- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.781
:)) Akpunktramı basladn bernacım hayırlı olsn annem kılo vermek ıcın herlde? pasta cok cırkındı öğkk hıc begenmedım hıc akln kalmasın. (tabıkı sakaa hharıkaydı 3 dılm yedm oh :) )
selamlar annişler....
ben çok mutluyum...tarık 2 hafta önce başladığı emekleme faaliyetini dün tam kararına erdierdi..bi anda bişey oldu çocuğa, fıldır fıldır gezmeye başladı..düjn salonun en dip köşesine koyduk, koridorda çamaşır seriyoruz eşimle..bi yandan muhabbet tabi, gülüyoruz filan, bebek içerde nasılsa diye rahatız..bi döndükki yanımızda sıpa..2 dakikada salondan koridora gelmiş.ve artık düşmeden, seri bi şekilde pıtı pıtı emekliyo
Fulyacım geçmiş olsun gerçekten kötü olmuş..ama geçti bitti..ufacık canlar tabi insan üzülüyo..bnde olsam bnde hastaneyi yıkardım..bnde bi kere daha küçükken kan aldırmamız gerkiyodu kardeşmle..kardeşm 3-4 yaşnda flndı..bnden kolumdan aldılar koca iğneyle kardeşim kçk diye parmaına iğne batrp alcaz dediler..bnde hayır bndn niye iğneyle aldnz ondanda öyle alın diye ortalıı brbirine kattm..onlarda öyle yaptılar..zavallı kardeşimi kaç yernden deldiler kollarından kan çıkmadıgünaydın herkese..
kızlar dün doktora gittik, berenin kg su normalin biraz altındaymış( sanki bu zamana kadar çok üstüne çıktıda) bunun sebini aşırı derecede hareketli olmasına bağladı..hiperaktif olabilir dedi..tv kesinlikle yasak,hareketli şeyleri izlemek yok,hareketli oyuncaklar yok..idrar tahlili istedi..kan ilacı ferrumu kullanıyorum dedim bi kanına bakalım dedi.troidlere başka deeğerlerede..nese indik kan alım yerine 2 tane neneyi koymuşlar oraya bereni gördüler bundanmı alcaz dediler sanki çelişkiye düşer gibi hani nası alcaz falan.önceden 1 kere daha aldırtmıştık başka bi özel hastanede çokk ince değişik bi iğneyle almışlardı hemen hemen hiç ağlamamıştı.ondan varmı dedim yok öyle bi iğne bilmiyoz dediler.bizden kan aldıkları iğneyle kızımdan kan aldılar ben çıktım eşim yanındaydı.yawrum öyle bir ağladıki aşılarda bile böle olmamıştı.heryere kan bulaştırdılar eşim çıldırdı hastane karıştı kavga kıyamet.verdiği gazlı bezide tam eline bastıramadı sanırım eşim bütün bez kan içinde kaldımı eşim onu görünce hastane inledi.herkes geldi.bi yandanda bana kızdı senin yüzünden çocuğun hiçbişeyi yok yalandan aldılar diye.kendimi affetmicem nasıl engel olmadım ince iğne yoktuda neden aldırttım,eşimde aynen öyle. bian basiretimi bağlanıyo insanın.hala etkisinden kurtulamadım.çok canını yaktılar nasıl izin verdim ya.yawrum kurtulmak için öbür eliyle atılıyodu babasına.yazdıkça kendime sinirleniyorum lanet olsun bana nasıl böyle bi aptallık yaparım.
bu doktorda pek hoşuma gitmedi..ben ek gıdaya ne sebzeyle ne meyvayla başlamıyorum dedi.tahıl grubuyla yulaf unu,pirinç unuyla dedi.yani muhalleb, tarzı.pirinçunuyla suyla yapıp ılıyınca formül süt ve pekmez kat dedi.sütle pekmez olurmu ya? bide zeytin yağı koy biraz kalorisi artsın dedi.sabah kahvaltısıda yumurta sarısını yine formül mamanın içine koy dedi. ıhlamurla seyretsem dedim.olur dedi ama besin değeri düşermiş.
offffffffffffff ben içime sinen iyi bi doktor bulamıcakmıyım
günaydın herkese..
kızlar dün doktora gittik, berenin kg su normalin biraz altındaymış( sanki bu zamana kadar çok üstüne çıktıda) bunun sebini aşırı derecede hareketli olmasına bağladı..hiperaktif olabilir dedi..tv kesinlikle yasak,hareketli şeyleri izlemek yok,hareketli oyuncaklar yok..idrar tahlili istedi..kan ilacı ferrumu kullanıyorum dedim bi kanına bakalım dedi.troidlere başka deeğerlerede..nese indik kan alım yerine 2 tane neneyi koymuşlar oraya bereni gördüler bundanmı alcaz dediler sanki çelişkiye düşer gibi hani nası alcaz falan.önceden 1 kere daha aldırtmıştık başka bi özel hastanede çokk ince değişik bi iğneyle almışlardı hemen hemen hiç ağlamamıştı.ondan varmı dedim yok öyle bi iğne bilmiyoz dediler.bizden kan aldıkları iğneyle kızımdan kan aldılar ben çıktım eşim yanındaydı.yawrum öyle bir ağladıki aşılarda bile böle olmamıştı.heryere kan bulaştırdılar eşim çıldırdı hastane karıştı kavga kıyamet.verdiği gazlı bezide tam eline bastıramadı sanırım eşim bütün bez kan içinde kaldımı eşim onu görünce hastane inledi.herkes geldi.bi yandanda bana kızdı senin yüzünden çocuğun hiçbişeyi yok yalandan aldılar diye.kendimi affetmicem nasıl engel olmadım ince iğne yoktuda neden aldırttım,eşimde aynen öyle. bian basiretimi bağlanıyo insanın.hala etkisinden kurtulamadım.çok canını yaktılar nasıl izin verdim ya.yawrum kurtulmak için öbür eliyle atılıyodu babasına.yazdıkça kendime sinirleniyorum lanet olsun bana nasıl böyle bi aptallık yaparım.
