2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar arkadaşlar
uzun zamandır giremedim nihayet taşındık ancak yerleşebildim. yeni okuluma atandım göreve başladım evime yakın güzel biyere cıktı tayinim. ama dilekçemi verdim 15 eylül itibariyle ücretsiz iznim başlıyo. fikrim değişmezse 2 yıl evdeyim oğlumla beraber.
hepsini okuyamasam da şöyle bi geçmişe baktım da baya hasta bebişimiz var hepsine acil şifalar diliyorum aklımda kalanlar lagrima ronya ve saful. umarım çarçabuk iyileşir kuzucuklar. bi de berracık düşmüş. çok üzüldüm gamzecim size de geçmiş olsun. bernanın da annesi mi hastaymış? ona da üzüldüm.durumu net bilmesem de geçmiş olsun demek istriyorum ona da.
biz de geçen hafta bi gribal enf. atlattık şimdi iyiyiz şükür.

Veee oğlum yarı yaşını tamamladı teyzeleri. tammm 6 aylık oldu.
bu da fotomuz. hepinizi çok özledik ve çoook seviyoruz

Son düzenleme:
Allah dermansiz dert vermesin bütün hasta olan bebilere gecmis olsun hepsini tek tek tek minciriyom taam mı

Allahım bu ne tatlilik maşallah nice yaslar görün inşallah nereye çıktı tayinin canim

canım senin oğluşun uyumuyo ama tam bi şeker bombası

haklısın.bunlar artık sadece ticari olarak görüyo hastayı.insani boyutuyla ilgilenen yokkk

Bu arada herkeze günaydın tatlı mart anneleri ve onların tatlı bebişleri. Bikaç gündür giremiyordum misafir yoğunluğum vardııı
Ama hepinizi özledim şekerler. Hasta olan bebişlerimiz varmış şimdiden geçmiş olsun. Hemencecik iyileşir kuzucuklar anneleri siz merak etmeyin.

canım gerçekten öyle herkesin bebişine bi haller oluyooo

Eki Görüntüle 508834
:)) artık biz böyle uyuyoruz:))
maşallah sana çook tatlı uyuuyosunn

canım nacizane bi fikrim var,umarım işe yarar.Sesini cdye yada telefona kaydet. yanına koy.belki sen yokken kaygı düzeyi azalır. Kayıt masal olabilir çocuk şarkısı veya tekerleme olabilir. bi dene istersen

öyle şeyler söylemeee. Arıyıcam birazdan seniiii

sabahtan beri Alp e şaklabanlıklar yaparak güç bela yaptığım yemeği yaktım. yanan yemeğe gözlerimin dolacağı aklıma hiç gelmezdi...
o yemek tek yemekse ağlanır cicimmmmm, çook tatlısınnn

geçmiş olsun canım.herşey düzelir sıkma canınıııı.bebişininde kendininde moralini yüksek tut

geçmiş olsun bebeğim. inşallah en kısa zamanda bebiş iyileşir ve annesinin istediği gibi kilo almaya başlar.

maşallah kuzucumaaa

slm kızlar naber nasılsınız, Alya gece hep ağladı durdu,
tam laz inadı var bişeyi reddetttimi hemen köprü kuruo düzeltebilene aşkolsun:S
şimdiden telefonlara kumandalara saldırıo napıcaz bilmiorum

canım bu doktorlar benim bebeğim için neler söylediler babamı kaybettiğimde bu kadar ağlamıştım sonuç rabbime sükürler olsun hiç bişey yok.seninde öyle olucak allahın izniyle dua edicem senin için

canım çok geçmiş olsun ek gıdayı da stres yapma sakın çocuk yönünü çiziyo zaten acele etmeden sakin sakin meyve ver elma ve armut en antialaerjik olanlar allah yardımcın olsun

selam anneler şöyle bir geçmişe baktım çok üzüldüm hasta yavrucaklara acil şifalar diliyorum bende 4-5 gündür nezleyim oğlanada geçirdim bravo bana zaten uyku falan problemdi iyice sıkıntılı oldu burun tıkalı,nefes hırıltılı offf

canım bizimki pişik olunca ben katı yağı(pastalara koyduğumuz) az miktarda alıp hafif ısıda sıvılaştırıp sürüyorum çok etkili dene istersen

6.ay aşılarımızı olduk geldik. Çok ağladı bitanem yaa.
dün bizimki de çok huysuzdu. uyumadı, gözlerini kaşıdı kaşıdı durdu. Şimdi gözü dayak yemiş gibi şiş. Yarın göz doktoruna götürücez. Akşam uyusun diye sahile indik. Etraf daha çok ilgisini çekti. iyice uykusu açıldı. neyseki geri dönerken kucağımda uyudu. Sabahın beş buçuğunda da kesin kalkış yaptı. 3 ten beri ayaktayım, aptal gibi oldum valla.

