- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.801
Merhaba mart anneleri. Ben de bir mart annesiyim:)) Hamileliğimden beri sizleri takip ediyorum. Ama yeni üye olabildim. Bundan böyle kızım ve ben de aranıza katılmak istiyoruz:))) Kızım Nehir 3 mart doğumlu. Doğduğu andan itibaren her aydan 1 foto:))
kızlar azra az önce emeklemeye başladı babası önüne kumanda koydu ona uzanmak için emekledisonra biraz daha uzağa derken bildiğin emekliyo artık :)
Ebrar seni yandan Tanyeliye benzettim :))
aa maşallah hayırlı olsun o zmn..dedim bn kızlar daha hızlı diye..bide Şükranın oğlu var emekliyo..bzmkinde daha çıt yok gerçi yavaş yavaş uzanmaya başladı ama hayırlısı..
benim kızım da geri geri emekliyor. ama gitmek istediği yere sürünerek veya dönerek bir şekilde ulaşıyor.
sen onun gelinlikli halini görmedin mi orda tam tanyeli :)Ebrar seni yandan Tanyeliye benzettim :))
kızlar azra az önce emeklemeye başladı babası önüne kumanda koydu ona uzanmak için emekledisonra biraz daha uzağa derken bildiğin emekliyo artık :)
Kızlar pazartesi işe başlıcam. kayınvalidem bakacak Alp e. Sürekli gel burada yedir bende öğreneyim deyip duruyordu, evde de meyve yoktu aradım gel burada yedirelim dedi. indim aşağıya, üzüm suyu sıktık ve elma rendeledi (kendisi). Alp yerken boğazında kaldı. Büyük büyük parçalar vardı içinde ama onları vermemeye çalışıyordum görmeden gitmiş. Boğazında kalınca panik olduk o lokmayı çıkartıcaz diye. Sonra geçince bana dediki ben görüyorum sürekli büyük parçaları veriyorsun ufacık bebek o daha dedi. Bende ben o büyük kalan parçaları elimle ufalıyorum böyle büyük parça olmuyor benimkinde dedim. Sonra Alp elini içine soktu devirdi suyu döküldü, yine bana laf söyledi. Yok ben çok sulu yapmışım dedim sen sıktın üzümü. Sonra Alp in uykusu gelince yukarı çıktık. Eşyaları dedim sonra alırım. Sen git pisliğini bırak dedi. Bir meyve yedi bütün mutfağımı batırdınız diyor. Acayip sinir oldum. Eve gelip eşime telefon açtım, annemle konuş kocaman kadınlarsınız kendiniz halledin dedi. Çalışmayacam bu gidişle yaaaa. Şaka bile yapsa inanılmaz alınıyorum... Sinirden başım ağırmaya başladı resmen...
ahhh ahh hayatım boyunca yaşamadığım pazartesi sendromunu bu pazartesi yaşayacağım..canım seni en iyi ben anlıyorum pazartesi banada iş başı atlasa da annem bakacak ama nasıl bakacak bilmiyorum daha çocuğa mama bile yedirmedi nasıl yapacak anlamıyorum iki kaşık verecek atlas ağlayınca da yemiyo, zaten yediği de yeter ona diyecek yedirmeyecek biliyorum offf sadece şu beslenme olayı canımı sıkıyo annem benim gibi oyalıya oyalıya yediremeyecek zayıflayacak çoccuum
zaten iyice soğudum işten bakarım iş yerindeki ortama işime gelmezse basarım istifayı otururum cocuklarımın başında
Kızlar şu iki resmi bilgisayarda devamlı ileri geri yapınva çok komik oluyor yaa
Atlas habire kafasını indirip kaldırıyor
Alya ayağıyla tempo tutuyor
Selçük kafasıyla onlara ayak uyduruyor
Cenk in sadece ayağı
Keremin eli ve ayağı ortama uyum sağlıyor
Kuzey ve Gülnihal onlardan kopmuş hiç hareket yok bizimkilerdeEki Görüntüle 517781 Eki Görüntüle 517782
Merve nerlerdesin, göremedim seni Alya minnoşumu özledim ya Gülnihalden sonra pek bi kibar geldi bana AlyaKibarcık kuşum benimmm
Kızlar hani biz hep buluşuyoruz ya,bu aralar hep düşündüğüm kızımın doğum gününü sizle yapmakk :)
Aile arasında ki ayrı,nasılsa hepsi mart bebiki değil mi ortak bi doğum günü partisi daha çok var ama hep bu proje var aklımaaa
Geçmişe bakarken gördüm Nalanın güzelliğinden konuşlmş.resimlerden gördüğüm kadarıyla çok güzel hatun maşallah
