- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.001
hoşbulduk cnm, evet işim çok zor çıldırmak üzereyim gerçekten. doktor gelişimine katkısı olur diyerek verdi o sütü. dün denedik ama içirmek mümkün değil. günde 1 şişe içmesi gerekiyor ama asla içmez. ne yapıp edip içirmem lazım ama nasıl?? çok zorlanıyorum ben bu kızla yaa. hazirandan beri kilosu aynıydı. zayıflamıştı hatırlarsan. çok üzülüyorum
tünaydın kızlar
dün bahsetmiştim ama kimse görmedi sanırım. similacın high energy bebek sütü hakkında bilgisi olan, kulllanan fln var mı? dün doktor bize onu önerdi, içiremedim bizimkine. zorla birkaç yudum aldı bıraktı. işe yarar bişeyse devam edeyim zorla da olsa. rapor çıkarılacak çünkü temin etmek için. acaba içine ne koysam severki? aslında bana göre tadı güzel ama benim minik gurmem hiçbişeyi beğenmiyor
bu arada bugün tam yedi aylık olduk....
dün doktorumuz çorbalarına et ve tavuk suyu ekleyebileceğimizi söyledi. tavuk suyunu hazırladım, buz kalıplarına döktüm ve üzerini sarıp buzluğa koydum. birkaç gün yeter bize bunlar
Mesajını ben yazmışım gibi okudumgece emzirmek prolaktin hormonu ve sütün kalitesi açısından önemli diye biliyorum tabi ki herkes evladı için en iyisini düşünür umarım herkes için de öyle olur
sağolun kızlar...
sevdiği tarhana çorbası ve sebze çorbası. bunlara ilave ettiğimde hemen farkediyor ve yemiyor. daha önce formül mamaları da denedim bu şekilde ve yememişti yine.
canımm dün yine yememiş miniğin yemekbugün ne yaptınız peki?
Dun kızım ve kızkardesımle alısverıse cıktık,kızkardesım benden bı yas kucuk bu arada,neyse bı magazanın asansorune bındık,bı kac kadın daha var,luzumsuzun bırı aysımaya bakarak ''kac aylık dogdu'' dıye sordu,kardesımle afallayıp bırbırımıze baktık,kadın sonra ''7 aylıkmı dogdu cok ufakta'' demesınmı.... Ohhhhaaaaa dedım,bu ne lan sana boyle konusma hakkını kım verıyo gerızekalı,sen kımsın,tabı ben bunların hepsını ıcımden soyuluyorum,kadının bu aptalca tespıtı yuzunden kızkardesım kadına '' sız fazla ırı oldugunuz ıcın gozunuze ufak gelmıs'' dedı,kadın bıraz kıloluyduda....
Ayyy ne gulduk varya,kadın epey bozuldu,hemen ılk katta ınd luzumsuz essek...
Maksat sınır bozmak olsun yaaa,zaten oyle kınayelı soyledıkı,velevkı erken bıle dogabılırdı ama ben kadının bunu bu denlı rahat soylemesıne kızdım,kı kadını ılk defa goruyorum...
:) yemiş demek labneyi seviyor seninki ben söyleyim :) eşinin bakması çok güzel canım gerçekten , kıvırabiliyorsa bebek bakma işini daha ne :) gerçekten 4 saat hiçbir şey , ben işe baslıcam yakında,sabah 8 de evden cıksam aksam 8 de evde olcam :S
bak gör birkaç gün böyle zorlar,sonra o da alışır ek gıda ya,annesinden kısa bir süre ayrı kalmaya.
kardeşin gaayet güzel cevap vermiş cnm,
hem aysimacımın kilosu gayet güzel halt etmiş o kadın müsvettesi!
sen benm kızımın yeteneklerini duysan küçük dilini yutarsn deseydin
bizde 2 hafta önce acile götürmüştük Alyayı ve ordaki emziren tüm anneler
kocaman gördüler kızımı hayret ettm halbuki onların bebekleri kocamandı
ama benmkini büyük gördüler saolsunlaralışmamışım büyük görülmesine
şok oldum tabi
Dun kızım ve kızkardesımle alısverıse cıktık,kızkardesım benden bı yas kucuk bu arada,neyse bı magazanın asansorune bındık,bı kac kadın daha var,luzumsuzun bırı aysımaya bakarak ''kac aylık dogdu'' dıye sordu,kardesımle afallayıp bırbırımıze baktık,kadın sonra ''7 aylıkmı dogdu cok ufakta'' demesınmı.... Ohhhhaaaaa dedım,bu ne lan sana boyle konusma hakkını kım verıyo gerızekalı,sen kımsın,tabı ben bunların hepsını ıcımden soyuluyorum,kadının bu aptalca tespıtı yuzunden kızkardesım kadına '' sız fazla ırı oldugunuz ıcın gozunuze ufak gelmıs'' dedı,kadın bıraz kıloluyduda....
