- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.161
kraftınki hoşuma gitti ama bi süre sonra oturduğu yerde oynamak istemicek hem yürüteç hemde hoppala olabilen yürüteçler var onlar daha mantıklı geliyo ama eşim yürüteç aldırtmıyo :))tam bizi anlatmışsın cnm ben yatırım zeynep tam dalacak odaya girer ışığı açar öper tabi benm kızın gözler fıldır fıldır oluverir hadi sil baştan başla
evet gamzenin eşi yardımcı oluyor ...
arkada görünüyor cnm yürüteci ben istemedim cnm tehlikeli diye
sen hangisini beğendin?
nasılsınız güzeller
bizde durumlar yine can sıkıcı kızım yarın sondalı film çekilcekti
öncesinde idrar kültürü istediler yine üreme oldu hemde antibiyotik kullandığı halde
yine aynıbakteri e.coli üremiş bizde başka bir hastaneye gittik kültürü sondayla aldılar
bakalım sonuç nasıl çıkacak valla canım çok sıkıldı çocuk güya antibiyotik içiyor hiç bişeye yaramıor
şu sondalı böbrek filminide çektircem eğer temiz çıkarsa dahada kurcalatmıcam çocğu
nasıl ağladı anlatamam size kıyameti kopardı
kraftınki hoşuma gitti ama bi süre sonra oturduğu yerde oynamak istemicek hem yürüteç hemde hoppala olabilen yürüteçler var onlar daha mantıklı geliyo ama eşim yürüteç aldırtmıyo :))
en ucuz Crystal Baby W-1903 Wings Yrte fiyat akakce.com'da link açılırmı bilmiyorum ama buradaki gibi
Benmkı yalandn goz yasıda akıtıoo becerıklı cocukk masallah pılot olmazsa oyuncu yapcm veledı:))) Benı suan kullandgını hıssedıorum resmennn aglayark ıs yaptırıo banaa yaa bıdee nazlı aglıokı oglm kıyamammmmmm:))yalandanmı ağlıyor bilmiyorum cnm ya gözlerinden nasıl yaşlar süzülüyor içli içli ağlıyor kucağıma alınca susuyor alışkanlık yaptı sanırım bu şekilde ağlamak(
atak diş her neyse bitsinnnnnnnnnnnnn artıkkkk
Neymıs bu enseye bakma olayı o arayı kacırmısımm ?Enseye bakma olayını yaptım,aynanın önünde durup hafif de koluma yatırdım ama Gülnihal aynada kendini görünce başkası sandı kıkırdadı,bende koptum gittim,Berna da aklıma gelince iyi dağıldım
Harıkaaa fıkırr keskee yapabılsek bernaaa bende cok ıstedım hatta boyle teklıflerımde oldu ama bı kısmet olmadı ınsallah seneye yazaa yapabılrız bebelerıde salarız cayıra mevlam kayıra:)))şöyle ne istedim biliyomusunuz..bütün kızlar güzel yeşillik ormanlık bi parkta toplansak..aklımda kalan hatıralara göre özgürlük parkı öyle bi parktı çok güzeldi..otursak çimlere açsak sersek örtülerimizi yere çıkarsak evde hazırladımız güzel yiyecekleri...sohbet muhabbet..yandaki uzuuun örtüde bebeler debelense..akşama kdr kakara kikiri oohhh miss..hayal edin kızlar gözlerinizi kapayın..
havada günlük güneşlik kuşlar tepemizdeki ağaçta cıvıldıyo
Aynı aynıııı yasadıklrımz aynı berna:))) Benm ogluma sısko dıolar bende yok dıorum tamam zayf degıl ama sıskoda degıll kıı az yedır dıolar olm ben cocuktan resmen yemegı kısıorum annemle her daım kavga halındeyımm mıllete nesı buyuk gelıosaa anlamıorumm:26:ulen biride Selçüküme ne kdr küçk duruyo desin..doğduundan beri çocuum çamyarması gibi görülüyo halbuki gayet normal bnm küçüüm..babası bile "yakında bnm tişörtlerimi giyer" diye dalga geçiyo..eşimin tarafı desen sürekli kafasıyla dalga geçiyo koca kafalı diye..alışmışlar solcan gibi çocuklara Selçuk büyük geliyo gözlerine bnde buna sinir oluyormmmeğer kocaman olsaydı ayıyla eş kıyafetleri giyemezdi
Ben 3 kullanıorum ama bosuna kullanıorumm yanlrdn sızdırıoo artıkk alms bulndum 4 e gecıcem ılk aldıgım paketteKızlar kaç numara bez kullanıyosunuz?
