2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:)) Akpunktramı basladn bernacım hayırlı olsn annem kılo vermek ıcın herlde? pasta cok cırkındı öğkk hıc begenmedım hıc akln kalmasın. (tabıkı sakaa hharıkaydı 3 dılm yedm oh :) )

olm insan o cümlenin sonunu getrmez la..bide parantez içinde yazmış tüüü..

hayırlı olsun..ilk adımlarınıda görün inş..

Fulyacım geçmiş olsun gerçekten kötü olmuş..ama geçti bitti..ufacık canlar tabi insan üzülüyo..bnde olsam bnde hastaneyi yıkardım..bnde bi kere daha küçükken kan aldırmamız gerkiyodu kardeşmle..kardeşm 3-4 yaşnda flndı..bnden kolumdan aldılar koca iğneyle kardeşim kçk diye parmaına iğne batrp alcaz dediler..bnde hayır bndn niye iğneyle aldnz ondanda öyle alın diye ortalıı brbirine kattm..onlarda öyle yaptılar..zavallı kardeşimi kaç yernden deldiler kollarından kan çıkmadı ( sonra mecbur parmaına batırdılar..bnm yüzümdn delik deşk olmuştu hala htrladkça üzülürm..salakmışm işte o zmn..

ayy çok üzüldüm gözlerim doldu yaa berenin halini gözümün önüne getirdim..bi kan almayı bile beceremeyen insanları koymayın oraya..benimde başıma gelmişti yiğit küçüktü o zaman hemşire kolu deşmişti kan alcam diye ya...üzülme artık sende ..Doktorda bir tuhaf canım yaa sen içgdülerinle hareket et,burda arkadaşlarda çok güzle bilgiler veriyor..Benim doktorumda yok burda birtanecik var hiçbişey demiyor adam gibi.bende meyveleri verdim..sebze çokrbası veriyorum..şu ara kahvaltı yapıoruz..bunalrıda burda arkadşlardan öğrendim ,kitabım var bitane ordan derken baya bişeyler yiyoruz bakalım.Berncikte yer..ama muhallebi felan zönk diye verilirmi bilmem

Slm kızlar,herkes iyidir inş.geçmişe hiç bakamadım.
Moralim bozuk, herşey üst üste geliyor bu aralar
Neyse eşime oyuncak fuarından davetiye verilmiş h.sonu belki ora gideriz,buluşma olaydı gelirdim,sonraki haftalarda ben yokum buluşmalarda bi süre anam geliyor çünküüü :)

günaydın kızlar, inşallah güzel bigün olur hepimiz için..dişleri çıkan bebeklere hayırlı oldun, hepiniz baya baya ek gıdaya geçmişsiniz en hala bi düzen tutturamadım, kızım da ilginç, sofrada bizim yemeklerimize atılıyor ona hazırladıklarımı yemiyor

Herkese iyi geceler...Burada saatler 2 saat ileri Türkiye'den, geç oldu yani. daha çamaşır asacağım:)) oğluşumunda burnu hala tıkalı gibi inşallah gecemiz iyi geçer.

pukonto ayşe hüma da nezle olmuştu, ateşi falan yoktu ilaç kullanmak istemedim sık sık burnunu temizledim serum fizyolojik sıktım. (otri bebe harika) ıhlamur verdim. bir de gündüz burnu akıyordu daha rahattı ama gece çok tıkanıyordu uyuyamıyordu, internetten araştırdım soğanı bölüp bir tülbente sarın yatağının başına asın diyordu, denedim ve o gece rahat uyudu kuzum. biraz kötü koku oluyor ama soğan sonuçta bi zararı olmaz diye düşündüm sen de dene istersen

çook geçmiş olsun canım, ne vicdansız insanlarmış, insanın içi gidiyor yavrusu için kendi evlatları yok mu acaba?!

ay canım ya çok kötü olmuş insan kahroluyor onları öyle görünce ama sen üzüldükçe sanki daha kötü oluyor bebekler. sen güçlü olmaya çalış canım, olmasaydı iyiydi ama oldu artık bebeğini mutlu etmeye bak şimdi

