2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba ben de bir mart annesiyim :) fakat benim oğlum mart sonu doğdu, daha ek gıdalarımız düzenli başlamadı, aşılarımızı da olmadık 6. ay için.

Sabah giderken Gülnihali bi türlü uyandıramadım,yarım saat daha bekledim sonra sarıldım öptüm kızım ağlayarak uyandı,gözlerinden resmen uyku akıyordu
Sabahtan beri de beynim çatlıyor sanki, migrenim tuttu ,bürodaki ışıklar gözüme batıyor off be fena bir gün((

çok tatlısın minik yavrummm dişlerin ne şeker gözüküyor öyleeee :) Benim kızım açsa agzını foto çekcez de poz vermiyor ki artık huysuz

slm kızlar naber nasılsınız, Alya gece hep ağladı durdu,
tam laz inadı var bişeyi reddetttimi hemen köprü kuruo düzeltebilene aşkolsun:S
şimdiden telefonlara kumandalara saldırıo napıcaz bilmiorum

kuzum yaa inatçılığından bende çekiyorum benim Alya da babası anası kılıklı nuh diyor peygamber demiyo derler ya aynen o cinsten

canım bu doktorlar benim bebeğim için neler söylediler babamı kaybettiğimde bu kadar ağlamıştım sonuç rabbime sükürler olsun hiç bişey yok.seninde öyle olucak allahın izniyle dua edicem senin için

canım öncelikle babanın mekanı cennet olsun inşallah, kalanlar bizleri de Rabbim doğru yolundan ayırmasın. doktorlara bende artık inanmıyorum büyük çoğunluğu ruhsuz ve imansız derler ya öyle,vicdanları yok sanki. şüphe ayrı birşey tanı ayrı. ama onlar direkt söylüyorlar ne varsa karsısında insan mı var yok mu umurlarında değil.

Kızlar Gülnihal ek gıdaya geçtiğimizden beri yeşil kaka yapıyor normaldır dimi

hayatımm özellkle armut yerse öyle oluyor bizimde. ayrıca kaka sayımız azaldı Ayselimm ek gıdadan sonra,günde 1-2 ye düştü.

geçmiş olsun canım. bzmde dün aşılarmız vardı. 2 kez yarım fitil verdik Paranox,hamdolsun 37.7 üstüne çıkmadı. riske atamadık biz.
Alya da da göz alerjisi var sürekli kırmızı göz kapakları ve altları,Patanol damla verdi ama çok darda kalmadıkça kullanma dedi dr. sizinde alerjik olabilir hayatım.

ah canım cok geçmiş olsun. evet bi yerden iyileştirelim derken öbür taraftan istemeden az da olsa hasta ediyoruz. neyseki ateşi bir daha cıkmamıs 3. günden sonra. grip içinde ilaçsız tedavi öneriyor dr lar genellikle. bitki çayları gbi.

en iyisi canım. kendi doktoruda görsün. antibiyotik son çare. cok geçmiş olsun.Allah şifa versin inşallah

Alpdeniz hoş geldiniz aramıza.

Merve bitanem hoş geldin,Alya da aşıları atlattı demek geçmiş olsun,kaka sayısı bizde de azaldı cnm günde 1 bazen 2 günde bi yapıyor

Bize gelll ne piskoya bağladın kuzum benim, şimdii tarhana pis kokuyor ama annemde yaptı Alya hüppletiyor resmenn, senin minik kelebeğinde çok sevecek bakk görr. inşaat olayı da gerekli sonuçta kara kış gelmeden çıksın aradan daha iyii. mahalledeki yollar içinse Tayyip baba çalışıyor
bakk aslında senin sorunun falan yokmuş sen abartıyormuşsun

merhaba ben de bir mart annesiyim :) fakat benim oğlum mart sonu doğdu, daha ek gıdalarımız düzenli başlamadı, aşılarımızı da olmadık 6. ay için.

hoşgeldin şekerimm. bzde yeni yeni basladık sayılır ek gıdaya 16 mart doğumluyuz.

Alpdeniz hoş geldiniz aramıza.

Merve bitanem hoş geldin,Alya da aşıları atlattı demek geçmiş olsun,kaka sayısı bizde de azaldı cnm günde 1 bazen 2 günde bi yapıyor

Ayselimm kelebeğimm avmigren falan içemiyor musun? yasak mı ? şöyle 10 dk da olsa karanlıkta oturabilecegin yer yok mu? kuzum benim yaa Allah yardımcın olsun.

hoşbulduk :) ne güzel sizleri görmek,hasta olan bebişlere geçmiş olsun diliyorum..kakanın yeşil olması üşütme ya da demir ilacından kaynaklanıyor olabilir ..

Ayselimm kelebeğimm avmigren falan içemiyor musun? yasak mı ? şöyle 10 dk da olsa karanlıkta oturabilecegin yer yok mu? kuzum benim yaa Allah yardımcın olsun.

Canım azda olsa sabah ve geceleri emziriyorum o yüzden ilaç içmedim,midem bile bulanıyor tutunca şuan çok fenayım gerçekten.
Uykusuzluk ,yorgunluk minibüs yollar derken pilim bitti Mervecim ya

Canım azda olsa sabah ve geceleri emziriyorum o yüzden ilaç içmedim,midem bile bulanıyor tutunca şuan çok fenayım gerçekten.
Uykusuzluk ,yorgunluk minibüs yollar derken pilim bitti Mervecim ya

Btanem benim yaa yollar ve stres zaten insanın canına okuyor ama bence doktoruna sor iç ilaç mutlaka,çünkü migren ilaçsız ve karanlıkta durmadan geçmiyor

biz 25 mart doğumluyuz mervecim :) geçen hafta da iki tane diş sahibi olduk :)

çok fark yokmuş aramızda doğum tarihlerinde
hayırlı olsun hayatımm, bizimde geçen hafta çıktı 2 tane birden altta. çok şirin oluyor minik kuşlar çookkk

size de geçmiş olsun aysel hanım, hafta sonu dinlenme şansız olursa iyi gelir umarım ..