Ayyy ne gulduk varya,kadın epey bozuldu,hemen ılk katta ınd luzumsuz essek...
Maksat sınır bozmak olsun yaaa,zaten oyle kınayelı soyledıkı,velevkı erken bıle dogabılırdı ama ben kadının bunu bu denlı rahat soylemesıne kızdım,kı kadını ılk defa goruyorum...
Alya da artık mememle napcanı bilmio
ağzına alıo biraz çekip tüm sütü yüzüme tükürüo
sonrada bişey olmamış gibi bufff bufff dioD
sonra ille şarkı dinleyerek emicek, dinledigi şarkıda
Enrique İglesias i tired of being sorryD
te allamyaabide şarkı seçio minişim D
dönmekten hiç hoşlanmıo, dönmeyi öğrendigi
günden beri bunu hoşlanarak yapmadı ve süreklide
yapmıo, tek derdi doğrulmakkafasını kaldırıo
nerdeyse oturcak kadar zorluosanırım emeklemeden
yürücekkurban olsun annesi onu yaradanaa cok özledim
bian evvel 3 olsada eve gidip manken kızımı öpsemDD
kuzumm naber nasılsın Alya kuşum nasıl,
demek kısa zamanda işe başlıcan hemi kuzum,
saatlerin cokmuş cidden ben 3 te cıktıgım halde
utanmadan dertleniom:26: ama sizin iş cok yogun
çarçabuk geçer inş ama tabi sende senden geçersin
kuzum neden 8 de cıkıosun, süt izni falan yokmu nasl olck bu iş:/:26:
isoldecim bende kardeşini tebrik ediorum dengesiz kadına cevabını iyi vermiş sanane kadın küçük olsada büyük olsada ne konuşuyon banada müdahale eden çok oluyo sinir oluyom üstünü ört niye böyle giydirdin sanane kardeşim bir keresinde pazarda geziyoduk oğluşumla kadının biri gelmiş aa niye şapka takmadın hemen tak başına güneş geçcek diyo ne yapacağımı ben bilirim annesiyim seni ilgilendirmez dedim kadın tırıs tırıs gitti uyuz
huahahuahu bildigin embesilmiş o kadınCanım biz Gülnihali 6.ay aşıları için götürdük hemşire 2. ay aşılarını mı olacaktınız dedi,salak ya 2 aylık bebek 7.500 kilo olur mu hadi oldu ayakta durup etrafa aggu yapar mı salak ya.sonradaçok küçük duruyor dedi uyuz
hiç sorma, herkes bi anda tracy hogg kesilio başımızaisoldecim bende kardeşini tebrik ediorum dengesiz kadına cevabını iyi vermiş sanane kadın küçük olsada büyük olsada ne konuşuyon banada müdahale eden çok oluyo sinir oluyom üstünü ört niye böyle giydirdin sanane kardeşim bir keresinde pazarda geziyoduk oğluşumla kadının biri gelmiş aa niye şapka takmadın hemen tak başına güneş geçcek diyo ne yapacağımı ben bilirim annesiyim seni ilgilendirmez dedim kadın tırıs tırıs gitti uyuz
huahahuahu bildigin embesilmiş o kadınya bak Alya cidden tosuncuk mosuncuk dil minyon cok benm kuzum,
heleki ilk aylar zaten cok ufak dogdugundan miniminicikti ama biz sağlık ocagına giderdik
bizim ebemiz hemen derdi oyyy kuzumm sen nasılda büyümüşsünnn
kocaman kız olmuşsun:)) biliodum onun söledigi kadar büyümedini
ama onun pozitifliği beni cok mutlu ediodu, herkes demiştiki
cok ufak mama da verin, o ebemiz sakın sakın dedi gayet ii Alya dedi,
senin sütün yetio kimseye aldırma dedi saolsun onun motivasyonu gercekten
cok etkilemişti beni:) Güloşum maşşallahh subhanallahhh gaaayet iyi bunu sende
pek ala biliosun, böle gerzeklere aldırış etmemek lazm kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?