2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimde ilk bebeğim canım bende çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam edicem inşallah iyiki sizi keşfettim hangi şehirdesin ben erzurumdayım

bu arada bebe biküvisine pekmez koyup fırına verince zararlı bi madde ortaya çıkıyomuş o yüzden pekmez koymadan yaptım bn.. pekmez yüksek ısıya gelmiyo sanırm..meyve püresi koyuyorm tatlı olsun diye..sütle eziyorm bisküviyi..süt dediim mama

Son düzenleme:

Son düzenleme:
sema canım minik kızına geçmiş olsun umarım bir an evvel toparlar
minecim tekrardan gelmiş geçmiş olsun bizde idrar yolu enfeksiyonu yaşıyoruz gerçekten çok zor
berna canım anneciğinin derdinden harap oldun kimse sana gönül koymaz merak etme
gerçekten sağlık derdi çok zor sanki dünya dönmüyor hayat akmıyor gibi oluyor
biz annene bol bol dua ediyoruz arkadaşım gönlün ferah olsun

arkadaşlar bugün 3.gün ve sanırım yatır kaldır yöntemi işe yaradı
benim cadı kızım yatağına koyduktan 5 dakika sonra uykuya daldı :))
ama pirinç unu muhallebiyi pek yemiyor şuan karnı tok ama sabah 7 ye kadar dayanırmı bilmem
yani gece kalkıp emzirmek istemiyorum tekrardan memede uyumaya alışır diye ödüm kopuyor
sizler en son kaçta yediriyorsunuz ve gece besliyormusunuz :44:

ya kızlar buarada benim sıpa elektirik süpürgesinden korkuyor uyurken süpürsemde uyanıyor napıcamı şaşırdım nasıl alıştırıcam ya

canım benim kızımda korkuo ama aniden olduğunda korkuyo. o yüzden ya başka odadan yada koridordan başlıorum çalıştırmaya yavaşça yanına doğru getirdiğimde alışıor ( kademeli yaklaşım :))) yanında çalıştırmka zorunda kaldığımda da önce ona sesleniorum sesimi yavaş yavaş yükseltiyorum annecim prensesim falan diye kızımı kendi sesimle yüksek sese motive ediyorum konusurken aynı anda ona gülümseyerek çalıştırıorm o zaman korkmuo ama etrafına bakıo tuhaf tuhaf neler oluyo der gibi

bn en son 7 de yediriyorm 8 gbi uyuyo tekrar gece 2 gbi kalkıyo mama için

bn en son 7 de yediriyorm 8 gbi uyuyo tekrar gece 2 gbi kalkıyo mama için

ben şimdi nerden anlıcam bu kızın acıktığı içinmi ağladığını yada meme alışkanlığı içinmi ağladığını
iki gündür geceleri çok ağladığında doktorun tavsiyesiyle su veriyorum
birde çocuğu aç bırkamayak terbiye edicez diye :))

ya kızlar buarada benim sıpa elektirik süpürgesinden korkuyor uyurken süpürsemde uyanıyor napıcamı şaşırdım nasıl alıştırıcam ya

bernacım geçmiş olsun canım ya yeni gördüm valla 2 aydır tatildeydk evde olmadığımdan nete giremedm gelnce de okul temizlik kızım inan giremiodm girsemde 2-3 dk ancak onda da gecmişi okuyamıodm Cok geçmiş olsn Allah rahatlık versn inşallah acil şifalar

kızlar atlasa kahvaltıda vermek için bebe bsküvisi yapmak istiyorum tam buğday unuyla yulaf unu katsam olur mu netteki tariflerde hiç görmedim yulafı ama büyüme çağındaki bebekler için yulaf çok faydalıymış

9 gibi emziriyorum 10 a doğru uyuyo, gece 2 gibi bide 6 gibi emziriyorum..
yarın buluşma yapıyormuyuz canım, biraz uzak kaldım biliyorsun

yok cnm bu hafta yok maalesef..

Bernacım canııım annecının ıyı olmasına cok sevındım canım,dahada ıyı olacak allahın ıznıyle....
Mınecım senıde co merak edıyodum ama cok sukur sendende ıyı haberlerı aldık....
Hamdolsun.....

Ascık kotu bı haber verıcm ben oysakı....
Israrla bı yerlerden tutunarak dızlerının uzerınde durmaya caklısan yaramz cımcımem,dengesını saglayamadı ve sırt ustu guuuum dıye kafasını yere carptı,allahım o nasıl bı sestı oyle,elım ayagım bosaldı,uzuntuden hala basım agrıyo,cok sukur bı sıkıntı yok zaten sonrasında cok cabuk sustu...boylelıkle kızım ılk darbesını yemıs oldu,bgne kadar hıc zarar gormemıstı bendeyken,ama gelgorkı bgn babasıyla oynarken dustu yavrum....

bayanlar bebeğimizin ayak ölçüsünü nasıl bulabiliriz, ben 10 cm ölçtüm.20 numara anlamına mı geliyor? aldığım patik, converse tarzı ayakkabılar olmadı deniz e bir türlü..anlayamadım bu işi..

canımmm tekrardan çokk geçmiş olsun..annelik böyle işte evlatlarımızın kılına zarar gelse dünyamız dağılıyo..Allahım korusun meleklerimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…