- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #67.861
maalesef evet çalışan anne olmak çok zor şeytan diyor al çantanı çık git ama yapamıyorsun iştesaat 17:00ye kadar çalışıyorum canım (süt iznim için oda)
annemle bir daha konuştum biraz önce ağlamaktan yorulup uyumuş artık kuzucuğum benim yaa
Sabahta sordum ama cevap alamadım şu diş jelleri işe yararmı ki alsam en azından biraz olsun acısını dindirse..
Nihal hangi duraktasın cnm..valla hafta içi geleblrm bidahaki haftaya..eğer metrobüsten hmn ininceyse sn bni alrsn..sakıncası yoksa..
evet bayağa mesafe var aramızda ama merak etme ortak bir nokta her zaman bulunur yeterki biz isteyelim
maalesef evet çalışan anne olmak çok zor şeytan diyor al çantanı çık git ama yapamıyorsun iştesaat 17:00ye kadar çalışıyorum canım (süt iznim için oda)
annemle bir daha konuştum biraz önce ağlamaktan yorulup uyumuş artık kuzucuğum benim yaa
Sabahta sordum ama cevap alamadım şu diş jelleri işe yararmı ki alsam en azından biraz olsun acısını dindirse..
ahhh canım yaaa çok iyi anlıyorum benim kuzumda ağlamaktan yorulup uyuyo genelde içim gidiyo ama çalışmak zorundayız işte ne yapalım.Canım bizim diş sıkıntımız falan olmadı daha işe yarar mı bilmiyorm ama kullananlardan rahatladı falan dediklerini hatırlıyorum bi dene istersen işe yarar inş.
Canım ya ben de anlıyorum seni,hem anne olup hem çalışmak zor.Bende saat beşe kadar çalışıyorum ama önümüzdeki ay bitiyor.saat altı da fln çakcam.Diş jelini bizim doktorumuz önermemişti cnm.
Kızlar şimdi annemle konuştum çınarım sabahtan beri bişi yememiş durmadan ağlıyormuş ya izin istedim patronumda vermedi bizim çok moralim bozuldu bebeğimin yanında olamamak ne kadar kötü hasta da değil ama neden bu kadar huzursuz anlayamıyorumda diş çıkartırken hep böylemi oluyorlar ki acaba??
fehmide öyle bi seçenek mi var istenmeyenler butonu fln..bn hç bilmiorm valla..nasıl anladn istemedklerini?
ebrarcım, üzülme nolur..bi yanlış anlaşılma filan vardır kesin...aylardır konuşuyoruz, en eskilerdensin bi de...o kadar şeyimizi paylaştık...seni seven bi sürü insanın da olduğunu unutma
ebrar haklısın canım eğer bu bana yapılsaydı bende çok kırılırdım
en azından birini istemiyorsan yada derdimiz varsa onunla çözmemiz lazım arkadan onu
gruptan atarak deil ama skaın burdan da ayrılma biz seninle arkadasız derdi olanlar düşünsün onu.
bu arada açıköğretim işinin bugün soramadım kızımın hala ateşi düşmedi cumadan beri ateşi
yüksek 38in üstünde dün acile götürdük paranox verdi zaten ben evde veriyordum bugünde
kendi drumuza götürdük idrar tahlili istedi temiz çıktı çok şükür dişten büyük ihtimalle.
alttan bi tane çıkmıstı şimdi alttan 2. bide üstten köpek dişi patladı o sarstı sanırım yavrumu
hala ateşli.
bişey dicem orası ortak bi nokta değil mi? birini bi yerden atmak gestapoluktur..bn nedenini bilmem onu yapanlarda bni hiç ilgilendrmez.. olayıda bilmiyorm..o yüzdn durum hakkında bişey demicem ama burası mart annelerinin ortak paylaşım alanı..burda da o şahıslar var diye sn burayı terkedemessin..o zmn onların istedikleri olur..bu ne ya ilkokl çocuumuyuz Allahaşkına istemeyen istemedklerine cvp yazmaz görmezden gelr..biz burda hem makara yapıyorz ama onun yanında çok büyük çok gzl paylaşmlarda bulunuyorz faydalanabilceimiz..çocuklarımızı aslında birbirimizn desteği ve yardımıyla büyütüyorz..sende bundan efendim bikaç kişi seni istemiyo diye mahrum kalamassın..sen buraya gir paylaştıımız bilgilerden yararlan..sorun varsa sor..cevabını al..ama istemiyosan muhabbet etmezsin o kişilerle..olur biter..niye meydandan çekiliyosunki..
