- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 115
- 688
- 39
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.761
fatmam annemin ismide fatma bu arada:)
cumartesıye konusacak cok seyımız var desene,ama ben sımdılık kacıom gs de yenıldı zaten,besıktaslıyım ama uzuldum ya la...
Ayde hepınıze ıyı geceler,mınıklere rahat delıksız uykularr...
Hemsom sana extradan sevgılerımı yolluyom bu arada....
Kızlar yaa su vıtamın damlası varya hanı,ben onu cogu zaman unutuyorum vermeyı,bı sorun olurmu acaba?
Dusun dusunnn ev accm guzl gozlumee bıde belıne altın kemer alcam:))))) Tesekkur ederız ALLAH cumlemızın mutlulugunu daım etsın ınsallahkuzeycim çok tatlı maaşallah allahım daim etsin mutlulugunuzu nice senelere inşallah.bu arada benim kıza ev açma teklifini bu oğluşu böyle tatlı bi daha gördükçe iyice değerlendirmeye alıcam
Kızz fatmaa harıkaa oldu puskevıtt ama sekersız sevckmı bılmıorum yarnkı kahvaltı deneyımıızı bıldırezeğumm:)) Tarıfınıde mıray verdı ama sanırım gamzenın tarıfymıs yazıorum ıyı belle:)) 1 bardak tam bugday unu 2 bardak pırıncunu yarm bardk ırmık 1 kasık dolusu terayg az fazlada koyablrsn 2 yemek kasıgı yogurt okkaa bunlrı bı guzel harmanlıosun sonra 180 200 derecede ısıtılms fırına atıosun alt ust kızarıncasıı ama maksımum 20 dakkaa bence yeterlı alıosun fıırınına gor eıste ayarlama sana aıt:) Buarada olcu cay bardgıyla bıde ben bıdahakı denemeye ıcıne meyve puresı katmayı dusunuorum boyle bıraz tuzlu puskevıt gıbı oldu:)Kızz mıneee puskevıtı hangı tarıften yaptında tete oka guzel oldi:)
Cok saol teyzesıı valla gormemısın cocugu olmas tutmuss her ay kutlama yapmıss:)) Aynı moddayım hergun bısey yapmak ıstıorum canım oglum ıykı dogurmusum:))çok tatlıymış kuzey paşa..daha nice yaşlarını görün mine cim...biz de her ayın 25 inde küçük kutlama yapıyoruz eşimle :))
Abartmaa kızım sana geldıgm gundne berı yemek konusunda kendımı durduramıorum ayselll buna bır careeeeeeeee :)) puskevıtı fazla tuttmussundr bebemm ondn oyle kuru olmstur ben oyle bı ayarlamısımkı dısı kıtır ıcı yumusk oldu harıka tutturdum:))Mine kuşum gelmişş,ne yapıyon Çağla Şikelim benimmKuzey paşaya püskevit yaptın mııı,benimkini kıvamı pek tutmadı akşam taş gibi oldu bişeyini eksik yaptım ama nee :44:
:)) Akpunktramı basladn bernacım hayırlı olsn annem kılo vermek ıcın herlde? pasta cok cırkındı öğkk hıc begenmedım hıc akln kalmasın. (tabıkı sakaa hharıkaydı 3 dılm yedm oh :) )oyy oyy pastasını yerimçok hoşş gerçekten adeta baştn çıkarıcı arkadaş sizde bütün pasta resmlerini paylaşmk içn bnm akupunktura başladıım zmnımı buldunuz
Cok guzll valla bızımde cıksada yapsam dıye sabırsalnıorumm cıkmıo cıkmıoo:)))diş haberlerini aldıkça aklıma diş buğdayı partimiz geldi de bir fotoğraf ekleyeyim dedim.(Ankara'da babaannemizde yapmıştık)
bir de hafta sonu gezimizden bir kare:))Eki Görüntüle 522604 Eki Görüntüle 522605
iyi akşamlar fıstıklar,
bebişleri hasta olan anneler çok geçmiş olsun kuzucuklarınıza...
ben bugün istifa ettim... inşaallah doğru olan kararı vermişimdir. Tam yönetici olacakken, önüm çok açıkken bıraktım işi... İşe gittiğimde mailleri gördükçe midem bulanmaya başladı, bebişimin sesini duydukça da hiç orada olmamışım gibi hissetmeye başladım, istifa ettim geldim. Kendimi çok garip hissediyorum şimdi de...
iyi akşamlar fıstıklar,
ben bugün istifa ettim... inşaallah doğru olan kararı vermişimdir. Tam yönetici olacakken, önüm çok açıkken bıraktım işi... İşe gittiğimde mailleri gördükçe midem bulanmaya başladı, bebişimin sesini duydukça da hiç orada olmamışım gibi hissetmeye başladım, istifa ettim geldim. Kendimi çok garip hissediyorum şimdi de...
