- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.221
ay maşaAllah oturmaya başlamış birde ortalık karıştırıyo, maşaAllah barekAllah, biz daha tam oturamıyoruz, yana yada öne devriliyoruz
canım yaa, taşınma telaş vardı, yalnız olunca anca ev yerleşti, şimdi de okul telaşı, hayırlısı, inşaAllah tekrar görüşürüzama var ya ev yerleşirken ilk iki-üç gün annem-teyzem-eniştem kuzenler vardı, kabaca yerleştirdik, sonra ben oğlumla yalnız yalnız, artık bir ara oğlum ağlıyor, ortalık karışık, dayanamadım oturdum ağladım, herkesin herkesi uzun uzun yanında olur, bende ne bir kardeş, ne görümce, ne anne-kaynana, evlendiğimden beri yalnız yalnız yaptım herşeyimi...neyse buna da şükür
yani bernacım tam da karnım acıkmıştı, ağzımı sulandırdın, o nasıl kerimeydi (k_b_c yani betimleme)öyleoyy annem yaa aynı bnm oğlanın bacakları gibi valla ekmek arası kadın budu köfte yerm onu bn bıdıkım
evet annem aslında çok istiyor ama onun elinde olan birşey yok, kayınvalidem zaten 75 yaşında anca eşine bakıyor... hayırlısı ya herşeye rağmen kendi kıendimize de olsa düzene sokmaya çalıştığımız bir evimiz varboşver be Emine bnde aynı biliyosun..hiçbişeyimde yanımda kimse olmadı olamadı..napalm bizede bu yazılıymışş..biz bize yeteriz..kocalarımız var aslan gibi akşamdan akşama görsekde :))
ay maşaAllah oturmaya başlamış birde ortalık karıştırıyo, maşaAllah barekAllah, biz daha tam oturamıyoruz, yana yada öne devriliyoruz
canım yaa, taşınma telaş vardı, yalnız olunca anca ev yerleşti, şimdi de okul telaşı, hayırlısı, inşaAllah tekrar görüşürüzama var ya ev yerleşirken ilk iki-üç gün annem-teyzem-eniştem kuzenler vardı, kabaca yerleştirdik, sonra ben oğlumla yalnız yalnız, artık bir ara oğlum ağlıyor, ortalık karışık, dayanamadım oturdum ağladım, herkesin herkesi uzun uzun yanında olur, bende ne bir kardeş, ne görümce, ne anne-kaynana, evlendiğimden beri yalnız yalnız yaptım herşeyimi...neyse buna da şükür
Günaydınnn canlarımmm
Pazar günü Mine,Merve,Berna ve Kerime bize gelecek.Eyüp Ramide oturuyorum,gelme imkanı olan,gelmek isteyen herkesi beklerim
ya maşallah bu kıza Fatma yaa aşmış kendini bildiin 1 yaşında gibi duruyo..nasılda kendini tutuyo ya haret ettm maşallah sübhanallah..bzmki daha oturmayı beceremiyo hoop devriliyo..
ahhh kızlar aynı duyguları paylaşıyorum deli gibi ağlıyor artık dayanacak gücüm kalmadı
hatta perim senin dediğin gibi dahada bir ağlamayı öğrendi sanki
bende ferberden çok farklı bulmuyorum tek fark biz yanındayız ama yine ağlıyor
ama biz bu çocuklara nasıl uyumayı öğreticez hep böyle gitmez hayat bizede yazık değilmi
Nısan bebegın nekadar guzel oyle masallah masallah,reklam bebeklerı gıbı aynı
Annemgılın terasının bos yerınde bı tane kedı yavru yapmıs,anaaaaam kucucuk ama oyle zayıftıkı,olmus yavrucak,ayyy ne anneler var kızlar yaaaaa,sen yavrunu besleme fellık fellık dolan mahallede,zaten kedının kımden oolduguda bellı degıl,vayyy oldu kedıcık
tutmadan bıle oturuyo teyzesı,ahanda oyle bı bacagını altına kıvırıyo,dgrını uzatıyo,matrıx durusu yapıo kızım.....
Bugün resim paylaşma günü ilan edilmiş diye okudum sanki
Eki Görüntüle 514894
Eki Görüntüle 514896
Eki Görüntüle 514898
Eki Görüntüle 514899
Ve aysıma ortalıgı karıstırmaya baslarken...uyy bu daha ıyı hallerı bıdıgımın
Canım hatırlıyorum,üzülme,Çanakkale dönüşü bekliyorum seni inş.ayselcim seni rüyamda görmüştüm burayada yazmıştım hatrlarsın belki .bende gelmek isterdim ama çanakkaledeedeyiz kayınvalimde(( çok üzüldüm şimdii
Oy maşallah kuzumaaVe aysıma ortalıgı karıstırmaya baslarken...uyy bu daha ıyı hallerı bıdıgımın
uyurken de bi başka güzel oluyurlar yaaagene bebişlerimiz güne damgasını vurdularrr:))
masiva isolde o meleklerinizi benm yerime ısırınnn plssss
ben öğlen gittim uyuyodu uyandrmadan emzirdim geldim
hasret gideremedim yane, öpemedim koklayamadım ısıramadım
içimde kaldı, şmdi mesai btsede gtsem die bakıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?