- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.461
teşekkür ederiz cnm.
ben de şubat annesiyim ama hala bu topikteyimzaten mart annelerinin bir kısmı şubatta doğum yaptılar. evet burası çok güzel gerçekten, faydalı paylaşımlar yapıyoruz. benim ilk bebeğim ve çok şey öğrendim burada
benimde ilk bebeğim canım bende çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam edicem inşallah iyiki sizi keşfettim hangi şehirdesin ben erzurumdayım
life84 domates alerjik bir besin diye biliyorum ama sanırım sakınca yaratmamış sizde bizde katsakmı kii..
QUOTE]
canım alerjik olduğunu bilmiyordum ben,ama dediğin gibi sorun yapmadı şükür,domatesli çorbayı daha çok sevdi..ama sanırım alerjik mi değil mi anlamak için de tattırmak lazım:44:
herkese günaydınlar kızlar herkes gibi bene kaç günlük huysuzluğunun sebebi diş demek isterdim ama diş falan yok ortada(
daha önce yazmıştım bilenler için acile götürdüm diye zeynep i, yorum yapan arkadaşlarım için söylüyorum acildeki çocuk doktoruydu gece 12 ye kadar açık oluyo antibiyotik ve ateş düşürücü verdi mikrop kapmış diye, ertesi gün yine ateşlendi 11 de götürdüm dr bakmadı ben muayeneyi bitirdim dedi acil dr una gösterdim ateş düşürücü iğne yaptı diğeri gibi, ertesi gün bi kızarma morarma pul pul dökme oldu yine götürdüm ilaçlar alerji yapmış alerji iğnesi yaptılar tahlil falan ilaçları kestik bu gecede sabaha kadar uyumadı daha yeni uykuya daldı işte böyle kızlar dua edin meleğim eski haline dönsün böyle çok huysuz(
Eki Görüntüle 510618
buda kızımın yaklaşık 20 gün önceki hali teyzeleri
canım çok geçmiş olsun,zor dönemlerden geçmişsinizinşallah bir an önce düzelir canım
emzik kullanıyor muydun peki cnm? kullanıyorsanız bıraktınız mı bu yöntemde emziğin ağızda olmasının bi sakıncası war mı acaba?
bizde warızz cnm, peki adet olmayan bi ben mi warım acabaaa:))
hem diş çıkarmadık,hem de regl olmadım:)olsamda az daha göbüş gitse keşkem:)geçen hafta düğün vardı 36 beden elbiseye girdim lakin göbüş de eksik değildi
mine canım ben de yeni duydum,çok geçmiş olsun,okurken benim elim ayağım dolaştıEvet canım arkadaşlrım oncelıkleee sıze nerden nasıl baslayıp teskkur etsem bılemıorummm bu nasıl bır destekkk nasıl bır dostukk ınanınnn baskasına soylesm guler ınterntten tanıstıgın admdan arkadsmı olur dıyee bana bır cok akrabamdn daha yakın olan canım arkadaslarım hepınıze ayrı ayrıııı cok cook teskkur ederım hastaneye gelen gelemeyıp tlfnla baglanan telfnum olmayan arkadasım ıntrnetten destek olannn hepınızı coook sevıorum ALLAh sızden razı olsun Rabbım sızı hıc dara dusurmesın. Kuzeyın 2 gun atesı oldu ılk gece 38 lerde gıttı geldı ılac vermeye calıstım katıyen almadı fıtıl vermek ıstemdm dus vs derken atesıdını 37,5 38 sevıyesınde tuta tutaa sabhı yaptım benı evde tutan sebepp kuzeyın halı tavrı cok yerınde keyflı yıo guluoo cok neselı yanı genel durumu ıyı. Neyse ertesı gun oldu ates yıne dusmedı aynıı ılac almıo annem geldı fıtıl verdık dustu atesıı sonra yıne cıktıı bırgece oncedn cok uykusuzdm yattım uyudum annem kuzeye baktı uyandım kuzey uyuodu dedım alla allaaa bı garıplk varr baktım cocugum atesler ıcındeeAldım dusa soktum bıraz ındı gıbı fıtıl verdık daha ıyıydıı bunlr olurken kuzey gulucklr sacıo hıc hasta gıbı halı yok neysee bıraz daha zaman gectıı baktm yıne ateslı kac kere ustumu gıydım cıkardım bı