Bu Dürüyenin güğümleri varya ordaki Halimeyi(Deniz Sipahi) görünce hep Nalan aklıma geliyor resimlerden gördüğüm kadarıyla ona benzetiyorm hep.Tabi sen daha güzelsin Nalanımm
Kızlar hani biz hep buluşuyoruz ya,bu aralar hep düşündüğüm kızımın doğum gününü sizle yapmakk :)
Aile arasında ki ayrı,nasılsa hepsi mart bebiki değil mi ortak bi doğum günü partisi daha çok var ama hep bu proje var aklımaaa
Kızlar şu iki resmi bilgisayarda devamlı ileri geri yapınva çok komik oluyor yaa
Atlas habire kafasını indirip kaldırıyor
Alya ayağıyla tempo tutuyor
Selçük kafasıyla onlara ayak uyduruyor
Cenk in sadece ayağı
Keremin eli ve ayağı ortama uyum sağlıyor
Kuzey ve Gülnihal onlardan kopmuş hiç hareket yok bizimkilerdeEki Görüntüle 517781 Eki Görüntüle 517782
Hoş geldiniz canım. çok şeher Nehircik maşallahMerhaba mart anneleri. Ben de bir mart annesiyim:)) Hamileliğimden beri sizleri takip ediyorum. Ama yeni üye olabildim. Bundan böyle kızım ve ben de aranıza katılmak istiyoruz:))) Kızım Nehir 3 mart doğumlu. Doğduğu andan itibaren her aydan 1 foto:))
işe başladığımda ben de ilk hafta mahvolmuştum canım. kafam hep acabalarla doluydu. ama yavaş yavaş alışmaya başladım. her gün neyi eksik gördüysem anlattım kayınvalideme. anne şunu şöyle yapsan daha iyi olur, onu öyle yaparsan kıızmın hoşuna gitmiyor gibi. üzülme bakar annen de. benim işimi bırakma gibi bir lüksüm yok alışmak zorundayım. ona iyi bir gelecek hazırlamam için şart. ama senin imkanın varsa bırak canım. kendimiz büyütebilsek keşkeahhh ahh hayatım boyunca yaşamadığım pazartesi sendromunu bu pazartesi yaşayacağım..canım seni en iyi ben anlıyorum pazartesi banada iş başı atlasa da annem bakacak ama nasıl bakacak bilmiyorum daha çocuğa mama bile yedirmedi nasıl yapacak anlamıyorum iki kaşık verecek atlas ağlayınca da yemiyo, zaten yediği de yeter ona diyecek yedirmeyecek biliyorum offf sadece şu beslenme olayı canımı sıkıyo annem benim gibi oyalıya oyalıya yediremeyecek zayıflayacak çoccuum
zaten iyice soğudum işten bakarım iş yerindeki ortama işime gelmezse basarım istifayı otururum cocuklarımın başında
geçmiş olsun canım. kuzucuk bir an önce yemeye başlar inşallah. biz de geçen hafta acile götürmüştük. doktor çiçek demişti ama alakası yokmuş. böyleleri de doktorum diye dolaşıyor çok sinirimiz bozulmuştu.kızlar bizim o döküntünün sebebi antibiyotik değilmiş kızamıkçık olmuşuz döküntüler çok olunca pazartesi doktora götürdüm baktı kızamıkçık dedi ama dökmüş rahatlar artık ateşide biter dedi antibiyotiği bıraktırdı boşuna antibiyotik kullandık ya yavrum şurup vercez diye kaşıkla birşey yemeye korkuyo
aa maşallah hayırlı olsun o zmn..dedim bn kızlar daha hızlı diye..bide Şükranın oğlu var emekliyo..bzmkinde daha çıt yok gerçi yavaş yavaş uzanmaya başladı ama hayırlısı..
kızlar bizim o döküntünün sebebi antibiyotik değilmiş kızamıkçık olmuşuz döküntüler çok olunca pazartesi doktora götürdüm baktı kızamıkçık dedi ama dökmüş rahatlar artık ateşide biter dedi antibiyotiği bıraktırdı boşuna antibiyotik kullandık ya yavrum şurup vercez diye kaşıkla birşey yemeye korkuyo
tatlım sn bna o kdr uzak değilsin ya..istediin zmn geleblrsn biliyosun bn k.çekmece cennet duraındaym
daha zaman var cnm kar yagmadı bir park bulun çekilin fotonuzu :) bizim çekildiğimiz günün bir önceki günü yagmur yağmıştı şakır şakır.sen onun gelinlikli halini görmedin mi orda tam tanyeli :)
çok güzel görünüyorsunuz koca yaz geçti şöle bi poz veremedik oğluşlarımla tüh bee üzüldüm şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?