2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

fatmam annemin ismide fatma bu arada:)

cumartesıye konusacak cok seyımız var desene,ama ben sımdılık kacıom gs de yenıldı zaten,besıktaslıyım ama uzuldum ya la...
Ayde hepınıze ıyı geceler,mınıklere rahat delıksız uykularr...
Hemsom sana extradan sevgılerımı yolluyom bu arada....

kuzeycim çok tatlı maaşallah allahım daim etsin mutlulugunuzu nice senelere inşallah.bu arada benim kıza ev açma teklifini bu oğluşu böyle tatlı bi daha gördükçe iyice değerlendirmeye alıcam
Dusun dusunnn ev accm guzl gozlumee bıde belıne altın kemer alcam:))))) Tesekkur ederız ALLAH cumlemızın mutlulugunu daım etsın ınsallah
Kızz mıneee puskevıtı hangı tarıften yaptında tete oka guzel oldi:)
Kızz fatmaa harıkaa oldu puskevıtt ama sekersız sevckmı bılmıorum yarnkı kahvaltı deneyımıızı bıldırezeğumm:)) Tarıfınıde mıray verdı ama sanırım gamzenın tarıfymıs yazıorum ıyı belle:)) 1 bardak tam bugday unu 2 bardak pırıncunu yarm bardk ırmık 1 kasık dolusu terayg az fazlada koyablrsn 2 yemek kasıgı yogurt okkaa bunlrı bı guzel harmanlıosun sonra 180 200 derecede ısıtılms fırına atıosun alt ust kızarıncasıı ama maksımum 20 dakkaa bence yeterlı alıosun fıırınına gor eıste ayarlama sana aıt:) Buarada olcu cay bardgıyla bıde ben bıdahakı denemeye ıcıne meyve puresı katmayı dusunuorum boyle bıraz tuzlu puskevıt gıbı oldu:)
çok tatlıymış kuzey paşa..daha nice yaşlarını görün mine cim...biz de her ayın 25 inde küçük kutlama yapıyoruz eşimle :))
Cok saol teyzesıı valla gormemısın cocugu olmas tutmuss her ay kutlama yapmıss:)) Aynı moddayım hergun bısey yapmak ıstıorum canım oglum ıykı dogurmusum:))
Mine kuşum gelmişş,ne yapıyon Çağla Şikelim benimmKuzey paşaya püskevit yaptın mııı,benimkini kıvamı pek tutmadı akşam taş gibi oldu bişeyini eksik yaptım ama nee :44:
Abartmaa kızım sana geldıgm gundne berı yemek konusunda kendımı durduramıorum ayselll buna bır careeeeeeeee :)) puskevıtı fazla tuttmussundr bebemm ondn oyle kuru olmstur ben oyle bı ayarlamısımkı dısı kıtır ıcı yumusk oldu harıka tutturdum:))
oyy oyy pastasını yerim çok hoşş gerçekten adeta baştn çıkarıcı arkadaş sizde bütün pasta resmlerini paylaşmk içn bnm akupunktura başladıım zmnımı buldunuz
:)) Akpunktramı basladn bernacım hayırlı olsn annem kılo vermek ıcın herlde? pasta cok cırkındı öğkk hıc begenmedım hıc akln kalmasın. (tabıkı sakaa hharıkaydı 3 dılm yedm oh :) )
Cok guzll valla bızımde cıksada yapsam dıye sabırsalnıorumm cıkmıo cıkmıoo:)))

Hakkında hayırlısı olsun. Hıc garıp hıssetme ıcındekı sesı dınlemıssın ınsallah bebegn ıcın ıyı olur hersey

hayırlısı olsun canım, ben de çok kararsızım işe dönüp dönmemekte..hiç hevesim yok, bakalım ne olacak..

Yaaaaaaaaaa okul başladığından beri buraya çok uğrayamaz oldum çünkü maşallah sayfalar inanılmaz ilerliyor, 40 sayfayı nasıl okucam ben özledim sizleri

Merhaba; bende jeofizik muhendisiyim ,2 yıl ücretsiz izin aldım . Su an seninle aynı moddayim 4 yıllık is hayatım var ama sanki hiç çalışmamış gibiyim. Bazen bende çalışmak istemiyorum sonrada bu kadar zor ise girdim tayinim oldu saçmalara diyorum,böyle 10 yıllık anneymisim gibi geliyor:) dedigin gibi 3 yasina geldiklerinde paylasimlari degisecek,o yuzden birakmak mantıklı değil . Ayrica bende Ankara Bayındırlik ve iskan bakanlığında 3 yil çalıştım.Karayollari genel müdür yrd. Akbiyik duruyor değil mı?

günaydın günaydın günaydın ciic mi cici mart anneleri ve bebişleriiiiiiiiiiiii

kızlar polyanna nerelerde haberı olan var mı ben uzun zamandır goremıyorum...

selamlar annişler....

ben çok mutluyum...tarık 2 hafta önce başladığı emekleme faaliyetini dün tam kararına erdierdi..bi anda bişey oldu çocuğa, fıldır fıldır gezmeye başladı..düjn salonun en dip köşesine koyduk, koridorda çamaşır seriyoruz eşimle..bi yandan muhabbet tabi, gülüyoruz filan, bebek içerde nasılsa diye rahatız..bi döndükki yanımızda sıpa..2 dakikada salondan koridora gelmiş.ve artık düşmeden, seri bi şekilde pıtı pıtı emekliyo

günaydın canım...
ne güzel... darısı başımıza.. bizimki sürünüyor daha bakalım ne zaman emeklemeye karar verecek...

