- 9 Eylül 2011
- 206
- 188
- 73
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.981
Nisan2003 imza kısmında 68 hafta hamile gözüküyorsun, hamileliğin bu kadar uzun sürdüğünü düşünemiyorum
canım tickerı bi düzeltebilsem ne zaman uğraşşam hata veriyo resim yükleyeyim diyorum boyut fazla geliyo şaşırdım bende hiç değişiklik yapamıyorum
Kızlar tarık 2 gündür emmek istemiyoacaba bu da geçici dönemlerden biri mi yoksa emmeyi mi bırakıyo??????? Bakıcıya başlayalı 2 hafta olmuştu, o zamandan beri de biberonla içiyo sütü, ondan mı acaba diyorum..ya da ek gıdalara geçtik, ondan mı oluyo..ay böyle bi sürü düşünce dolaşıyo kafamda..gece emdi bol bol ama uyanıkken emmek istemiyo..zorlayarak emzirdim biraz,,yatırdığım an kalkmak istiyo, direniyo...off yaa, bırakmasın, daha çok küçük.6 aylık bile olmadı....
Ben yogurt ve meyve purelerini 4.5ayliktan beri veriyorum.artik daha cok tok kalmaya ihtiyaci varmis 6aydan sonra bebeklerin.kahvaltiya basla.anne sutu yoksa devam mamasi+ceyrek yumurta sarisi+yarim kibrit kutusu peynir tuzsuz aksamdan suya koy+1cay kasigi pekmez ben keciboynuzu pekmezi veriyorum+findik kadar ekmek ici.blanderdan geciriyorum.afiyetle yiyo paşa;-) ekgida verin en fazla 2 cay bardagi.ihtiyaci var yuksek enerjiye.ama corba yapmadim daha.siz nasil yapiyosunuz bebek corbalarini
yok anam yokk berbat bir gece geçirdik..sebebi ise ben ve benim tracy uygulamalarım..çocuğun sucu yok..Ablamıza göre hani uzun uyusun uyanınca meme vermeyin su verin vs..varya..bende öyle yaptım tam birbucuk saat ağladı ..4te uyandı ..öncesinde de 2de uyanıp emmişti..ac olmadığını düşünerek meme vermedim.soınuc 4ten 5.30 a kadar ağladı.babası (bilmiyor yaptımı) ,uyandı kucağında uyutmaya felan çalıştı uyumadı..en son artık emzirdim uyudu..yok yaa bu terbiyeler varolan düzenimizide bozdu..kocaman adam oluncada beni emcek hali yok topu topu 2 yıl zaten 1 i gitti....sizin anlıcanız bu uygulama beni ve oğlumu mutsuz ediyor,devam edrsem ortaya asabi kaygılı,korkak, ,sorunlu bir çcouk çıkacak..oysa biz o mutlu olsun huzurlu olsun istiyoruz. ..bugun 4.gündü..akşam uykusuna kendi dalacak gibi ama gece uyanınca ne zaman uyansa memesini vericem artıkın...
evet uykusuz kalıp yoruluyorum ama sanıırm bünyemde alıştı..uyku eğitimi felan bize gelmiyor.sonucat 1.30 saat ağlayan bir bebek benim siniri iyice hoplatıyor daha çok yoruluyorum8
Enseye bakma olayını yaptım,aynanın önünde durup hafif de koluma yatırdım ama Gülnihal aynada kendini görünce başkası sandı kıkırdadı,bende koptum gittim,Berna da aklıma gelince iyi dağıldım
Kızlar tarık 2 gündür emmek istemiyoacaba bu da geçici dönemlerden biri mi yoksa emmeyi mi bırakıyo??????? Bakıcıya başlayalı 2 hafta olmuştu, o zamandan beri de biberonla içiyo sütü, ondan mı acaba diyorum..ya da ek gıdalara geçtik, ondan mı oluyo..ay böyle bi sürü düşünce dolaşıyo kafamda..gece emdi bol bol ama uyanıkken emmek istemiyo..zorlayarak emzirdim biraz,,yatırdığım an kalkmak istiyo, direniyo...off yaa, bırakmasın, daha çok küçük.6 aylık bile olmadı....
