2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ohh kuzumm 1 yasına daha cookk var, Allahın izni ile geçer sen hiç merak etme. Vallahi ben ergenlik komplekslerini hiçç düşünemiyorum canımıza okurlar benden söylemesi. okadar inat ki bizim bıdıkta elinin tersiyle itiyor begenmediği şeyi

mervecim ilk denememiz yarım saati sanırım biraz geçti
daha sonrakiler 15-20 dakika arasıydı ama o inatlaştıkça bende onla inatlaştım
o kadar alışmışki yanağımı boynumu neresi denk gelirse emmeye çalışıyor
canım sende başla bence biraz zor ama umarım bu sorunu çözebilirz

life canım teşekkür ederim güzel dileklerin için umarım gerçekten başarılı olurum
benim kızında ek gıdada tek yediği şey azda olsa tarhana çorbası
annem yapmıştı tarhanayı nasıl mutlu oluyor bizimiyedikce
aselciğimede annesinin çorbası afiyet olsun

:)) anlattıklarına bakarsak bizim kızlar ikiz
denemelere bslıyorum bende bu gece haklısın artık yeter,nereye kadar yanii. çözeceğiz bu uyuma sorununu bak gör
süreler biraz uzunmuş ama neysee

Kızlar kuzey bebek nasıl oldu? Hastanede mi hala?

bu sabah evine geçti kuzum cok daha iyi merak etme :)

Merve bitanem msj kutun dolmuş burdan yazıyorum,doğru yazdığın adres.çok öptüm seni

İyi akşamlar kızlar ben kaçtımmm

tamam şekerparem görüşürüzzz

Eki Görüntüle 510337
sabah cimcime kızımı bu halde buldum,yakında besıktende atlar valla...

fındık kurduu kız o ne hall tebrik ediyorum seni valla atlar fatmacım ben söyleyim baksana beşik mesafesine az kalmış,doğrultur kendisini . yatagı inceltip asagı mı çeksen azcık, ya da asansörlü ise asansör hep yukarıda kalsa .

ah merveeem sımdıden kara kara dusunmeye basladım napcam ben bu cımcımeylee,ayagını falan korkulukların arasından cıkarıyo,yenı bı besık alamam ama galiba park yatak alıcam bı tane baska yolu yok..

ah merveeem sımdıden kara kara dusunmeye basladım napcam ben bu cımcımeylee,ayagını falan korkulukların arasından cıkarıyo,yenı bı besık alamam ama galiba park yatak alıcam bı tane baska yolu yok..

komik kız ya vallahi insanın ömrünü uzatır minnoş
yeni beşik zaten ne gerek varr her seferinde 350 tl para baycaksak oo ooo zonturluoğlu sülalesi mensubu olmamız lazım
park yatak al keşke bende alsam hatta.

komik kız ya vallahi insanın ömrünü uzatır minnoş
yeni beşik zaten ne gerek varr her seferinde 350 tl para baycaksak oo ooo zonturluoğlu sülalesi mensubu olmamız lazım
park yatak al keşke bende alsam hatta.

ben ta hamıleyken alıcaktım parkyataktan ama kısmet olmadı .artık kesın almam lazım bu danayı baska turlu zaptedemem.en azından ondan dusmez...dusmez dımı merve...

benim çok sevdiğim bir çorba bu :) bebeğim de sever inşallah..

bebekler kaçıncı ayda ayrı odada yatmalı bide kızıma bebek odası takımı almak istiyorum önerebileceğiniz bir site var mı netten bakmak için??

ben ta hamıleyken alıcaktım parkyataktan ama kısmet olmadı .artık kesın almam lazım bu danayı baska turlu zaptedemem.en azından ondan dusmez...dusmez dımı merve...

al bencede kuzum en rahatı,kullanıp memnun kalmayan ben henüz görmedim varsa söylesin lütfenn :))
ondan düşmez herhalde ya o daha derin çünkü. ondan da düşerse yer yatağı yap

ya bende benimki emeklesin istiyorum işe başlamadan emeklediğini göreyim istiyorum. bütün ilklerini babanesi görecek bu gidişle. ya da ben işi bırakıcam bu gidişle...

bebekler kaçıncı ayda ayrı odada yatmalı bide kızıma bebek odası takımı almak istiyorum önerebileceğiniz bir site var mı netten bakmak için??

dün doktordan epey fırça yedim iki aylıkken ayırman gerekirdi dedi
önce uykusunu düzene koy sonrada oadayı ayır dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…