bu doktorda pek hoşuma gitmedi..ben ek gıdaya ne sebzeyle ne meyvayla başlamıyorum dedi.tahıl grubuyla yulaf unu,pirinç unuyla dedi.yani muhalleb, tarzı.pirinçunuyla suyla yapıp ılıyınca formül süt ve pekmez kat dedi.sütle pekmez olurmu ya? bide zeytin yağı koy biraz kalorisi artsın dedi.sabah kahvaltısıda yumurta sarısını yine formül mamanın içine koy dedi. ıhlamurla seyretsem dedim.olur dedi ama besin değeri düşermiş.
Herkese iyi geceler...Burada saatler 2 saat ileri Türkiye'den, geç oldu yani. daha çamaşır asacağım:)) oğluşumunda burnu hala tıkalı gibi inşallah gecemiz iyi geçer.
günaydın herkese..
günaydın herkese..
günaydın hanımlar BERNAAAA Allah senden razı olsun ya şu otribebe okadar işime yaradı ki anlatamam sana sarılıp muck muck öpesim var vallaha ben neden daha önce bunu duymamışım bilmem ki bebeğim dün gece okadar rahatladı ki burnundaki bütün pislikleri çektim çınarım nasıl güzel emdi okadar mutlu oldum ki anlatamam rahatladı kuzucum yaaa hastalığı tam olarak geçmesede en azından artık 10 dk uyuyup kalkmıyor tıkanıklığı olmadığı için rahat rahat uyuyor
bu arada sofulcum gerçekten çok üzüldüm senin adına ama sen kendine böyle kızmamalısın sonuçta sende onun iyi olmasını iyi beslenmesini istediğin için onu doktora götürdün o çektirdikleri acılardan ordaki hemşirelerin beceriksizliği umarım kızın bir an önce toparlar tatlım...
aaay ben de istiyorum bu otri bebeden ya, Bakü'de nereden bulacağım ki?bakalım eşime söyledim bugün aldırmaya çalışacak.
slm KIZLAR..
bi bayan geldi az önce psikoloğa sıra istedi, bebeğini 22 günlükken kaybetmiş(
okadar üzüldümki ne desem teselli edemedim tabi
okadar cok şükredelimki evlatlarımız var..
Rabbim sana gökteki yıldız yerdeki kum taneleri kadar, yaradılmış yaradılacak tüm canlıların alıp verdiği
nefes sayısı kadar sonsuz şükürler olsun ki evlatlarımız var ve sağlıklılar..
Slm kızlar,herkes iyidir inş.geçmişe hiç bakamadım.
Moralim bozuk, herşey üst üste geliyor bu aralar
Neyse eşime oyuncak fuarından davetiye verilmiş h.sonu belki ora gideriz,buluşma olaydı gelirdim,sonraki haftalarda ben yokum buluşmalarda bi süre anam geliyor çünküüü :)
slm KIZLAR..
bi bayan geldi az önce psikoloğa sıra istedi, bebeğini 22 günlükken kaybetmiş(
okadar üzüldümki ne desem teselli edemedim tabi
okadar cok şükredelimki evlatlarımız var..
Rabbim sana gökteki yıldız yerdeki kum taneleri kadar, yaradılmış yaradılacak tüm canlıların alıp verdiği
nefes sayısı kadar sonsuz şükürler olsun ki evlatlarımız var ve sağlıklılar..
Merhaba Ayselimm. Hayırdır bebeğim? Neyin var? İnşallah çözümsüz bir şey değildir.
Bende çok hastayım kuzum faranjit olmuşum yatıyorum Alya izin verdiği sürece.
Bin şükür yavrum tabii ki de. Okudum ya fena oldum. Allah yardımcısı olsun kadının, evlat acısı çok zor. Nasıl teselli edesin ki ne desen boş, tesellisi olmayan çok büyük bir acı. Allah sabır versin inşallah kadıncağıza
Çook geçmiş olsun bitanem.
Ev sahibimiz evi satıyoruz,en kısa zamanda taşının dedi
Kardeşim için dün bi sürü evrak hazırladım,gönderdim maille yine sorun çıkmış
Kuzenimin eşi sabah haftaya işim var bakamam Gülnihal e dedi
Annem de pasaportunu salı alacak off kuzum
ahh yavrum benim geldi mi birden geliyorlar dmi,vallahi Allah sabır versin.
Ev meselesini dert etme, Allah bir kapıyı kapar diğerini açar. Hamdolsun eşinde sende çalışıyorsunuz, yeni bir ev tutarsınız. taşınma kısmı biraz zorlar ama gerekirse hep bir elden hallederiz sen içini ferah tut.
Kuzenin konusunda ne desem bilemedim,zaten pek ısınamadım nedense ona bilmiyorum. İşi vardır doğrudur,keşke sen sabahları annen gelene kdr izin alabilsen. Kardeşin yavrum zaten başına gelmeyen kalmadı kuzumun son 1 haftada. Anneciğinin gelmesine de az kalmış Allahın izni ile gelsin kavuşun koklaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?