2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

boşver be Emine bnde aynı biliyosun..hiçbişeyimde yanımda kimse olmadı olamadı..napalm bizede bu yazılıymışş..biz bize yeteriz..kocalarımız var aslan gibi akşamdan akşama görsekde :))

Ek gidaya başlayamiyoruz bı türlü. Şeftali sevmedi, elma sevmedi, armutla uzumu daha bir sevdi sanki. Ek gidaya babası izindeyken başlıcam diye seviniyordum ama babasının hic tahammülü yok kasıkla yemesini beklicek kadar. 6 aylik cocuk kasıkla mı yer diyor bana. Evet diyorum o zaman snın kasığın uygun değil başka al böyle saatler suruyor diyor. Alp de ek gıda vermeye çalıştıkca memeye saldırıyor. Ve ben 1 Ekim'de ise başlıcam. Mutlaka yemesi lazım. Hic düşünmemiştim ek gıdada zorlanacagimizi.

oyy annem yaa aynı bnm oğlanın bacakları gibi valla ekmek arası kadın budu köfte yerm onu bn bıdıkım
yani bernacım tam da karnım acıkmıştı, ağzımı sulandırdın, o nasıl kerimeydi (k_b_c yani betimleme)öyle

boşver be Emine bnde aynı biliyosun..hiçbişeyimde yanımda kimse olmadı olamadı..napalm bizede bu yazılıymışş..biz bize yeteriz..kocalarımız var aslan gibi akşamdan akşama görsekde :))
evet annem aslında çok istiyor ama onun elinde olan birşey yok, kayınvalidem zaten 75 yaşında anca eşine bakıyor... hayırlısı ya herşeye rağmen kendi kıendimize de olsa düzene sokmaya çalıştığımız bir evimiz var

uyyy valla yanına gelesım geldı,keske yakın olsaydım sana...ama ne guzel kendı basına halledıosun canım yaa onada sukur

Günaydınnn canlarımmm
Pazar günü Mine,Merve,Berna ve Kerime bize gelecek.Eyüp Ramide oturuyorum,gelme imkanı olan,gelmek isteyen herkesi beklerim

ayselcim seni rüyamda görmüştüm burayada yazmıştım hatrlarsın belki .bende gelmek isterdim ama çanakkaledeedeyiz kayınvalimde (( çok üzüldüm şimdii

Benimde Taşınırken annem kayınvalidem yanimdaydi. Herseyi kafalarına gore yerleştirdiler diye sinirim bozulmuştu. Dogumdan sonra tekrar tek tek bütün evi bozuk yerleştirmiştim. Eminlerim sen en azından bir kerede yerleşiyorsun. Yavaş yavaş olur canim stres yapmahic.

ya maşallah bu kıza Fatma yaa aşmış kendini bildiin 1 yaşında gibi duruyo..nasılda kendini tutuyo ya haret ettm maşallah sübhanallah..bzmki daha oturmayı beceremiyo hoop devriliyo..

tutmadan bıle oturuyo teyzesı,ahanda oyle bı bacagını altına kıvırıyo,dgrını uzatıyo,matrıx durusu yapıo kızım.....

canım gerçektende maşallah nasıl dayanıyosun kızım ağlayınca benim beynim oyuluyo sanki:))ben kızımın yanına yatıyorum bereber uyuyoruz benim beşik yatağıma bitişik tabi ayrı odamız yok olsada ayıramazdım heralde

Annemgılın terasının bos yerınde bı tane kedı yavru yapmıs,anaaaaam kucucuk ama oyle zayıftıkı,olmus yavrucak,ayyy ne anneler var kızlar yaaaaa,sen yavrunu besleme fellık fellık dolan mahallede,zaten kedının kımden oolduguda bellı degıl,vayyy oldu kedıcık

öldümü? kimse beslemedimi bişey vermedimi..bi kap süt ekmek bişey ya

ayselcim seni rüyamda görmüştüm burayada yazmıştım hatrlarsın belki .bende gelmek isterdim ama çanakkaledeedeyiz kayınvalimde (( çok üzüldüm şimdii
Canım hatırlıyorum,üzülme,Çanakkale dönüşü bekliyorum seni inş.
Bide hatunlar hiç birizden ses çıkmadı buluşmayla ilgili bak küstüm ha

gene bebişlerimiz güne damgasını vurdularrr:))
masiva isolde o meleklerinizi benm yerime ısırınnn plssss
ben öğlen gittim uyuyodu uyandrmadan emzirdim geldim
hasret gideremedim yane, öpemedim koklayamadım ısıramadım
içimde kaldı, şmdi mesai btsede gtsem die bakıom

Yeliz canım o kadar baktım bi senin mesajı göremedim kör oldum:)
Senin o maviş kızını yirim bennnn,ya kadar tatlı ve güzel öyle yaa

kızlar hazır kedi konusu açılmışken anlatmaya başlıyım 3 gün önce eşim gece işten gelirken yolda kedi yavrusu bulmuş bağırıp ağlıyomuş almış getirmiş yıkadık, kuruttuk, yedirdik neler ettik neler:)yağmurda durmuyo hala evde ben bakıyorum zeynep duru çok sevdi beraber oynuyolar ama artık dayanamıyorum bebek gibi ilgi bekliyo ikiz bebeği olanlar napıyo acaba:) öldüm yani üçgündür ikisinin arasında çamaşır suyuyla hijyen sağlıcam diye boğazım şişti havanın açmasını bekliyorum bulduğu yere bıraksın diye eşim ama çok sevimli video atamıyorum atsam zeyneple oynamalarını gösterirdim size:) ama resim atcam birazdan şimdi ikiside uyuyo

Son düzenleme:
uyurken de bi başka güzel oluyurlar yaaa
Gülnihal uykudayken ağzını aynı emzik veye meme emiyor gibi yapıyor,Rüyasında meme görüyor gerçeğini emmiyor bıdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…