turlu hastaneye gıdemıoruz:) Neysee artık aksmına kuzeyın atesını olctum 40 ve tıtreme egılımı gostermeye baslayınca elm ayagım bosaldıı 40 derece ates ve hala cocuk s.o.s vermeıooo kontrol etmesm anlamıcm atesı var Acılen ssuyun altına tuttumm cıkartıp ıslak tulbente sardım bır yandn hazırlanıorum fln cocugum tıttırıo ınanın yazarken halaaa elm ayagım bosalıo ( Hemen cıkıp acıle gıttık 39 bucuk atesı vee kuzeyee zorlada olsa ates dusurucu ıcırdıler yaklasık 20 dakka sonra fln atesı dustu muayene olduk dr tahlıller ıstedı dedı bu atesıı sadece bogaızndkı kızarıklk yapmaz baska bısey olmalı kı oylede olduu kanında 5 olması gereken deger 56 cıktı bıde ıdara yolu enfksıyonuyla bırlesınce bomba etkısı yaptıı Of offf mecbur yattık gızlı zature olabılr dedı fılm cekıldı cok sukr onda bısey cıkmadı ve yatısımız yapıldı anıtıbytk serum tedavısı basladı ılk gece sbaah oglmn atesı yıne 39.5 cıktı ben nasıl yataktan sıcradm bılmıorum Ustunu soyduk ılac vermeey calısıoruz almıoo almıoooooooooo neyse zorlada olsa verdık basldık bezle kompres yapmayaa cok sukr atesını dusurdk derken boyle boyle hergun atesı 1 derece duseck sekıldee ve en son ıkı gun atesı cıkmadan hastaneden taburcu olduk dun evımıze geldıkk ve sımdıde sunnet olck yavrumm bır daha tekrarlamasın dıyee ayy okdr sey yazasım varkı karman corman oldum boyle ıstee ıyı kotu cok sukr kuzey ıyı olark evemıze donduk suprax dıye bı antbytk kullanıoruz 1 hafta sonra ıdrar tahlılıne gıdıcez sonuca gore sunnet tarıhı alıcaz boyle canlrımm hepnızı cok ozeldım hepınızıee tekrar tekrar teskkurlerrr uzun oldu hakkınızı helal edın neyseki atlatmışsınız,Allah bir daha yaşatmasın
yeni gelen arkadaşlar ve bernacım hoşgelmişler
berna canım annenin daha iyi olmsına çook sevindim,inşallah daha da iyi olacak..
bugün benim için kötü bir gündübir ara 2 saat ortalardan kaybolmak istedim,eşime kuzumu bırakıp gittim,2 saat dolaştım..ufak sorunlar ufak olmaktan çıkabiliyor ya bazen öyle birşeydi işte..
ya kızlar buarada benim sıpa elektirik süpürgesinden korkuyor uyurken süpürsemde uyanıyor napıcamı şaşırdım nasıl alıştırıcam ya
arkadaşlar bugün 3.gün ve sanırım yatır kaldır yöntemi işe yaradı
benim cadı kızım yatağına koyduktan 5 dakika sonra uykuya daldı :))
ama pirinç unu muhallebiyi pek yemiyor şuan karnı tok ama sabah 7 ye kadar dayanırmı bilmem
yani gece kalkıp emzirmek istemiyorum tekrardan memede uyumaya alışır diye ödüm kopuyor
sizler en son kaçta yediriyorsunuz ve gece besliyormusunuz :44:
bn en son 7 de yediriyorm 8 gbi uyuyo tekrar gece 2 gbi kalkıyo mama için
ya kızlar buarada benim sıpa elektirik süpürgesinden korkuyor uyurken süpürsemde uyanıyor napıcamı şaşırdım nasıl alıştırıcam ya
İyi geceler hatunlar..yrn öğlen evime geçiyorm çok şükür..hasret kaldım evime kocama..Annem dün hastaneden çıktı..
bugün sbh kalktık bi güzel kahvaltı yaptk sonra beylerbeyi, çengelköy, mihribat, kanlıca,beykoz boğaz kıyılarında gezdik ymk yedk çayımızı içtik..çok gzl bi gün oldu..tabi gezdk derken oturulcak yerlerin dışında hep arabayla gezdik çünkü annem yürüyemiyo fazla..nyse ama annem iyiydi maşallah belki 1-2 ay içinde ameliyat olurda bu hastalıktan kurtulur tamamen Allahın izniyle..
ama Selçuk beni mahvettiiiii..çocuun içine cin kaçmış gibi hiç durmuyo..sürekli mızmız yanından ayrılsam hmn ağlamaya başlıyo...çok fenayız..
