- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.201
teyteyy öğlen oldu kızıma gidiommm
hepinizin cumasınıda mübareklerimmmmmmmm
kızlar herkese günaydın geçmişi okıyım dedim ama dün çok kaynatmışsınız üşendim bize gelince dün doktora gittik önce bölge araştırmaya gittik kadın uyuzun teki çıktı şeytan dedi saçına yapış şunun sanki onbeşgün önce ölmüşte kendinden haberi yok sinir oldum idrarındaki turunculuğu sordum susuz kalmış dedi bende öyle düşünüp suyu biraz artırdığımı söyledim oda çlocuğa hiç su verme sadece emzir dedi ama susuz kalmış dedim yinede sadece emzir dedi sanki ben çocuğa ortaya soğan kırıp kuru fasülye pilav yediriyorum mal ya sonuç başka doktora gittik bi sıkıntısı yokmuş bunlara diplomayı nerde veriyolar ya.....
kızlar uyku tekniklerinden yakınmışsınz..bnce bırakın el kdr bebeleri uyusunlar uyansınlar gerçekten bi süre ağlattıktan sonra mız mız oluyolar..Selçukda bu işlerimn arasında annemlerdeyken çok ilgilenemedm ağladı ağladı bi süre mecbur işim vardı bakamadm her dk..ay o hafta zindan oldu nasıl mızmızdı..2 gündür sevişiyorz hiiç çıtı çıkmıyo maşallah kendi kendine oynuyo erken yatıyo gece 1 kere kalkıyo..bırakın akışına bence zmnla illaki bi düzen oluşur yaa..brz geç olsada oluşur..geç olsun güç olmasın napalm analık böyle bişi yan gelip yatma yeri değil :)) hele emziren anneler lütfen gece emmek için uyandıklarında emzirin bebelerinizi ya günahtır onlar daha 6 aydır bu dünyadalar annelerinin memişlerine sarılmaya gece kalorilerini almaya ve gece uyandıklarında anne kokusu olan güvenli kucaklara ihtiyaçları var..bol bol emzirin..hayatının hangi evresinde emebilceklerki bidaha bu zevki onlara doya doya yaşatın
Günaydın canımm
Bu günde bol neşeli saatler geçirecez seninle ne güzelll :)
Bende aslında erkenciyim ama yarım saat Berna'yla telefonda konuşunca buraya geç yazdım,sonunda da sarjım bitti tel kapandı hihihi:)
Bizim eğitim çok acaipoynuyoruz ,boğuşuyoruz,şarkılar söylüyoruz hatta ben eşim Gülnihal evde roman havası bile oynadık geçen dışardan birisi görse deli sanardı bizi devamında müziği kapattık tabi bende yoruldum,oturdum Gülnihalin gözler kpanamya başladı,nasıl eğitim ama
Emine ısırasım geldi o bacakları yaaBugün resim paylaşma günü ilan edilmiş diye okudum sanki
Eki Görüntüle 514894
Eki Görüntüle 514896
Eki Görüntüle 514898
Eki Görüntüle 514899
günaydın kızlar
hipp üye olunca hoşgeldin paketi gönderiyor...
Emine ısırasım geldi o bacakları yaa
ay maşaAllah oturmaya başlamış birde ortalık karıştırıyo, maşaAllah barekAllah, biz daha tam oturamıyoruz, yana yada öne devriliyoruzVe aysıma ortalıgı karıstırmaya baslarken...uyy bu daha ıyı hallerı bıdıgımın
canım yaa, taşınma telaş vardı, yalnız olunca anca ev yerleşti, şimdi de okul telaşı, hayırlısı, inşaAllah tekrar görüşürüzMasıva oglunun masallahı var ...masallah masallah kuzumaaaaa...tam sana ne guzel tekrar burdasın dıcektım ama yıne gıdyosun bıdenem yaaaa
Bugün resim paylaşma günü ilan edilmiş diye okudum sanki
Eki Görüntüle 514894
Eki Görüntüle 514896
Eki Görüntüle 514898
Eki Görüntüle 514899
berna, beren kendinden uyku eğitimliydi9 da yatardı akşam bidaha 4 de uyanırdı emmek için tekrar uyku sonra 8 e gelirken kalkardı bidaha..sonralar ben gündüz emmiyo diye gece 3 saatte bir alıp emzirdim ve alıştırdım uyanmaya..şuan gece gık dediğinde kalkıyorum emziriyorum toplamda sabaha karşı kalktığınıda sayarsam 3 kere kalkıp emziriyorum 6 da da tam uyanıyo bildiğin zombi gibi oluyorum ama ne yapayım emzirmicemmi yani zaten uykuda emiyo uyuyo
Ve aysıma ortalıgı karıstırmaya baslarken...uyy bu daha ıyı hallerı bıdıgımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?