2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim bebeğim 4 aydır aynı tarif ettiğin şekilde. sabırlı bi kişiliğim olmasına rağmen bazen dayanacak gücüm kalmıyor sonuçta bizimde dinlenmeye ,nefes almaya ihityacımız var. hiç bi işim yetişmiyor yemek yemeye bile doğru dürüst vakit bulamıyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorum .Allah kolaylık versin canım inşallah seninkinde geçici bir durumdur

yarın nörolojiyee götüreceğiz emar cekilebilir. beyninde ur kist olabilirmiş. bu teşhiside kafası 1cm küçük oldugu için koydular. çok kötüyüm. ağlamaktan içim dışıma çıktı. Rabbim bu acıyı yaşatmasın ne bana ne başkasına. kaldıramam. ben hakikaten bu doktorları algılayamıyorum. nerden nereye gitti. dedim ki çocugumda anormal bir durum yok. ne bayılması var ne başka birşey. dediği ama kafası küçük ayına göre. birde doçent. öksürüğünede gelince ciğer filmi çekilditemiz ama bronşiolitmidir nedirişte olabilir antibiyotik verelim kullan dedi. ama temiz demediniz mi dedim olsun sen kullan dedi. yok ya ben bunlara diploma verenin .... mahvoldum ya, ona birşey olmasın Rabbim göstermesin acısını kötü şeyleri :'(

bahçelievler medicana doktor alper özkılıç..ben çok memnunum cnm..

Allah bu dönemi kolayca atlatmayı nasip etsin cnm, çok geçmş olsun
biz de Hayal 2.5 aylıkken ciddi sıkıntılar yaşamıştık, eeg fln çekilmişti farklı bir sebeple. ödümüz kopmuştu, neyse ki sonuçlar umulduğu gibi çıkmadı. şuan sağlığı iyi çok şükür ama doktorlar bazen gerekenden fazla titiz davranıp bizi endişelendirebiliyorlar

Allah korusun canım ya...tüylerim diken diken oldu resmen. bir belirti olmazmıydı dediğin gibi. bence fazla abartıyor bu doktorlar. inşaallah herşey tertemiz çıkar... Allah korusun...

cnm bnm kızında kafası minnacık ayına göre, ama doktorlar baktı benmde kafam küçük oldugu için genetik dediler
ve bi sorun olarak görmediler, bi görsen benm kızın kafasını minnacık kedi yavrusu gibi:))))
ama işte benmde kafam küçük ve babamızında kafası küçük o yüzden sorun edilmedi,
sonuçta düzenli bi seyirde kafa ölçümü yaptırıosun dimi cnm? büyüme var sonuçta dimi?

mrb kızlar geçmişe biraz göz atayım dedim ne kadar çok bebiş hasta olmuş berracık düşmüş hepsine acil şifalar diliyorum en kısa sürede iyileşirler inşallah bizde bugün aşılarımızı olduk çok canımız yandı ama artık 1 yaşına kadar rahatız. kızlar alıpta memnun kaldığınız oyuncak, oyun halısı hoppala yada önereceğiniz başka bir şey de olabilir yazarmısınız çok zor durumdayım onu oyalayabilecek birşeyler bulmam lazım

Lagrıma canım bukadar yıpratma kendını,allahın ıznıyle hıc bıse cıkmıcak,evet doktorları anlamak cok zor gercekten,kızıma rota teshısı koyan aptal doktor geldı aklıma,kı hıc oyle bı mıkrop yokmus,baska bı hastanede ogrendık olmadıgını,sende baska bı doktora gotur canım,bı doktora baglama yavrunun kaderını....

Nalanımmmm oğlum ne yakışıklı oluyor günden güneee,konsere de siftah yapmışız ohhhh :))) inşallah hastalanmaz kuzum ya bizde hasta olduk olcaz dönemlerindeyiz hem Alya hem ben
sağol canım alyacıgın güzelliği amin inş hastalanmazlar hiç bir zaman insan kıyamıyor onlara daha minicikler

ok geçmiş olsun Nalan,Mehmet Can o kaa konsere gidiyon insan tek gider mi Gülnihali de alaydın yaaa

Sonra gökalp laf eder maf eder dedik başımıza iş almayalım:)

Aman Ayselcim üzülme ben artık sunu anladım bebek düzeni dıye bir sey yok, tabı ki hepımız bı duzen oturttuk ama bebek bu yanı bı bakıyorsun ohh tamam artık duzene girdi dıyorum hop bı tatıle gidiyorsun bozuluyor, eve bırı gelıyor bozuluyor, hasta oluyorlar bozuluyor, diş çıkarma, büyüme atağı derken bu liste uzar gider ben artık akışına bırakıyorum çünkü bu kadar bozucak olay olduktan sonra o kadar uğrasmaya değmez :)

aynen katılıyorum sana sürekli düzen arayışı ile geçiyor zaman. en iyisi akışına bırakmak...

kızlar moralim çok bozuk..doktordan geliyoruz 6. ay muayenemi olduk.. berenin kalbinde üfürüm çıktı doktor kansızlıktan olabilir dedi rengide solgun.kan tahlili yapmadı tabi daha önce yaptırmıştık 2. kez canı yanmasın diye. kan ilacını kullanmayı bıraktım epeydir dedim.ama kullanman lazım dedi öbür kan ilacını yazdı ferrum..yarın eko çekilcek, idrar tahlilide yapılcak bakalım...çok canım sıkıldı bi bakalım ekodada dedi doktor

Allah korusun canım.İnşAllah herşey temiz çıkar.Rabbim kimseye evlad acısı vermesin gercekten,çok zor olmalı.benim meleğiminde kafası 1cm küçük ama bişey demdi doktorumuz.canını sıkma inşallah bişeycii yoktur..

Kızlar benı bılgılendırın lutfen,toplatılan kan ılacı hangısı,kullanabılıcemız kan ılacı hangısı?
Bıde bebeklere ne zaman kan sayımı yapılacak?

Saful canım cok gecmıs olsun,rabbım sıfasını versın ınsallah,doktor ufurumu nasıl teshıs ettı,yanı ben muayene seklını merak edıyorum,ne yaptıda bu sonuca vardı?

Kızlar benı bılgılendırın lutfen,toplatılan kan ılacı hangısı,kullanabılıcemız kan ılacı hangısı?
Bıde bebeklere ne zaman kan sayımı yapılacak?

toplatılan kan ilacı ferro sanol ekim 2016 son kullanma tarihli olanlar verilen kan ilacı ferrrum fakat ferrumda paraben varmış galiba bizim doktor ikisinde bıraktırdı günde 1 çay kaşığı pekmez ver dedi doğal bulabilirsen çok daha iyi ollur

offf Mervecimm koptum sana , gercekten oyle etraflarında bın tane oyuncak var bizimki pet şişeyle oynar:)

kafam allak bullak isolde sağol canım..üfürümü diyince ek gıda için napılcağını bile dinleyemedim..zaten öyle menü felan vermedi şu vakit şu falan..meyvayla başla 1 hafta 2. hafta sebze püreleri 3. hafta yoğurt ne zaman anne sütü ne zaman ek gıdalar bi nana demedi..kafamda bulandı bişe sormadım.değiştircem bu doktoru ya hangi vakit vercem şimdi ek gıdayı ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…