2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar oğlum 6 aylık oldu biliyorsunuz annem beyin almış gelmiş haşladı vermek istedi verdirmedim tartıştık beyin verilir mi? internette araştırdım fakat ulaşamadım bir bilgiye

bizim son 3 haftadır bütün düzenimiz bozuldu. aksam en geç 9.30da uyurdu gecede en fazla 3 kez uyanırdı. ama aşıdan sonra resmen bambaşka bir çocuk oldu. saatlerce uyutmaya çalışıyorum sadece emerek uyuyor önceleri kolay geliyordu emerken uyuyakalıyordu ama şimdi uyutmak için uğraşırken sürekli emzirmiş oluyorum tabi artık çatlayacak kıvama geliyo çocuk emmekten. tam uyudu diyorum bırakıyorum yarım saat sonra tekrar uyanıyo bu sefer kucağımda gezdirerek uyutmaya calışıyorum tabi uyuduğunda artık bende bitmiş oluyorum. çok yoruldu sabaha kadar uyanmaz derken gece belki de 10 sefer falan uyanıyo ne yapacağımızı sasırmış durumdayız. hasta desem hasta değil gündüz gayet mutlu bi sıkıntısı yok 1.5 -2 saatlik 2 sefer gündüz uykusu uyuyor ama gece olunca ne oluyo anlamıyorum ama artık akşam olsun istemiyorum(

merhaba arkadaşlar oğlum 6 aylık oldu biliyorsunuz annem beyin almış gelmiş haşladı vermek istedi verdirmedim tartıştık beyin verilir mi? internette araştırdım fakat ulaşamadım bir bilgiye

EMZREN ANNELERN DKKAT ETMES GEREKEN DURUMLAR

bende bir yakınımın çok faydalı muhakkak yedir demesi üzerine araştırıyordum kızıma verebilirmiyim acaba diye ama......

Merak edilen bir diğer nokta da bebeklere beyin vermenin faydalı olup olmadığıdır: Ne yazık ki beyinin büyük bir besleyici değeri yoktur ve bebek beslenmesinde önerilmemektedir.
linktede yazıyor vazgeçtim.hoş gerçi aynı linkte süte bal karıştırın falanda yazmışlar.... ne kadar güvenilir bir veri olduğu tartışılır. doktoruma gidince sorucam

Son düzenleme:
bu diş çıkarmanın belirtileri nedir? benimkininde diş yerleri şiş ama başka bişi yok... uykusu ve mızmızlığıda cabası

canım agzına sureklı bıseylerı goturup ısırmak ıstıyor 1 hafta gecelerı hemen hemen saat bası uyandı ve meme ıstedı sureklı memedeydık gunduzlerıde hep kucagımda mızmızlık halı cok sukur dıslerımız cıktıda gece uyanması duzeldı.

VALLA BİLGİM YOK AMA VERİLMEZ GİBİ GELDİ BANA..MİNNAK ÇOCUK BEYİN YER Mİ YAA!!!!!!!!biz meyveyi-yoğurdu zar zor veriyoruz..biri gaz yapıyo, biri bilmem ne yapıyo...bilimsel bi dayanağım yok ama içgüdüsel olarak verilmez diyorum :)

canım hep aynı durumdayız...ya diş çıkaracaktır ya da büyüme döngülerinden biridir..geçecek inşallah,,üzülme...bi de ek gıdaya geçtin mi? sadece süt tatmin etmeyebiliyo artık..ben yatarken tahıllı mama, muhallebi gibi bişey veriyorum...onu vermediğimde saat başı uyanıyo..uyku saatleri de önemli..mesela şeyi tespit ettim, ikindi vakti bi uykusu var benimkinin, son gündüz uykusu...ondan kaçta uyandıysa gece uykusuna 4 saat sonra geçiyo mutlaka..mesela dün 5-7 arası uyumuştu, gece uykusuna 11 de feçti.dün 4-5 buçuk arası uyumuştu, gece uykusuna 9 da geçtş,i..hab,ni bunun gibi bazı krş,iterleri olabiliyo çocukların, takip et saatlerini filan..

Yüklemedim diğerlerini ya öffff, büyük dedi bir ara küçültüp yüklerim ya da fehmiden bakarsınız:)

canım,

bana diş buğdayı konseptinde hazırlanmış özle fotoları gönderebilir misin ? Birde konsept şeklindemi yaptınız diş buğdayını ?

eklediğin fotoyu birisimi hazırladı ?

