonradan katilmama ragmen evine bile davet etti arkadasim sagolsun yazacaktim.hem ben nisan annesi olmama ve baslarda mart-nisan-hatta mayis topiklerini bile okuyordum fakat buradaki sicaklik arkadaslik iyi niyet hicbir topikte yok.herkes seciomis insan sankive tabi bebekleri de oyle:)
Annecigine cok.sevindim.hayirlisiyla ciksin bugun insallah.Allah onlari basimizdan eksik etmesin.

ya arkadasım gayet iyi niyetle açıklamamı yaparak msj yazdım bikaç ay önce yine yazmıştım ve sitem etmiştim cvb yokmu diye hadi dedim neyse yine yazdım aynı aydaki bebeklerimizin sorunları falan nedir diye baktım yine cvb yok.tabiki çok tatlı bebekler tabiki yorum yapacaksınız kimse sizden makale falan beklemiyo tabikide komik olma.........takip etmiyorum sizi daha önce yazdıklarınızıda okumadım direk giriş yaptım sizin bildiklerinizi bebeklerle ilgili emin olun bendah ii biliyorum daha yeni büyüttüm oğlumu 2.5 yaşında ayrıca eşimnde doktor yani tavsiyeletrinie çokda ihtiyacım yok iki muhabbet için geldim burnumdan geldi...bu heryerede böle tanıdık 2 3 kişi kendiarasında konuşur diğerleride öyle dinler..siz beni tanımadan yorum yapamazsınız ben iyi niyetle yaklaştım ama bu ayrımcılığnızdan sonra dayanamadımmm

Boşverin kızlar biz BOŞ MUHABBETİMİZ devam edelim,bütün bebiklerimiz çok tatlı,bebeğimle ilglili bi durumda aklıma gelen ilk sizlersiniz,Berranın erkan doğumda hepimizin ne kadar hecanlandığı,Bernanın annesi için hepimizin duası,Amerdanın bi arkadaşımıza hiç düşünmeden st pompasını gödermesi ve bunun gibi nice paylaşım boş muhabbetse biz devam edelim boş muhabbetimize:)

sevgi arkadaşım, anlaşılan bikaç sefer yazdıkların gözden kaçmış,
bu durumdan muzdarip oldugunu söylemişsin ve arkadaşlarda
kusura bakma deyip güzelce gönlünü yapmaya çalışmış,
ama sanırım sen direk önüne bi set çekerek ne denirse densin
sitemkar tavrından vazgeçmemişsin, hani safulun tavrına
sokakvari demişsinya emin ol senin hadi size boş muhabbetler ne de olsa tek bildiniz birbirinizin bebeklerine ay ne tatlı
demekten başka bildiniz yok demende gerçekten hoş bi tavır değil..
sen burada sitemini yazdıktan sonra sana herkes sana cevap yazmak zorunda deiliz deseydi
belki sitemine devam etmekte haklı olurdun.. ama iyi niyete karşılık takındıgın tutum hiç hoşuma
gitmedi, neyse bi anne oldugun için daha fazla bişey yazmıcam, evlatlarınla sana mutluluklar dilerim tatlım..

merhabalar mart anneleri ben aranıza yeni katıldım aslında yenide sayılmam hamileliğimden beri burayı takip ediyorum fakat evimde netim olmadığı için bir türlü üye olamadım kısmet bugüneymiş...sizlerden çok şeyler öğrendim buraya gırmeden geçirdiğim birgün çok boşmuş gibi geliyor hemen hemen hergün girmeye çalışıyorumm...ismim rukiye yozgattan katılıyorum aranıza..oülumun adı da aras kemal :)

seni basın sözcümüz ilan ediorum Bernacım muhteşemsin harfi harfine katılıorumm ve seni seviorummmm
bnde seni bebeğim
oyy yavrum yaa seni zaten düşünemiyorm münakaşa ederken o kdr tatlısınki o yumuşak dilinle :))
amin cnm amin..inşallah güzel haber alırım bugün

Sizin için boş olabilir,biz burda boş!muhabbetten fazlasını yapıyoruz size de güle güle.

beğenmiyorsanız lütfen gidin ve bir daha da gelmeyin... kimsenin de kalbini kırmayın.. biz burda mutluyuz...

Hoşgeldiniz

Hoş geldin canım,Aras Kemal de hoş geldi aramıza

Hosgeldin Rukiye.Ben de ayni senin gibiydim.Emin ol hic yabancilik cekmeyeceksin.Yozgatta baska arkadas var miydi hatirlayamadim simdi.Ama yanlis hatirlaniyorsam mervisko nickli arkadasimizin memleketi yozgat:)
Oyle sadece oglumun adi aras kemal demekle olmuyor bi resim paylas bakalim bi gelin begenelim sana burdan

tamam sen öyle düşünüyosan ben artık bişi demiyorm nasıl düşünürsen düşün..burayı tanımadıın için bişey diyemicem ama burda tanıdık 2-3 kişi değiliz..topik şuanda sakin biz onlarca kadınız burda..asyadakiler avrupadakiler farklı şehirdekiler hep buluşmalarımız oluyo ve elimizden geldiğince herkes gidebildiği buluşmaya gidiyo..yani biz forumda SADECE GEYİK OLSUN diye vakit geçiren insanlar değiliz.biz birbirimizi anlayan ve ileriye dönük arkadaşlıklar kuran bi topiğiz..birbirimizi canlı kanlı tanıyorz çoğumuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…