2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaay ben de istiyorum bu otri bebeden ya, Bakü'de nereden bulacağım ki?bakalım eşime söyledim bugün aldırmaya çalışacak.

Türkiyede normalde bütün eczanelerde var ama orayı bilemem tabi sen adresi yolla ben sana göndereyim tatlım ne olcak kargo denen bişi var

canım devam sütleriyle hazırlanan yoğurtlar zaten normal yoğurtlara göre daha sulu oluyor birde ben mayaladığım yoğurdu geceden hazırlıyıp sabaha kadar bekletiyorum çalıştığım için gündüz yapma imkanın olmuyor daha uzun süre bekletsen bir işe yararmı acaba :44:

ayyy içim gitti ya Allah sabır versin o anneye nasıl zor bir durum Allahım kimseye göstermesin böyle bir acı (

Esra annem ben aras kargoya sordum şimdi kaç dedi biliyon mu 120 euro anam mini minnacık paket sadece,y.dışı olunca öyle dedi

canım ben istanbulda değilim ne yazıkki..karadenizdeyim..

Fulya canım çok geçmiş olsun,nasıl eziyet etmişler kuzuma ya öküzler

sağolun kızlar beren güldükçe ettikçe kendime geliyorum..elide mosmor olmuş

[Avrupa Komisyonu Besin Standartları Ajansı, pek çok uluslarası markanın bebek mamasında arsenik, ağır metal ve kurşun gibi zehirli madde buldu

ANNE sütünden kesilen bebeklerin beslenmesi için piyasaya sürülen uluslararası markaların mamalarının içeriğinde başta arsenik, kurşun ve kadmiyum gibi ağır metaller içeren zehirli maddeler saptandı. Avrupa Komisyonu Besin Standartları Ajansı’nca mamaların güvenliği konusunda yapılan araştırmada, bilim adamları 4 aylık ila 1 yaş arasındaki bebekler için üretilen formül sütleri test etti. Bilim adamları günde iki kez pirinç ve yulaf lapası gibi hazır mamalarla beslenen çocukların 50 kat fazla arseniğe maruz kaldığını belirledi.

Ağır metal oranı 150 kat fazla

Avrupa’da satılan Organix, Hipp, Nestle ve Holle gibi 9 uluslararası mama markalarına ait ürünlerinin de test edildiği araştırmada, ‘anne sütüne eşdeğer’ olarak lanse edilen formül sütlerde zehirli maddelerin yanı sıra beyin ve böbrek hasarlarına yol açan kadmiyum gibi ağır metallerin 150 kat, kurşunun ise 8 kat fazla olduğu ortaya çıktı. İsviçreli araştırmacılar, mama üreticilerinin her ne kadar ‘resmi toksik element düzeyini aşmamış oldukları’ bulgusuna ulaşsalar da, sonuçların ürkütücü olduğunu duyurdu. Kurum, “Tamamlayıcı mamalardaki zehirli elementler alarm seviyesinde. Pirinç bazlı bazı gıdalardaki yüksek konsantrasyondaki arsenik endişe verici boyutta. Mama firmalarına acilen kısıtlama getirilmeli” dedi.
/B]

Son düzenleme:
Esra annem ben aras kargoya sordum şimdi kaç dedi biliyon mu 120 euro anam mini minnacık paket sadece,y.dışı olunca öyle dedi

o ne beee çıldırmış sanırım bunlar minnacık pakete okadar para istenir mi yaaa ayyy aklıma bir komşumuz geldi kızı almanyada yaşıyor sürekli burdan sebze meyve bişiler yolluyordu kadın bir gün şikayetleniyordu artık yollamıcam glince toplu alsın diyordu kızmıştım ozaman kızına çok görüyor diye ama haklıymış yahu küçücük pakete bu kadar para istiyolarsa kim bilir o kolilere ne kadar istemişlerdi gidip komşumdan özür dilemeliyim sanırım

Son düzenleme:
merhaba kızlar..
dün benim canım kocam süpriz yapıp Gökalp e oto koltuğu almış .. ilk etapta çok beğendim ama biraz yol gidince Gökalp uyudu ve başı önüne düştü çocuğumun .. aa dedim bu ne böle, böle yolculuk mu yaparmış ufacık bebe, garibanlar gibi düştü kafası çocuğumun, uyku pozisyonu yazmışlar bideeee, yerim pozisyonunu
kraft rino modeli, ebebekten almş.. bgn değiştirmek için gidicez, içime sinmez meleğimin öyle uyuması 2 büklüm.. ama diğer modellerde yatış pozisyonu ne kadar eğik onu da merak etmiyor değilim,, hepsi böle değildir inşallah.. geçen bi arkadaş aldım demişti, kimdi o yaw ne modeli almıştı?????