Merhaba; bende jeofizik muhendisiyim ,2 yıl ücretsiz izin aldım . Su an seninle aynı moddayim 4 yıllık is hayatım var ama sanki hiç çalışmamış gibiyim. Bazen bende çalışmak istemiyorum sonrada bu kadar zor ise girdim tayinim oldu saçmalara diyorum,böyle 10 yıllık anneymisim gibi geliyor:) dedigin gibi 3 yasina geldiklerinde paylasimlari degisecek,o yuzden birakmak mantıklı değil . Ayrica bende Ankara Bayındırlik ve iskan bakanlığında 3 yil çalıştım.Karayollari genel müdür yrd. Akbiyik duruyor değil mı?özlüyorum buralarıı. ama giremiyorum malesef çok fazla. kerem paşa doğmadan , hergün burdaydım ne güzel:) olsun napalım , canları sağolsun da.
azcık göz attım da örgüler, yarı yaş günü kutlamaları kadar hastalıklardan kilolardan dert edenler var..herkesin gönlüne göre olsun diyeyim. örgü de süper olmuş ellerine sağlık. hasta olanlara da şifa diliyorum..
dün gece yatağa yattığımda merak ettim mesleklerinizi, Allahım yatakta düşündüğüm şeylere bakınkocam duysa, rüyanda da kk görüyosundur sen kesin derdi mesela ben mimarım. benim gibi mimar olan var mı acaba meraktayım. ya da çalışıyormusunuz ? ücretsiz izinde olan? ya da bebeklerden sonra çalışmayı bırakanlar, bırakmak zorunda olanlar? bazılarınızı biliyorum ama çoğunuzu bilmiyorum..( bu arada mimar olan varsa ekstradan özelime de yazsın, birşey soracağım da) bu aralar sanki ücretisz iznim bitmiş te işe başlayacakmışım gibi bir sinir stres var bende. halbuki daha 1,5 sene kadar var. eşim zaten başlama, boşver diyor, maaşım ikimize de yeter diyor. çalışmak istemiyorum sanki içten içe.. bi garip hallerdeyim yani. nedenki acaba? sanki şuan karar vermek zorundaymışım gibi darlanıyorum.. çok zor bir bölüm okudum. zor girdim. ayrılmak ta zor geliyor. bunun için mi okudum diyorum, bir yandan da kerem e bakmak daha eğlenceli geliyor. bir yandan çocugun sana 3 yaşından sonra adam gibi ihtiyacı olmayacak, kerem içinse bırakma diyenler var... off aklım çok karışık... yorumları da bekliyorum
ben şuan ücretsiz izindeyim. ankaradayım kızlar. karayolları genel müdürlüğündeyim.. bakarsınız birgün yolunuz düşer. sizler de yazın da bakarsınız birbirimize birgün işimiz düşer, belli mi olur:)) hepinizi öpüyoruuuummm, bebişlerinizi de..
selamlar annişler....
ben çok mutluyum...tarık 2 hafta önce başladığı emekleme faaliyetini dün tam kararına erdierdi..bi anda bişey oldu çocuğa, fıldır fıldır gezmeye başladı..düjn salonun en dip köşesine koyduk, koridorda çamaşır seriyoruz eşimle..bi yandan muhabbet tabi, gülüyoruz filan, bebek içerde nasılsa diye rahatız..bi döndükki yanımızda sıpa..2 dakikada salondan koridora gelmiş.ve artık düşmeden, seri bi şekilde pıtı pıtı emekliyo
selamlar annişler....
ben çok mutluyum...tarık 2 hafta önce başladığı emekleme faaliyetini dün tam kararına erdierdi..bi anda bişey oldu çocuğa, fıldır fıldır gezmeye başladı..düjn salonun en dip köşesine koyduk, koridorda çamaşır seriyoruz eşimle..bi yandan muhabbet tabi, gülüyoruz filan, bebek içerde nasılsa diye rahatız..bi döndükki yanımızda sıpa..2 dakikada salondan koridora gelmiş.ve artık düşmeden, seri bi şekilde pıtı pıtı emekliyo[/QUOTE
günaydın şeker
gözün aydın canım darısı başımıza inşallah. ben odada patates soyayım yanından ayrılmayayım dedim. sürüne sürüne patates tabağına doğru geldi 2 sn. de elini uzatıp kabuklarını alması bir oldu. yakında öyle bir atak kızımdan da bekliyorum :))
biz meyve püresine devam ediyoruz. elma ilk başta alerji yapmıştı 10 gün kadar ara verip tekrar başladık. tarhana, patates-kabak çorbalarını pek sevdi. yoğurtla pek aramız yok ancak bisküvi ve püreyle karıştırısam yiyor.
dün iş çıkışı keçi sütü aldım eve gelip hemen mayaladım. bakalım Umay Deniz beğenecek mi? çok kokar diye biliyordum ben keçi sütünü ama hiç koku almadım. ben de yemeyi deneyeceğim.
selamlar annişler....
