2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Enseye bakma olayını yaptım,aynanın önünde durup hafif de koluma yatırdım ama Gülnihal aynada kendini görünce başkası sandı kıkırdadı,bende koptum gittim,Berna da aklıma gelince iyi dağıldım

burda çoğumuz yakın zamanlarda aynı problemleri yaşıyoruz..tam benzer şeyleri yazacaktım, senin yazını gördüm..evet, benim oğlum da kendi kendine oynamayı, habire gülmeyi bıraktı son bi kaç gündür..kucak istemeye ve mızmızlanmaya başladı..odadan çıktığımda da ağlıyor..bu dönemin özelliği bu..geçecek merak etme..seninki bi de diş çıkarıyo galiba, normal..inşallah düzelir

Canım ben mama koltuğu aldım,o olmazsa biz yemek yerken Gülnihal yerde kalır,ben kullanıyorum işime yaradı.Tabi her bebek farklı oluyor,al kesin otıracak diye de bişey diyemem

burda çoğumuz yakın zamanlarda aynı problemleri yaşıyoruz..tam benzer şeyleri yazacaktım, senin yazını gördüm..evet, benim oğlum da kendi kendine oynamayı, habire gülmeyi bıraktı son bi kaç gündür..kucak istemeye ve mızmızlanmaya başladı..odadan çıktığımda da ağlıyor..bu dönemin özelliği bu..geçecek merak etme..seninki bi de diş çıkarıyo galiba, normal..inşallah düzelir

canım biz chicco poly magıc aldık ve hala anakucağı olarak kullanıyoruz, ama tam yatar pozisyonda değil, orta pozisyon ayarlı, ve yemekte hep mama sandalyemizde oluyor oğlum, ve ek gıdalarını bizimle yiyor, bir bana bir ona öyle yiyoruz, hem muhabbetlerimize de katılıp yanımızda olduğu içinde çok mutlu, bu zamana kadar oturmamazlık yapmadı...

Canım ben mama koltuğu aldım,o olmazsa biz yemek yerken Gülnihal yerde kalır,ben kullanıyorum işime yaradı.Tabi her bebek farklı oluyor,al kesin otıracak diye de bişey diyemem

teşekkürler bayanlar değerli yorumlarınız için :) evet ben de oğlumun yemekte yanımda olmasını istiyorum :))

Nur canım seni görüyorum aşağıda,Neden yazmıyorsun,Alya nasıl ?
Fehmiye takılıp bizi ihmal etmeyin ama

Ayselcimmm poliklinikteyim kuzum doktor yanımda yazamıorum,
neyseki cok yogun diliz bugün ara ara katılırım aranıza:)
biz gayet iyiyiz uykusuz uykusuz işe gelmem dışında
güloşumla cenkoşun fotolarına bayıldımm ve herzamanki gibi kıskandummm
sen neler yapıosun kuzum herşey yolundamı?

Kızlar tarık 2 gündür emmek istemiyo acaba bu da geçici dönemlerden biri mi yoksa emmeyi mi bırakıyo??????? Bakıcıya başlayalı 2 hafta olmuştu, o zamandan beri de biberonla içiyo sütü, ondan mı acaba diyorum..ya da ek gıdalara geçtik, ondan mı oluyo..ay böyle bi sürü düşünce dolaşıyo kafamda..gece emdi bol bol ama uyanıkken emmek istemiyo..zorlayarak emzirdim biraz,,yatırdığım an kalkmak istiyo, direniyo...off yaa, bırakmasın, daha çok küçük.6 aylık bile olmadı....