Kızlar bu arada ferro sanol toplatıldı mı diye sordum bugün sağlık ocağına hayır veriyoruz biz diyorlar anlamadım bu demir damlasının sırrını ya... biri öyle diyor biri böyle diyor. gönül rahatlığıyla hiç bir şey veremiyoruz.

tatile gidicez süt sağıp muhallebi yapmak zor olur diye aptamilin sütlü pirinçlisini aldım içindekiler kısmına bakmadan. maşallah içinde yok yokmuş. şeker, vanilya, kanola yağı, ayçiçek yağı ve soya lesitin yazıyor. sitelerinde de soya lesitin gdo lu demek değildir diye bir açıklama yapmışlar. kime neye inanacaz artık bilmiyorum. mamanın içinde niye şeker, vanilya var bence onlar bile tartışılır. hipp ten şaşmamak lazımmış.

aynı bizim oğlan köprü kuruyor, kollarım kopuyor artık.
telefon favori oyuncağı bir yerde görsün benim telefonu yakalamaya çalışıyor...

slm kızlar,nasılsınız pzt.siden bu yana giremiyorum,çünkü yonca hasta

şu 6 .ay aşısı ne pismiş ya kızımda ateş yaptı,diğer aşılar hiç yapmamıştı 38e kadar çıktı ateşi üzerini soydum şimdide nezle oldu
ama bi daha ateşlenirse soymucam bi yere iyi ederken diğerinden oluyoruz,zatende bi faydası olmuyor ateşini düşürmüyor
ateş düşürücü şurup verdim kısık yerlerine kompres yaptım düşüyor fakat kalıcı değil tekrar çıktı en son fitil yaptımda düştü çok şükür 2. gün yine çıktı yine fitil 3 .gün yoktu şükür.şimdide grip nezle ile uğraşıyoruz Allahım şifa verir inşallah tüm bebiklerimize

canım sütünü sağıp nasıl yapıyosun muhallebi bende yapmak istiyorum da..

Selam kızlar hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin..telefondan girmem çok zor oluyor misafir olarak geçmişi takip ediyorum..uykusuzluktan bahsedilmiş bizimde iki gecedir uykularımız düzensiz bir anlam veremiyorum ya nedenini bir türlü bulamadım..

İnşllah alışır kendi uyumuaya cnm bende bi ara deneyim dedim de başaramamıştım, şimdi saç kurutma makinasının sesini duyunca yumuyo gözlerini benimki..2 3 aylıkken işe yaraması gereken yöntem 6 aylıkken işe yarıyo, garip bizim oğlan..

gecemiz aynı geçmiş desene, bende uykusuzluktan baş ağrısından fenalardayım.. eşimde hasta oldu bişi diyemiyorum önceden olsa yardımı dokunuyordu hiç olmassa 1 kez de olsa o kalkıp ilgileniyordu..ewe gidip uyumak istiyorum ama annemde yorulmuştur şimdi, pöffff... (
Kızlar Gülnihal ek gıdaya geçtiğimizden beri yeşil kaka yapıyor normaldır dimi
çook normal cnm , Gökalp de aynı ve koyulaştı kakası..

geçmiş olsun cnm,ateş gerçekten korkutuyor insanı, soyalım ateşi düşsün diyoruz bu sefer üşütüyor, ben geçen ateşlendiğinde soydum ılık duş aldırdım, haaala sümükleri akıyo, fena üşüttü yawrum..

sağol canm,bi daha soymucam nasılsa fayda etmiyor )):
hılamur ver istersen ben şöyle yapıyorum yarım çay bardağının yarısı kadar sıcak su içine iki çiçeklerinden bir tanede yaprağından ıhlamur koyuyorum 5 dk demleniyor sonra süzüp bi tatlı kaşığı pekmez koyup biberono döküp içiriyorum zorlada olsa,biraz iyi geldi gibi nezlesine kimyasal ilaçlardan bin kat iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…