- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.181
kızlar uyku tekniklerinden yakınmışsınz..bnce bırakın el kdr bebeleri uyusunlar uyansınlar gerçekten bi süre ağlattıktan sonra mız mız oluyolar..Selçukda bu işlerimn arasında annemlerdeyken çok ilgilenemedm ağladı ağladı bi süre mecbur işim vardı bakamadm her dk..ay o hafta zindan oldu nasıl mızmızdı..2 gündür sevişiyorz hiiç çıtı çıkmıyo maşallah kendi kendine oynuyo erken yatıyo gece 1 kere kalkıyo..bırakın akışına bence zmnla illaki bi düzen oluşur yaa..brz geç olsada oluşur..geç olsun güç olmasın napalm analık böyle bişi yan gelip yatma yeri değil :)) hele emziren anneler lütfen gece emmek için uyandıklarında emzirin bebelerinizi ya günahtır onlar daha 6 aydır bu dünyadalar annelerinin memişlerine sarılmaya gece kalorilerini almaya ve gece uyandıklarında anne kokusu olan güvenli kucaklara ihtiyaçları var..bol bol emzirin..hayatının hangi evresinde emebilceklerki bidaha bu zevki onlara doya doya yaşatın
çok şükür canım bi sıkıntısı yokmuş bira susuz kalmış okadar sizede tekrar geçmiş olsun canımcanım çok tşk ederim, şu an iyi çok şükür ama gece yine 38.1e kadar yükseldi, banyo yaptırdım, calpol verdik ve saat 2.30da uyuduk ve her zamanki gibi 6da ayaktaydık şu an hala uyumadı, burada kullanılan tabir var, ilk burda duymuştum, zombi... işte onun gibiyim
canım rabbim nice yaşlarını göstersin, inş enfeksiyon geçmiştir, güle güle gidin sağlıcakla gelin
Aysellll hoşgeldin günaydın canmmm:)
ayyy ilk kez seni ben karşıladım burda
bugünde plastik cerrahideyim sizlerleyim şükür:)))
kızlar herkese günaydın geçmişi okıyım dedim ama dün çok kaynatmışsınız üşendim bize gelince dün doktora gittik önce bölge araştırmaya gittik kadın uyuzun teki çıktı şeytan dedi saçına yapış şunun sanki onbeşgün önce ölmüşte kendinden haberi yok sinir oldum idrarındaki turunculuğu sordum susuz kalmış dedi bende öyle düşünüp suyu biraz artırdığımı söyledim oda çlocuğa hiç su verme sadece emzir dedi ama susuz kalmış dedim yinede sadece emzir dedi sanki ben çocuğa ortaya soğan kırıp kuru fasülye pilav yediriyorum mal ya sonuç başka doktora gittik bi sıkıntısı yokmuş bunlara diplomayı nerde veriyolar ya.....
günaydın bende hoşlanmıyorum canım uyku eğitimi filanda uygulamayı düşünmüyorum bi daha bu kadar olmıycaklarki ne istiyolarsa onu yapsınlar eğiticem diye okadar ağlatamamhay ağzına sağlık Bernacım, zaten her lafının altına bakmadan imzamı atarım
yahu allasen okuyup duruorum uyku eğitimi için yaptıklarınızı, bana göre resmen daha
bu hayata adapte olmamış, anne sevgisini yeni öğrenmiş ve bu sevgi üzerine hayata
sımsıkı bağlanmış minnacık yavrucaklara işkence gibime gelio:S ya lütfen bu söylediklerime
kimse alınıp darılmasın ama hepinizin evlatlarını kendi evladım gibi görüyorum ve uyku eğitimi
vermenizden ben üzüntü duyuyorum:/ Ronya cnm diosunki resmen göğsümü açmaya çalışıo die
onu okurken ağladım yau:S içim cız etti:/ ben işe başladıgımdan beri hergün 3-5 saatlik uykuyla duruorum,
feda olsun uykularım yavruma, ha tmm bizler ne kadar sağlıklı olursak o kadar sağlıklı bi ilişki
kurabiliriz evlatlarımızla ama ben sağlıklı olucam die uyku uyucam die evladımı göz göre göre
gözyaşlarına boğamam( ya lütfen alınmayın bu dediklerime, muhakkakki sizlerinde vardır
bildikleri, ama ben bu uyku eğitimi olayından hiiç hoşlanmıorum:/
ben şuna inanıorum, anne ve bebek arasında bir iletişim olayı var ve bu iletişimde annede cocukda
neyin nasıl olacagını cok iyi bilir, his gibi bişey, cünkü onlar bzm canımızın bi parçası, onların ağlayış
şekline göre bile ne demek istediklerini rahatca anlayabilioruz, şimdi falancanın cocugu ağlasa
ben ne bilcem niçin ağladıgını, ama kızımın her ağlayışının manasını biliorum,
ben kendimi parçalasamda eger onun uykusu yoksa uyumuyor, bu raddede yapacagım herşey
onu ve beni yormaktan öteye geçmiyor, o yüzden lütfen aranızdaki bağa göre hareket edin derim ben nacizane canlarım..
umarım kimseyi kırmamışımdır bu arada:/
ya allah kolaylık versin canım suya alışsa çok iyi olucak sen yinede kaşıkla filan vermeye devam et püskürtse bile çok azda olsa içiyordur susuz kalınca idrar yolu iltihabıda çok oluyormuş allah korusun böbrek taşıdaGeçmiş olsun cnm,neyseki birşey çıkmamış.Gülnihal hiç su içmiyor,ne yaparsam içiremiyorum,püskürtüyor
günaydın bende hoşlanmıyorum canım uyku eğitimi filanda uygulamayı düşünmüyorum bi daha bu kadar olmıycaklarki ne istiyolarsa onu yapsınlar eğiticem diye okadar ağlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?