Cep tel.gönderdim servise hastaneyi de aradım çıkmış doktorumuz kuzum,akşam eşimi kuzenimde bekleyecem o gelene kadar biraz uzanııp dinlenirim belki direk Gülnihali alıp gitsem hiç dinlenme şansım olmayacak.
Bu arada kızlar maşallah bıdıklarınıza dişler çıkmış bi bizimki patlayamadı

merve canım ben yatır kaldır yöntemini ve gece meme vermemeyi başardım
ama çok zorluydu resmen benle savaştı içini çeke çeke uyudu sonunda
bence sende dene hatta birlikte bunu başarmaya çalışalım yoksa bu cadı kızlar bizi bitircek

ohh cok sevindim canım yaa. gece meme vermiyorum ben alya genelde uyanmıyor. ama uyutmak için haklısın bende bu gece denemeye baslayayım öyle yada böyle alısmaları lazım bize de yazık. kaç dk sürdü uyutman hayatım?

saol canım size de geçmiş olsun... siz ateşsiz atlatmışsınız darısı hepimizin başına :)
bende riske atamadım, calpol verdim geçen sefer vermemiştim çok huzursuz olmuştu Alp.
Alp inde göz yaşı kanalları tıkalı ama şu an baya kıpkırımızı göz kapağı. hiç böyle olmuyordu. yarın doktora gidicez nesi varmış öğreniriz inşallah...

geceleri beslenmiyormu bebekleriniz.benm oğlumda geceleri ben uyandırmasam uyanmayacak emmek için.acaba tuhaf mı diyordum.nasıl dayanıyo açlığa.yeme sorunumuz varda

geçmiş olsun cnm
benm kızımda gece 3 4 kez uyanmaya ve emmeye başladı dr lara göre demesi kolay nasıl yapacakmışız peki ağlıyorlar ya

cnm içini ferah tut allahın izniyle inşş bişey çıkmayacak bebişinde

canım benim inşallah geçici birşeydir yaa. gözyası kanalları tıkanıklıgının vardır ilacı tedavisi dmi?

geceleri beslenmiyormu bebekleriniz.benm oğlumda geceleri ben uyandırmasam uyanmayacak emmek için.acaba tuhaf mı diyordum.nasıl dayanıyo açlığa.yeme sorunumuz varda

evet canım gece uyandırmıyorum 3. aydan beri. doktorum cok kızdı uyandırıp beslediğim için. cocugun uyku ihtiyacı da var sen uykusunu bölü bünyesini sarsıyorsun dye. vee gerçekten de çok daha olumlu oldu bizim için. artık koskocaman bebek oldular gündüz bile 4 saatte bir beslememiz lazım aslında, geceleri de 6-8 saat dayanabilirler.bazı bebekler daha uzun süre. en gec Alya gece 1 de uyuyor sabah 7 ye kadar aralıksız. bence hiç uyandırma çocugunu bırak uyusun annesi. bak sabah nasıl uykusunu almış neşe içinde uyanacak :)

Son düzenleme:
canım benim inşallah geçici birşeydir yaa. gözyası kanalları tıkanıklıgının vardır ilacı tedavisi dmi?

doktor şimdiye kadar 1 kişi bundan ameliyat oldu. % 99 1 yaşına kadar geçer dedi. masaj yapıyoruz bol bol canım tabii bu aralar yaptırtmıyor o ayrı. Biz bunlarla ergenlikte nasıl başedecez ya. ufacık adam bana posta koyuyor.

selam fıstıklar
okuyaadığım pek çok sayfa var..okuduklarımdan ronyacım çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir sıkıntısı yoktur Asminin,yatır kaldır yönteminde başarılar diliyorum..
lagrima canım seni de doktorlar korkutmuştur sadece umarım ciddi bişey yoktur inşallah canım
saful canım sana da geçmiş olsun inşallah ciddi bişey yoktur,doktorların ilk baktıkları yer hemen kalp oluyor,ihtiyaten istenmiştir..ben hamileyken doktorumun ısrarıyla pediatrik kardiyologa görünmüştüm,biraz korkmuştum,şükür bişey çıkmamıştı
ayselcim Allah kolaylık versin,yoğun bir trafiğin var şu sıralar,umarım biraz dinlenince geçer
bernanın annesi nasıl aceba göremedim onunla ilgili birşey?
biz de durumlara gelince
taşınmak için bir kaç keyifli alışveriş yaptık eşimle,halıdır,kitaplıktır..biraz çizim yapıyorum.Aselcim de arkadaşları gibi huzursuz bu ara..geceleri 4-5 kez kalkıyor bernanın hipp mama tavsiyesinin faydası oldu,ama burnu tıkalı,sanırım ondan rahatsız oluyor
bir de bugün çorba sevmeyen kızım şu çorbayı beğendi,paylaşayım sizle de belki faydası olur
az küçük doğranmış,kabak,patates,soğan,domates,bir kaşık bulgur az yağda kavurdum su ile pişirip hafif taneli blendırdan geçirdim,afiyetle yendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…