Benmdee var bernaaaa benıde aranıza alın bende nısantasııı cocuyuuummm AYselllll yuklersen hemen banada baglan bebısımmm:))hehe saol cnm.. ya bnde aynen ama kardeşmdn fln öğrendm eşimdede vardı o yükledi bna..yoksa bn hytta anlamam..ama çok gzl bişimiş..msn gbi telden net olduu sürece msglaşıon tıkır tıkır
Canım coook cook gecmıs olsun ınsallah hayırlı haberler alırsın bızımde tahlılımz pazar gunu bakalımm bızım durum ne olacaknasılsınız güzeller
bizde durumlar yine can sıkıcı kızım yarın sondalı film çekilcekti
öncesinde idrar kültürü istediler yine üreme oldu hemde antibiyotik kullandığı halde
yine aynıbakteri e.coli üremiş bizde başka bir hastaneye gittik kültürü sondayla aldılar
bakalım sonuç nasıl çıkacak valla canım çok sıkıldı çocuk güya antibiyotik içiyor hiç bişeye yaramıor
şu sondalı böbrek filminide çektircem eğer temiz çıkarsa dahada kurcalatmıcam çocğu
nasıl ağladı anlatamam size kıyameti kopardı
azeri arkadaşım teşekkür ederim yardımın için.teyzeleri işte kızımız derin yeni halleri değil hafta sonu en yeni hallerini de yüklerim inşallah öpüyorum hepinizi
Eki Görüntüle 514558 Eki Görüntüle 514555 Eki Görüntüle 514557 Eki Görüntüle 514558 Eki Görüntüle 514555 Eki Görüntüle 514557
mervem alyaya unutmadan kocaman maşallah diyorum çok güzel bir kız maşllah
valla bu 2012 mart anneleri olarak biz güzel yavrular doğurduk yani Rabbim nasip etti
umarım sağlıkla bize bağışlar güzel Allahım
kızlar ya bizim bu yatır kaldır yönteminde tam bir haftamız oldu
ama benim kız hala uyumayı öğrenemedi
hafta sonu ben evdeyken gayet başarılı gidiyordum acaba annem sallayarakmı uyutuyor bilmiyorum :97:
ama bizim kız çığlık çığlığa ağlıyor ağlarken resmen mem mem diyor ayy nerdeyse bende ağlıcaktım
bu durumu sanırım en fazla bir kaç gün daha dayanırım içim dayanmıyor artık
elleri hep ağzında zümranın, ellerini ısırmaya çalışıyo kaşımaya uğraşırken kuzum. seninle tanışmayı çok istiyorum mervecim biz yıl sonunda ümraniyeden taşınıyoruz(
ha bu arada regl oldum ve çok rahatladım, korkularım bitti :))
iyi geceler hatunlar :) 65 sayfa geçmişi okuduğuma inanamıyorum yaa ne kadar çok şey yazmışsınız alıntı yapıyım dedim başta ama benim alıntılarla 10 sayfa falan ilerlerdi herhalde o yüzden bıraktım ronyacım bebeğine çok üzüldüm inşallah bu sefer atlatır üreme durur berna ve aysel sizlere hayranım çok güldürdünüz beni :) esperanza (yanlış yazmış olabilirim kusuruma bakma ) hayalin sonund birşeyler yemesine çok sevindim inşallah hep böyle devam eder fatma kardeşinin cevabına çok güldüm ama çok sevindim böyle insanların ağzının payını vermek gerekiyo, aysel o dolmuştaki kadını boğabiliirm aklımda kalanlar bunlar oldu unuttuklarım varsa affedin
gelelim bizden haberlere pazartesi grip oldum ama salı günü kalkacak halim yoktu birde sürekli hapşurduğum için kayınvalidem azrayı aldı ben bakıyım sen dinlen dedi bende süt sağıp gönderiyordum yan apartmanda oturuyorlar eşim akşamda orda kalsın toparlan sen dedi kızımdan ayrı bi gece geçirdim ama ne geceydi saat başı uyandım sürekli rüyamda azrayı gördüm sabahı zor ettim kızım zorluk çıkarmamış hiç uyumuş ama ertesi gün hemen getirttim kapıdaki o yüz ifadesini ömrüm boyunca unutmuycam o kadar özlemişizki birbirimizi ben ağladım o ağladı
