- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.841
Nihal hangi duraktasın cnm..valla hafta içi geleblrm bidahaki haftaya..eğer metrobüsten hmn ininceyse sn bni alrsn..sakıncası yoksa..
Canım, faceye girmiyorum, sorunu da bilmiyorum ama ne olduysa da bi kaç kişinin şahsi fikridir eminim...seni seven bir sürü insanı cezalandırma giderek...ben seni görmek istiyorum burda...n'olur, n'olur, n'oluuurr..terketme biziii
nolmuş ya hiçbişey anlamadm..ne konuda şikayet varmış..Ayrıca buraya niye küsüyosun EBrar burda kimse kimseye bişey demedi ki? o fehmidekilerin sorunu burası
küsmek değil kimseye küsmüyorum ama istenmiyorum belliki . fehminin yerinde 7 kişi beni istemiyormuş kim bilmiyorum ama biraz yürekleri varsa burda yazsınlar . arkadan konuşmak insanlığa yakışmaz . söyleyin tek bir kelime edersem ben insan değilim. yazık ya ne kadar üzüldüğümü anlatamam ben insanlara art niyet beslemeden yaklaştım herkeside sevdim ama arkadman vuruldum ne kadar acı birşey. ordakiler burdada oldugu için gitiyorum dedim . arkamdan konusan iki yüzlü riyakarların oldugu yerde durmak istemedim. artı kim odluklarını bilmediğimden ona yazarım falan gerek yok.
ama arkamdan konuşan arkadaşlar beni ağlattınız ya sizi Allah a havale ediyorum. düşmez kalkmaz bir Allah. bugün banaysa yarın size.
Cok sukur faceyle hıcbır alakam yok,olmazda.... Yanı ordakı grupla...
Varsa yoksa kk benım ıcın...
Ebrarcım canım nıye aglıyosun sen yaaa,nıye kendını uzuyosun boyle bırsey ıcın,7 kısı demıssın ,sayısını nerden bılıyosun...
canım gerçeketn üzüldüm.neden silindiğini kimin ne dediğini de bilmiyorum..ama bana da aynısı yapılsa gerçekten üzülürdüm..
bak sımdı kuzu,ıstanbul kayserı arabasına bınıyon,kayserı termınalınde ınıyon bana haber edıyon,hemencık senı almaya gelıuyom,olmamı laaa:)
küsmek değil kimseye küsmüyorum ama istenmiyorum belliki . fehminin yerinde 7 kişi beni istemiyormuş kim bilmiyorum ama biraz yürekleri varsa burda yazsınlar . arkadan konuşmak insanlığa yakışmaz . söyleyin tek bir kelime edersem ben insan değilim. yazık ya ne kadar üzüldüğümü anlatamam ben insanlara art niyet beslemeden yaklaştım herkeside sevdim ama arkadman vuruldum ne kadar acı birşey. ordakiler burdada oldugu için gitiyorum dedim . arkamdan konusan iki yüzlü riyakarların oldugu yerde durmak istemedim. artı kim odluklarını bilmediğimden ona yazarım falan gerek yok.
ama arkamdan konuşan arkadaşlar beni ağlattınız ya sizi Allah a havale ediyorum. düşmez kalkmaz bir Allah. bugün banaysa yarın size.
ya çok üzüldüm anlatamam. her zaman dost bilip bıçaklanmak kötü oluyor. sebep de bilmezken biri söyledi 7 kişi seni istemiyormuş diye. kimse o yedi kişi burdan desin ki benim seni sevmiyorum bana sunu yaptın o kadar yüreği varsa tabi. beklemiyordum sevilmediğimi düşünmüyordum. artı okadar paylaşımda bulundan kendi çapımda güvendim ve aldgım sonuç yazık.
benimde üzüldüğüm arkamdan iş çevirilmesi. yüzüme söyleyebilecekleri de bekliyorum zaten burdan. içimizde ne kadar riyakar varmış. bundan sonra paylaşım yaarken daha temkinli olacagım dost dediklerimiz ne yazık ki ikiyüzlü çıkıyor.
ebrar haklısın canım eğer bu bana yapılsaydı bende çok kırılırdım
en azından birini istemiyorsan yada derdimiz varsa onunla çözmemiz lazım arkadan onu
gruptan atarak deil ama skaın burdan da ayrılma biz seninle arkadasız derdi olanlar düşünsün onu.
bu arada açıköğretim işinin bugün soramadım kızımın hala ateşi düşmedi cumadan beri ateşi
yüksek 38in üstünde dün acile götürdük paranox verdi zaten ben evde veriyordum bugünde
kendi drumuza götürdük idrar tahlili istedi temiz çıktı çok şükür dişten büyük ihtimalle.
alttan bi tane çıkmıstı şimdi alttan 2. bide üstten köpek dişi patladı o sarstı sanırım yavrumu
hala ateşli.
çok geçmiş olsun Tuğbacım..dişeride çıksın en kısa zmnda kurtulsun yavrucak
merhaba arkadaşlar face benden baya şikayet varmış benim hanginize bir zararım dokundu? açık açık söyleseydinizde çözseydik çözülebiliyorsa. hanginizin kedisine kış dedim? yaptığınız gerçekten çok ayıp. keşke böyle yapmak yerine konuşmayı deneseydiniz birazcık medeni olup. çok kırıldım yazık harcadığım zamana üzüldüm. orada arkamdan konuşmayıp burda yüzüme derdini söyleyebilecek kaç cesaretli arkadaş var acaba?yaptığınız çok ayıp oldu. bana deseydiniz ebrar seni istemiyoruz senle şu derdimiz var giderdim ama arkadan iş çevirmek yakışmadı size. burdan da gidiyorum istenmediğim yerde durmamın bir anlamı yok.
Kızlar şimdi annemle konuştum çınarım sabahtan beri bişi yememiş durmadan ağlıyormuş ya izin istedim patronumda vermedi bizim çok moralim bozuldu bebeğimin yanında olamamak ne kadar kötü hasta da değil ama neden bu kadar huzursuz anlayamıyorumda diş çıkartırken hep böylemi oluyorlar ki acaba??
kıyamam yaaa çok üzüldüm keşke izin verseymiş patronun insan biraz anlayışlı olur yaaainş.bişeyler yar bari canım sakinleşir hemde akşam mı çıkıyosun sen?çok zor gerçekten çalışan bi anne olmak offf offf ((((
maalesef evet çalışan anne olmak çok zor şeytan diyor al çantanı çık git ama yapamıyorsun iştesaat 17:00ye kadar çalışıyorum canım (süt iznim için oda)
annemle bir daha konuştum biraz önce ağlamaktan yorulup uyumuş artık kuzucuğum benim yaa
Sabahta sordum ama cevap alamadım şu diş jelleri işe yararmı ki alsam en azından biraz olsun acısını dindirse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?