2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol cnm ıhlamur alayım da vereyim, doktor hipp karışık bitki çayı önerdi ama bulamadım..

bizde bugün yarı yaşımıza girdikk..
6 aylık denince kocaman çocuk olcak gibi düşünüyodum ama hala minik bi bebiş benim oğlum

kızlar merhaba,
kızım dün çok huzursuzdu kaç saat uğraştım zor yatırdım.akşam burnu tıkalı gibiydi. sabah işe geldim kayınvalideme sordum burnu akıyor dedi.aile hekimimize götürdü.boğazında kızarıklık varmş ve nezle olmuş yavrum.dinlensin demiş ve ilaç vermiş.ilaçları almadık kendi doktoruna götüreceğim. offf bu küçük yaşta antibiyotik falan vermek istemiyorum ama napsam ki((((((((

canım geçmiş olsun, antibiyotik verme bence de. kendi doktoruna sor. geçen gökalp göz nezlesi olduğunda aferin şurup verdi dr, bir de burun spreyi, hala atlatamadı ama antibiyotik vermemeye direniyorum..bir de ıhlamur tarifi verdi ya az önce arkadaş, ıhlamur verebilirsin bebeğine..

kızlar aventin manuel süt pompasını alcaktım e-bebektede jokerdede stokta yok 69 du. diğer sitelerde 108 falan kısa zamanda stoğa gelmezse başka güzel sağan hangi marka var manuel biliyomusunuz?

çok sağol canım işteyim aklım hep evde gidip kızımı sarıp sarmalamak istiorum. ıhllamur tarifini not aldım sağolsun yaparım akşama kızıma. inşallah ateşi falan çıkmaz.

geçmiş olsun canım

ıhlamur tarifimi aynen kopyalıyorum sana;
ıhlamur ver istersen ben şöyle yapıyorum yarım çay bardağının yarısı kadar sıcak su içine iki çiçeklerinden bir tanede yaprağından ıhlamur koyuyorum 5 dk demleniyor sonra süzüp bi tatlı kaşığı pekmez koyup biberono döküp içiriyorum zorlada olsa,biraz iyi geldi gibi nezlesine

bi de bebevak la temizliyorum burnunu,çok su içiriyorum yonca da nezle

kızlar sağolun alıntı yapmadım..eşim işten çıkabilirse gidicez eko çektirmeye yoksa pazartesine kaldı pazar günüde annem geliyo holeyy

bizde bugün yarı yaşımıza girdikk..
6 aylık denince kocaman çocuk olcak gibi düşünüyodum ama hala minik bi bebiş benim oğlum

Yarı yaşınız kutlu olsun canım,nice yaşlarını görmeyi nasip etsin rabbim.
Biz dün bebek görmeye gittik çok minik 2100 gr doğmuş, Gülnihal de 2300 gr ama bebek bana bi küçük geldi ki sorma,Gülnihali dev gibi gördüm yanında, ne ara büyüdü bu kadar ya

Ya nedir benim bu telefonlardan çektiğim ya çaldırırım ya evde unuturum ya da bozulur.Sarjı bitti taktım almıyor daha yeni aldım ya hemen bozuldu mu ne anlamadım kızımdan nasıl haber alıcam şimdi

çok sağol canım şifa olsun bebeklerimize.

bizim mahalleye bile giresim yok,
mahallenin yolları yapılıo heryer birbirine girmiş,
apartman desen merkezi sistem kaloriferden doğalagaza dönüoruz
apartman inşaat halinde,
bzm ev desen annem tarhana yaptı salona serdi
kokudan geçilmio, kapı pencere açık durmak zorunda
ve toz toprak oldugu gibi içerde, evime gidesim yok valla

canım sütünü sağıp nasıl yapıyosun muhallebi bende yapmak istiyorum da..

canım hipp in sütsüz pirinçli kaşık maması var. içinde sadece pirinç unu ve vitamin b1 mi ne var. ondan yapıyorum. bir kabın içerisine sıcak su koyup sağdığım sütü koyuyorum. mesela sağdığım süt 150 cc ise 50 cc de sıcak su katıyorum. önce su ile mamayı karıştırıyorum sonra sütü de koyup karıştırıyorum. eğer süt 140 cc ise 60 cc sıcak su kullanıyorum. hep 200 cc ye tamamlıyorum ben.

bende ondan yapıorum ama gıdımcık yapıorum
malum Alya hanfendi en fazla 10 kaşık yiyo
ahh ahh yesede tabak tabak yidirsem aşkitoma

Kızlar Gülnihal ek gıdaya geçtiğimizden beri yeşil kaka yapıyor normaldır dimi

bazıları bebek doyunca da yeşil kaka yaparmış..sıkıntısı yoksa normaldir canım..benim bebişimde dün yemyeşil kaka yaptı ama akşamüstü dışarı çıkarmıştım rüzgarı yedi üşüttü,üşütünce hemen kaksı değişiiyor biizmkinin.

haydi geçmiş olsun aşı derdi yok uzun bi sure canları yanmıcak kuzuların...marketten alınan hazır herseyde illa katkı vardır.Çocuklar hüp hüp yesin bağımlı olsun diye herhalde onca şeker vanilya :))Hippten de okadar emin değilim ben,sonucta hepsi fabrikasyon...malaesef bu yüzyılda katkıdan gdo dan kaçmamız çooookkk zor görünüyor.Ancak bir dağ köyüne yerleşince bi nebzede olsa kurtuluruz sanırım:))Ben artık karar verdim ferrum veriyorum ..Cümle alem veriyor napalım Hayırlısı Allahtan ..demir eksikliğide büyük sıkıntılara yol açabılıyor tırstım artık.

canım gecmiş olsun..bizimde 37.8 felan oluyor ateşi bazen .ama hiç üst baş soymadık valla.38 den sonrası tehlikeli olabilir ama 38 e kadar çokda panik yapmamak gerek bence..He ama süregelen bir ateş varsa doktora götürün diyolar.Gribinizde gecer inşAllah.mevsim geçileri hastalıklar kapıda beklıyor malesef..

Son düzenleme:

evet en çok ona seviniyorum zaten uzun bir süre aşı yok...
doğru söylüyorsun çok tüketsinler diye koymuşlar vanilyayı şekeri sanki kek yediriyoruz bebişlere...
hipp de dediğin gibi hem fabrikasyon hem de o kadar uzun süre raf ömrü var. ama içlerinde en iyisi o heralde diye düşünüyorum...
damlayı bende vermeye başlayacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…