2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar benim bıcırıkla uğraşmaktan ev işi, temizlik yemek misafir derken pek giremiyorum nete. umarım herkescikler iyidir. bakizim ek gıdaya başlamamız çok sancılı geçiyor kızım aze ağzını pek açmıor bende ne yapayım tv karşısında oyalayarak tıkıyorumağzına bazen ağlıyor çok üzülüyorum çok moralim bozuluyor baskıyla yemek verdiğim için sonra çok pişman oluyorum ağlayarak yedirmeye çalıştığım için. eşimde bana kızıyor yedirme diyor emzir yeter diyor ozamanda bu kadar oluşundan sinirleniyorum. ne yapmam lazım neolur bir akıl verin.

canım benim kızımda 3 gün boyunca senin anlattığın gibiydi uyurken emip uyanıkken reddediyodu ama pes etmedim sen de etme keyifli olduğunda dene çok bunaltmadan vermeye çalış bırakmaz merak etme

bnce ekmek kullanmamalısın..eğer evde kendin yapıyosan belki ama dışardan aldıımız ekmeklerin bnce zararından başka bi faydası yok bize..ne şekilde yapılıyo içine neler katılıyo hiç belli değil..eğer dışardan aldıın ekmei koyuyosan bnce yapma..

cnm yaa eğer emziriyosan çocuğu bu şekilde terbiye etmekle yanlış yapmışsın hani mama fln alsaydı neysede o emebildii kdr emsin annesini bundan güzel bişey varmı gceleri emmesi hem onun hem senin için en iyisi..senn sütün azalmaz onun içinde bisürü faydası var ve ihtiyacı olduundan kalkarmış bebekler ztn..yazık ya o annesini emmek istiyo emzir annesi keşke Selçukda emseydi bn gece kalkıp mama hazrlamk yerine 5 kerede olsa emmesini tercih ederdm..şimdi malesef sütüm btti

senin operasyon başarısız olmuş desene :)) Gülnihalle brz zor bağlarsın küçük emraha..

bırakmak üzere olabilir..inşallah bırakmaz tabi ama Selçukda biberon yüzünden bıraktı..keşke başta hiç sağmasaydım ve onları biberonla vermeseydim..bigün bırakıyolar işte..rahatlıı tartışılmaz tabi heryerde emziremiyodum rahat rahat ama emsede rahatsız olsaydım..neyse en azından dolu dolu 4 ay iyi kötüde 6 ay anne sütü aldı çok şükür..

canm yüklemek istediğin resmipaitle aç, farklı kaydet öyle yükle o zaman oluyor.

vallahi bende bişey var galiba yapamadım yine sen yazdığından beri uğraşıyorum akşam eşim gelsinde tekrar deniycem paylaşmak istiyorum bende çünkü sizin güzel yavrularınızı gördükçe içim gidiyo çok saol yardımın için canım

şöyle ne istedim biliyomusunuz..bütün kızlar güzel yeşillik ormanlık bi parkta toplansak..aklımda kalan hatıralara göre özgürlük parkı öyle bi parktı çok güzeldi..otursak çimlere açsak sersek örtülerimizi yere çıkarsak evde hazırladımız güzel yiyecekleri...sohbet muhabbet..yandaki uzuuun örtüde bebeler debelense..akşama kdr kakara kikiri oohhh miss..hayal edin kızlar gözlerinizi kapayın..
havada günlük güneşlik kuşlar tepemizdeki ağaçta cıvıldıyo

Son düzenleme:

Mesajını ben yazmışım gibi okudum gece emzirmek prolaktin hormonu ve sütün kalitesi açısından önemli diye biliyorum tabi ki herkes evladı için en iyisini düşünür umarım herkes için de öyle olur

tünaydın kızlar

dün bahsetmiştim ama kimse görmedi sanırım. similacın high energy bebek sütü hakkında bilgisi olan, kulllanan fln var mı? dün doktor bize onu önerdi, içiremedim bizimkine. zorla birkaç yudum aldı bıraktı. işe yarar bişeyse devam edeyim zorla da olsa. rapor çıkarılacak çünkü temin etmek için. acaba içine ne koysam severki? aslında bana göre tadı güzel ama benim minik gurmem hiçbişeyi beğenmiyor
bu arada bugün tam yedi aylık olduk....
dün doktorumuz çorbalarına et ve tavuk suyu ekleyebileceğimizi söyledi. tavuk suyunu hazırladım, buz kalıplarına döktüm ve üzerini sarıp buzluğa koydum. birkaç gün yeter bize bunlar

Son düzenleme:

Süper ama önce bana gelin sonra kırlar çiçekler yaparız :)

geçmiş olsun canım benim inşallah hemen iyileşir yavrun yaa

hepimizinki aynı canım yaaa,sen skma canını sakın.

kızlar bugün Mert Kemal tam beş aylık oldu hem kontrolümüz var hemde idrarında turuncu lekeler vardı umarım idrar yolu enfeksiyonu filan diyildir yada kum filan dua edin hadi ben kaçtım şimdi çıkıyoruz

hayırlı olsun canım nice mutlu aylar yaşlar görmeniz dileği ile :)
inşallah enfeksiyon çıkmaz canım oğlunda.

Canım hoş geldin.Hep dua ediyorum sana,senin minik gurmeyle işin zor birazcık,seçici biri olacağı şimdiden belli:)ama o sorduğun sütle ilgili hiç bir bilgim yok,adını bile ilk şimdi okudum.

Canım hoş geldin.Hep dua ediyorum sana,senin minik gurmeyle işin zor birazcık,seçici biri olacağı şimdiden belli:)ama o sorduğun sütle ilgili hiç bir bilgim yok,adını bile ilk şimdi okudum.

hoşbulduk cnm, evet işim çok zor çıldırmak üzereyim gerçekten. doktor gelişimine katkısı olur diyerek verdi o sütü. dün denedik ama içirmek mümkün değil. günde 1 şişe içmesi gerekiyor ama asla içmez. ne yapıp edip içirmem lazım ama nasıl?? çok zorlanıyorum ben bu kızla yaa. hazirandan beri kilosu aynıydı. zayıflamıştı hatırlarsan. çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…