2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kusucam kızımmm ehehehe rotasyon iyidir :) sabitleselerde sıkılırsın be nur bosversene böyle bir gün orda bir gün burda kafana göre iştee.

yaaaa ağlıcam nasıl anlattın öyleeananeyi özlemiş Gülnihalim benim yaa annen gelsin artık Aysell hayırlısı ile nolurr yaaaa, kuzenin sağolsun bakıyor tamam ama imkanı yok annen gbi baksın. Sıkılıyorlar evde nasıl sıkılmasınlarrr ben bile piskoya bağlıyorum. Dışarı çıkınca kendinden geçiyor kızımm, hele ki dediğin gbi parka gidince hayat ona güzell vallahi

babasının tişördünü giyse harbi olablr çünkü babasıda kçk :)) biz pigme ailesi

kızlar birkaç günlüğüne ev dışında biyere gidicem.evdeyken önce sıcak su ve bebek deterjanıyla yıkayıp steriliztörde temizliyorum ama dışarda nasıl yaparım siz nasıl temizliyosunuz biberonları??

ay teşekkür ederz merve annesi :)) damadın olrk tabiside hoşuna gitmesi gzl bişi..

neydi o dizi yaa..bn orda büyük konuştum galiba..bi ailenin başına bu kdr müsibet gelir mi diye hayret ediyodm valla 1 yıl içinde yaşadklarım bunu bna onaylattı olabiliyomş..halbuki o diziydi bnm yaşadklarm gerçek..

hii yavrum yaa..ne güzel aysel yaaa çok özeniyorm sna annen her an gelp yanında olabiliyo çocuunla ilgileniyo yani annenin varlıı çok ayrı bişey ya çok ayrı bi güven..insanın annesine geçtii kdr kimseye nazı geçmez..Allah hayırlı kavuştrsn cnm..

valla bn evde kendim hazırladıım deterjanla süngeri var onla bigüzel sabunlayp duruluyom o kdr..hiç sıcak su fln uğraşmadm şimdiye kdr..sabun ztn dezenfektan..o kdr zahmete grk yok..
deterjanıda şöyle hazırlayablrsn..klasik yeşil yada beyaz sabunu rendele teflon tavada üstünü az geçene kdr su doldur ocakta erit..o ztn jel haline geliyo..bn onu şişeye dolduruyrm artk deterjan kullanmıyorm..snde yanına bi mktr ondn alp süngerle beraber gttiin yerlerde rahtça taşır ve temzlersin..

Aminn canımm,elbette anne gibi yar olmaz diye boşuna dememişler,hem sen evde sıkıldın gel,anneme seninde nazın geçer ayırmaz seni benden kuzum benim hepinizi çok iyi tanıyor annem o kadar çok anlatıyorum ki :)

ya bn bu kızın gülüşüne hastayım yaa.dün gönderdiin videoyada bittm merve yaa açıp açp izliyom çok komk gülüyo yaa bn onu parçalarm aşkmm
NE videosu hani video bana niye göndermediiiiinnnn
Eki Görüntüle 514231 teyzoşlarr annem zar zor azcık çekebildi dişlerimi

Ama ben bunu ısırırımmmmmm,gülüşüne kurban olurum teyzemmm

maaşallah çokkkkkk tatlı bi kız allahım esirgesin

teşekkür ediyoruz teyzesi

Bende muhallebi denemek istiyorum o yüzden sordum prinç varsa belki prinç unuda vardır akşama bi bakıyım bari..

sanal markettende baktım iyice emin oldum pirinç var canım belki unuda vardır.

ya bn bu kızın gülüşüne hastayım yaa.dün gönderdiin videoyada bittm merve yaa açıp açp izliyom çok komk gülüyo yaa bn onu parçalarm aşkmm

daha ne videoları varrr

kuşumm whats up sağolsun du yüklemeye calısım buraya olcak mıııı?

Kızlar kaç numara bez kullanıyosunuz?

biz hala 3 :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…