2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iiy geceler kızlr ebrar kueznini Rabbim korusn sağ salim ailesine kavusmasını nasipetsn bize 100 km uzaklıkta orası. aysel benimki de işten geld şimdi hmn maçı açtı yeniliyr galiba surat düşük:) kızımda 8de uyudu bende öyle bir geçer zamnkiyi izliyorum fatmacım bende hep unutuyorm vitminini

ben saraplık hazırladım onu kızzzz:) harbı ne yormusum kendımı:)
hemsom heyecan yaptım valla,kız okuyunca kalbım gumledı,Rabbımın ıznıyle sag salım gelın yonca kuzumla,cumartesıde tam ısabet olmus bu arada,ben her cumartesı mutlaka fellık fellık dolanıyom carsıyı,kızzz ablanda gelsın tanısırız ne guzel,ablan evlımı,ne ıs yapar?

Kızlar yaa su vıtamın damlası varya hanı,ben onu cogu zaman unutuyorum vermeyı,bı sorun olurmu acaba?

acd3 kullanıyoruz ama bende sürekli unutuyorum. bir veriyorum kaç gün geçiyor aradan.

d vitimi diyon aşkım.ben de kasten vermiyorum çok nadir veriyorum hormon bozukluğu yaptığını duyduğumdan beri

hormon bozukluğu mu? aslında kalsiyum fosfat dengesizliği parathormonu etkiliyor diye biliyorum ama kaynak nedir merak ettim bu konuyla ilgili.

nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaa cnm sıkkın sizle iki muhabbet ederdik.

burdayız ebrar, sıkma canını hakkında hayırlısı olsun kuzeninin de.

Kadrıye kuzusu o damlayı dıom yes baby:) acd yazıyorya hanı,la hep unutuomda,dedıgın gıbıyse yanı hormon falan ıyımı yapıom acep unutmakla

Amin canım inşallah.evli ablam 2 çoçuğu var bi kız bi erkek okula gidiyorlar.

ablan nerde oturuo kuzu,kızz nıye soruyom bılınmıı,sen gıdersen ablan bana kalır,benım ablam olsu,evın en buyuk bebesıyım,ablam yok benım abı:)

uleyn kalbiniz birmiş bu günde ablam sordu seni talas dedim.
daha da heycanlandı çünkü o da 1 sene öncesine kadar anayurtta oturuyordu.şimdi annemlerin yan komşusu yan dairede oturuyor.
sen talasın tam neresi 62 evlermi yoksam

mşh kızlar gecmıstekılerı okumaktan yetısemıyorum size mşh var
ben pekvakit bulamıyorum pc oturmaya ama elimden geldıkce gecmısı süreklı okuyorum.
dişler çıkmaya başlamış msh bebeklerımıze bizde hıc bır sey yok daha.arkadasımızın bırın bebyınde dr üfürüm duymustu sanıırm korkma arkadasım genelde butun bebeklerde oluyor merak etme gecer kenıdılıyınden allahın iznıyle

kıııızzz bende anayurtta oturuyorum,ablana sole bılır,salı pazarının ascık yukarısında evım,bak hatta bgnde gıttım salı pazarına:)

sormayın ya adam maç izlicem bagırmayım diye eve gelmedi geldiğinde 5 karıştır suratı.
yine maç var biz kızımla müzik dinliyoruzz,babamız çok streskş gs yeniliyor galiba

Ebrarcım uzulme canım yaa,malum teror olaylarından dolayı haklı endıselerınız var anlıyorum ama teror heryerde kuzum yaaa,dogu batı farketmıyo

cnm ben hiç kullanmıyorum.
Kızlar yaa su vıtamın damlası varya hanı,ben onu cogu zaman unutuyorum vermeyı,bı sorun olurmu acaba?

aminn cnmmm cümlemizin evladını ailesi yok sayılır biziz ailesi

iyi akşamlar fıstıklar,

bebişleri hasta olan anneler çok geçmiş olsun kuzucuklarınıza...
ben bugün istifa ettim... inşaallah doğru olan kararı vermişimdir. Tam yönetici olacakken, önüm çok açıkken bıraktım işi... İşe gittiğimde mailleri gördükçe midem bulanmaya başladı, bebişimin sesini duydukça da hiç orada olmamışım gibi hissetmeye başladım, istifa ettim geldim. Kendimi çok garip hissediyorum şimdi de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…