- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.021
Biz her sabah evden aynı saatte çıkıyoruz ve her sabah nerdeyse aynı kadına denk geliyoruz minibüste,bu sabah bana ''yazık değilmi alıp alıp gidiyorus hergün,bırakta uyusun yavrucak,ne işi var sokaklarda''dedi,Zaten Gülnihal sabahları uykulu oluyor uyumak istiyor,ben alıp çıkınca düzeni bozuluyor buna çok üzülüyorum,kadına bişey demedim ama minibüsten indim ağladım,dengesiz sana ne ya
ya varya bn yanında olsaydım kafasını kırardım o orangutan dallamasının..yavrum sn ağlamayaa niye bişi demedin deseydin ya sen biliyomusun bnm hergün çalışmak zorunda olduumu ve kızımıda bakacak kişiye götürdümü..Allahım sen aklıma mukayet ol ya bu insanlar neden her işe baştan aşağı her yerini sokmaktan hoşlanıyolar..yaa sanane be kadın sen minibüsündeki yolculuuna bak ya yemin ederm sölicek kelime bulamıyorm..o kdr sinirlendimGO TO HELLLL
hakkınızda hayırlısı kuzum sen işe başlayınca burda senin için bi sinerji oluştururuz, motive ederiz sen hiç tasalanma kuşumm:) alyacık neden barut gibi kuzum dişdenmi?:26:yes kusum kısa zaman herhalde tam tarih yok henüz. süt iznini nsl kullancagımı blmiyorum konusmam gerekcek onu. bkac yer var grstugum bakalım btanem yaa
alya nasıl olsun barut gbiii
yau allasen yarın o kadının yanına sokul ve kızınla konuşuomuş gibi yap ve de ki hadi kızımm gene her saabahki gibi gezip tozmak için eerkenden kalkıp gidelimmm, eh malum seni yatagından kaldırıp gezmelere gidicek kadar dengesizim ben, sonrada dön dimi teyze de böyle bönnn bönn bak kadının suratına, yazık dilmi kızım derse de yau teyze ben ruh hastasımıyım bu saatte hem kendimi hem de buncacık bebeyi alimde gezmeklere gidim allasen:S işe gidiorum teyze işeee hadi sende işineee naşşşş!! dersen cok sevinirim AyselcimBiz her sabah evden aynı saatte çıkıyoruz ve her sabah nerdeyse aynı kadına denk geliyoruz minibüste,bu sabah bana ''yazık değilmi alıp alıp gidiyorus hergün,bırakta uyusun yavrucak,ne işi var sokaklarda''dedi,Zaten Gülnihal sabahları uykulu oluyor uyumak istiyor,ben alıp çıkınca düzeni bozuluyor buna çok üzülüyorum,kadına bişey demedim ama minibüsten indim ağladım,dengesiz sana ne ya
hehehehe inş benm şuanda yetiştirdigim gibi kokoş devam eder valla yoksa babasıda bende kahroluruz mervoşumsenin kızın zaten sosyete herkesin yedgini yemez yaptıgını yapmaz :) kokoş yaaa
1 saatin kaldı surdaa kavuşmana kızına.
bende agrıdan kıvranıyorum yne gecmek bilmiyor bu kuduruk kızımla da cok canım yanıyorrr
Nur,Alya'nın yaptıkalrına bayıldım,minnoş,kokoş fıstığım benim
Sütü çekip yüze püskürtmeyi Gülnihal'de yapıyor,ben diyorum damlası bile fayda yavrum ziyat etme diye ama dinlemiyor:)
bide 3 te gitcen ne hava atıyon Bahar gibi sendeee,bende akşama gidip minnoşuma kavuşcam iştee
Kuzum Gülnihal 2300 gr miniminaccık bişeydi o zaman bile ''aaaaa bu çok küçüüükk''diyenlere aldırmadım,şimdi hiç aldırmıyorum,her bebek farklı olacak tabi.