Hoş geldin cnm,uykusuzluk artık bizim bi parçamız oldu ,gayet olağan birşeymiş gibi bakıyorum ben ona :)
Bizde herşey yolunda çok şükür,annemler gelince dahada yoluna girecek inş.yollarda helak olduk ana kız,günlük 4-5 defa minibüs,metro in bin yapıyorum Çok özletme kendini,ara sıra yaz bize de canım

Canım bende işe ilk başladığım zamanlar öyle oldu,Gülnihal bi ara tamamen bıraktı ama son 4-5 gümdür ne hikmetse memelerle barıştıı Ama 15 dk memede kalıyorsa bunun rahat 10 dk memeyi çiğneyerek ve benim çığlıklarım arasında geçiyor:)

Son düzenleme:
Hayır yani belki bir dk da on mesaj atasım var belki

neyse

life84ten sonra azeriye mesaj atacaktım ama olmadı, azeri ev meselesini naptınız:44:

Günaydın annişlerrr
Herkese Günaydın
geçmiş olsun canım

Amin canım amiiin

kızlar bugün Mert Kemal tam beş aylık oldu hem kontrolümüz var hemde idrarında turuncu lekeler vardı umarım idrar yolu enfeksiyonu filan diyildir yada kum filan dua edin hadi ben kaçtım şimdi çıkıyoruz
hayırlı olsun ayınız. inşallah bir şey çıkmaz kuzuda :))

aynı durumdayız canlar. diş çıkarmalar mızmızlanmalar. gece uykusuzluk ama her şeye rağmen çoook güzell

Ayselim hem çalışıp hem anne olmak zormuş cidden,
ama üstesinden gelinmicek bişey de dil:)
sen hepimizden erken edindin bu tecrübeyi benden iyi bilirsin,
kayınvalidem anjiyo oldu şükür temiz cıktı bi sıkıntı yok,
eşim izin aldı bu hafta o bakcak kuzuya ve zaten bakıo:)
annemde küçük kardeşim okula başladıgı için gelip bakamıo,
haftaya nolcak Allah kerim, şu bi gerçekki ya eşim ya annem
ya da kayınvalidem 3ünden biri illaki bakıcak Alyaya,
bakıcıya asla güvenemem assslaaaa, güvenenlere lafım sözüm yok
bu benm fikrim sadece, Allah mecbur etmesin gerekirse bırakılır ama
ben hiç düşünmüorum daha dogrusu düşünemiorum:S

ALTERNATİFİN ÇOKMUŞ CANIM, BAKICIYI DÜŞÜNMENE GEREK YOK ZATEN..OLMAZ İNŞALLAH DA..AMA BAKICI DA ÇOK KÖTÜ DEĞİL ASLINDA.sadece 3-5 kötü örnek dilden dile anlatılıp durduğu için bi çok iyi bakıcı olduğu farkedilmiyo..insan psikolojisi olumsuzları dayanak alıyo...yoksa insan evladı olan hiç kimse küçük bi çocuğa kötü davranamaz...

mecbur kalınca zaten olmucak şey değil cnm haklısın,
3-5 kişinin kötü davranmasından dolayı demedim zaten kuzum,
bende aşırı bi manyaklık var bu hususta nedense eşim dostum kucagına
aldıgında bile manyıyorumD hele dün bi teyzemizin bir sevişi vardı kızımı
amann allahmmm dedim resmen dövdü cocugu:S
ne bilim kuzum ben ellere güvenemiom,
kendimin bile iyi bakamadıgını düşünüorum bazen,
biliorum böyle saplantılar hoş değil ama durum bu,
zaten kendimde çalıştıgım için evladımdan uzak kalmanın verdigi
vicdan azabı var, birde ellere bırakırsam hepten kahrolurum(

Hmm..sen accik hassasmışsın :) Allah dağına göre kar veriyo işte..yakınların var bakabilecek..ben de gayet rahatımdır...kimsem de yok..bakıcıya da son derece güveniyorum..gezmeye giderken filan bebeği de yanında götürebilirsin diyorum mesela..apartmanda çocuklu komşun varsa onlara götür, farklı insanlar görsün diyorum..sevmeye,öpmeye de takılmam...tabi abartılmadığı müddetçe... herkesin yapısı farklı işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…