- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.241
kızlar yaa yardım edin noolurrr
Hayal artık iyice canımı sıkmaya başladı. hiç durmuyor tek başına. yatağına bırakıp 2 dk içeri gitsem çığlığı basıyor. asla tek başına kalmaya tahammülü yok. çılgınlar gibi ağlamaya başlıyor hemen, nefes nefese kalıyor ağlarken. sürekli kucağımda, mutfakta birlikte iş yapmaya çalışıyoruz. yürütecine bindiriyorum ağlıyor, mama sandalyesine koyuyorum ağlıyor. en fazla 5 dk duruyor bunların içinde. illaki yanında biri olsun onu oynatsın kucaklasın fln...
bu durumu nasıl aşabilirim önerilerinizi bekliyorum çok acil. yemek bile yapamaz oldum artık. şuanda da dizimde oturuyor ve yazdıklarıma bakıyor.
günaydın herkese,
peri_m sanırım biz seninle yakın oturuyoruz doktorunuzun ismini öğrenmek istiyorum ben ethica da metin beyi biliyorsundur kızımı ona götürüyordum ama artık sürekli yoğun bakımda kaldığı için randevu kabul etmiyor benimde kızımda idrar yolu enf.var şimdi iyi bir dr.aayışındayım doktorunuzdan memnunsanız ismini paylaşırmısın hangi hastanede, kızlar sizde bakırköy yakınlarında iyi bir dr.biliyorsanız paylaşın lütfen artık kızım iyileşsin istiyorum
yarın nörolojiyee götüreceğiz emar cekilebilir. beyninde ur kist olabilirmiş. bu teşhiside kafası 1cm küçük oldugu için koydular. çok kötüyüm. ağlamaktan içim dışıma çıktı. Rabbim bu acıyı yaşatmasın ne bana ne başkasına. kaldıramam. ben hakikaten bu doktorları algılayamıyorum. nerden nereye gitti. dedim ki çocugumda anormal bir durum yok. ne bayılması var ne başka birşey. dediği ama kafası küçük ayına göre. birde doçent. öksürüğünede gelince ciğer filmi çekilditemiz ama bronşiolitmidir nedirişte olabilir antibiyotik verelim kullan dedi. ama temiz demediniz mi dedim olsun sen kullan dedi. yok ya ben bunlara diploma verenin .... mahvoldum ya, ona birşey olmasın Rabbim göstermesin acısını kötü şeyleri :'(
yarın nörolojiyee götüreceğiz emar cekilebilir. beyninde ur kist olabilirmiş. bu teşhiside kafası 1cm küçük oldugu için koydular. çok kötüyüm. ağlamaktan içim dışıma çıktı. Rabbim bu acıyı yaşatmasın ne bana ne başkasına. kaldıramam. ben hakikaten bu doktorları algılayamıyorum. nerden nereye gitti. dedim ki çocugumda anormal bir durum yok. ne bayılması var ne başka birşey. dediği ama kafası küçük ayına göre. birde doçent. öksürüğünede gelince ciğer filmi çekilditemiz ama bronşiolitmidir nedirişte olabilir antibiyotik verelim kullan dedi. ama temiz demediniz mi dedim olsun sen kullan dedi. yok ya ben bunlara diploma verenin .... mahvoldum ya, ona birşey olmasın Rabbim göstermesin acısını kötü şeyleri :'(
bahçelievler medicana doktor alper özkılıç..ben çok memnunum cnm..
sağol canım alyacıgın güzelliği amin inş hastalanmazlar hiç bir zaman insan kıyamıyor onlara daha miniciklerNalanımmmm oğlum ne yakışıklı oluyor günden güneee,konsere de siftah yapmışız ohhhh :))) inşallah hastalanmaz kuzum ya bizde hasta olduk olcaz dönemlerindeyiz hem Alya hem ben
ok geçmiş olsun Nalan,Mehmet Can o kaa konsere gidiyon insan tek gider mi Gülnihali de alaydın yaaa
Evet kızlar geç ama en azından deliksiz uyuyor.Erken uyuyor gece uyanıyor oyun istiyor sonra geç saatte uyuyor sabah da uyanmıyor kıyamıyorum da ama kaldırıp üstünü giydirip çıkmamız gerekiyor annem olunca nasılsa yatağında uyuyordu annem gelince ben çıkıyordum.Annem gelince tekrar bi düzen oturtmamız gerekecek.
Bide gündüz uykuları da bozuldu artık hep yatağını istiyor uyumuyor orda doğru düzgün 20 dk uyuyup uyanıyormuş yani bizim düzen hepten alt üst olmuş durumda
Aman Ayselcim üzülme ben artık sunu anladım bebek düzeni dıye bir sey yok, tabı ki hepımız bı duzen oturttuk ama bebek bu yanı bı bakıyorsun ohh tamam artık duzene girdi dıyorum hop bı tatıle gidiyorsun bozuluyor, eve bırı gelıyor bozuluyor, hasta oluyorlar bozuluyor, diş çıkarma, büyüme atağı derken bu liste uzar gider ben artık akışına bırakıyorum çünkü bu kadar bozucak olay olduktan sonra o kadar uğrasmaya değmez :)
Kızlar benı bılgılendırın lutfen,toplatılan kan ılacı hangısı,kullanabılıcemız kan ılacı hangısı?
Bıde bebeklere ne zaman kan sayımı yapılacak?
Sanki bizi anlattın. Şuan bıraktım artık yeter dedim attım yere ve ağlıyorrr ya çocuk kurt mu var bir yerlerinde anlamıyorum ki etrafı oyuncakla dolu birine dönüp bakmıyor,ağla ağla ağla kucak diye. Gece uykuları zaten allak bullak oldu bu aralar. Allah yardım etsin btanem bize , şuan kollarımın ağrısından ağladım ağlıcam denli :S
Saful canım cok gecmıs olsun,rabbım sıfasını versın ınsallah,doktor ufurumu nasıl teshıs ettı,yanı ben muayene seklını merak edıyorum,ne yaptıda bu sonuca vardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?