2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun hepinize bu salgın hepimizi kıdı geçirdi valla

gerçekten zor bi durum ayıp etmiş ama bi süre dene istersen olmuyosa bakıcı işini ciddi ciddi konuş eşinle

dilara ela 1 gun arayla 2 dişini de çıkarmıs bulunmakta arkadaslar sureklı kucakta gezdık ayakta uyuyan kızım artık kucagımda uyuyo dıs huy degıstırdı :)))

bu diş çıkarmanın belirtileri nedir? benimkininde diş yerleri şiş ama başka bişi yok... uykusu ve mızmızlığıda cabası

Sebze püresini bende çatalla ezdiğimde yememişti. Blender dan geçirince yedi. Sonuçta daha yeni tatlarına alışıyorlar. Önce tatlarına alışsınlar sonra pütürlü yemeye de alışırlar bence. Biraz zaman vermek lazım bebişlere...

Son düzenleme:
o zmn bn snn yernde olsam çalışmazdım yani..eşinde istemiyomuş madem..bebeğimi kendim büyütürdüm..

bende öyle istiyorum aslında ama sonra ya çocuğumun ihtiyaçlarına yetişemezsem diye düşünüyorum. o zaman iş de bulamam... kafam karışık kısacası...
berna ya bu arada ben şu beyaz sabunu rendeledip üzerine su koyup kaynattım ama soğuyunca kalıp gibi kalıyor nerede hata yapıyorum sence... az mı su koyuyorum aceppp...

yetişirsin cnm mrk etme..bizde tek maaş ve kirada oturuyorz..hiçbişeyi eksik değil oğlumun..herşeyinde en iyisini alıyorm..tek çocuk olduu için sorun olcaını sanmıyorm..bnce onun ilklerini onla beraber yaşa imkanın varsa..ama yok gelecekdi bilmem neydi diye düşnüyosan onada karışamam herkesin kendi düşüncesi..tek baba çalışıp gelecei gayet güzel olan çocuklarda var..
cnm sabunu geçicek brz su..fazla koy istersn brz yada yeşil zeytnyağlı sabunla dene bn öyle yapıyorm

o nasıl kadın ya Allah yardım etsın sana

kızlar ya benim bu kızım felaket iştahsız ek gıdayı istemiyor
sadece meme istiyor oda sütüm yaramıyor sanırım hiç kilo almıyor
acayip sinir oldum bu duruma ne versemki bu kıza yese :97:

Herkese merhaba...Çook uzun zamandır giremiyorum foruma ,zaten çok da aktif bir üye değildim ama unutulmadım inşş.Tatildi,temizlikti okuldu derken baya oldu burayı takip edemiyorum,çok şey kaçırdığımın da farkındayım.
Örneğin yukarıda yaptığınız şeyi niye yaptığınızı merak ettim doğrusu.
Ayrıca o kadar çok sorum varki aslında size anlatamam:<
Ek gıdalara geçtik, benim bebiş sebze çorbalarını havada kapıyor ama muhallebşye gelince kafasını çeviriyor.Devam sütünü,yoğurdu asla içmiyor.Ayran çorbası yapıpta denedim ama onuda kabul etmedi.Anca kabak patates,taze fasülye k.biber vs gibi karışımlardan olşan çorbaları içiyor.Sizlerin özel tarifleri var mı,onları istiyourm,belli ipuçlarınızı merak ediyorum doğrusu....
Buarada bu sıpalar büyüdükçe tatlarına doyum olmuyor.Ne yapacağımı şaşırıyorum sevgimden.ayrıca da bakıcımızla çok iiyiz Allaha çok şükür.Benim elimden yemediği yiyecekelri bakıcımızdan yiyor.Aynı apartmandayız zaten.kışın süper sadece kış da değil şimdi bile süper bakıcıyla ayno apartmanda olmak.
neysed işte benden böylee ama özlemişim burayı

Merhaba mart anneleri. Ben de bir mart annesiyim:)) Hamileliğimden beri sizleri takip ediyorum. Ama yeni üye olabildim. Bundan böyle kızım ve ben de aranıza katılmak istiyoruz:))) Kızım Nehir 3 mart doğumlu. Doğduğu andan itibaren her aydan 1 foto:))

Eklentiler

• $DSCF2298.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $DSCF1905.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 26
  • $DSCF1545.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 35
  • $DSCF1413.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 36
  • $DSCF1168.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 33
  • $DSCF0920.webp
    12 KB · Görüntüleme: 48
  • $DSCF0755.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 31
inşallah cnm..istediim kiloya ulaşırsam çok fena bi buluşma düzenlerz bende :)) snde gelrsn

geçen seferkine gelemediğim için çok üzüldüm zaten ilk buluşmaya herkesten önce gelicem bu sefer :) bende şu dukan diyetine başlayım diyorum emziriyorum da ama gece karar veriyorum sabah unutuyorum :)

kızlar ya benim bu kızım felaket iştahsız ek gıdayı istemiyor
sadece meme istiyor oda sütüm yaramıyor sanırım hiç kilo almıyor
acayip sinir oldum bu duruma ne versemki bu kıza yese :97:

canım ne veriyosun sebze püresi mi çorba mı benim kızım sebze püresini hiç yemedi istemedi direk çorbalara geçtim ben tavuk suyu şehriye bi parça tavuk ve kabaktan oluşan bi çorba yaptım yedi yoğurt falan veriyomusun siyah üzüm suyu ver kan için de çok iyi geliyomuş

hoşgeldiniz canım maşallah çok tatlı kızın

kendi deterjanımızı yapıyorz cnm kimyasallardan kurtulmak adına..doğal sabunlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…