Gökalp hariç ama onla grama gram,santime santim aynıyız şuan
ulen biride Selçüküme ne kdr küçk duruyo desin..doğduundan beri çocuum çamyarması gibi görülüyo halbuki gayet normal bnm küçüüm..babası bile "yakında bnm tişörtlerimi giyer" diye dalga geçiyo..eşimin tarafı desen sürekli kafasıyla dalga geçiyo koca kafalı diye..alışmışlar solcan gibi çocuklara Selçuk büyük geliyo gözlerine bnde buna sinir oluyormmmeğer kocaman olsaydı ayıyla eş kıyafetleri giyemezdi
damadımızlan aynı gidioruz diosun hemi hehehe iyimiş valla maşşallahhKuzum Gülnihal 2300 gr miniminaccık bişeydi o zaman bile ''aaaaa bu çok küçüüükk''diyenlere aldırmadım,şimdi hiç aldırmıyorum,her bebek farklı olacak tabi.
Gökalp hariç ama onla grama gram,santime santim aynıyız şuan
bidakine nolursun ağlamak yerine ağlat kuzum lütfen!Bişi desem ağlayacaktım kuzum ya,zati üzülmüşüm sabah bide kadın öyle dedi iyice doldum daha ineceğim yere gelmeden indim ağladım sonra yüzmü gözümü sildim gittim kuzenime.Neyse var öyle gereksiz insanlar işte :)
huahuahu allasen babasının tişörtünü giydirip fotosunu ceksene kuzum cok hoş oluo öyle pozlar bayılıomulen biride Selçüküme ne kdr küçk duruyo desin..doğduundan beri çocuum çamyarması gibi görülüyo halbuki gayet normal bnm küçüüm..babası bile "yakında bnm tişörtlerimi giyer" diye dalga geçiyo..eşimin tarafı desen sürekli kafasıyla dalga geçiyo koca kafalı diye..alışmışlar solcan gibi çocuklara Selçuk büyük geliyo gözlerine bnde buna sinir oluyormmmeğer kocaman olsaydı ayıyla eş kıyafetleri giyemezdi
Biz her sabah evden aynı saatte çıkıyoruz ve her sabah nerdeyse aynı kadına denk geliyoruz minibüste,bu sabah bana ''yazık değilmi alıp alıp gidiyorus hergün,bırakta uyusun yavrucak,ne işi var sokaklarda''dedi,Zaten Gülnihal sabahları uykulu oluyor uyumak istiyor,ben alıp çıkınca düzeni bozuluyor buna çok üzülüyorum,kadına bişey demedim ama minibüsten indim ağladım,dengesiz sana ne ya
hakkınızda hayırlısı kuzum sen işe başlayınca burda senin için bi sinerji oluştururuz, motive ederiz sen hiç tasalanma kuşumm:) alyacık neden barut gibi kuzum dişdenmi?:26:
yau allasen yarın o kadının yanına sokul ve kızınla konuşuomuş gibi yap ve de ki hadi kızımm gene her saabahki gibi gezip tozmak için eerkenden kalkıp gidelimmm, eh malum seni yatagından kaldırıp gezmelere gidicek kadar dengesizim ben, sonrada dön dimi teyze de böyle bönnn bönn bak kadının suratına, yazık dilmi kızım derse de yau teyze ben ruh hastasımıyım bu saatte hem kendimi hem de buncacık bebeyi alimde gezmeklere gidim allasen:S işe gidiorum teyze işeee hadi sende işineee naşşşş!! dersen cok sevinirim Ayselcim
hehehehe inş benm şuanda yetiştirdigim gibi kokoş devam eder valla yoksa babasıda bende kahroluruz mervoşumadetmi oldun kuzum:26: agrı kesicide içemioruz off, sıcak su torbası koy ayagının altına btanemm (
ahh sorma kuzummm biz damlası ziyan olsa kahroluozda bzm kızlar dereden gelio sanıpda oyun oynuolar bide sütlenkuzum hava olsun die demediydim 3 de cıkcamı sözzz bida 3 de cıkcam demicem 15:00 da cıkıom desem olurmu
