2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ya ben de anlıyorum seni,hem anne olup hem çalışmak zor.Bende saat beşe kadar çalışıyorum ama önümüzdeki ay bitiyor.saat altı da fln çakcam.Diş jelini bizim doktorumuz önermemişti cnm.

Lagrima oylamada olumsuz oy kullananlardan biri de bendim, şu hamile kadına bebeği inşallah emmez dediğinden beri samimiyetine inanmıyorum kusura bakma. Ama Yiğt olayından sonra seni çok takdir etmiştim, ama nedense istikrarını getiremedin. Ayrıca arkadaşlar orası 2012 mart anneleri grubu değil, ordan kimse kimseyi silmiyor, burasız özel açılan bir gruptu, herkes özel şeylerini paylaşıyordu falan.
Yani Lagrima kimse seni bir yerden çıkarmadı, 2012 mart annelerinde ayrıca burda da varsın iki yerden de yazabilirsin. Ama bunu buraya taşıman, onlarca kişiye mesaj atıp olayı çarpıtarak anlatman hiç hoş olmadı.

Lütfen cevap yazmayın, bir orde bir burda herkes laf anlatmaya çalışırsam bebeğimle ilgilenemem.

cnm sanırım o snin yokluundan öyle yapıyo..yani anneni yabancılıyo olablr..çnkü bnde mesela bi yere gttiimde kucaklarına alıyolar ediyolar bişi demiyo..ama eğer o ortamda uzun süre bni göremiyosa uyuyana kdr ağlıyo..2 sfr kayınvalideye brktm ay gelene kdr burnumdan geldi kayınvalide dk.başı arayp ne zmn geliyosn hiç susmadı sn gittiinden beri diyp durdu..yavrum en sonunda yorulp uyumuş..geldiimde içini çeke çeke uyuyodu..bn bu yzdn olduunu düşünüyorm..dişden fln değil..çnkü diş olnca o an bi acı geliyo ağlamaya başlyo ama 2 dk. sonra susuyo..
bu arada dr.lar jeli önermiyo..ama pırasa ve yeşil soğan sapları ver eline ısırsın dursun..hem doğal hem iyi geliyomuş diş ağrısına..

Son düzenleme:

Canım ya ben de anlıyorum seni,hem anne olup hem çalışmak zor.Bende saat beşe kadar çalışıyorum ama önümüzdeki ay bitiyor.saat altı da fln çakcam.Diş jelini bizim doktorumuz önermemişti cnm.

saolun kızlar yaa..ne yapsam bilemedim zaten erken doğum olduğu için gelişimi yaşıtlarına göre daha yavaş birde üzerine bu diş sancıları huyu suyu değişti hadi eziyetine her türlü katlanırım elbet ama bu iştahsızlık beni korkutuyor zoraki kilo alıyor zaten aldıklarını da dişi çıkana kadar vercek galiba

azericim;aynen canım benimde 2 ay sonra bitiyor erken çıkmalarım ozaman napıcaz bilmiyorum vallaha Allah yardımcımız olsun...

kızlar muhtarlar kaçta kapatıyo ya? bide bilen varmı bn gdp eşim adına nüfus cüzdanı sureti alablrmym..nüfus cüz.bnde değil ama eşi olduumu görrse kimlikten çıkartırmı? off hç anlamıyorm bu işlerdn

ewet diş çıkartacağı için böyle , çünkü gökalp de ayyynen böyle. annem sürekli kucağında taşımaktan beli tutuldu, komşunun kızını çağırmış baksın diye, napcam ben yaa çok kötü oldu bu durum, gökalp hep kucak istiyo hep ağlıyo anneminse yerinden kalkcak hali yo , offf çalışan anne olmak çok zorrrrrrrrrrrrrrr!!!

seçenek yok yöneticiye söyleniyormuş şikayetler.
fehmide öyle bi seçenek mi var istenmeyenler butonu fln..bn hç bilmiorm valla..nasıl anladn istemedklerini?

sağol cnm.
ebrarcım, üzülme nolur..bi yanlış anlaşılma filan vardır kesin...aylardır konuşuyoruz, en eskilerdensin bi de...o kadar şeyimizi paylaştık...seni seven bi sürü insanın da olduğunu unutma

aslında öyle konuşarak halledilmesi gerekirken şikayet atılma gibi şeylerle çözüm bulunuyor. garip.sordugunda bana da bilgi ver cnm.

ortak bir noktaydı fakat kişiselleştirildi.

haklısın ama olmadı işte görmezden gelemediler.

sendemi atılmışsın?