Dısı cıkmayan bır bızmı kaldık acep?
bizimde çıkmadı canım..
bizde varızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
9 gibi emziriyorum 10 a doğru uyuyo, gece 2 gibi bide 6 gibi emziriyorum..arkadaşlar bugün 3.gün ve sanırım yatır kaldır yöntemi işe yaradı
ama pirinç unu muhallebiyi pek yemiyor şuan karnı tok ama sabah 7 ye kadar dayanırmı bilmem
yani gece kalkıp emzirmek istemiyorum tekrardan memede uyumaya alışır diye ödüm kopuyor
yarın buluşma yapıyormuyuz canım, biraz uzak kaldım biliyorsun
9 gibi emziriyorum 10 a doğru uyuyo, gece 2 gibi bide 6 gibi emziriyorum..
yok cnm bu hafta yok maalesef..
canımmm tekrardan çokk geçmiş olsun..annelik böyle işte evlatlarımızın kılına zarar gelse dünyamız dağılıyo..Allahım korusun meleklerimizi..
ay cnm yeni gördüm kuzeyin hasta olduğunu geçmiş olsun ne zor zmnlar geçirmişsiniz allah bi daha yaşatmasın
yok cnm 2 mart doğumlu bnm kıızm hala çıkmadı dişimiz
Anaaa hapışrdım Gülnihal korktu şimdi kucağıma alınca ağlıyor nasıl bi şekil aldıysam hapşırıken artık[/
QUOTE]
zeynepte çok korkuyor cnm hapşırık öksürük hemen dudakları büzüyorağlamaya başlıyor
gözün aydın cnm hastaneden çıkmış annen allah acil şifalar versin
sizede çok geçmiş olsun canım çok zor bişey Allah kimseye yaşatmasın insan çok çaresiz hissediyo kendini
benimkide 1 mart bizdemi geçiktik ne:44:
çok geçmiş olsun kuzeye inş. bi daha yaşatmaz rabbim
tünaydın millet...
kuzey hastaymış yaa yeni farkettim. minecim çok geçmiş olsun.
Kızlar hepınıze coook coook tesekkur ederım:) kuzeycn suann uyuoo masllahı var anıtbytgını ıcıo ALLAH tan onun tadı cok guzll:) Bakalm haftaya cumaya kadr kullanıp tahlıl verıcez sonucu yazarım.canım cok geçmiş olsun ben de nete giremiorum ne yazıkki yeni öğrendm Allah sağlık versin yavrucuklarımızın hepsine inşallah
arkadaşlar bugün 3.gün ve sanırım yatır kaldır yöntemi işe yaradı
Canım bende yatr kaldırı kendıme gore uyarladım:))) Bende kuzey uyuyana kdr yanında duruorumm bazn hemen uyuo bazn yok yook yoooooook mecbur kucgıma alıorum yatırınca aglıoo ıc ceke cekeee aglayınca tahammulum kalmıo mecbur meme verıorum kıyamıorumMemeyı agzına alır almaz uyuo kuzum ozamn kendıme cok kızıorum Yaklasık 1 aydır kuzeyı aksamlrı yatagnda sallamadan uyutuorum anladıgım en onemlı seyy cocugun uykusu gelemdn yataga koyma hatam bazı gunler aksm uykusunu daha gec yapıo halıyle uyku vaktı uzuoo ama ben uyku saatınde rutınlerı yapmaya baslıorum dogal olark yemıooo mamasını ıctıkten sonra oyunlr oynamaya baslıo gozumn ıcıne bakıp guluo:)) sonrası hem ona hem bana ezıytt o ıc cekene kdr aglıoo bendee 1 saatte uyutamamnın sınırıyleee yumruk sıkıorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?