Canım msj attım sana,10 dk 1 mesaj olayına bende gıcık oluyorum
Merve bitanem msj kutun dolmuş yazamadım.
canm yüklemek istediğin resmipaitle aç, farklı kaydet öyle yükle o zaman oluyor.
cnm yaa eğer emziriyosan çocuğu bu şekilde terbiye etmekle yanlış yapmışsın hani mama fln alsaydı neysede o emebildii kdr emsin annesini bundan güzel bişey varmı gceleri emmesi hem onun hem senin için en iyisi..senn sütün azalmaz onun içinde bisürü faydası var ve ihtiyacı olduundan kalkarmış bebekler ztn..yazık ya o annesini emmek istiyo emzir annesi keşke Selçukda emseydi bn gece kalkıp mama hazrlamk yerine 5 kerede olsa emmesini tercih ederdm..şimdi malesef sütüm btti
şöyle ne istedim biliyomusunuz..bütün kızlar güzel yeşillik ormanlık bi parkta toplansak..aklımda kalan hatıralara göre özgürlük parkı öyle bi parktı çok güzeldi..otursak çimlere açsak sersek örtülerimizi yere çıkarsak evde hazırladımız güzel yiyecekleri...sohbet muhabbet..yandaki uzuuun örtüde bebeler debelense..akşama kdr kakara kikiri oohhh miss..hayal edin kızlar gözlerinizi kapayın..
havada günlük güneşlik kuşlar tepemizdeki ağaçta cıvıldıyo
iyi geceler mart anneleriii..bu gece çok yorgun,bitkin ve düşünceliyim.sizlere yazıp biraz rahatlamak istedim.deniz dün gece ateşlendi,uykusunda söyleniyordu.korkuyla aldım yatağından sarılarak usulca uyandırdım.ılık duş,ishal ve huysuzlukla geçti günümüz.ilk dişler çıktığında bunları yaşamamıştık.tedirgin oldum,şimdi ateşi biraz düştü ve uyuyor yatağında meleğim.Allah hepimizin yavrularını korusun.arada gidip kontrol ediyorum.
kızlar zeynep son bi haftadır çok huysuz bi bebek oldu özellikle geceleri çok sık uyanmaya başladı ağlayarak hemde öyle böle değil kucağımda uyumak istiyor hiçte öyle alıştırmadım gündüzleri ise yanından ayrılmamı istemiyor herşeyi ağlayarak yaptırıyor bana ağlarken nefesi kesiliyor ne yapacağımı şaşırdım artık...misafirlerim vardı düzeni bozuldu ondanmı , dişi kabarmış ondanmı,yoksa 6.ay atağımı karar veremedim((
kızlar bugün Mert Kemal tam beş aylık oldu hem kontrolümüz var hemde idrarında turuncu lekeler vardı umarım idrar yolu enfeksiyonu filan diyildir yada kum filan dua edin hadi ben kaçtım şimdi çıkıyoruz
tünaydın kızlar
dün bahsetmiştim ama kimse görmedi sanırım. similacın high energy bebek sütü hakkında bilgisi olan, kulllanan fln var mı? dün doktor bize onu önerdi, içiremedim bizimkine. zorla birkaç yudum aldı bıraktı. işe yarar bişeyse devam edeyim zorla da olsa. rapor çıkarılacak çünkü temin etmek için. acaba içine ne koysam severki? aslında bana göre tadı güzel ama benim minik gurmem hiçbişeyi beğenmiyor
Canım hoş geldin.Hep dua ediyorum sana,senin minik gurmeyle işin zor birazcık,seçici biri olacağı şimdiden belli:)ama o sorduğun sütle ilgili hiç bir bilgim yok,adını bile ilk şimdi okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?