:) inanmayabilrisin arkadaşım senin sorunun bunu bana açık bir dille söyleyebilirdin. bende birçok kişinin samimiyetine inanmıyorum ama genede konusuyorum kimseyi kimseye şikayet etmedim.
yiğit olayında ben istikrarlıyım merak etme hala da bakıyorum sadece insanların konuşmaları yanlış anlaşılmalar hoşuma gitmedi ve konuyu kapattım bu kadar. ben kendimi ordan da sildim zaten. ben çarpıtmadım asla beni neden sildiniz diye bi kaç kişiye sordum sen olayı çarpıtma arkadaşım. buraya tasırım sende burdasın ve ben kim kimin nicki bilmiyorum böyle dürüstce yazın bende bileyim diye tasıdım. artı samimiyetime inanmıyorsan atılmam için oy kullanmak istemen yerine söyleyebilirdin. hı yiğiti soranlar var ve benim neler yaptıgımıda biliyorlar. sen bilmiyorsan bana istikrarsızsın diyemezsin!
herkese laf anlatmaya çalışma ama lafının arkasında dur arkadasım. eğer bir laf anlattıysan konusmak da zorundasın. oy kullanmak için harcardıgın zaman bebeğinle ilgilenmiyormuydun. burda da yazmak zorundasın. ve diğerlerinide bekliyorum gerekçelerini.. hadi yolun açık olsun arkadaşım. bu arada sen kimsin bilmiyorum. sadece arkamdan konuşma yeterli.

hı samimiyetsiz buludugun konuda haklı olabilirsin fakat bu samimiyetsizlik değil nekadar yaralanmıştım ne kadar üzülmüştüm bilemezsin. çünkü benim yerimde değilsin. beni yargılamadan önce bi benim duyduklarımı duy benim hissettiklerimi hisset benim yaşadıklarımı yaşa ondan sonra yargıla. ok! hı birde buraya taşıdım orda ben yokum o sebeple adilce konusabileceğim hepinizin oldugu yer burası o sebeğple.

Yiğit konusunda istikrarsızsın demedim samimiyetin konusunda dedim. Nihal ben. Açık bir dillede söyleyebilirdim ama kimse plan yapıp ebrarı silelim demedi, aktif olmayanlar silinirken arada sen de gittin kimsenin de açıklamaya fırsatı olmadı. Sen daha benim kim olduğumu bilmiyorsun, arkandan konuşsam buraya gelip yazmazdım. Ben bu başlığı da aktif olarak takip edemiyorum malesef. Diğer gruptan kendini sildiysen o da senin kararın, bu kadar dert edilecek üüzülecek bir konu yok. Senin de yolun açık olsun.

oğluşumdan dolayı çok aktif olamıyorum ama
sürekli girip geçmişi ve paylaşımları okuyorum hem kk da hem fehmide.
burda sizlerden öğrendiğim pek çok şey var
çogunuzu tanıyo gibiyim

bebeklerimizle ilgili paylaşımlarda bulundugumuz bu platformlarda bu tarz şeylerin olması hiç hoş değil
hepimiz koca koca anneleriz bize yakışmıyo

ayrıca da millet olarak böyle şeyleri ne kadar çok seviyoruz haftalardır kk üç beş kişi oluyordu
şimdi olmuş 25 kişi

sizleri tanıyorum ama nickleriniz ne bilmiyorum. tamam samimiyetime inanmayabilrisin ama böyle olmamalıydı.aktif ben arada kaynamadım bilinçli yapıldı bu durum. orda yazıldı ve arkamdan konusuldu biliyorum sen merak etme. hı kimler ne dedi bilmiyorum ama konusuldugunu biliyoum. gizli kapaklı işler hiç hoş olmadı.

iş yerindeki kalemim değişecek, müdür hn beni yanına alacakmış ve ben hiç istemiyorum.. yıllardır alıştığım kalemden ayrılacağıma mı yoksa müdürün burnunun dibinde çalışacağıma mı yanayım..off geldimi üst üste gelir zaten..

dert edip üzüldüğüm konu yargısız infaz. artı hem diyorsun oy bende kullandım hem diyorsun arada kaynadın :) hangisi?

Son düzenleme:

şu anda o patronundan tanımadan o kadar nefret ediyorum ki belki gıybete giriyo yaptığım ama allah biliyo içimi allahımyardımcaın olsun canım bende çalışıyrum alışıcaz inşallah bu durumlara.dişten oluyodur büyük ihtimalle

bernacım muhtarınızın insiyatifine kalmış muhtar bizim komşumuz hal böyle olunca ne istesek prosedüre bakmadan veriyor. bu arada seni ve selçuku çok öpüyorum ı love you bebeğim

cnm annen dışarı çıkarsın markete parka falan etrafa bakınsın belki uyur hem rahatlar..

Son düzenleme:

cnm annen dışarı çıkarsın markete parka falan etrafa bakınsın belki uyur hem rahatlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…