2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaa evveeet martın ortasnda yaparz inşallah çok eğlenceli olr..

Süper fikirmiş gerçekten bak ozamana ben kendimi anca ayarlarım zaten bi kişi daha fazla olursunuz belki Urasla aranıza katılırız bizde:)))))

var yaa 10numara olur .ama bize evler dar gelir o zaman:)bir yer ayarlarız.toplaşıp parti yaparız
yok yavrum ne uyumasıı..akupunktura başlladm poliklinkteydm ordn oğlumla gezdk çarşıda..geldm ymk yptm selçuu doyurdum yourt mayaladm derkn akşm olmş
ay ciddi başladın mı akapunktura.nasıl gidiyo.

ewet bu aralar baya ihmal ettım formu bak bulusma yapılmıs şansısızım ben şanssız

ya evet kızlar bncede yaa biraz beklesenz nolurki daha bu hfta bulştk brz bekleyn buluşrz yine aşkolsun bnde glmk istiyorm..Kerimee kurt mu var azcık bekle

Sensiz olmaz zaten bebeeem:)ayselde gelemem diyor.pervin var fehmide cok severim siz de taniyinca seversiniz o da sehirdisinda imis.sonra olsun o vakit ama muhakkak ilk bulusma bende olsun.

slm kızlar,,

bugün berene blendırdan geçirerek yaptım sebzelerini dünden daha çok yedi yine öyle sverek yemedi ama..taneli olunca hiçç yemiyo

bizim evin aşağısındaki markete şiparişle köyden keçi sütü getirtiyolarmış..haftaya yoğurdu keçi sütünden mayalıcam bakalım yerse beren hanım keçi sütüyle yaparım yoğurdunu artık..

Canim benim esim yaklasik 1 ay daha gec gelecek.her zaman beklerim

Aaa askolsun fatmacim bi bana iltifat goremedim:)mesela ay kilolarin da ne cokmus masallah bile diyebilirdin yaneepp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…