2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızımı uyku eğitimi yüzünden herşeye ağlayan bi bebek haline dönüştürmüşüm eşim öyle diyor ferber denedim ii giidyordu bayramdı düğün dernek derken düzenimiz alt üst oldu şimdi tracy denedim oda olmuyor akşam gezmeleri haram zaten bi iki gittik gittiğime pişman oldum hemen kalktık yatağı dışında hiç bir yerde uyuyamayn kızım şuan bnm yatağımda uyuyor :) benimle uyumak istiyor ben beşiğine yatamadığım için o benm yatağımda yatıyor :))

ayy ronyaa.ben pişman oldumm yaa yazık çocuum dün gece 4te uyandı 5.30a kadar ağladı..ben inatla meme vermedim aklıma tüküreyimm çünkü 2 saat öncesinde emmişti,zırtbırt uyanmmayı öüğrensin diye..çok pişmanım çokk...akşmları pş pşşş yapıyorum ama zaten çok direnmiyor uyuyor..hangi akla hizmet minnacık bir meleği gecenin bi yarısı meme için ağlattıysam((Allah affetsin ((

çokk güzle özetlmişssin valla aynen öyle..nevri dönüyor çocuğun yat kalk..yat kalk...

yatır kaldır yönteminde Gökalp çok ağladı, doğduğundan beri bu kadar ağlamamıştı.. ve şimdi eskisine oranla daha huysuz ve mızmız bi çocuk oldu, denemek isteyenler wardır diye söylemek istememiştim ama bunuda bilmeleri gerek, çocuğuma ağlamayı öğrettim.. maalesef..

ahhh kızlar aynı duyguları paylaşıyorum deli gibi ağlıyor artık dayanacak gücüm kalmadı
hatta perim senin dediğin gibi dahada bir ağlamayı öğrendi sanki
bende ferberden çok farklı bulmuyorum tek fark biz yanındayız ama yine ağlıyor
ama biz bu çocuklara nasıl uyumayı öğreticez hep böyle gitmez hayat bizede yazık değilmi

yaaa keşke daha önce deseydin..bugun 5.gün oldu..yiğit gece emmek için mızmızlanırdı uyanır emerdi.uyurdu..ben bunu yapmaya başladım gece vıyak vıyak ağlayar uyanıyor ve çokk zor uykuyav geçiyor..umarım hemen gecer ,unutur,söz bidaa yapmıcammmmm..

haklısın cnm ben başaramadım cnm bu eğitimleri yapabilmek için ebeveynlerin hayatının akşam 8 de bitiyor olması lazım misafir gelmeyecek gitmeyeceksin bu şekilde bi zim sonra düzene giriyor..ha bide aşısı var dişi var hasta oluyor bunlarda var yani bi şekilde düzen bozuluyor yada biz bi yerde eksik yapıyoruz sanırım GAMZE ferberde başarılı olmutu

Bende kötülemek heves kırmak icin söylemedim ama bize uygun olmadı surekli misafir geliyor biz gidiyoruz disari çıkıyoruz olmuyor yani ama elbet başarabilen vardır. Zaten ben yapıyordum kayınvalidem kucağında uyutuyordu söylesem de anlamıyordu.

cnm ne desem bilemiyorum, çocukların feleği şaştı bizim yöntemlerimize ayak uyduramıyolar, yazık onlara amaaa((

ronyaa..az rahat ol yaa.sanki bu ferberden tracyden haberi olmayan anaların çocukları zombi mi oluyorlar..bu şahıslardn bihaber olan annelrin bebekleri bence gayet normal insanlar gibi uyuyordur..AMA Zamanı Gelince..valla ben yiğite uyumayıo öğretiyorum diyince millet benle dalga geçiyor yaw:))) elbet uyur birgün kendi başına..ben çok üzgünüm bunu yaptıma..oğlumm ağlak oluyor gibi...keyifsiz mutsuz bir hafta gecirdi..ayrıca bende çok gergin dimm.uykusuzluktan çok bu uygulama beni yordu yaa..

