2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kraftınki hoşuma gitti ama bi süre sonra oturduğu yerde oynamak istemicek hem yürüteç hemde hoppala olabilen yürüteçler var onlar daha mantıklı geliyo ama eşim yürüteç aldırtmıyo :))
http://www.akakce.com/yurutec/en-ucuz-crystal-baby-w-1903-wings-fiyati,289354.html link açılırmı bilmiyorum ama buradaki gibi

Son düzenleme:

geçmiş olsun ronyacım.kültürü sondayla almışlar kıyamam ben ona...bizde medikalparkta dün kültür için idrar verdik.inşallah üreme olmaz yoksa yine antibiotik kullanacağız

Benmkı yalandn goz yasıda akıtıoo becerıklı cocukk masallah pılot olmazsa oyuncu yapcm veledı:))) Benı suan kullandgını hıssedıorum resmennn aglayark ıs yaptırıo banaa yaa bıdee nazlı aglıokı oglm kıyamammmmmm:))
Neymıs bu enseye bakma olayı o arayı kacırmısımm ?
Harıkaaa fıkırr keskee yapabılsek bernaaa bende cok ıstedım hatta boyle teklıflerımde oldu ama bı kısmet olmadı ınsallah seneye yazaa yapabılrız bebelerıde salarız cayıra mevlam kayıra:)))
Aynı aynıııı yasadıklrımz aynı berna:))) Benm ogluma sısko dıolar bende yok dıorum tamam zayf degıl ama sıskoda degıll kıı az yedır dıolar olm ben cocuktan resmen yemegı kısıorum annemle her daım kavga halındeyımm mıllete nesı buyuk gelıosaa anlamıorumm:26:
Kızlar kaç numara bez kullanıyosunuz?
Ben 3 kullanıorum ama bosuna kullanıorumm yanlrdn sızdırıoo artıkk alms bulndum 4 e gecıcem ılk aldıgım pakette
hehe saol cnm.. ya bnde aynen ama kardeşmdn fln öğrendm eşimdede vardı o yükledi bna..yoksa bn hytta anlamam..ama çok gzl bişimiş..msn gbi telden net olduu sürece msglaşıon tıkır tıkır
Benmdee var bernaaaa benıde aranıza alın bende nısantasııı cocuyuuummm AYselllll yuklersen hemen banada baglan bebısımmm:))
Canım coook cook gecmıs olsun ınsallah hayırlı haberler alırsın bızımde tahlılımz pazar gunu bakalımm bızım durum ne olacak

Senın bu kızınaa masalllahhhhhhhhhhhhh masallahhh bıblo gıbıı cok guzel ALLAH nazardan saklasın

iyi geceler hatunlar :) 65 sayfa geçmişi okuduğuma inanamıyorum yaa ne kadar çok şey yazmışsınız alıntı yapıyım dedim başta ama benim alıntılarla 10 sayfa falan ilerlerdi herhalde o yüzden bıraktım ronyacım bebeğine çok üzüldüm inşallah bu sefer atlatır üreme durur berna ve aysel sizlere hayranım çok güldürdünüz beni :) esperanza (yanlış yazmış olabilirim kusuruma bakma ) hayalin sonund birşeyler yemesine çok sevindim inşallah hep böyle devam eder fatma kardeşinin cevabına çok güldüm ama çok sevindim böyle insanların ağzının payını vermek gerekiyo, aysel o dolmuştaki kadını boğabiliirm aklımda kalanlar bunlar oldu unuttuklarım varsa affedin

gelelim bizden haberlere pazartesi grip oldum ama salı günü kalkacak halim yoktu birde sürekli hapşurduğum için kayınvalidem azrayı aldı ben bakıyım sen dinlen dedi bende süt sağıp gönderiyordum yan apartmanda oturuyorlar eşim akşamda orda kalsın toparlan sen dedi kızımdan ayrı bi gece geçirdim ama ne geceydi saat başı uyandım sürekli rüyamda azrayı gördüm sabahı zor ettim kızım zorluk çıkarmamış hiç uyumuş ama ertesi gün hemen getirttim kapıdaki o yüz ifadesini ömrüm boyunca unutmuycam o kadar özlemişizki birbirimizi ben ağladım o ağladı

