- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.041
artk kbb defterim kapandı kuzum, cünkü benm durdugum poliklnik kapandı doktor gitti:)
bende hergün biyerdeyim, rotasyon manyaa oldum allamaD ama her sabah cok stres oluorum
bilsen varya böle ishal oluorum her sabah sıkıntıdan:S yada simittenmi ishal oluom bilmiom gare
ama her sabah ishal oldugum kesincidden cok stres oluom ya hersabah gidiom pamuk işçisi gibi
şefin yanına ağam bugün hangi bölgeye göndericün beni diom ühühüüühü süt iznimden ötürü sabit yere
veremio düdükler
Merve,Gülnihal'i anlatıyorsun sanki.Annemle gezmelere,parklara,pazarlara alışmış kızım eve tıkalı kaldığı için çok huzursuz.Ağaç dallarıyla konuşmak çok hoşuna gidiyordu,bi iki defa annem parktayken öğle iznimde bende gittim yanlarına Gülnihal'in ne kadar mutlu olduğunu anlatamam parkta.Salıncağa bile bindi kızımKuzenimin eşi ne derece kucakta tutuyor bilemem ama evdeki huzursuluğunu bütün gün evde sıkılmasına bağlıyorum.Annem gibi kimse ilglilenemz ya,gelsin biran önce.Dün telefonda konuşurken telefonu Gülnihal'in kulağına koyduk annem''sultanım,prensesim,evimin gülü,biriciğim,gültanem''diye sevdi Gülnihal hep kapıya fln baktı eşimle çok şaşırdık annemi aradı resmen telefonu alıp bi ara dikkatlice ona baktı ama sonra unuttu ::)
huahuahu allasen babasının tişörtünü giydirip fotosunu ceksene kuzum cok hoş oluo öyle pozlar bayılıomD bzmkinin kafası minnacuhhh görsen teyzesi ama benmde küçük kafam bana çekmiş fındıkzademm D fındık bahçemiz oldugu için fındıkzade diom alyaya hehehehehe daha bi kilo bile yiyemedigimiz finduk bahçemiz
bebişimm höytt sen ne diyonnn Selçüküm maşallah fit fiziğiyle herkese örnek teşkil ediyor. Ne eksik ne fazlaaa sen boşver başkalarınıı. Babasınada teeeeesüfff ediyorum şaşkın :))
Bizzat oğluşumu yakından görüp mıncıklayan biri olarak ideal ölçülerde olduğu kanısındayım
Kızlar organik prinç unu nerde bulabilirim kullanan var mı aranızda?
ay teşekkür ederz merve annesi :)) damadın olrk tabiside hoşuna gitmesi gzl bişi..
biz daha başlamadık canım yaa, internette bir çok site var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum
migrosta organik pirinç var onu biliyorum bir tek
(yaprak dökümünde Ali Rıza emmi modunda) 'lütfen sus daha fazla duymak istemiyorum!'DD
okurken gözlerim yoruldu yauuDD demek Alya fıstıgım bu evde grev vardır diyip kepenkleri kapattı
halaya durmak istio hemiDD yerim onuuuu aşkitoşummmmmmm:))) aman enerjilerine maşşallahhh
yavrucaazlarımızın tütütütütütütüüü
Merve,Gülnihal'i anlatıyorsun sanki.Annemle gezmelere,parklara,pazarlara alışmış kızım eve tıkalı kaldığı için çok huzursuz.Ağaç dallarıyla konuşmak çok hoşuna gidiyordu,bi iki defa annem parktayken öğle iznimde bende gittim yanlarına Gülnihal'in ne kadar mutlu olduğunu anlatamam parkta.Salıncağa bile bindi kızımKuzenimin eşi ne derece kucakta tutuyor bilemem ama evdeki huzursuluğunu bütün gün evde sıkılmasına bağlıyorum.Annem gibi kimse ilglilenemz ya,gelsin biran önce.Dün telefonda konuşurken telefonu Gülnihal'in kulağına koyduk annem''sultanım,prensesim,evimin gülü,biriciğim,gültanem''diye sevdi Gülnihal hep kapıya fln baktı eşimle çok şaşırdık annemi aradı resmen telefonu alıp bi ara dikkatlice ona baktı ama sonra unuttu ::)
Kızlar organik prinç unu nerde bulabilirim kullanan var mı aranızda?
kızlar birkaç günlüğüne ev dışında biyere gidicem.evdeyken önce sıcak su ve bebek deterjanıyla yıkayıp steriliztörde temizliyorum ama dışarda nasıl yaparım siz nasıl temizliyosunuz biberonları??
Aminn canımm,elbette anne gibi yar olmaz diye boşuna dememişler,hem sen evde sıkıldın gel,anneme seninde nazın geçer ayırmaz seni benden kuzum benim hepinizi çok iyi tanıyor annem o kadar çok anlatıyorum ki :)hii yavrum yaa..ne güzel aysel yaaa çok özeniyorm sna annen her an gelp yanında olabiliyo çocuunla ilgileniyo yani annenin varlıı çok ayrı bişey ya çok ayrı bi güven..insanın annesine geçtii kdr kimseye nazı geçmez..Allah hayırlı kavuştrsn cnm..
NE videosu hani video bana niye göndermediiiiinnnnya bn bu kızın gülüşüne hastayım yaa.dün gönderdiin videoyada bittm merve yaa açıp açp izliyom çok komk gülüyo yaa bn onu parçalarm aşkmm
NE videosu hani video bana niye göndermediiiiinnnn
kızm sna dedm whats up yükle diye..ordan sürekli irtibat halinde olabiliyosun..ordn yolladı merve..
maaşallah çokkkkkk tatlı bi kız allahım esirgesin
Bende muhallebi denemek istiyorum o yüzden sordum prinç varsa belki prinç unuda vardır akşama bi bakıyım bari..
ya bn bu kızın gülüşüne hastayım yaa.dün gönderdiin videoyada bittm merve yaa açıp açp izliyom çok komk gülüyo yaa bn onu parçalarm aşkmm
Aminn canımm,elbette anne gibi yar olmaz diye boşuna dememişler,hem sen evde sıkıldın gel,anneme seninde nazın geçer ayırmaz seni benden kuzum benim hepinizi çok iyi tanıyor annem o kadar çok anlatıyorum ki :)
NE videosu hani video bana niye göndermediiiiinnnn
Ama ben bunu ısırırımmmmmm,gülüşüne kurban olurum teyzemmm
Kızlar kaç numara bez kullanıyosunuz?
Kızlar kaç numara bez kullanıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?