- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.341
doktor şimdiye kadar 1 kişi bundan ameliyat oldu. % 99 1 yaşına kadar geçer dedi. masaj yapıyoruz bol bol canım tabii bu aralar yaptırtmıyor o ayrı. Biz bunlarla ergenlikte nasıl başedecez ya. ufacık adam bana posta koyuyor.
selam fıstıklar
okuyaadığım pek çok sayfa var..okuduklarımdan ronyacım çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir sıkıntısı yoktur Asminin,yatır kaldır yönteminde başarılar diliyorum..
lagrima canım seni de doktorlar korkutmuştur sadece umarım ciddi bişey yoktur inşallah canım
saful canım sana da geçmiş olsun inşallah ciddi bişey yoktur,doktorların ilk baktıkları yer hemen kalp oluyor,ihtiyaten istenmiştir..ben hamileyken doktorumun ısrarıyla pediatrik kardiyologa görünmüştüm,biraz korkmuştum,şükür bişey çıkmamıştı
ayselcim Allah kolaylık versin,yoğun bir trafiğin var şu sıralar,umarım biraz dinlenince geçer
bernanın annesi nasıl aceba göremedim onunla ilgili birşey?
biz de durumlara gelince
taşınmak için bir kaç keyifli alışveriş yaptık eşimle,halıdır,kitaplıktır..biraz çizim yapıyorum.Aselcim de arkadaşları gibi huzursuz bu ara..geceleri 4-5 kez kalkıyorbernanın hipp mama tavsiyesinin faydası oldu,ama burnu tıkalı,sanırım ondan rahatsız oluyor
bir de bugün çorba sevmeyen kızım şu çorbayı beğendi,paylaşayım sizle de belki faydası olur
az küçük doğranmış,kabak,patates,soğan,domates,bir kaşık bulgur az yağda kavurdum su ile pişirip hafif taneli blendırdan geçirdim,afiyetle yendi
mervecim ilk denememiz yarım saati sanırım biraz geçti
daha sonrakiler 15-20 dakika arasıydı ama o inatlaştıkça bende onla inatlaştım
o kadar alışmışki yanağımı boynumu neresi denk gelirse emmeye çalışıyor
canım sende başla bence biraz zor ama umarım bu sorunu çözebilirz
Kızlar kuzey bebek nasıl oldu? Hastanede mi hala?
Merve bitanem msj kutun dolmuş burdan yazıyorum,doğru yazdığın adres.çok öptüm seni
İyi akşamlar kızlar ben kaçtımmm
Eki Görüntüle 510337
sabah cimcime kızımı bu halde buldum,yakında besıktende atlar valla...
fındık kurduu kız o ne hall tebrik ediyorum seni valla atlar fatmacım ben söyleyim baksana beşik mesafesine az kalmış,doğrultur kendisini . yatagı inceltip asagı mı çeksen azcık, ya da asansörlü ise asansör hep yukarıda kalsa .
doktor şimdiye kadar 1 kişi bundan ameliyat oldu. % 99 1 yaşına kadar geçer dedi. masaj yapıyoruz bol bol canım tabii bu aralar yaptırtmıyor o ayrı. Biz bunlarla ergenlikte nasıl başedecez ya. ufacık adam bana posta koyuyor.[/QUOTE
geçmiş olsun canım. felaket bunlar her istediklerini şimdiden yaptırıyorlar yandık büyüdüklerinde :))
tebrik ederim canım başarmışsın ne güzel. ben 1 kere denedim o da sağolsun annem sayesinde yarım kaldı. şimdi de işe başladım. fırsat bulsam yine yapacağımmervecim ilk denememiz yarım saati sanırım biraz geçti
daha sonrakiler 15-20 dakika arasıydı ama o inatlaştıkça bende onla inatlaştım
o kadar alışmışki yanağımı boynumu neresi denk gelirse emmeye çalışıyor
canım sende başla bence biraz zor ama umarım bu sorunu çözebilirz
Eki Görüntüle 510337
çok şeker maşallah canım. atlar mı atlar dikkat etmek lazım artık
ah merveeem sımdıden kara kara dusunmeye basladım napcam ben bu cımcımeylee,ayagını falan korkulukların arasından cıkarıyo,yenı bı besık alamam ama galiba park yatak alıcam bı tane baska yolu yok..
Eki Görüntüle 510337
komik kız ya vallahi insanın ömrünü uzatır minnoş
yeni beşik zaten ne gerek varr her seferinde 350 tl para baycaksak oo ooo zonturluoğlu sülalesi mensubu olmamız lazım
park yatak al keşke bende alsam hatta.
benim çok sevdiğim bir çorba bu :) bebeğim de sever inşallah..selam fıstıklar
okuyaadığım pek çok sayfa var..okuduklarımdan ronyacım çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir sıkıntısı yoktur Asminin,yatır kaldır yönteminde başarılar diliyorum..
lagrima canım seni de doktorlar korkutmuştur sadece umarım ciddi bişey yoktur inşallah canım
saful canım sana da geçmiş olsun inşallah ciddi bişey yoktur,doktorların ilk baktıkları yer hemen kalp oluyor,ihtiyaten istenmiştir..ben hamileyken doktorumun ısrarıyla pediatrik kardiyologa görünmüştüm,biraz korkmuştum,şükür bişey çıkmamıştı
ayselcim Allah kolaylık versin,yoğun bir trafiğin var şu sıralar,umarım biraz dinlenince geçer
bernanın annesi nasıl aceba göremedim onunla ilgili birşey?
biz de durumlara gelince
taşınmak için bir kaç keyifli alışveriş yaptık eşimle,halıdır,kitaplıktır..biraz çizim yapıyorum.Aselcim de arkadaşları gibi huzursuz bu ara..geceleri 4-5 kez kalkıyorbernanın hipp mama tavsiyesinin faydası oldu,ama burnu tıkalı,sanırım ondan rahatsız oluyor
bir de bugün çorba sevmeyen kızım şu çorbayı beğendi,paylaşayım sizle de belki faydası olur
az küçük doğranmış,kabak,patates,soğan,domates,bir kaşık bulgur az yağda kavurdum su ile pişirip hafif taneli blendırdan geçirdim,afiyetle yendi
ben ta hamıleyken alıcaktım parkyataktan ama kısmet olmadı .artık kesın almam lazım bu danayı baska turlu zaptedemem.en azından ondan dusmez...dusmez dımı merve...
al bencede kuzum en rahatı,kullanıp memnun kalmayan ben henüz görmedim varsa söylesin lütfenn :))
ondan düşmez herhalde ya o daha derin çünkü. ondan da düşerse yer yatağı yap
bebekler kaçıncı ayda ayrı odada yatmalı bide kızıma bebek odası takımı almak istiyorum önerebileceğiniz bir site var mı netten bakmak için??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?