- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.781
Aaa askolsun fatmacim bi bana iltifat goremedim:)mesela ay kilolarin da ne cokmus masallah bile diyebilirdin yaneepp
daha ilk günüm mervecimbklm nolck
tamam cnm inşallah..
He bi de yedirenkatolye merve de yokmus.
Amerda çok geçmiş olsun. Biran önce toparlanırsın inş.
Evet yaa Neşet Ertaş vefat etmiş Allah rahmet eylesin...
Bizde hastalıktan kırılıyoruz.. Öce kızım ateşlendi faranjit oldu, sonra oğlum ateşlendi geçti dedik balgam ve öksrük başlad, üstüne dün aşı oldu hem onun ateşi hem hastalık gece hiç uyuyamadık. Devamında babamız faranjit oldu sesi kısılıyor, benimde boğazım ağrıyor. Ailecek kırılıyoruz desem yeridir((
Kızlar pazartesi işe başlıcam. kayınvalidem bakacak Alp e. Sürekli gel burada yedir bende öğreneyim deyip duruyordu, evde de meyve yoktu aradım gel burada yedirelim dedi. indim aşağıya, üzüm suyu sıktık ve elma rendeledi (kendisi). Alp yerken boğazında kaldı. Büyük büyük parçalar vardı içinde ama onları vermemeye çalışıyordum görmeden gitmiş. Boğazında kalınca panik olduk o lokmayı çıkartıcaz diye. Sonra geçince bana dediki ben görüyorum sürekli büyük parçaları veriyorsun ufacık bebek o daha dedi. Bende ben o büyük kalan parçaları elimle ufalıyorum böyle büyük parça olmuyor benimkinde dedim. Sonra Alp elini içine soktu devirdi suyu döküldü, yine bana laf söyledi. Yok ben çok sulu yapmışım dedim sen sıktın üzümü. Sonra Alp in uykusu gelince yukarı çıktık. Eşyaları dedim sonra alırım. Sen git pisliğini bırak dedi. Bir meyve yedi bütün mutfağımı batırdınız diyor. Acayip sinir oldum. Eve gelip eşime telefon açtım, annemle konuş kocaman kadınlarsınız kendiniz halledin dedi. Çalışmayacam bu gidişle yaaaa. Şaka bile yapsa inanılmaz alınıyorum... Sinirden başım ağırmaya başladı resmen...
Canım valla alınmıycak gibi değil bana da öyle söylese alınırım ama bence söyle kayınvalidene olur mu öyle bide çocuk bakıcak aklın kalır sonra benimde kayınvalidem bakıyo aklım hep orda işe öğlen geldiğim içim sadece mama yediriyo ama işte başka şeyler de veriyo mu bilmem((((Sen de çok sıkma kendini sana da yazık oğlun için dikkat et kendine...[/QUOTE
Aklıma kızkardeşimin yaşadıgı birşey geldi.kardeşim karı-koca doktorlar.kızına kayınvalidesi bakıyor..kadın kardeşim bir konuda uyarınca öyle bir hırslanmış ki bebeği yıkıyorlarmış ayağı kayıp yere düşmüş sonra da senin yüzünden oldu gibilerinden kardeşimin yüzüne tükürmüşyaa dünyada ne kaynanalar var..hala da asla kardeşimi dinlemez,kendi bildiği gibi yalap şap büyütüyor çocugu.eşi de bakıcı tutmaya razı gelmiyor,çok sıkıntılı..
allah sabır versin kızkardeşine ne insanlar var yarabbim
dilara ela 1 gun arayla 2 dişini de çıkarmıs bulunmakta arkadaslar sureklı kucakta gezdık ayakta uyuyan kızım artık kucagımda uyuyo dıs huy degıstırdı :)))
hayılı olsun dişleriniz :)
geçmişi çok okuyamadım kızlar amerda geçmiş olsun çok üzüldümbir an önce toparlanırsın inşallah...
buluşma resimleri harika çok güzel ya bu buluşma işi biz yokuz o başka(
bu arada zeynep emeklemeye başladıkızlar o emeklerken ben gülmekten ölüyorum poposunun kaldırıp kaldırıp ileri atıyo:) bide kızlar dün komşudaydım tavuk göğsü (tatlı)ver dedilr bende verdim zeynep nasıl yedi görmeliydiniz muhallebi yerine onu versek olmazmı
tavuk göğsü verilir mi bi fikrim yok ama ben olsam vermezdim herhalde maşallah kuzuna emeklemeye başlamış artık daha dikkatli olmak lazım :)
Kızlar hani biz hep buluşuyoruz ya,bu aralar hep düşündüğüm kızımın doğum gününü sizle yapmakk :)
Aile arasında ki ayrı,nasılsa hepsi mart bebiki değil mi ortak bi doğum günü partisi daha çok var ama hep bu proje var aklımaaa
aysellll fikrine bayıldım bi yerde yapsak evler almaz malum o kadar kalabalığı süper olur süper
berna hayılı olsun akupunktrun inşallah istediğin kadar kilo verirsin darısı bana da olsun :)
dilara ela 1 gun arayla 2 dişini de çıkarmıs bulunmakta arkadaslar sureklı kucakta gezdık ayakta uyuyan kızım artık kucagımda uyuyo dıs huy degıstırdı :)))
yuh yani nasıl bi kadınmış o..Allah sabır versn cnm bakıcı fln düşün istersn..
