- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.321
merhabalar arkadaşlar
uzun zamandır giremedim nihayet taşındık ancak yerleşebildim. yeni okuluma atandım göreve başladım evime yakın güzel biyere cıktı tayinim. ama dilekçemi verdim 15 eylül itibariyle ücretsiz iznim başlıyo. fikrim değişmezse 2 yıl evdeyim oğlumla beraber.
hepsini okuyamasam da şöyle bi geçmişe baktım da baya hasta bebişimiz var hepsine acil şifalar diliyorum aklımda kalanlar lagrima ronya ve saful. umarım çarçabuk iyileşir kuzucuklar. bi de berracık düşmüş. çok üzüldüm gamzecim size de geçmiş olsun. bernanın da annesi mi hastaymış? ona da üzüldüm.durumu net bilmesem de geçmiş olsun demek istriyorum ona da.
biz de geçen hafta bi gribal enf. atlattık şimdi iyiyiz şükür.
Veee oğlum yarı yaşını tamamladı teyzeleri. tammm 6 aylık oldu.
bu da fotomuz. hepinizi çok özledik ve çoook seviyoruz
Eki Görüntüle 509795
slm kızlar naber nasılsınız, Alya gece hep ağladı durdu,
tam laz inadı var bişeyi reddetttimi hemen köprü kuruo düzeltebilene aşkolsun:S
şimdiden telefonlara kumandalara saldırıo napıcaz bilmiorum
canım bu doktorlar benim bebeğim için neler söylediler babamı kaybettiğimde bu kadar ağlamıştım sonuç rabbime sükürler olsun hiç bişey yok.seninde öyle olucak allahın izniyle dua edicem senin için
Kızlar Gülnihal ek gıdaya geçtiğimizden beri yeşil kaka yapıyor normaldır dimi
6.ay aşılarımızı olduk geldik. Çok ağladı bitanem yaa.
dün bizimki de çok huysuzdu. uyumadı, gözlerini kaşıdı kaşıdı durdu. Şimdi gözü dayak yemiş gibi şiş. Yarın göz doktoruna götürücez. Akşam uyusun diye sahile indik. Etraf daha çok ilgisini çekti. iyice uykusu açıldı. neyseki geri dönerken kucağımda uyudu. Sabahın beş buçuğunda da kesin kalkış yaptı. 3 ten beri ayaktayım, aptal gibi oldum valla.
Kızlar bu arada ferro sanol toplatıldı mı diye sordum bugün sağlık ocağına hayır veriyoruz biz diyorlar anlamadım bu demir damlasının sırrını ya... biri öyle diyor biri böyle diyor. gönül rahatlığıyla hiç bir şey veremiyoruz.
tatile gidicez süt sağıp muhallebi yapmak zor olur diye aptamilin sütlü pirinçlisini aldım içindekiler kısmına bakmadan. maşallah içinde yok yokmuş. şeker, vanilya, kanola yağı, ayçiçek yağı ve soya lesitin yazıyor. sitelerinde de soya lesitin gdo lu demek değildir diye bir açıklama yapmışlar. kime neye inanacaz artık bilmiyorum. mamanın içinde niye şeker, vanilya var bence onlar bile tartışılır. hipp ten şaşmamak lazımmış.
slm kızlar,nasılsınız pzt.siden bu yana giremiyorum,çünkü yonca hasta
şu 6 .ay aşısı ne pismiş ya kızımda ateş yaptı,diğer aşılar hiç yapmamıştı 38e kadar çıktı ateşi üzerini soydum şimdide nezle oldu
ama bi daha ateşlenirse soymucam bi yere iyi ederken diğerinden oluyoruz,zatende bi faydası olmuyor ateşini düşürmüyor
ateş düşürücü şurup verdim kısık yerlerine kompres yaptım düşüyor fakat kalıcı değil tekrar çıktı en son fitil yaptımda düştü çok şükür 2. gün yine çıktı yine fitil 3 .gün yoktu şükür.şimdide grip nezle ile uğraşıyoruz Allahım şifa verir inşallah tüm bebiklerimize
kızlar merhaba,
kızım dün çok huzursuzdu kaç saat uğraştım zor yatırdım.akşam burnu tıkalı gibiydi. sabah işe geldim kayınvalideme sordum burnu akıyor dedi.aile hekimimize götürdü.boğazında kızarıklık varmş ve nezle olmuş yavrum.dinlensin demiş ve ilaç vermiş.ilaçları almadık kendi doktoruna götüreceğim. offf bu küçük yaşta antibiyotik falan vermek istemiyorum ama napsam ki((((((((
bizim mahalleye bile giresim yok,
mahallenin yolları yapılıo heryer birbirine girmiş,
apartman desen merkezi sistem kaloriferden doğalagaza dönüoruz
apartman inşaat halinde,
bzm ev desen annem tarhana yaptı salona serdi
kokudan geçilmio, kapı pencere açık durmak zorunda
ve toz toprak oldugu gibi içerde, evime gidesim yok valla
merhaba ben de bir mart annesiyim :) fakat benim oğlum mart sonu doğdu, daha ek gıdalarımız düzenli başlamadı, aşılarımızı da olmadık 6. ay için.
