2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim ya Sevdiği birşey yok mu hiç onla katıp versen,mesela Gülnihal armut çok seviyor,yemediği birşeye armut püresi katınca yiyor,öyle sevdiği bir meyve fln yokmu?İnş.en kısa zamanda atlatırsınız bu iştahsızlık sorununu.

canım benim ya keske bilgim olsa o süt hakkında sevdiği meyve yok mu ilave etsen süte,şeftali gbi.
yeni ayınız hayırlı olsun hayatımm nice yıllarını gör inşallah

canımm dün yine yememiş miniğin yemek bugün ne yaptınız peki?

sağolun kızlar...
sevdiği tarhana çorbası ve sebze çorbası. bunlara ilave ettiğimde hemen farkediyor ve yemiyor. daha önce formül mamaları da denedim bu şekilde ve yememişti yine.

canımm dün yine yememiş miniğin yemek bugün ne yaptınız peki?[/QUOTE]

canım dün yine yememiş maalesef bugün sabah labneli sebxeyi yemiş ve sonrasında bende inanamadım ama biraz mızmızlanıp uyumuş alışacak galiba ben sadece 4 saat ayrı kalıyorum benden çok zor durumda olan anneler var o yüzden utanıyorum zorlanıyorum yazmaya ama can işte dayanılmıyo.yabancıda değil üstelik sabahları eşim bakıyo öğlenci olduğu için ağlayınca dün okla getirdi öyle imkanımızda var ay ne çok yazdım çok saol düşündüğün için

Bernacım hayalin beni benden aldı
bi ara demiştimya hatırlıosanız tur düzenleyelim die
cocuklarımız biraz daha palazlanınca keşke öyle bişey yapabilsek
kır çayır bayır farketmez birlik olalım yeter
esperanza cnm senin minik gurmenin ağzını yerim benn:)
iştahsız bir bebeğin annesi olarak seni cok iyi anlıorum cnm,
anne sütü aldıgı için belkide okadar kafama takmıorum,
en azından senin kadar takmıorum, cünkü aylardır bu dertten muzdaripsin
o bahsettigin mama hakkında benmde malumatım yok cnm, daha dogrusu
mamalar hakkında oek bi malumatım yok, minik Hayal prensescimm lütfen
anneni üzme artk kuşummm:))

Dun kızım ve kızkardesımle alısverıse cıktık,kızkardesım benden bı yas kucuk bu arada,neyse bı magazanın asansorune bındık,bı kac kadın daha var,luzumsuzun bırı aysımaya bakarak ''kac aylık dogdu'' dıye sordu,kardesımle afallayıp bırbırımıze baktık,kadın sonra ''7 aylıkmı dogdu cok ufakta'' demesınmı.... Ohhhhaaaaa dedım,bu ne lan sana boyle konusma hakkını kım verıyo gerızekalı,sen kımsın,tabı ben bunların hepsını ıcımden soyuluyorum,kadının bu aptalca tespıtı yuzunden kızkardesım kadına '' sız fazla ırı oldugunuz ıcın gozunuze ufak gelmıs'' dedı,kadın bıraz kıloluyduda....
Ayyy ne gulduk varya,kadın epey bozuldu,hemen ılk katta ınd luzumsuz essek...
Maksat sınır bozmak olsun yaaa,zaten oyle kınayelı soyledıkı,velevkı erken bıle dogabılırdı ama ben kadının bunu bu denlı rahat soylemesıne kızdım,kı kadını ılk defa goruyorum...

Alya da artık mememle napcanı bilmio
ağzına alıo biraz çekip tüm sütü yüzüme tükürüo
sonrada bişey olmamış gibi bufff bufff dioD
sonra ille şarkı dinleyerek emicek, dinledigi şarkıda
Enrique İglesias i tired of being sorryD
te allamyaa bide şarkı seçio minişimD
dönmekten hiç hoşlanmıo, dönmeyi öğrendigi
günden beri bunu hoşlanarak yapmadı ve süreklide
yapmıo, tek derdi doğrulmak kafasını kaldırıo
nerdeyse oturcak kadar zorluo sanırım emeklemeden
yürücek kurban olsun annesi onu yaradanaa cok özledim
bian evvel 3 olsada eve gidip manken kızımı öpsemDD

sağolun kızlar...
sevdiği tarhana çorbası ve sebze çorbası. bunlara ilave ettiğimde hemen farkediyor ve yemiyor. daha önce formül mamaları da denedim bu şekilde ve yememişti yine.

nasıl anlıyor ki içlerinde yaa nasıl hassas bir damagı var anlamıyorum.

canımm dün yine yememiş miniğin yemek bugün ne yaptınız peki?

canım dün yine yememiş maalesef bugün sabah labneli sebxeyi yemiş ve sonrasında bende inanamadım ama biraz mızmızlanıp uyumuş alışacak galiba ben sadece 4 saat ayrı kalıyorum benden çok zor durumda olan anneler var o yüzden utanıyorum zorlanıyorum yazmaya ama can işte dayanılmıyo.yabancıda değil üstelik sabahları eşim bakıyo öğlenci olduğu için ağlayınca dün okla getirdi öyle imkanımızda var ay ne çok yazdım çok saol düşündüğün için[/QUOTE]

:) yemiş demek labneyi seviyor seninki ben söyleyim :) eşinin bakması çok güzel canım gerçekten , kıvırabiliyorsa bebek bakma işini daha ne :) gerçekten 4 saat hiçbir şey , ben işe baslıcam yakında,sabah 8 de evden cıksam aksam 8 de evde olcam :S
bak gör birkaç gün böyle zorlar,sonra o da alışır ek gıda ya,annesinden kısa bir süre ayrı kalmaya.