ahh bebeem yaa geldimi üstüste gelmek zorunda mıı sanki.. neyse sıkıntı yok, ew işi kolay, yine o civarda mı bakacaksın, az biraz mühlet vermiştir zaten, araştırırsın. kardeşinin meseleside hallolur inş canım tekrar gönder, dermansız dert vermesin Rabbim yeter ki.. gülnihale ewde olsam wallahi de ben bakardım, Gökalp den ayırmazdım.. hiç mi yakının yok bakabilecek, gerekirse ücretli ? off anneler, ,işte görüyosun onlar olmasa halimiz duman.. annemde bayramda ordu ya gitmek istiyo, 2 günü de bağlamadılar, o 2 gün için de Gökalp e bakacak biri gerek, bende onun derdine düştüm ..

Canım çok sağol tşkr ederim,annem gelecek zaten sadece 2 gün kadına zor geldi ya uyuz.Sen Gökalp'i dert etme eğer ki istersen annem bakar ona merak etme cnm,aklında bulunsun

neden devam sütüyle yapıyorsun doktor mu önerdi. ben çok gereksiz buluyorum devam sütüyle yoğurdu, bana ticari geliyor. ben cam şişelerdeki günlük sütlerden alıp onlarla yapıyorum gayette güzel oluyor. sütü bir güzel kaynatıyorum fokur fokur, sonra cam kaseye boşaltıyorum (marketlerde cam kasede yoğurtlar varya onlardan almıştım kabını atmadım onda yapıyorum) süt biraz soğuyor yani dumanları kaybolunca ama hala el yakar biçimde oluyor çok ılırsa cıvık olur. 2 yemek kaşığı yoğurdu (500ml süt için) bir kasede güzelce çırpıyorum içine biraz sıcak sütten katım karıştırıyorum sonrada kasede yoğurdun içine koyup karıştırıyorum. üzerine bir peçete koyup kapağını kapatıyorum. sonrada güzelce sarıyorum havlu bezlerle, üzerine de Arda'nın peluş bir alt açması vardı onu sarıyorum. 4-5 saat bekliyor. sonra sargılarını açıp kapağını hiç açmadan buzdolabına koyuyorum. en az 1 saat sonra hazır. ama başlarda benimde tutmamıştı deneye deneye oldu canım kendi düzenini bulursun merak etme.

Canım Baküde nerde oturuyosunuz merak ettim de memleketimi özledim yaa,keşke daha önce tanşsaydık annemler gelirken alıp gönderiridim sana

ay vallahi keşke, gerçi bayrama geleceğim Türkiye'ye en kötü o zman alırım da.şimdi tıkalıya burnu ondan acele ediyorum. Bakü'de elimlerdeyiz canım, bakanlıkların orada:)

Türkiyede normalde bütün eczanelerde var ama orayı bilemem tabi sen adresi yolla ben sana göndereyim tatlım ne olcak kargo denen bişi var

ay canım çok saol bak kargo çok pahalıymış bulamazsam bayramda oradan alırım artık.

Canım adını bilmiyorum :) benimde bayramda kendi memlketime gidesim var,ay sen Baküdeyim diyorsun ya içim pır pır ediyor orada olmayı çok istiyorm :)

sunaaa bayıldım, oğlun güle güle kullansın..çok güzel birşey bu :) örgü ile ilgili birşeye takılırsam sana soracağım anlaşıldı :))

tabi tatlım ne dimek

canım ben muhasebeciyim ama çalışmıyorum ev hanımıyım çocuk olana kadar sıkılıyordum ama şimdi herşey değişti iyiki evdeyim

çok tatlısınız

kuzeninin eşinin işinin çıkmasına sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim valla gülnihal nasıl oldu bu arada

arkadaşlar merhaba hepinize...ben de 17 mart 2012 de oğlum levent in doğumuyla mart annesi oldum.2002 doğumlu bir de kızım var.ben 79 doğumluyum ve ankaralıyım.aslında sizleri uzun zamandır ara ara takip ediyorum.çoğu zaman üye olmaya niyetleniyorum fakat sizleri okuyup konulara takılana kadar oğlum uyanıyor:)kısmet bugüne imiş.bundan sonra hep beraber tecrübelerimizi paylaşmak dileğiyle sevgiler..

hoş geldin tatlım bende yeni üye oldum ismim suna oğlumunkide mert kemal iki çocuk zor değilmi bende istiyorum cesaret alıcam senden o yzden sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…