ulen biride Selçüküme ne kdr küçk duruyo desin..doğduundan beri çocuum çamyarması gibi görülüyo halbuki gayet normal bnm küçüüm..babası bile "yakında bnm tişörtlerimi giyer" diye dalga geçiyo..eşimin tarafı desen sürekli kafasıyla dalga geçiyo koca kafalı diye..alışmışlar solcan gibi çocuklara Selçuk büyük geliyo gözlerine bnde buna sinir oluyormmmeğer kocaman olsaydı ayıyla eş kıyafetleri giyemezdi
ahh keşke hep bu polklnkte çalışsam ne güzell
hiç hasta gelmio die rahatca sizlerle takıldım bugün
plastik cerrahideyim bugün, keşke hepp burda olabilseydim ahhh(
yok bebişim dişten değildir herhalde 2 tane cıktı dursun azcım sırasını beklesin küçük hanımbarut gbi çünkü sıkılıyor sultanım evde dısarı cıksın gezsin,ağaçları izlesin,dalları tutsun,dedeyle fink atsın, ağzı hiç boş kalmasın annesi sürekli yedirsin,emzirsin, yere hiç yatmasın hep kucakta dursun ama kucağına alanda ayakta olsun,oturmasın destekli desteksiz farketmez kıçı yer görmesin,uyumasın kimse onu unutmasın.... daha saymamı ister misin
(yaprak dökümünde Ali Rıza emmi modunda) 'lütfen sus daha fazla duymak istemiyorum!'DD
okurken gözlerim yoruldu yauuDD demek Alya fıstıgım bu evde grev vardır diyip kepenkleri kapattı
halaya durmak istio hemiDD yerim onuuuu aşkitoşummmmmmm:))) aman enerjilerine maşşallahhh
yavrucaazlarımızın tütütütütütütüüü
keşkeeee orda olabilsennnnkbb yogun anacım sık sık ziyaret ettigim bir yerdir kendileri :))
var yok bebişim dişten değildir herhalde 2 tane cıktı dursun azcım sırasını beklesin küçük hanımbarut gbi çünkü sıkılıyor sultanım evde dısarı cıksın gezsin,ağaçları izlesin,dalları tutsun,dedeyle fink atsın, ağzı hiç boş kalmasın annesi sürekli yedirsin,emzirsin, yere hiç yatmasın hep kucakta dursun ama kucağına alanda ayakta olsun,oturmasın destekli desteksiz farketmez kıçı yer görmesin,uyumasın kimse onu unutmasın.... daha saymamı ister misin
:
Merve,Gülnihal'i anlatıyorsun sanki.Annemle gezmelere,parklara,pazarlara alışmış kızım eve tıkalı kaldığı için çok huzursuz.Ağaç dallarıyla konuşmak çok hoşuna gidiyordu,bi iki defa annem parktayken öğle iznimde bende gittim yanlarına Gülnihal'in ne kadar mutlu olduğunu anlatamam parkta.Salıncağa bile bindi kızımKuzenimin eşi ne derece kucakta tutuyor bilemem ama evdeki huzursuluğunu bütün gün evde sıkılmasına bağlıyorum.Annem gibi kimse ilglilenemz ya,gelsin biran önce.Dün telefonda konuşurken telefonu Gülnihal'in kulağına koyduk annem''sultanım,prensesim,evimin gülü,biriciğim,gültanem''diye sevdi Gülnihal hep kapıya fln baktı eşimle çok şaşırdık annemi aradı resmen telefonu alıp bi ara dikkatlice ona baktı ama sonra unuttu ::)
artk kbb defterim kapandı kuzum, cünkü benm durdugum poliklnik kapandı doktor gitti:)
bende hergün biyerdeyim, rotasyon manyaa oldum allamaD ama her sabah cok stres oluorum
bilsen varya böle ishal oluorum her sabah sıkıntıdan:S yada simittenmi ishal oluom bilmiom gare
ama her sabah ishal oldugum kesincidden cok stres oluom ya hersabah gidiom pamuk işçisi gibi
şefin yanına ağam bugün hangi bölgeye göndericün beni diom ühühüüühü süt iznimden ötürü sabit yere
veremio düdükler
ahh ahh şu ayrılık ne zor bişey, tez zamanda kavuşun annene inş cnm,
anneni resimlerde gördüğüm kadariyle cok seviom kuzum cok kanım kaynıo annecine:)
dünyalar güzeli ve dünyalar tatlısı annecinin ellerinden öperim cnm bnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?