uyku konusunda hepimiz dertliyiz anlaşılan tracy zamanında bende denemiş ve başarısız olmuş biri olarak söylüyorum daha da uygulamam öyle yöntemler remen o bi hafta bana olan güveni sarsıldı ya sonrasında her yalnız bırakışımda kıyameti kopardı evet gece uyanıyo kendi başına uyuyamıyo ama bende uyuyamamışım ama annem beni tracy ilee mi uyutmuş :) yoksa ferberle mi :) hayır sallamış bazen yanımda yatmış bazen hiç uyumamışm ne yaptıysa ama en fazlaa 1 yıl sürmüş derdimi anlatmaya başlayınca ona göre bi yol izlemiş masallar anlatmış uyumuşum kendi adıma kızımı böyle huzursuz etmeye hakkımın olmadığını düşünüyorum ama durum çalışan anneler için çok daha farklı ertesi gün işe gitmek zorunda olan anneleri anlıyorum dinlenmek zorundalar onlar nolur yazdıklarım yanlış anlaşılmasın tamamen kendi adıma konuştum

çok kuzun oldu yinede hakkınızı helal edin

mervem alyaya unutmadan kocaman maşallah diyorum çok güzel bir kız maşllah
valla bu 2012 mart anneleri olarak biz güzel yavrular doğurduk yani Rabbim nasip etti
umarım sağlıkla bize bağışlar güzel Allahım

teşekkür ediyorum btanemm valla birlikte doğurduk diyemidir neyse artık hepsi biblo gibi maşallah bıdıklarımızın,demekki voltran oluşturulunca böyle oluyor çıkan ürün

bende denedim ve sonuç hüsran kocama bu anlarda gıcık oluyorum. bi bırak adam eğitim veriyorum cocuga dmi,yok efendim onun çocuğu ağlamazmış nasıl bir eğitimmiş bu,bana arkadan psikolojik baskı uyguladı durdu. sonra baska zamanda cocuk onu canından bezdirince ağlarsan ağla diyo çekiliyor kenara. bıktım yaaa. ben bıraktım arkadaş tek başına olmuyormuş bu işler, tam destek gerek insana,biri olcak motive etcek arkadan gaz vercek..

elleri hep ağzında zümranın, ellerini ısırmaya çalışıyo kaşımaya uğraşırken kuzum. seninle tanışmayı çok istiyorum mervecim biz yıl sonunda ümraniyeden taşınıyoruz (

kuzum yaa taşınıyorsun demekk bir kaç ay kaldı buluşalım hayatım yaa, ama haftaya eşim izinli ,sonra ki hafta sana uyar mı?uyarsa görüşelim sık sık. gitmeden 5-10-30 görüşme yapalım da bari sen öyle taşın

ha bu arada regl oldum ve çok rahatladım, korkularım bitti :))

hayırlı olsun canımm

geçmiş olsun tatlım yaa hastalık senide es geçmedi demek,sana da uğradı. Allah şifa versin.
Ayrı kalmanıza çok üzüldüm kızınla,1 gece bile olsa koyar insana. Sen anlatınca içim cızz etti. Allah ayırmasın hiçbirimizi inşallah yavrularımızdan , ailemizden.

kızlar, iki gündür huggies (cilde dost) kullanıyorum kızıma.
özellikle kukusuyla makatı arasındaki bölüm kahverengileşti..
pişik oldu desem; kızarıklık değil,
teni çürüyormuş gibi bi kahverengi koyulaşma var.
anlamadım, nette araştırdım bi şey bulamadım.
bi fikri olan var mı?:44:

