2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben burdayım ayselimmm:)
doktor beyle muhabbet edioduk yazamadım,
ne yazıp duruon sen öyle tıkır tıkır dedi
dedim kadınlar kulübü böyle böyle
muhteşem ya valla bravo helal olsun size
bilinçli annelersiniz cok takdir ettim dedi,
göster bakalım forumu dedi cok begendi:)
ahh keşke hep bu doktorla çalışabilseydim ama imkansızz((

ya bi ara bakkalardamı kasaplardanmı ne alıyomuşsun babam demşti..belki o arada diplomalarıda kaynatmışlardır araya..

berna, beren kendinden uyku eğitimliydi 9 da yatardı akşam bidaha 4 de uyanırdı emmek için tekrar uyku sonra 8 e gelirken kalkardı bidaha..sonralar ben gündüz emmiyo diye gece 3 saatte bir alıp emzirdim ve alıştırdım uyanmaya..şuan gece gık dediğinde kalkıyorum emziriyorum toplamda sabaha karşı kalktığınıda sayarsam 3 kere kalkıp emziriyorum 6 da da tam uyanıyo bildiğin zombi gibi oluyorum ama ne yapayım emzirmicemmi yani zaten uykuda emiyo uyuyo

tünaydın kızlar...

ronya canım geçmiş olsun. siz de bizim gibi uzun zamandır uğraşıyorsunuz bu idrar yolu enfeksiyonu illetiyle. gerçekten çok çektik biz, hastanede bile yattık ve zor kurtulduk. tekrar kontrolümüz var bakalım belki de kurtulamadık yani belli olmaz

uyumuyor uyumuyor, ne yaptysam uyumuyor geceleri. çok zorlanıyorum arkadaşlar. ne oldu bu kıza anlayamıyorum

ooo sn bizim babanın yaptıklarını görsen..Haka dansı mı dersin Kabile reislerinin yaptıı danslardanmı dersin bilmiyorm bileniniz varmı youtube fenomeni Ercikin kuku dansımı dersin :)) bide alıyo bazen kaldırıyo eliyle havada Güneşi Gördüm deki gibi açılıyo bununda eller..hula hula hula diye acayip kelimeler eşliinde çok ilginç bi ambians var bizim evde :))

günaydın kızlar
hipp üye olunca hoşgeldin paketi gönderiyor...

bana niye glmedi ..nette üye olmadıım mama bez firması kalmadı..bi hipp göndermedi hatta niye göndermiyosunuz diye mail atınca stoklarda her zmn hediye şeysi kalmıyomuş talepte younmuş fln gbi bni morartan bi cvp gönderdiler..sna geldimi paket?

Arkadaşlar bu gün Ankaraya gidiyorum, bu hafta hep okulumda olacağım ve hocalarla okul-devam konusunu konuşacağım, inşaAllah devam konusunda anlayış gösterirlerde okulumu bir şekilde bitiririm, bu süreç içinde girmeye çok fırsatım olamayabilir, hepinizi öptüm...

Ve aysıma ortalıgı karıstırmaya baslarken...uyy bu daha ıyı hallerı bıdıgımın

Eklentiler

• $Fotoðraf0012.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 37
Masıva oglunun masallahı var ...masallah masallah kuzumaaaaa...tam sana ne guzel tekrar burdasın dıcektım ama yıne gıdyosun bıdenem yaaaa

ay maşaAllah oturmaya başlamış birde ortalık karıştırıyo, maşaAllah barekAllah, biz daha tam oturamıyoruz, yana yada öne devriliyoruz

Masıva oglunun masallahı var ...masallah masallah kuzumaaaaa...tam sana ne guzel tekrar burdasın dıcektım ama yıne gıdyosun bıdenem yaaaa
canım yaa, taşınma telaş vardı, yalnız olunca anca ev yerleşti, şimdi de okul telaşı, hayırlısı, inşaAllah tekrar görüşürüz ama var ya ev yerleşirken ilk iki-üç gün annem-teyzem-eniştem kuzenler vardı, kabaca yerleştirdik, sonra ben oğlumla yalnız yalnız, artık bir ara oğlum ağlıyor, ortalık karışık, dayanamadım oturdum ağladım, herkesin herkesi uzun uzun yanında olur, bende ne bir kardeş, ne görümce, ne anne-kaynana, evlendiğimden beri yalnız yalnız yaptım herşeyimi...neyse buna da şükür

napcan Fulyacım mecburen emzircen..boşver ztn hmn emip uyuyolar sn o uykuyla zty ytr ytmaz dalarsın :)) az kaldı az brz daha sabret kızın için onn için en sağlıklısı

ya maşallah bu kıza Fatma yaa aşmış kendini bildiin 1 yaşında gibi duruyo..nasılda kendini tutuyo ya haret ettm maşallah sübhanallah..bzmki daha oturmayı beceremiyo hoop devriliyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…