Saliha84, ay ben de Arda'yı hep yere koyuyorum zaten, oyun halısının üstüne yığıyorum oyuncakları seviyor öyle oynamayı ama hep oturarak. bir şeye uzanırken yüzüstü uzanıyor bazen hemen ssöylenmeye başlıyor kaldır beni diye=))bakalım hayırlısı

canım eğer İstanbul Avrupa Yakasındaysan incirlide ethica hastanesi var biliyor musun bilmem?ben ardayı orda doğum yaptım ve çocuk doktorumuzda ordaydı şuan bile aşılarına filan hep türkiyeye oraya gittim. kan alırken bizde de sorun olmuştu biraz ama doktorumuz gayet iyiydi.muayene ücreti çocuk için 65 tl tahliller biraz pahalı oluyor ama istersen dışarda yaptırıp götürebiliyorsun. aklında bulunsun

günaydın hanımlar BERNAAAA Allah senden razı olsun ya şu otribebe okadar işime yaradı ki anlatamam sana sarılıp muck muck öpesim var vallaha ben neden daha önce bunu duymamışım bilmem ki bebeğim dün gece okadar rahatladı ki burnundaki bütün pislikleri çektim çınarım nasıl güzel emdi okadar mutlu oldum ki anlatamam rahatladı kuzucum yaaa hastalığı tam olarak geçmesede en azından artık 10 dk uyuyup kalkmıyor tıkanıklığı olmadığı için rahat rahat uyuyor

bu arada sofulcum gerçekten çok üzüldüm senin adına ama sen kendine böyle kızmamalısın sonuçta sende onun iyi olmasını iyi beslenmesini istediğin için onu doktora götürdün o çektirdikleri acılardan ordaki hemşirelerin beceriksizliği umarım kızın bir an önce toparlar tatlım...

aaay ben de istiyorum bu otri bebeden ya, Bakü'de nereden bulacağım ki?bakalım eşime söyledim bugün aldırmaya çalışacak.

merhaba kızlar.dun akşam yogurt mayalıyayım dedım yapamadım ya su gıbıydı yıne nasıl yapıcam ben bu yogurdu.devam sutuyla yapıcam ama yapan bılen varsa yazarsa sevınırım.yada ben yaptıgımı yazayım nerde yanlış yaptım sız syleyin.90 ml su 4ölçu devam sutu karıştırdım ılındıgında ıcıne bır cay kaşıgı yogurt koydum karıştırdım sonra sardım 4 saat beklettım ama actıgımda su gıbıydı bırde bebişim sebselerı meyvelerı yıyor sutlu pırınclı mamayı yemıyorbugun ıcıne bızkuvı kırdım yıne yemedı bır kaç zaman vermıyeyım dıyorum nasılsa sebze meyve yararlı seylerı yıyor maşallah.bıde işte yardımlarınızla yogurt yedırebılsem bebeme

slm KIZLAR..
bi bayan geldi az önce psikoloğa sıra istedi, bebeğini 22 günlükken kaybetmiş(
okadar üzüldümki ne desem teselli edemedim tabi
okadar cok şükredelimki evlatlarımız var..
Rabbim sana gökteki yıldız yerdeki kum taneleri kadar, yaradılmış yaradılacak tüm canlıların alıp verdiği
nefes sayısı kadar sonsuz şükürler olsun ki evlatlarımız var ve sağlıklılar..

Offfffffff(((

Merhaba Ayselimm. Hayırdır bebeğim? Neyin var? İnşallah çözümsüz bir şey değildir.
Bende çok hastayım kuzum faranjit olmuşum yatıyorum Alya izin verdiği sürece.

Bin şükür yavrum tabii ki de. Okudum ya fena oldum. Allah yardımcısı olsun kadının, evlat acısı çok zor. Nasıl teselli edesin ki ne desen boş, tesellisi olmayan çok büyük bir acı. Allah sabır versin inşallah kadıncağıza

Çook geçmiş olsun bitanem.
Ev sahibimiz evi satıyoruz,en kısa zamanda taşının dedi
Kardeşim için dün bi sürü evrak hazırladım,gönderdim maille yine sorun çıkmış
Kuzenimin eşi sabah haftaya işim var bakamam Gülnihal e dedi
Annem de pasaportunu salı alacak off kuzum

ahh yavrum benim geldi mi birden geliyorlar dmi,vallahi Allah sabır versin.
Ev meselesini dert etme, Allah bir kapıyı kapar diğerini açar. Hamdolsun eşinde sende çalışıyorsunuz, yeni bir ev tutarsınız. taşınma kısmı biraz zorlar ama gerekirse hep bir elden hallederiz sen içini ferah tut.
Kuzenin konusunda ne desem bilemedim,zaten pek ısınamadım nedense ona bilmiyorum. İşi vardır doğrudur,keşke sen sabahları annen gelene kdr izin alabilsen. Kardeşin yavrum zaten başına gelmeyen kalmadı kuzumun son 1 haftada. Anneciğinin gelmesine de az kalmış Allahın izni ile gelsin kavuşun koklaşın

Dediğin gibi ev en kolayı da Gülnihali ne yapıcam izin hayatta vermezleravazım çıktığı kadar bağırasım var,başıma ağrılar griyor hayırlısı ya bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…