ben çok mutluyum...tarık 2 hafta önce başladığı emekleme faaliyetini dün tam kararına erdierdi..bi anda bişey oldu çocuğa, fıldır fıldır gezmeye başladı..düjn salonun en dip köşesine koyduk, koridorda çamaşır seriyoruz eşimle..bi yandan muhabbet tabi, gülüyoruz filan, bebek içerde nasılsa diye rahatız..bi döndükki yanımızda sıpa..2 dakikada salondan koridora gelmiş.ve artık düşmeden, seri bi şekilde pıtı pıtı emekliyo
ben habire yere bırakıyorum, belki faydası olmuştur..aman ha bir ay önce ha sonra, çok mühim değil de, seviniyo insan işte...Maşallah Tarık'a. Arda sadece geriye sürünüyor hala, oturmaktan başka bir şey yok, atmıyor kendini yere:))tevekkeli değil bir hafta geç doğdu zaten benim tosuncuğum, bu gidişle emeklemesi de geç olacak sanırım:))
selamlar annişler....
günaydın şeker
gözün aydın canım darısı başımıza inşallah. ben odada patates soyayım yanından ayrılmayayım dedim. sürüne sürüne patates tabağına doğru geldi 2 sn. de elini uzatıp kabuklarını alması bir oldu. yakında öyle bir atak kızımdan da bekliyorum :))
hmm,,evet muhtemelen bi atak yapacak seninki de..tarık da öyleydi bi kaç gün önceye kadar..bi gözlem, hazırlık süreçlşeri var sanırım..sonra aniden yapıveriyolar..
biz meyve püresine devam ediyoruz. elma ilk başta alerji yapmıştı 10 gün kadar ara verip tekrar başladık. tarhana, patates-kabak çorbalarını pek sevdi. yoğurtla pek aramız yok ancak bisküvi ve püreyle karıştırısam yiyor.
dün iş çıkışı keçi sütü aldım eve gelip hemen mayaladım. bakalım Umay Deniz beğenecek mi? çok kokar diye biliyordum ben keçi sütünü ama hiç koku almadım. ben de yemeyi deneyeceğim.
günaydın canım...
ne güzel... darısı başımıza.. bizimki sürünüyor daha bakalım ne zaman emeklemeye karar verecek...
inşallah canım..tez zamanda sağlıkla yapsınlar herbişeyi inşallah
iyi akşamlar fıstıklar,
günaydın herkese..
kızlar dün doktora gittik, berenin kg su normalin biraz altındaymış( sanki bu zamana kadar çok üstüne çıktıda) bunun sebini aşırı derecede hareketli olmasına bağladı..hiperaktif olabilir dedi..tv kesinlikle yasak,hareketli şeyleri izlemek yok,hareketli oyuncaklar yok..idrar tahlili istedi..kan ilacı ferrumu kullanıyorum dedim bi kanına bakalım dedi.troidlere başka deeğerlerede..nese indik kan alım yerine 2 tane neneyi koymuşlar oraya bereni gördüler bundanmı alcaz dediler sanki çelişkiye düşer gibi hani nası alcaz falan.önceden 1 kere daha aldırtmıştık başka bi özel hastanede çokk ince değişik bi iğneyle almışlardı hemen hemen hiç ağlamamıştı.ondan varmı dedim yok öyle bi iğne bilmiyoz dediler.bizden kan aldıkları iğneyle kızımdan kan aldılar ben çıktım eşim yanındaydı.yawrum öyle bir ağladıki aşılarda bile böle olmamıştı.heryere kan bulaştırdılar eşim çıldırdı hastane karıştı kavga kıyamet.verdiği gazlı bezide tam eline bastıramadı sanırım eşim bütün bez kan içinde kaldımı eşim onu görünce hastane inledi.herkes geldi.bi yandanda bana kızdı senin yüzünden çocuğun hiçbişeyi yok yalandan aldılar diye.kendimi affetmicem nasıl engel olmadım ince iğne yoktuda neden aldırttım,eşimde aynen öyle. bian basiretimi bağlanıyo insanın.hala etkisinden kurtulamadım.çok canını yaktılar nasıl izin verdim ya.yawrum kurtulmak için öbür eliyle atılıyodu babasına.yazdıkça kendime sinirleniyorum lanet olsun bana nasıl böyle bi aptallık yaparım.
bu doktorda pek hoşuma gitmedi..ben ek gıdaya ne sebzeyle ne meyvayla başlamıyorum dedi.tahıl grubuyla yulaf unu,pirinç unuyla dedi.yani muhalleb, tarzı.pirinçunuyla suyla yapıp ılıyınca formül süt ve pekmez kat dedi.sütle pekmez olurmu ya? bide zeytin yağı koy biraz kalorisi artsın dedi.sabah kahvaltısıda yumurta sarısını yine formül mamanın içine koy dedi. ıhlamurla seyretsem dedim.olur dedi ama besin değeri düşermiş.
offffffffffffff ben içime sinen iyi bi doktor bulamıcakmıyım
diş haberlerini aldıkça aklıma diş buğdayı partimiz geldi de bir fotoğraf ekleyeyim dedim.(Ankara'da babaannemizde yapmıştık)
bir de hafta sonu gezimizden bir kare:))Eki Görüntüle 522604 Eki Görüntüle 522605
iyi akşamlar fıstıklar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?