2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bizimki 5 ay 24 günlük :)) bu arada tşk ederim, inşaAllah hayırlısı ile bitirebilirim, geçensene hem tayin çıkmadı hem hamilelik dondurmak zorunda kalmıştım, bu senede ankaraya çıkmadı, kırıkkaleye çıktı ama napalım bir şekilde başlangıç yapmam gerekiyordu

canım bu maalesef bir çoğumuzun bebişinde olan durum.... ben inanıyorum ki bu dönemi sağlıcakla atlatırsam o mızırdak bebek gidecek, sakin-güleç- sırıtak oğlum geri gelecek:44:

Hepimiz aynıyıkkk yaahuu kuzeyyy benı gorunce aglamaya baslıoo bakk odada tek yaa oynuooo bısey almk ıcın gırıorumm benı goruoo yalandn ıııııııı yapıooo dıorum yaaaa olamazz sen nesınkıı banaa sekıl yapıosunnnn ve en sonunda onun ıstedıgı uzre kucaklıorum hemen tıppp kucgımdn bır parmagı agzında etrafı ızlemesıııı hosuma gıtmıo degıl:)) Bugece agla aglaa zor uyuttummm tam uykuya dalckk dalamıooo neler yaptm en son mecbur kucgıma aldım korıdrda bır ıkı tur attımyıne susmadıı amaa sonraa bıraktım yatagınaaa bıraz daha agladıı sonraa yuksek volumm nınnımee dayanamayıp uyuduu yavrumm mınıgım benım bu ataklrr gecsın gıtsınn soyle bı gulerek uyudugunu goreyım artık ya

şuan tek temennim ağlamasın artık (

çok teşekkürler arkadaşlar hepinize, inşallah geçicek çabucak..ne zormuş diş çıkarmak,ilk dişleri ayın 8 inde çıkmıştı,o zaman ne olduğunu anlamadan bulmuştum incileri..ama yeni gelenler bizi etkiledi..ben regl olmak istiyorum yaa,oldukça bunladım,bunu söyleyeceğimi hiç düşünmezdim ama ihtiyacım var buna oldukça ..

yalandanmı ağlıyor bilmiyorum cnm ya gözlerinden nasıl yaşlar süzülüyor içli içli ağlıyor kucağıma alınca susuyor alışkanlık yaptı sanırım bu şekilde ağlamak (
atak diş her neyse bitsinnnnnnnnnnnnn artıkkkk

kahvaltısına koyduğun pekmezin, karışımı "bizim damak tadımıza göre tatlandırması " dışında bir faydası yok peynir ile bir araya geldiğinden. Faydası olsun istiyorsan peynir formül süt gibi içerisinde inek ürünü olan gıdalardan 2 saat önce veya sonra vermelisin.

geçmiş olsun....

kızlar bugün Mert Kemal tam beş aylık oldu hem kontrolümüz var hemde idrarında turuncu lekeler vardı umarım idrar yolu enfeksiyonu filan diyildir yada kum filan dua edin hadi ben kaçtım şimdi çıkıyoruz

Son düzenleme:
günaydın canım oğlun bugün nasıl tekrar geçmiş olsun umarım iyidir
canım çok tşk ederim, şu an iyi çok şükür ama gece yine 38.1e kadar yükseldi, banyo yaptırdım, calpol verdik ve saat 2.30da uyuduk ve her zamanki gibi 6da ayaktaydık şu an hala uyumadı, burada kullanılan tabir var, ilk burda duymuştum, zombi... işte onun gibiyim

kızlar bugün Mert Kemal tam beş aylık oldu hem kontrolümüz var hemde idrarında turuncu lekeler vardı umarım idrar yolu enfeksiyonu filan diyildir yada kum filan dua edin hadi ben kaçtım şimdi çıkıyoruz
canım rabbim nice yaşlarını göstersin, inş enfeksiyon geçmiştir, güle güle gidin sağlıcakla gelin

günaydın herkese :) biz bugün daha iyiyiz.deniz güne keyifli başladı ,biraz yürütece bindi şimdi oyuna daldı minderinde ..bütün bebişlere sağlık ve keyif diliyorum..

yok anam yokk berbat bir gece geçirdik..sebebi ise ben ve benim tracy uygulamalarım..çocuğun sucu yok..Ablamıza göre hani uzun uyusun uyanınca meme vermeyin su verin vs..varya..bende öyle yaptım tam birbucuk saat ağladı ..4te uyandı ..öncesinde de 2de uyanıp emmişti..ac olmadığını düşünerek meme vermedim.soınuc 4ten 5.30 a kadar ağladı.babası (bilmiyor yaptımı) ,uyandı kucağında uyutmaya felan çalıştı uyumadı..en son artık emzirdim uyudu..yok yaa bu terbiyeler varolan düzenimizide bozdu..kocaman adam oluncada beni emcek hali yok topu topu 2 yıl zaten 1 i gitti....sizin anlıcanız bu uygulama beni ve oğlumu mutsuz ediyor,devam edrsem ortaya asabi kaygılı,korkak, ,sorunlu bir çcouk çıkacak..oysa biz o mutlu olsun huzurlu olsun istiyoruz. ..bugun 4.gündü..akşam uykusuna kendi dalacak gibi ama gece uyanınca ne zaman uyansa memesini vericem artıkın...
evet uykusuz kalıp yoruluyorum ama sanıırm bünyemde alıştı..uyku eğitimi felan bize gelmiyor.sonucat 1.30 saat ağlayan bir bebek benim siniri iyice hoplatıyor daha çok yoruluyorum8

Bana gelince,size iki şarkı armağan ediyorum,siz anlayın artık :) ilk şarkı beni,ikinci şarkı evi anlatıyor.

Teoman-uykusuz her gecee
Sıla-hadi kalk gidelim

hafta sonu mama sandalyesini alıyorum oğlumun, chicco poly beğenmiştim..çocuğu oturmadığ için satan ya da kullanmayan pek çok anne okudum burada, kafam karıştı..mama sandalyesi kullanmazsam yemek saatlerimiz nasıl verimli ve rahat geçer? yani anlayamdım, oturmayan çocuklar yemek saatlerini nasıl geçireck? ben beğendim ,umarım deniz de beğenir :)) siz ne diyorsunuz..bu arada gamze(malkoç) cim dün deniz in başında beklerken blog yazılarını okudum, bayıldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…