berna hayılı olsun akupunktrun inşallah istediğin kadar kilo verirsin darısı bana da olsun :)
yok canım eşim asla razı gelmez bakıcıya. zaten bende güvenemem... bakıcı olacağına işten çık der... zaten istemiyor çalışmamı...
o zmn bn snn yernde olsam çalışmazdım yani..eşinde istemiyomuş madem..bebeğimi kendim büyütürdüm..
bende öyle istiyorum aslında ama sonra ya çocuğumun ihtiyaçlarına yetişemezsem diye düşünüyorum. o zaman iş de bulamam... kafam karışık kısacası...
berna ya bu arada ben şu beyaz sabunu rendeledip üzerine su koyup kaynattım ama soğuyunca kalıp gibi kalıyor nerede hata yapıyorum sence... az mı su koyuyorum aceppp...
Kızlar pazartesi işe başlıcam. kayınvalidem bakacak Alp e. Sürekli gel burada yedir bende öğreneyim deyip duruyordu, evde de meyve yoktu aradım gel burada yedirelim dedi. indim aşağıya, üzüm suyu sıktık ve elma rendeledi (kendisi). Alp yerken boğazında kaldı. Büyük büyük parçalar vardı içinde ama onları vermemeye çalışıyordum görmeden gitmiş. Boğazında kalınca panik olduk o lokmayı çıkartıcaz diye. Sonra geçince bana dediki ben görüyorum sürekli büyük parçaları veriyorsun ufacık bebek o daha dedi. Bende ben o büyük kalan parçaları elimle ufalıyorum böyle büyük parça olmuyor benimkinde dedim. Sonra Alp elini içine soktu devirdi suyu döküldü, yine bana laf söyledi. Yok ben çok sulu yapmışım dedim sen sıktın üzümü. Sonra Alp in uykusu gelince yukarı çıktık. Eşyaları dedim sonra alırım. Sen git pisliğini bırak dedi. Bir meyve yedi bütün mutfağımı batırdınız diyor. Acayip sinir oldum. Eve gelip eşime telefon açtım, annemle konuş kocaman kadınlarsınız kendiniz halledin dedi. Çalışmayacam bu gidişle yaaaa. Şaka bile yapsa inanılmaz alınıyorum... Sinirden başım ağırmaya başladı resmen...
yetişirsin cnm mrk etme..bizde tek maaş ve kirada oturuyorz..hiçbişeyi eksik değil oğlumun..herşeyinde en iyisini alıyorm..tek çocuk olduu için sorun olcaını sanmıyorm..bnce onun ilklerini onla beraber yaşa imkanın varsa..ama yok gelecekdi bilmem neydi diye düşnüyosan onada karışamam herkesin kendi düşüncesi..tek baba çalışıp gelecei gayet güzel olan çocuklarda var..
cnm sabunu geçicek brz su..fazla koy istersn brz yada yeşil zeytnyağlı sabunla dene bn öyle yapıyorm
inşallah cnm..istediim kiloya ulaşırsam çok fena bi buluşma düzenlerz bende :)) snde gelrsn
kızlar ya benim bu kızım felaket iştahsız ek gıdayı istemiyor
sadece meme istiyor oda sütüm yaramıyor sanırım hiç kilo almıyor
acayip sinir oldum bu duruma ne versemki bu kıza yese :97:
Merhaba mart anneleri. Ben de bir mart annesiyim:)) Hamileliğimden beri sizleri takip ediyorum. Ama yeni üye olabildim. Bundan böyle kızım ve ben de aranıza katılmak istiyoruz:))) Kızım Nehir 3 mart doğumlu. Doğduğu andan itibaren her aydan 1 foto:))
Herkese merhaba...Çook uzun zamandır giremiyorum foruma ,zaten çok da aktif bir üye değildim ama unutulmadım inşş.Tatildi,temizlikti okuldu derken baya oldu burayı takip edemiyorum,çok şey kaçırdığımın da farkındayım.
Örneğin yukarıda yaptığınız şeyi niye yaptığınızı merak ettim doğrusu.
Ayrıca o kadar çok sorum varki aslında size anlatamam:<
Ek gıdalara geçtik, benim bebiş sebze çorbalarını havada kapıyor ama muhallebşye gelince kafasını çeviriyor.Devam sütünü,yoğurdu asla içmiyor.Ayran çorbası yapıpta denedim ama onuda kabul etmedi.Anca kabak patates,taze fasülye k.biber vs gibi karışımlardan olşan çorbaları içiyor.Sizlerin özel tarifleri var mı,onları istiyourm,belli ipuçlarınızı merak ediyorum doğrusu....
Buarada bu sıpalar büyüdükçe tatlarına doyum olmuyor.Ne yapacağımı şaşırıyorum sevgimden.ayrıca da bakıcımızla çok iiyiz Allaha çok şükür.Benim elimden yemediği yiyecekelri bakıcımızdan yiyor.Aynı apartmandayız zaten.kışın süper sadece kış da değil şimdi bile süper bakıcıyla ayno apartmanda olmak.
neysed işte benden böylee ama özlemişim burayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?