Bebeklerle alakalı paylaşım yapılan bi yerde bi anneyi kim neden istemez ki,hem fiziki olarak görmüyorsun,hep gözünün önünde değil,paylaşımlarını beğenmeye bilirsin ama görmezden gelirsin olur biter.Garip.
sabah seninde silindiğini görünce bende şaşırdım son zamanlarda çok sık giremiyordum sorun oldu falan sandım ama okuyorum şimdi yorumları bi sorun falan olmamış şikayet gelmiş ilkokul sınıfı gibi oldu şikayet falan çok üzüldüm şikayet edenlerde piyasada yok malesef
Lagrima oylamada olumsuz oy kullananlardan biri de bendim, şu hamile kadına bebeği inşallah emmez dediğinden beri samimiyetine inanmıyorum kusura bakma. Ama Yiğt olayından sonra seni çok takdir etmiştim, ama nedense istikrarını getiremedin. Ayrıca arkadaşlar orası 2012 mart anneleri grubu değil, ordan kimse kimseyi silmiyor, burasız özel açılan bir gruptu, herkes özel şeylerini paylaşıyordu falan.
Yani Lagrima kimse seni bir yerden çıkarmadı, 2012 mart annelerinde ayrıca burda da varsın iki yerden de yazabilirsin. Ama bunu buraya taşıman, onlarca kişiye mesaj atıp olayı çarpıtarak anlatman hiç hoş olmadı.
Lütfen cevap yazmayın, bir orde bir burda herkes laf anlatmaya çalışırsam bebeğimle ilgilenemem.
:) inanmayabilrisin arkadaşım senin sorunun bunu bana açık bir dille söyleyebilirdin. bende birçok kişinin samimiyetine inanmıyorum ama genede konusuyorum kimseyi kimseye şikayet etmedim.
yiğit olayında ben istikrarlıyım merak etme hala da bakıyorum sadece insanların konuşmaları yanlış anlaşılmalar hoşuma gitmedi ve konuyu kapattım bu kadar. ben kendimi ordan da sildim zaten. ben çarpıtmadım asla beni neden sildiniz diye bi kaç kişiye sordum sen olayı çarpıtma arkadaşım. buraya tasırım sende burdasın ve ben kim kimin nicki bilmiyorum böyle dürüstce yazın bende bileyim diye tasıdım. artı samimiyetime inanmıyorsan atılmam için oy kullanmak istemen yerine söyleyebilirdin. hı yiğiti soranlar var ve benim neler yaptıgımıda biliyorlar. sen bilmiyorsan bana istikrarsızsın diyemezsin!
herkese laf anlatmaya çalışma ama lafının arkasında dur arkadasım. eğer bir laf anlattıysan konusmak da zorundasın. oy kullanmak için harcardıgın zaman bebeğinle ilgilenmiyormuydun. burda da yazmak zorundasın. ve diğerlerinide bekliyorum gerekçelerini.. hadi yolun açık olsun arkadaşım. bu arada sen kimsin bilmiyorum. sadece arkamdan konuşma yeterli.
[/COLOR]
Yiğit konusunda istikrarsızsın demedim samimiyetin konusunda dedim. Nihal ben. Açık bir dillede söyleyebilirdim ama kimse plan yapıp ebrarı silelim demedi, aktif olmayanlar silinirken arada sen de gittin kimsenin de açıklamaya fırsatı olmadı. Sen daha benim kim olduğumu bilmiyorsun, arkandan konuşsam buraya gelip yazmazdım. Ben bu başlığı da aktif olarak takip edemiyorum malesef. Diğer gruptan kendini sildiysen o da senin kararın, bu kadar dert edilecek üüzülecek bir konu yok. Senin de yolun açık olsun.
Kızlar şimdi annemle konuştum çınarım sabahtan beri bişi yememiş durmadan ağlıyormuş ya izin istedim patronumda vermedi bizim çok moralim bozuldu bebeğimin yanında olamamak ne kadar kötü hasta da değil ama neden bu kadar huzursuz anlayamıyorumda diş çıkartırken hep böylemi oluyorlar ki acaba??
kızlar muhtarlar kaçta kapatıyo ya? bide bilen varmı bn gdp eşim adına nüfus cüzdanı sureti alablrmym..nüfus cüz.bnde değil ama eşi olduumu görrse kimlikten çıkartırmı? off hç anlamıyorm bu işlerdn
saolun kızlar yaa..ne yapsam bilemedim zaten erken doğum olduğu için gelişimi yaşıtlarına göre daha yavaş birde üzerine bu diş sancıları huyu suyu değişti hadi eziyetine her türlü katlanırım elbet ama bu iştahsızlık beni korkutuyor zoraki kilo alıyor zaten aldıklarını da dişi çıkana kadar vercek galiba
azericim;aynen canım benimde 2 ay sonra bitiyor erken çıkmalarım ozaman napıcaz bilmiyorum vallaha Allah yardımcımız olsun...
saolun kızlar yaa..ne yapsam bilemedim zaten erken doğum olduğu için gelişimi yaşıtlarına göre daha yavaş birde üzerine bu diş sancıları huyu suyu değişti hadi eziyetine her türlü katlanırım elbet ama bu iştahsızlık beni korkutuyor zoraki kilo alıyor zaten aldıklarını da dişi çıkana kadar vercek galiba
azericim;aynen canım benimde 2 ay sonra bitiyor erken çıkmalarım ozaman napıcaz bilmiyorum vallaha Allah yardımcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?