2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah anasıda kızıda çok tatlı..hoşgeldnz

kızlar azra az önce emeklemeye başladı babası önüne kumanda koydu ona uzanmak için emekledisonra biraz daha uzağa derken bildiğin emekliyo artık :)

aa maşallah hayırlı olsun o zmn..dedim bn kızlar daha hızlı diye..bide Şükranın oğlu var emekliyo..bzmkinde daha çıt yok gerçi yavaş yavaş uzanmaya başladı ama hayırlısı..

ahhh ahh hayatım boyunca yaşamadığım pazartesi sendromunu bu pazartesi yaşayacağım..canım seni en iyi ben anlıyorum pazartesi banada iş başı atlasa da annem bakacak ama nasıl bakacak bilmiyorum daha çocuğa mama bile yedirmedi nasıl yapacak anlamıyorum iki kaşık verecek atlas ağlayınca da yemiyo, zaten yediği de yeter ona diyecek yedirmeyecek biliyorum offf sadece şu beslenme olayı canımı sıkıyo annem benim gibi oyalıya oyalıya yediremeyecek zayıflayacak çoccuum

zaten iyice soğudum işten bakarım iş yerindeki ortama işime gelmezse basarım istifayı otururum cocuklarımın başında

aynen canım ya... ocaktan beri çalışmıyorum, şimdi nasıl işe gidicem bilmiyorum... olmazsa istifa ederim diyorum ama istifaya kadar da Alp in düzeni bozulur mu, huyu değişir mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum...nolacak görecez canım. Allah yardımcımız olsun valla.

kızlar bizim o döküntünün sebebi antibiyotik değilmiş kızamıkçık olmuşuz döküntüler çok olunca pazartesi doktora götürdüm baktı kızamıkçık dedi ama dökmüş rahatlar artık ateşide biter dedi antibiyotiği bıraktırdı boşuna antibiyotik kullandık ya yavrum şurup vercez diye kaşıkla birşey yemeye korkuyo

Merve nerlerdesin, göremedim seni Alya minnoşumu özledim ya Gülnihalden sonra pek bi kibar geldi bana Alya Kibarcık kuşum benimmm

bayıldım kız resimlere cidden benim sıpam tempo tutmuş ayağı ileee, Atlasım bebişim kafayı ordan oraya atıyor ,Cenktoşum isteksiz bir ayak sallayısı çok alem bunlar çokkkk
Bende geziyorum aylak aylak kocacım izine bu hafta, tatil planları yapamadık, fink atıyoruz orda burdaaa .
dogum günü planına da bayıldım tek kelime ileee

Ayselcim sağol canım benim , şimdi baktım benzettiğin oyuncuya cok hoşmuş yalnız ben onun mini boyuyum:) Bütün mart anneleri çok güzel bence seneye yaza kadar da zayıfladık mı kimse bizi tutamaz artık:) Ayselcim bizim bekarken azeri bir komşumuz vardı çok severdık onu sonra tasındı annemle hep görüşüyorlar ama çok tatlıydı benımde sana kanım o yuzden çok ısındı. Sen anlatıyorsun ya Azeri hikayeleri oda bir kez bize indi şunu aldım dedi bizde kım ındı falan dedik meğer şimdi demekmiş:)

Bende oyle bir doğum günü düşünüyorum , ev yetmez o kalabalığa dışarıda yapalım hepsini aradan çıkaralım yoksa mart ayı eve giremez oluruz:)

Bu foto gercekten çok komık ya:)) Ama Kuzeyle gülnihal çok daha komık, herkeste bı tepki var onlar sabit:)

Günaydın şekerler . Güzel bir gün geçiririz inşallah

GAMZE kitap elime ulaştı çok güzel bilgiler var. Tekrar teşekkür ederim :))

Hoş geldiniz canım. çok şeher Nehircik maşallah
işe başladığımda ben de ilk hafta mahvolmuştum canım. kafam hep acabalarla doluydu. ama yavaş yavaş alışmaya başladım. her gün neyi eksik gördüysem anlattım kayınvalideme. anne şunu şöyle yapsan daha iyi olur, onu öyle yaparsan kıızmın hoşuna gitmiyor gibi. üzülme bakar annen de. benim işimi bırakma gibi bir lüksüm yok alışmak zorundayım. ona iyi bir gelecek hazırlamam için şart. ama senin imkanın varsa bırak canım. kendimiz büyütebilsek keşke

geçmiş olsun canım. kuzucuk bir an önce yemeye başlar inşallah. biz de geçen hafta acile götürmüştük. doktor çiçek demişti ama alakası yokmuş. böyleleri de doktorum diye dolaşıyor çok sinirimiz bozulmuştu.

aa maşallah hayırlı olsun o zmn..dedim bn kızlar daha hızlı diye..bide Şükranın oğlu var emekliyo..bzmkinde daha çıt yok gerçi yavaş yavaş uzanmaya başladı ama hayırlısı..

1-2 haftaya kalmaz emeklemeye başlar o da annesi :)

geçmiş olsun canım tüh ya boş yere antibiyotik kullandı kuzun hoşuna giden bişeyler ver de kaşıkla yemeye tekrar alışsın kuzun

herkeslere günaydın dün azra nasıl yorulduysa 9 30 da uyudu bu bizim için bi ilkti :) gece 1:30 da uyandı emdigeri uyudu sabahta tabi 7 30 da uyandı :) bakalım bugün de öyle uyuyacak mı bugün azraya mercimek çorbası yaptım patates soğan falanda koydum azıcıkta kimyon gaz yapmasın diye umarım yer

tatlım sn bna o kdr uzak değilsin ya..istediin zmn geleblrsn biliyosun bn k.çekmece cennet duraındaym

Gelirim bir gün canım, ben de seni beklerim ama mutlaka evimin yeri çok kolay. Metrobüsten indiğin yerde hemen, Selçuğu ısırmam lazım benim ya, bayılıyorum ona biblo gibi çok tatlııııı:)

sen onun gelinlikli halini görmedin mi orda tam tanyeli :)

çok güzel görünüyorsunuz koca yaz geçti şöle bi poz veremedik oğluşlarımla tüh bee üzüldüm şimdi
daha zaman var cnm kar yagmadı bir park bulun çekilin fotonuzu :) bizim çekildiğimiz günün bir önceki günü yagmur yağmıştı şakır şakır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…