Maşallah Tarık'a. Arda sadece geriye sürünüyor hala, oturmaktan başka bir şey yok, atmıyor kendini yere:))tevekkeli değil bir hafta geç doğdu zaten benim tosuncuğum, bu gidişle emeklemesi de geç olacak sanırım:))

günaydın herkese..

kızlar dün doktora gittik, berenin kg su normalin biraz altındaymış( sanki bu zamana kadar çok üstüne çıktıda) bunun sebini aşırı derecede hareketli olmasına bağladı..hiperaktif olabilir dedi..tv kesinlikle yasak,hareketli şeyleri izlemek yok,hareketli oyuncaklar yok..idrar tahlili istedi..kan ilacı ferrumu kullanıyorum dedim bi kanına bakalım dedi.troidlere başka deeğerlerede..nese indik kan alım yerine 2 tane neneyi koymuşlar oraya bereni gördüler bundanmı alcaz dediler sanki çelişkiye düşer gibi hani nası alcaz falan.önceden 1 kere daha aldırtmıştık başka bi özel hastanede çokk ince değişik bi iğneyle almışlardı hemen hemen hiç ağlamamıştı.ondan varmı dedim yok öyle bi iğne bilmiyoz dediler.bizden kan aldıkları iğneyle kızımdan kan aldılar ben çıktım eşim yanındaydı.yawrum öyle bir ağladıki aşılarda bile böle olmamıştı.heryere kan bulaştırdılar eşim çıldırdı hastane karıştı kavga kıyamet.verdiği gazlı bezide tam eline bastıramadı sanırım eşim bütün bez kan içinde kaldımı eşim onu görünce hastane inledi.herkes geldi.bi yandanda bana kızdı senin yüzünden çocuğun hiçbişeyi yok yalandan aldılar diye.kendimi affetmicem nasıl engel olmadım ince iğne yoktuda neden aldırttım,eşimde aynen öyle. bian basiretimi bağlanıyo insanın.hala etkisinden kurtulamadım.çok canını yaktılar nasıl izin verdim ya.yawrum kurtulmak için öbür eliyle atılıyodu babasına.yazdıkça kendime sinirleniyorum lanet olsun bana nasıl böyle bi aptallık yaparım.

bu doktorda pek hoşuma gitmedi..ben ek gıdaya ne sebzeyle ne meyvayla başlamıyorum dedi.tahıl grubuyla yulaf unu,pirinç unuyla dedi.yani muhalleb, tarzı.pirinçunuyla suyla yapıp ılıyınca formül süt ve pekmez kat dedi.sütle pekmez olurmu ya? bide zeytin yağı koy biraz kalorisi artsın dedi.sabah kahvaltısıda yumurta sarısını yine formül mamanın içine koy dedi. ıhlamurla seyretsem dedim.olur dedi ama besin değeri düşermiş.

offffffffffffff ben içime sinen iyi bi doktor bulamıcakmıyım

ben habire yere bırakıyorum, belki faydası olmuştur..aman ha bir ay önce ha sonra, çok mühim değil de, seviniyo insan işte...

kızlar günaydınn cümletennn bugün arkadaş gideceğim giremem inşallah gününüz güzel olur.. hadi öpüldünüzz bakemmm..

saful cnm bende bulamadım içime sinen bi doktor. buluruz inş. gerçi ben özele gitmiyorum bulmam zor gibi. üzülme olması geriyordu napalım herşey onlar için. pekmez olur ben katıyorum herşeye. domatese bile :) kilosunada takılma benimkininde çok değil hem kafasıda küçük mesela.

Hakkında hayırlısı olsun kuzum. Sen bir karar vermişsin artık hiç pişman olma. Allah pişmanlığını göstermesin. Bende hamileliğimde istifa etmiştim sağlık problemlerinden dolayı. Hemde çok istediğim yönetmenlik konumuna geldikten sonra. İlk çok garipsedim ama sonradan alışıyor insan. Allah daha nice kapılar açar hayırlısı ile. Sen sağlıkla yavrunu büyüt,tekrar başlarsın zamanı gelince.

Canım tekrar çok geçmiş olsun. Yine içine sinmedi demek doktor . Bir de ek gıdayı muhallebi olarak dene bakalım kuzum Beren kabul edecek mi? Bana da hep diyorlar kg az diye napim elimizden gelen bu, çocuk almıyor daha fazla. Kan alınma olayına şok oldum,küçücük bebek ne kadar zorlamışlar yavrum çok geçmiş olsun, kıyamam ben ona yaa. Sen kendine yüklenme kuzum, nereden bilebilirdin o kadar öküz olacaklarını , o ince iğnelerden her hastanede yok. Bende normalle aldırmak zorunda kaldım 1-2 kere. Ama işte almayı becerebilseler sorun olmazdı da, Gerizekalılar işinden anlamayanları oturtturuyorlar ya oraya daha ben ne diyeyim kii!!!

cnm şu psikolojideyken bnce iyi bi karar vermişsin..yönetici olabilirdin ama bidaha asla bebeğinin bu zmnlarını göremezdin..bide şöyle düşün bu kararı bi erkek bi arkadaş için vermedn.. canın için yavrun için verdin..o yüzden içnde uhde kalmasın..yani onun içn değerdi bu karara..hayırlı olsun..bebeğinle mutlu günler geçir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…