ewet gamze başarmıştı sanırım,ve berra 6 aylık değildi daha küçüktü ferber ile uyumaya başladığında..belki bu da bir etkendir artık bizim bebeklerin algıları çok açıldı etraftan dikkatlerini koparamıyorlar.

ferber le bende başarmıştımmmm tımmm işte yatılı misafir falan derken yalan oldu herşey

Gamze başarılı oldu çünkü eşi de yardımcı oldu. Benimkine zaten mantıklı gelmedi her ağladığında odaya girip çıkıp beni gerdi. Es destegi de cok önemli. Bİr de Gamze düzenini gercekten uyku egitimine gore oluşturabildi. Ben Kayınvalidemle aynı apartmanday ne zaman uyku egitimine başlasam o gece bizdeler :))

:)) benim ablamda çocuk büyüttü gözümün önünde, kah ayakta salladı kah kucakta pışpışladı, daha da çok memede uyudu ve hiççç bi yöntem denemedi, bebek mutlu olduğu şekilde uyudu, şimdi 6 yaşında ve galiba 1.5 , 2 yaşından beri kendi kendine uyuyor..
bi süre kendim uyutucam sonra zaten uyumayı öğrenecek.. artık yöntem uygulamayacağıma dair oğluma söz verdim hem ben geriliyorum hem de yawrumun gözyaşlarına dayanamıyorum..

kızlar bizim bir hafta oldu çok emek verdim bir kaç gün daha denicem olmadı bende bırakıcam
bizim durumumuz çok zordu benim yanımda yatağımda ve meme sürekli ağzında uyuyordu
en fazla yarım saat memesiz uyuyordu diyebilirim
ve şimdi uykuya dalması çok zor olsada 3 kereden fazla uyanmıyor
onun için biraz daha uğraşcam olmadı bende bırakcam

cnm bizde kraft olanı var memnunum eksisi çok yer kaplıyor o pembe oyun havuzunu sonradan gördüm yoksa onu alırdım hem daha eğlenceli gibi

diğer foto yu yükleyememiş oda kraftınkiydi. kızım ikisinide çok sevdi eşim yürüteç aldırtmıyo bnde oyalanıcak oturacak bişeyler almak istiyorum artık yatmak istemiyo

Selamunaleyküm hanımlar hayırlı geceler nasılsıniz bikaç gündür giremiyorum malum telden girmek sabır gerektiriyo ama takip ediyorum sizleri hasta olan bebişlerimize rabbim şifalar nasip etsin..uyku düzeni için ben hiçbırsey uygulamadm bugüne kadar maşallah barekallah kırkı çıktıktan sonra geceleri nerdeyse deliksiz uyuyo arada rotayı şaşırıyo o ayrı.ama gündüzleri en fazla 40 dk uyuyo ve ben hiçbîr iş yapamixorum.hele bu ara daralıyorum bi yandan kış hazırlıgı bi yandan eve parke döşenecek hafta sonu biraz ortalgı fln topluyorum sularımız sürekli kesik of yani daral geliyo resmen.

Bende kızıma uyku düzeni için hiçbirşey uygulamıyorum ilk zamnlar belli saatlerde uyuması için uğraştım gece 2 lere kadar ayakta oluyodu şimdi oluruna bırakıyorum gündüzleri gezdirirsem akşamları kendi uyuyakalıyo maşallah :)) hele bu akşam yemekte okadar kalabalıkta uyakalmış kızım

tam bizi anlatmışsın cnm ben yatırım zeynep tam dalacak odaya girer ışığı açar öper tabi benm kızın gözler fıldır fıldır oluverir hadi sil baştan başla
evet gamzenin eşi yardımcı oluyor ...

diğer foto yu yükleyememiş oda kraftınkiydi. kızım ikisinide çok sevdi eşim yürüteç aldırtmıyo bnde oyalanıcak oturacak bişeyler almak istiyorum artık yatmak istemiyo

arkada görünüyor cnm yürüteci ben istemedim cnm tehlikeli diye
sen hangisini beğendin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…