- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #66.941
canım bizimki 5 ay 24 günlük :)) bu arada tşk ederim, inşaAllah hayırlısı ile bitirebilirim, geçensene hem tayin çıkmadı hem hamilelik dondurmak zorunda kalmıştım, bu senede ankaraya çıkmadı, kırıkkaleye çıktı ama napalım bir şekilde başlangıç yapmam gerekiyordusenin Bebis 5 aylik gibi aklımda kalmış...
Bu arada sabahtan beri yazic bı türlü kısmet olmadı. Telden zor yazılıyor. Okula dönmene cok sevindim. Karar verdiysen, niyetine girdiysen oyle ya da böyle biter bence... En doğru kararı vermissin canim.
canım bu maalesef bir çoğumuzun bebişinde olan durum.... ben inanıyorum ki bu dönemi sağlıcakla atlatırsam o mızırdak bebek gidecek, sakin-güleç- sırıtak oğlum geri gelecek:44:kızlar zeynep son bi haftadır çok huysuz bi bebek oldu özellikle geceleri çok sık uyanmaya başladı ağlayarak hemde öyle böle değil kucağımda uyumak istiyor hiçte öyle alıştırmadım gündüzleri ise yanından ayrılmamı istemiyor herşeyi ağlayarak yaptırıyor bana ağlarken nefesi kesiliyor ne yapacağımı şaşırdım artık...misafirlerim vardı düzeni bozuldu ondanmı , dişi kabarmış ondanmı,yoksa 6.ay atağımı karar veremedim((
kızlar zeynep son bi haftadır çok huysuz bi bebek oldu özellikle geceleri çok sık uyanmaya başladı ağlayarak hemde öyle böle değil kucağımda uyumak istiyor hiçte öyle alıştırmadım gündüzleri ise yanından ayrılmamı istemiyor herşeyi ağlayarak yaptırıyor bana ağlarken nefesi kesiliyor ne yapacağımı şaşırdım artık...misafirlerim vardı düzeni bozuldu ondanmı , dişi kabarmış ondanmı,yoksa 6.ay atağımı karar veremedim((
canım bizimki 5 ay 24 günlük :)) bu arada tşk ederim, inşaAllah hayırlısı ile bitirebilirim, geçensene hem tayin çıkmadı hem hamilelik dondurmak zorunda kalmıştım, bu senede ankaraya çıkmadı, kırıkkaleye çıktı ama napalım bir şekilde başlangıç yapmam gerekiyordu
canım bu maalesef bir çoğumuzun bebişinde olan durum.... ben inanıyorum ki bu dönemi sağlıcakla atlatırsam o mızırdak bebek gidecek, sakin-güleç- sırıtak oğlum geri gelecek:44:
veeeeee :)))
Beklelenen bisküvi tarifim ve pekmeze getirmeye çalıştığım açıklama :)
LeGa-Be-Be: Organik Bebe Bisküvisi Tarifi ve Pekmez Sorunsalı
Hepimiz aynıyıkkk yaahuu kuzeyyy benı gorunce aglamaya baslıoo bakk odada tek yaa oynuooo bısey almk ıcın gırıorumm benı goruoo yalandn ıııııııı yapıooo dıorum yaaaa olamazz sen nesınkıı banaa sekıl yapıosunnnn ve en sonunda onun ıstedıgı uzre kucaklıorum hemen tıppp kucgımdn bır parmagı agzında etrafı ızlemesıııı hosuma gıtmıo degıl:)) Bugece agla aglaa zor uyuttummm tam uykuya dalckk dalamıooo neler yaptm en son mecbur kucgıma aldım korıdrda bır ıkı tur attımyıne susmadıı amaa sonraa bıraktım yatagınaaa bıraz daha agladıı sonraa yuksek volumm nınnımee dayanamayıp uyuduu yavrumm mınıgım benım bu ataklrr gecsın gıtsınn soyle bı gulerek uyudugunu goreyım artık ya
Ben yogurt ve meyve purelerini 4.5ayliktan beri veriyorum.artik daha cok tok kalmaya ihtiyaci varmis 6aydan sonra bebeklerin.kahvaltiya basla.anne sutu yoksa devam mamasi+ceyrek yumurta sarisi+yarim kibrit kutusu peynir tuzsuz aksamdan suya koy+1cay kasigi pekmez ben keciboynuzu pekmezi veriyorum+findik kadar ekmek ici.blanderdan geciriyorum.afiyetle yiyo paşa;-) ekgida verin en fazla 2 cay bardagi.ihtiyaci var yuksek enerjiye.ama corba yapmadim daha.siz nasil yapiyosunuz bebek corbalarini
iyi geceler mart anneleriii..bu gece çok yorgun,bitkin ve düşünceliyim.sizlere yazıp biraz rahatlamak istedim.deniz dün gece ateşlendi,uykusunda söyleniyordu.korkuyla aldım yatağından sarılarak usulca uyandırdım.ılık duş,ishal ve huysuzlukla geçti günümüz.ilk dişler çıktığında bunları yaşamamıştık.tedirgin oldum,şimdi ateşi biraz düştü ve uyuyor yatağında meleğim.Allah hepimizin yavrularını korusun.arada gidip kontrol ediyorum.
bugün ilk günaydın benden galiba güzel ve yavrularımızın daha az ağladığı bir gün diliyorum
günaydın canım oğlun bugün nasıl tekrar geçmiş olsun umarım iyidirOğlum az nce uyandı, çok şükür ateşi 37.4'e düşmüş, daha iyice, şu an balkonda oturuyoruz, pazara bakıyoruz
sanada günaydın canım allah hepimizin kalbine göre versinbugün ilk günaydın benden galiba güzel ve yavrularımızın daha az ağladığı bir gün diliyorum
canım çok tşk ederim, şu an iyi çok şükür ama gece yine 38.1e kadar yükseldi, banyo yaptırdım, calpol verdik ve saat 2.30da uyuduk ve her zamanki gibi 6da ayaktaydık şu an hala uyumadı, burada kullanılan tabir var, ilk burda duymuştum, zombi... işte onun gibiyimgünaydın canım oğlun bugün nasıl tekrar geçmiş olsun umarım iyidir
canım rabbim nice yaşlarını göstersin, inş enfeksiyon geçmiştir, güle güle gidin sağlıcakla gelinkızlar bugün Mert Kemal tam beş aylık oldu hem kontrolümüz var hemde idrarında turuncu lekeler vardı umarım idrar yolu enfeksiyonu filan diyildir yada kum filan dua edin hadi ben kaçtım şimdi çıkıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?