2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Uyku eğitimi yöntemlerini çok araştırmıştım zamanında, fakat bebişlerin yaşadıkları herbir şeylerden dolayı tekrar başa sardığını okuyunca hiç uygulamadım, ve bu gün gece oğluşum saat onikibuçukta uyudu, sabah beşte ayaktaydı, şimdi yeni uyudu, o uyumuşken bende uyuyayım diyorum

tekrar görüşürüz

hay ağzına sağlık Bernacım, zaten her lafının altına bakmadan imzamı atarım
yahu allasen okuyup duruorum uyku eğitimi için yaptıklarınızı, bana göre resmen daha
bu hayata adapte olmamış, anne sevgisini yeni öğrenmiş ve bu sevgi üzerine hayata
sımsıkı bağlanmış minnacık yavrucaklara işkence gibime gelio:S ya lütfen bu söylediklerime
kimse alınıp darılmasın ama hepinizin evlatlarını kendi evladım gibi görüyorum ve uyku eğitimi
vermenizden ben üzüntü duyuyorum:/ Ronya cnm diosunki resmen göğsümü açmaya çalışıo die
onu okurken ağladım yau:S içim cız etti:/ ben işe başladıgımdan beri hergün 3-5 saatlik uykuyla duruorum,
feda olsun uykularım yavruma, ha tmm bizler ne kadar sağlıklı olursak o kadar sağlıklı bi ilişki
kurabiliriz evlatlarımızla ama ben sağlıklı olucam die uyku uyucam die evladımı göz göre göre
gözyaşlarına boğamam( ya lütfen alınmayın bu dediklerime, muhakkakki sizlerinde vardır
bildikleri, ama ben bu uyku eğitimi olayından hiiç hoşlanmıorum:/
ben şuna inanıorum, anne ve bebek arasında bir iletişim olayı var ve bu iletişimde annede cocukda
neyin nasıl olacagını cok iyi bilir, his gibi bişey, cünkü onlar bzm canımızın bi parçası, onların ağlayış
şekline göre bile ne demek istediklerini rahatca anlayabilioruz, şimdi falancanın cocugu ağlasa
ben ne bilcem niçin ağladıgını, ama kızımın her ağlayışının manasını biliorum,
ben kendimi parçalasamda eger onun uykusu yoksa uyumuyor, bu raddede yapacagım herşey
onu ve beni yormaktan öteye geçmiyor, o yüzden lütfen aranızdaki bağa göre hareket edin derim ben nacizane canlarım..
umarım kimseyi kırmamışımdır bu arada:/

buda Selçükümün dünkü menüsü..tavsiye ederm..içine sütünüzü yada mamada katarak vereblrsnz..ama bn kıvamını sulandrmk içn naptm biliyomusnz
papatya çayı demledm çok az ve içine kattm..ıhlamurda olablr..

Günaydınnn canlarımmm
Pazar günü Mine,Merve,Berna ve Kerime bize gelecek.Eyüp Ramide oturuyorum,gelme imkanı olan,gelmek isteyen herkesi beklerim

çok şükür canım bi sıkıntısı yokmuş bira susuz kalmış okadar sizede tekrar geçmiş olsun canım

kızlar herkese günaydın geçmişi okıyım dedim ama dün çok kaynatmışsınız üşendim bize gelince dün doktora gittik önce bölge araştırmaya gittik kadın uyuzun teki çıktı şeytan dedi saçına yapış şunun sanki onbeşgün önce ölmüşte kendinden haberi yok sinir oldum idrarındaki turunculuğu sordum susuz kalmış dedi bende öyle düşünüp suyu biraz artırdığımı söyledim oda çlocuğa hiç su verme sadece emzir dedi ama susuz kalmış dedim yinede sadece emzir dedi sanki ben çocuğa ortaya soğan kırıp kuru fasülye pilav yediriyorum mal ya sonuç başka doktora gittik bi sıkıntısı yokmuş bunlara diplomayı nerde veriyolar ya.....

Aysellll hoşgeldin günaydın canmmm:)
ayyy ilk kez seni ben karşıladım burda
bugünde plastik cerrahideyim sizlerleyim şükür:)))

Günaydın canımm
Bu günde bol neşeli saatler geçirecez seninle ne güzelll :)
Bende aslında erkenciyim ama yarım saat Berna'yla telefonda konuşunca buraya geç yazdım,sonunda da sarjım bitti tel kapandı hihihi:)

Geçmiş olsun cnm,neyseki birşey çıkmamış.Gülnihal hiç su içmiyor,ne yaparsam içiremiyorum,püskürtüyor

günaydın bende hoşlanmıyorum canım uyku eğitimi filanda uygulamayı düşünmüyorum bi daha bu kadar olmıycaklarki ne istiyolarsa onu yapsınlar eğiticem diye okadar ağlatamam

Geçmiş olsun cnm,neyseki birşey çıkmamış.Gülnihal hiç su içmiyor,ne yaparsam içiremiyorum,püskürtüyor
ya allah kolaylık versin canım suya alışsa çok iyi olucak sen yinede kaşıkla filan vermeye devam et püskürtse bile çok azda olsa içiyordur susuz kalınca idrar yolu iltihabıda çok oluyormuş allah korusun böbrek taşıda

günaydın hanımlaar...bugün müdürceğizin toplantısı var tüm gün ...amaaann...birazdan başlar...zati uykusuzum..tarık yine iki de bir uyandı...yatmadan mama da yedirdim ama nafile..2 saatte bi uyanıyo sıpa..

günaydın bende hoşlanmıyorum canım uyku eğitimi filanda uygulamayı düşünmüyorum bi daha bu kadar olmıycaklarki ne istiyolarsa onu yapsınlar eğiticem diye okadar ağlatamam

Bizim eğitim çok acaipoynuyoruz ,boğuşuyoruz,şarkılar söylüyoruz hatta ben eşim Gülnihal evde roman havası bile oynadık geçen dışardan birisi görse deli sanardı bizi devamında müziği kapattık tabi bende yoruldum,oturdum Gülnihalin gözler kpanamya başladı,nasıl eğitim ama

bu uyku eğitimini çoğumuz sevmiyomuşuz meğersem...berna konuyu açınca döküldük o zaman koyverelim gitsin yaa...ben başlamamıştım zaten, burdaki tecrübeler de başlamama gerek bırakmadı...zaten alıştım 4-5 saatlik bölük pörçük uykuya...bünye talimli, bu hızla gider artık :)

günaydın güzel hatunlar yağmurlu ya bugün hava hiç yataktan çıksaım gelmedi ama azra sağolsun 8:30 da aaaaa eeeee gibi sesler çıkarıp sonunda da mem mem meem diye bağırmaya başladı anında kalktım tabi acıkmış diye :) bu arada uyku eğitimiyle ilgili eşlerin de yardım edip etmemesinden bahsedilmişti unutmuşum yazmayı benim eşim de çok yardım etti hangi eğitim desem erinmeden okudu anlamaya çalıştı birlikte uyguladık falan ama yok bebeklerde güven çok önemli çokkk... hadi bugün resim paylaşma günü değilmi ben öyle ilan etmiştim hadi bebişlerin resimlerini bekliyorum

ben işte oldugumdan foto yükleyemiorum cicim
şu bol ışıklı günler bitmeden bolca foto çeksem iyi olur
malum güzel foto yoktur iyi ışığı yakalanmış güzel fotolar vardır
höhhh duyanda beni yılların fotocusu sancak heheheheD

Huu millet nerelerdesiniz bulıuşma var dedik herkes kaçtıı
Yada yağmur yağıyor diye yorganın altına mı girdiniz,kıskanırım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…