Sabah giderken Gülnihali bi türlü uyandıramadım,yarım saat daha bekledim sonra sarıldım öptüm kızım ağlayarak uyandı,gözlerinden resmen uyku akıyordu
Sabahtan beri de beynim çatlıyor sanki, migrenim tuttu ,bürodaki ışıklar gözüme batıyor off be fena bir gün((
Alpdeniz hoş geldiniz aramıza.
Merve bitanem hoş geldin,Alya da aşıları atlattı demek geçmiş olsun,kaka sayısı bizde de azaldı cnm günde 1 bazen 2 günde bi yapıyor
Ayselimm kelebeğimm avmigren falan içemiyor musun? yasak mı ? şöyle 10 dk da olsa karanlıkta oturabilecegin yer yok mu? kuzum benim yaa Allah yardımcın olsun.
Canım azda olsa sabah ve geceleri emziriyorum o yüzden ilaç içmedim,midem bile bulanıyor tutunca şuan çok fenayım gerçekten.
Uykusuzluk ,yorgunluk minibüs yollar derken pilim bitti Mervecim ya
biz 25 mart doğumluyuz mervecim :) geçen hafta da iki tane diş sahibi olduk :)
size de geçmiş olsun aysel hanım, hafta sonu dinlenme şansız olursa iyi gelir umarım ..
Btanem benim yaa yollar ve stres zaten insanın canına okuyorama bence doktoruna sor iç ilaç mutlaka,çünkü migren ilaçsız ve karanlıkta durmadan geçmiyor
çok fark yokmuş aramızda doğum tarihlerinde
hayırlı olsun hayatımm, bizimde geçen hafta çıktı 2 tane birden altta. çok şirin oluyor minik kuşlar çookkk
merve canım ben yatır kaldır yöntemini ve gece meme vermemeyi başardım
ama çok zorluydu resmen benle savaştı içini çeke çeke uyudu sonunda
bence sende dene hatta birlikte bunu başarmaya çalışalım yoksa bu cadı kızlar bizi bitircek
geçmiş olsun canım. bzmde dün aşılarmız vardı. 2 kez yarım fitil verdik Paranox,hamdolsun 37.7 üstüne çıkmadı. riske atamadık biz.
Alya da da göz alerjisi var sürekli kırmızı göz kapakları ve altları,Patanol damla verdi ama çok darda kalmadıkça kullanma dedi dr. sizinde alerjik olabilir hayatım.
ohh cok sevindim canım yaa. gece meme vermiyorum ben alya genelde uyanmıyor. ama uyutmak için haklısın bende bu gece denemeye baslayayım öyle yada böyle alısmaları lazım bize de yazık. kaç dk sürdü uyutman hayatım?
kızlar biz bugün hastanedeydik çocuk nefroljisine gittik
yine e.coli bakterisi üremiş antibiyotik verdi doktor ve 2 ay kadarda her gece koruyucu antibiyotik içicek
ve sondalı böbrek filmi istedi doktor onuda çektircezumarım temiz çıkar
birde benim kız zyıf diye geceleri muhallebi ver yatırmadan dedi mamayla yap dedi
nasıl yapılıyor mamayla bir fikriniz varmı :44:
birde geceleri sürekli uyanıp emmek istiyor ben artık delirdim hocam dedim
geceleri ne kadar ağlarsa ağlasın emzirme dedi alışkanlık etmiştir dedi
ayrıca kesinlikle odasını ayır dediben bazen yatağıma alıyorum diyemedim hatta çoğu zaman
ayy ben ne yapıcam ya bir kız bu kadarmı cadı olur Allah ömür versin bitirdi beni
her bir yerim ağrıyor esperanza sen kıza nasıl kilo aldırmaya başladın bir yöntemin varmı
kızlar sağolun.. kurban olayım dua edinde yavrumda birşey cıkmasın yarın nörolog yok birşeyi desin de emara falanda gerek kalmasın.. tamam pimpirik yapıyorlardır ama bu kadarda olmaz ya pat diye söyleyip öyle bön bön adamın suratına bakılmaz. anne olmamış herhalde o ..
bende dedim babası minyon kafası küçük dayısınında küçük ırsı olabilir mi ? olabilir ewet ama diğerleride olabilir dedi. ağlamaya başladım zaten hiç bişi olmaz falan demedi öküz gibi suatıma baktı allahın belası kadın.
cnm canını sıkma benimde kardeşiminde delik varmış. hemen hemen her bebekte olıyormuş ve zamanla kapanıyormuşş.
Canım azda olsa sabah ve geceleri emziriyorum o yüzden ilaç içmedim,midem bile bulanıyor tutunca şuan çok fenayım gerçekten.
Uykusuzluk ,yorgunluk minibüs yollar derken pilim bitti Mervecim ya
saol canım size de geçmiş olsun... siz ateşsiz atlatmışsınız darısı hepimizin başına :)
bende riske atamadım, calpol verdim geçen sefer vermemiştim çok huzursuz olmuştu Alp.
Alp inde göz yaşı kanalları tıkalı ama şu an baya kıpkırımızı göz kapağı. hiç böyle olmuyordu. yarın doktora gidicez nesi varmış öğreniriz inşallah...
geceleri beslenmiyormu bebekleriniz.benm oğlumda geceleri ben uyandırmasam uyanmayacak emmek için.acaba tuhaf mı diyordum.nasıl dayanıyo açlığa.yeme sorunumuz varda
canım benim inşallah geçici birşeydir yaa. gözyası kanalları tıkanıklıgının vardır ilacı tedavisi dmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?