uyku konusunda hepimiz dertliyiz anlaşılan tracy zamanında bende denemiş ve başarısız olmuş biri olarak söylüyorum daha da uygulamam öyle yöntemler remen o bi hafta bana olan güveni sarsıldı ya sonrasında her yalnız bırakışımda kıyameti kopardı evet gece uyanıyo kendi başına uyuyamıyo ama bende uyuyamamışım ama annem beni tracy ilee mi uyutmuş :) yoksa ferberle mi :) hayır sallamış bazen yanımda yatmış bazen hiç uyumamışm ne yaptıysa ama en fazlaa 1 yıl sürmüş derdimi anlatmaya başlayınca ona göre bi yol izlemiş masallar anlatmış uyumuşum kendi adıma kızımı böyle huzursuz etmeye hakkımın olmadığını düşünüyorum ama durum çalışan anneler için çok daha farklı ertesi gün işe gitmek zorunda olan anneleri anlıyorum dinlenmek zorundalar onlar nolur yazdıklarım yanlış anlaşılmasın tamamen kendi adıma konuştum
çok kuzun oldu yinede hakkınızı helal edin
azeri arkadaşım teşekkür ederim yardımın için.teyzeleri işte kızımız derin yeni halleri değil hafta sonu en yeni hallerini de yüklerim inşallah öpüyorum hepinizi
Eki Görüntüle 514558 Eki Görüntüle 514555 Eki Görüntüle 514557 Eki Görüntüle 514558 Eki Görüntüle 514555 Eki Görüntüle 514557
ha bu arada regl oldum ve çok rahatladım, korkularım bitti :))
ooo Allah nazarlardan saklasın ne kadar güzel öyletek kelime ile bayıldım maşallah nasıl bukdr güzel olunur kiii Allahım korusun seni güzel meleğimm
oyyy kurban olsunlar verene nasıl güzel bir kızsın sen öyle
Rabbim seni nazarlardan korusun su gibisin güzel kızım
ayy yavrum benm 41 kere maşallah sana . o gözlerinin güzelliğine bakmaya doyum olmuyo senin
oy maşallah ne güzel kız..göslere bittim
kızlar uyku tekniklerinden yakınmışsınz..bnce bırakın el kdr bebeleri uyusunlar uyansınlar gerçekten bi süre ağlattıktan sonra mız mız oluyolar..Selçukda bu işlerimn arasında annemlerdeyken çok ilgilenemedm ağladı ağladı bi süre mecbur işim vardı bakamadm her dk..ay o hafta zindan oldu nasıl mızmızdı..2 gündür sevişiyorz hiiç çıtı çıkmıyo maşallah kendi kendine oynuyo erken yatıyo gece 1 kere kalkıyo..bırakın akışına bence zmnla illaki bi düzen oluşur yaa..brz geç olsada oluşur..geç olsun güç olmasın napalm analık böyle bişi yan gelip yatma yeri değil :)) hele emziren anneler lütfen gece emmek için uyandıklarında emzirin bebelerinizi ya günahtır onlar daha 6 aydır bu dünyadalar annelerinin memişlerine sarılmaya gece kalorilerini almaya ve gece uyandıklarında anne kokusu olan güvenli kucaklara ihtiyaçları var..bol bol emzirin..hayatının hangi evresinde emebilceklerki bidaha bu zevki onlara doya doya yaşatın
maşallahallahım nazarlardan korusun çok güzel oğluşumla bu kızada talibiz:)ne çapkın kaynanayım bütün güzel kızlara asılıyorum:)
maşaAllah barekAllah çok tatlılarazeri arkadaşım teşekkür ederim yardımın için.teyzeleri işte kızımız derin yeni halleri değil hafta sonu en yeni hallerini de yüklerim inşallah öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?