Berra'ya önümüzdeki hafta yapma niyetindeyimde, banner araştırıyorum bende, etiket şeklinde veya duvar süsü şeklinde, harf olsun diş şekli olsun ne varsa elinde gönderebilirsin bana :)

parti havasında birşeyler yapacağım, dışarıda , süsleme için çok şeye ihtiyacım var. Birde bardak etiketi vs...

gamze.malkoc@gmail.com

Canım bu resmi birmax diye bir site var, oraya gönderiyorsun, orada magnet yapıyorlar çok güzel, onunr resmi, aynısını pastaya da bastırdım ama vaktin varsa diş şeklinde yaptır benimkisi aceleye geldiğinden o yetişmedi, diş şeklinde kurabiye yaptırırsın. Ben işte bu magnetleri süslü özel keselerinde verdim, evi süsledim, buğdayları süsledim falan buraya eklemek zor oluyor sana hepsini gönderiyim mailden

Günaydıın günaydın mart ayının güzel anneleri
uykusuz bir gece geçirdikten sonra işe gelmek berbat bir durum yaaa
Yogunluktan ölmek üzereyim çınarım diş mi çıkartıyor ne yapıyor anlamadım çok huysuz olmaya başladı son zamanlarda elimle ağzını yokluyorum sertleşme var gibi biraz ama görünen bişi olmadı henüz bütün gece naptıysam sakinleştiremedim iştahıda azaldı gündüzleri doğru düzgün yemiyormuş ben gittikten sonrada sadece emiyor ne yaptımsa bişi yediremedim şu diş jellerinden kullanan varmı kızlar aranızada iyi gelirmi ki o alsam :26::26:

ek gıdaya geçtik meyve sebze püresi yoğurt evde yaptığım bisküviyi veriyorum. dediğin gibi aç mı acaba diyerek bi kaç gece hippin gece mamasını verdim ama değişen bişey olmadı. 5den sonrada uyutmamaya çalışıyorum ama sonuç hep aynı aslında çok uykusu geliyo ama bir türlü derin uykuya geçemiyor

REsimleri gönderdim canım, umarım işine yarar. Sitede bu yaptırmak isteyenler burdan yaptırabilir. Fiyatları da çok uygun, yalnız alırken magnet keseleri var sunum için tülden süslü ondan da almayı unutmayın çok güzel oluyor:)

ek gıdaya geçtik meyve sebze püresi yoğurt evde yaptığım bisküviyi veriyorum. dediğin gibi aç mı acaba diyerek bi kaç gece hippin gece mamasını verdim ama değişen bişey olmadı. 5den sonrada uyutmamaya çalışıyorum ama sonuç hep aynı aslında çok uykusu geliyo ama bir türlü derin uykuya geçemiyor

anladım ne yapsam ki versem mi vermesem mi? annem bizleri de öyle beyinle meyinle büyütmüş.

valla bende bi dayanak olmadan anneme verilmez dedim kızdı bana sizler neyle büyüdünüz sanıyorsunuz dedi tartıştık.

merhaba arkadaşlar face benden baya şikayet varmış benim hanginize bir zararım dokundu? açık açık söyleseydinizde çözseydik çözülebiliyorsa. hanginizin kedisine kış dedim? yaptığınız gerçekten çok ayıp. keşke böyle yapmak yerine konuşmayı deneseydiniz birazcık medeni olup. çok kırıldım yazık harcadığım zamana üzüldüm. orada arkamdan konuşmayıp burda yüzüme derdini söyleyebilecek kaç cesaretli arkadaş var acaba? yaptığınız çok ayıp oldu. bana deseydiniz ebrar seni istemiyoruz senle şu derdimiz var giderdim ama arkadan iş çevirmek yakışmadı size. burdan da gidiyorum istenmediğim yerde durmamın bir anlamı yok.

Gelirim bir gün canım, ben de seni beklerim ama mutlaka evimin yeri çok kolay. Metrobüsten indiğin yerde hemen, Selçuğu ısırmam lazım benim ya, bayılıyorum ona biblo gibi çok tatlııııı:)

Nihal hangi duraktasın cnm..valla hafta içi geleblrm bidahaki haftaya..eğer metrobüsten hmn ininceyse sn bni alrsn..sakıncası yoksa..

Canım, faceye girmiyorum, sorunu da bilmiyorum ama ne olduysa da bi kaç kişinin şahsi fikridir eminim...seni seven bir sürü insanı cezalandırma giderek...ben seni görmek istiyorum burda...n'olur, n'olur, n'oluuurr..terketme biziii

nolmuş ya hiçbişey anlamadm..ne konuda şikayet varmış..Ayrıca buraya niye küsüyosun EBrar burda kimse kimseye bişey demedi ki? o fehmidekilerin sorunu burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…