kızlar uyku tekniklerinden yakınmışsınz..bnce bırakın el kdr bebeleri uyusunlar uyansınlar gerçekten bi süre ağlattıktan sonra mız mız oluyolar..Selçukda bu işlerimn arasında annemlerdeyken çok ilgilenemedm ağladı ağladı bi süre mecbur işim vardı bakamadm her dk..ay o hafta zindan oldu nasıl mızmızdı..2 gündür sevişiyorz hiiç çıtı çıkmıyo maşallah kendi kendine oynuyo erken yatıyo gece 1 kere kalkıyo..bırakın akışına bence zmnla illaki bi düzen oluşur yaa..brz geç olsada oluşur..geç olsun güç olmasın napalm analık böyle bişi yan gelip yatma yeri değil :)) hele emziren anneler lütfen gece emmek için uyandıklarında emzirin bebelerinizi ya günahtır onlar daha 6 aydır bu dünyadalar annelerinin memişlerine sarılmaya gece kalorilerini almaya ve gece uyandıklarında anne kokusu olan güvenli kucaklara ihtiyaçları var..bol bol emzirin..hayatının hangi evresinde emebilceklerki bidaha bu zevki onlara doya doya yaşatın

Senın bu kızınaa masalllahhhhhhhhhhhhh masallahhh bıblo gıbıı cok guzel ALLAH nazardan saklasın[/QUOTE]

kuzeyin anneciği çok teşekkür ederiz hepimizin yavrusu dünya güzeli zaten

ben de aynı fikirdeyim..gece de emmeye ihtiyaçları var...hiç de alışkanlıktan filan uyanmıyolar....bu günler geçici...ben şimdiden 4-5 ay önceki hallerini özlüyorum..bu yamulup emmesini de özlicez..

maşaAllah barekAllah çok tatlılar Ronya canım ya sanada çok geçmiş olsun, inşaAllah bu son olur dediğin gibi, Rabbim şifa versin...

Arkadaşlar uyku eğitiminden bahsetmişsiniz, benim acizane fikrim (Fehminin yerinden alıntı )

1. ALINTI arkadaşlar ya bu konular bana çok ters, çünkü bebeklerimizin hayatlarının %50si uyku,%50si yemek... ve bu yöntemler bizim bebeklerimizin tüm hayatlarına müdahele etmemize sebeb oluyor, bütün hayatına müdahele edilmiş bir bebek ne kadar sağlıklı kişiliğe sahp olabilir ki... benim bu zamana kadar tek derdim oğlumun hiç uyumamasıydı, saat onikide uyur sabah 6da uyanırdı, ve bu süre içindede 3 kere uyanırdı, iki aydır çok hareketli olduğu için ve gündüz uyumadığı için saat 8de uyumaya başldı(gerçi bu sıralar diştenmidir nedir uykusuz yine) fakat uyanmaları, sürekli emmeleri devam ediyor, hemde tok olduğu halde, mesela çorba içiriyorum, karnı tok olduğu halde ardından o memeyi emmek istiyor, hemen bir empati yaptım,ben akşam yemeğini yer yemez nasıl ardından çay içmek istiyorsam oda keyf yapmak istiyor demek ki, en fazla 2 sene emiyorlar, sonrası yok, o zaman yapılacak şey, stres olmak yerine bu anların tadını çıkarmak :))

2.ALINTI bu ara diş çıkardıkları için bunalımdalar, kendimizi bir düşünelim hasta olunca eşimize naz yapmak istemez miyiz, bize daha fazla ilgi göstersin istemez miyiz, böyle düşünüp elimden geldiğince zıplayan sinirlerimi sakinleştirmeye çalışıp, ona aradığı, istediği ilgiyi vermeye çalışıyorum, eğer bu dönemi sinirle atlatırsak bu sinir bebişlerimizde kalıcı iz bırakabilir, benim oğluş uyumasada sakin ve çok neşeli bir bebişti, yerde kendi kendine oynardı, bir iki mızırdayınca hemen alırdım, oynardım sonra tekrar yere bırakınca yine kendi kendine oynardı, bu dönemi sağlıcakla atlatırsak inş sakin, sırıtak, neşeli bebeğim geri gelecek... birde ben bağırışa, gürültüye hiç tahammülü olmayan bir insanım ve oğlumun sabahtan akşama kadar bağırışı ağlayışı beni mahvediyor ( ama başka çare yok...

arkadaşlarım herkese günaydın ben galiba ceyap yazarken sayfayı doldurdum birden fazla alıntı yapabilirdim aslında niye yapmadım neyse kusura bakmayın yorum atlamadım inşallah çok tatlısınız hepiniz güzel bir gün olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…