kardeşin gaayet güzel cevap vermiş cnm,
hem aysimacımın kilosu gayet güzel halt etmiş o kadın müsvettesi!
sen benm kızımın yeteneklerini duysan küçük dilini yutarsn deseydin
bizde 2 hafta önce acile götürmüştük Alyayı ve ordaki emziren tüm anneler
kocaman gördüler kızımı hayret ettm halbuki onların bebekleri kocamandı
ama benmkini büyük gördüler saolsunlar alışmamışım büyük görülmesine
şok oldum tabi

ben de insanların böyle kırıcı ve düşünmeden yapılmış yorumlarını sevmiyorum!!erken doğar,geç doğar,tombiş,cılız,uzun ,kısa,sarı,siyah..Allah Allah...gel de annesine sor sen onu..

kuzumm naber nasılsın Alya kuşum nasıl,
demek kısa zamanda işe başlıcan hemi kuzum,
saatlerin cokmuş cidden ben 3 te cıktıgım halde
utanmadan dertleniom:26: ama sizin iş cok yogun
çarçabuk geçer inş ama tabi sende senden geçersin
kuzum neden 8 de cıkıosun, süt izni falan yokmu nasl olck bu iş:/:26:

Canım biz Gülnihali 6.ay aşıları için götürdük hemşire 2. ay aşılarını mı olacaktınız dedi,salak ya 2 aylık bebek 7.500 kilo olur mu hadi oldu ayakta durup etrafa aggu yapar mı salak ya.sonradaçok küçük duruyor dedi uyuz

isoldecim bende kardeşini tebrik ediorum dengesiz kadına cevabını iyi vermiş sanane kadın küçük olsada büyük olsada ne konuşuyon banada müdahale eden çok oluyo sinir oluyom üstünü ört niye böyle giydirdin sanane kardeşim bir keresinde pazarda geziyoduk oğluşumla kadının biri gelmiş aa niye şapka takmadın hemen tak başına güneş geçcek diyo ne yapacağımı ben bilirim annesiyim seni ilgilendirmez dedim kadın tırıs tırıs gitti uyuz

iyiki doğdun kerimemmmmmm mutlu yıllar saaanaaaa
heppi börtdey hepi börtdey tu yuuuuuuuu
kısa süredir tanıorum ama gerçekten aşırı fazla seviorum seni
kerimecümmmm:)) iyikide foruma girip bizleri bulmuşsun
şekerperemmm nice yaşlaraaaa:))

PS: Bugün gizlenmeden açık açık ye bence pastaları hakkındır!DDDD

lüzumsuza bak sennn gıcık insanlar yaa
kardesine helal olsun ohh lafı agzına tıkmış

senin kızın zaten sosyete herkesin yedgini yemez yaptıgını yapmaz :) kokoş yaaa
1 saatin kaldı surdaa kavuşmana kızına.

bende agrıdan kıvranıyorum yne gecmek bilmiyor bu kuduruk kızımla da cok canım yanıyorrr

yes kusum kısa zaman herhalde tam tarih yok henüz. süt iznini nsl kullancagımı blmiyorum konusmam gerekcek onu. bkac yer var grstugum bakalım btanem yaa
alya nasıl olsun barut gbiii

Biz her sabah evden aynı saatte çıkıyoruz ve her sabah nerdeyse aynı kadına denk geliyoruz minibüste,bu sabah bana ''yazık değilmi alıp alıp gidiyorus hergün,bırakta uyusun yavrucak,ne işi var sokaklarda''dedi,Zaten Gülnihal sabahları uykulu oluyor uyumak istiyor,ben alıp çıkınca düzeni bozuluyor buna çok üzülüyorum,kadına bişey demedim ama minibüsten indim ağladım,dengesiz sana ne ya

huahahuahu bildigin embesilmiş o kadın ya bak Alya cidden tosuncuk mosuncuk dil minyon cok benm kuzum,
heleki ilk aylar zaten cok ufak dogdugundan miniminicikti ama biz sağlık ocagına giderdik
bizim ebemiz hemen derdi oyyy kuzumm sen nasılda büyümüşsünnn
kocaman kız olmuşsun:)) biliodum onun söledigi kadar büyümedini
ama onun pozitifliği beni cok mutlu ediodu, herkes demiştiki
cok ufak mama da verin, o ebemiz sakın sakın dedi gayet ii Alya dedi,
senin sütün yetio kimseye aldırma dedi saolsun onun motivasyonu gercekten
cok etkilemişti beni:) Güloşum maşşallahh subhanallahhh gaaayet iyi bunu sende
pek ala biliosun, böle gerzeklere aldırış etmemek lazm kuzum
hiç sorma, herkes bi anda tracy hogg kesilio başımıza
sanırsın onların büyüttüğü cocuklar hiç hastalanmadı
hiç düşmedi etmedi: ii demişsin sende kadına oh
bnm annemler cok karışıo yok az giydirmişin yok cok giydirmişin
cart curt tartışıp duruoz

Nur,Alya'nın yaptıkalrına bayıldım,minnoş,kokoş fıstığım benim
Sütü çekip yüze püskürtmeyi Gülnihal'de yapıyor,ben diyorum damlası bile fayda yavrum ziyat etme diye ama dinlemiyor:)
bide 3 te gitcen ne hava atıyon Bahar gibi sendeee,bende akşama gidip minnoşuma kavuşcam iştee

Kuzum Gülnihal 2300 gr miniminaccık bişeydi o zaman bile ''aaaaa bu çok küçüüükk''diyenlere aldırmadım,şimdi hiç aldırmıyorum,her bebek farklı olacak tabi.
Gökalp hariç ama onla grama gram,santime santim aynıyız şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…