- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.741
Kızlar yaa su vıtamın damlası varya hanı,ben onu cogu zaman unutuyorum vermeyı,bı sorun olurmu acaba?
ah hemşom toprağım fatmam üzümü ne hale getirmişsin bea:86: kendini çok yormuşsun.ben şöyle yapıyorum elimi bi güzel yıkayıp bi kap içerisinde üzümleri az bi çok mıncıklıyorum suları çıkıyor sonra tülbente koyup sıkıyorum sıkdıkça daha da çok çıkıyor üzümün suyu
bi de cuma ben ordayım inşallah.cumarteside senle buluşuruz.bu gün annemlerle msn cam da konuşurken söyledim oraya gelince hemşomla buluşacam diye çok sevindiler.ablamda gelmek istiyor buluşmamıza:93:
Kızlar yaa su vıtamın damlası varya hanı,ben onu cogu zaman unutuyorum vermeyı,bı sorun olurmu acaba?
d vitimi diyon aşkım.ben de kasten vermiyorum çok nadir veriyorum hormon bozukluğu yaptığını duyduğumdan beri
nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaacnm sıkkın sizle iki muhabbet ederdik.
ben saraplık hazırladım onu kızzzz:) harbı ne yormusum kendımı:)
hemsom heyecan yaptım valla,kız okuyunca kalbım gumledı,Rabbımın ıznıyle sag salım gelın yonca kuzumla,cumartesıde tam ısabet olmus bu arada,ben her cumartesı mutlaka fellık fellık dolanıyom carsıyı,kızzz ablanda gelsın tanısırız ne guzel,ablan evlımı,ne ıs yapar?
Amin canım inşallah.evli ablam 2 çoçuğu var bi kız bi erkek okula gidiyorlar.
ablan nerde oturuo kuzu,kızz nıye soruyom bılınmıı,sen gıdersen ablan bana kalır,benım ablam olsu,evın en buyuk bebesıyım,ablam yok benım abı:)
kıııızzz bende anayurtta oturuyorum,ablana sole bılır,salı pazarının ascık yukarısında evım,bak hatta bgnde gıttım salı pazarına:)uleyn kalbiniz birmiş bu günde ablam sordu seni talas dedim.
daha da heycanlandı çünkü o da 1 sene öncesine kadar anayurtta oturuyordu.şimdi annemlerin yan komşusu yan dairede oturuyor.
sen talasın tam neresi 62 evlermi yoksam
kıııızzz bende anayurtta oturuyorum,ablana sole bılır,salı pazarının ascık yukarısında evım,bak hatta bgnde gıttım salı pazarına:)
Lılyum canım ınsallah cumartesı cıtlenbıkle bulusucaz,ogun kayserıye gelme durumun varmı acep?
yine maç var biz kızımla müzik dinliyoruzz,babamız çok streskş gs yeniliyor galiba
Ebrarcım uzulme canım yaa,malum teror olaylarından dolayı haklı endıselerınız var anlıyorum ama teror heryerde kuzum yaaa,dogu batı farketmıyo
iiy geceler kızlr ebrar kueznini Rabbim korusn sağ salim ailesine kavusmasını nasipetsn bize 100 km uzaklıkta orası. aysel benimki de işten geld şimdi hmn maçı açtı yeniliyr galiba surat düşük:) kızımda 8de uyudu bende öyle bir geçer zamnkiyi izliyorum fatmacım bende hep unutuyorm vitminini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?