- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #68.801
aaay ben de istiyorum bu otri bebeden ya, Bakü'de nereden bulacağım ki?bakalım eşime söyledim bugün aldırmaya çalışacak.
merhaba kızlar.dun akşam yogurt mayalıyayım dedım yapamadım ya su gıbıydı yıne nasıl yapıcam ben bu yogurdu.devam sutuyla yapıcam ama yapan bılen varsa yazarsa sevınırım.yada ben yaptıgımı yazayım nerde yanlış yaptım sız syleyin.90 ml su 4ölçu devam sutu karıştırdım ılındıgında ıcıne bır cay kaşıgı yogurt koydum karıştırdım sonra sardım 4 saat beklettım ama actıgımda su gıbıydıbırde bebişim sebselerı meyvelerı yıyor sutlu pırınclı mamayı yemıyor bugun ıcıne bızkuvı kırdım yıne yemedı bır kaç zaman vermıyeyım dıyorum nasılsa sebze meyve yararlı seylerı yıyor maşallah.bıde işte yardımlarınızla yogurt yedırebılsem bebeme
slm KIZLAR..
bi bayan geldi az önce psikoloğa sıra istedi, bebeğini 22 günlükken kaybetmiş(
okadar üzüldümki ne desem teselli edemedim tabi
okadar cok şükredelimki evlatlarımız var..
Rabbim sana gökteki yıldız yerdeki kum taneleri kadar, yaradılmış yaradılacak tüm canlıların alıp verdiği
nefes sayısı kadar sonsuz şükürler olsun ki evlatlarımız var ve sağlıklılar..
canım eğer İstanbul Avrupa Yakasındaysan incirlide ethica hastanesi var biliyor musun bilmem?ben ardayı orda doğum yaptım ve çocuk doktorumuzda ordaydı şuan bile aşılarına filan hep türkiyeye oraya gittim. kan alırken bizde de sorun olmuştu biraz ama doktorumuz gayet iyiydi.muayene ücreti çocuk için 65 tl tahliller biraz pahalı oluyor ama istersen dışarda yaptırıp götürebiliyorsun. aklında bulunsun
Canım tekrar çok geçmiş olsun. Yine içine sinmedi demek doktor . Bir de ek gıdayı muhallebi olarak dene bakalım kuzum Beren kabul edecek mi? Bana da hep diyorlar kg az diye napim elimizden gelen bu, çocuk almıyor daha fazla. Kan alınma olayına şok oldum,küçücük bebek ne kadar zorlamışlar yavrum çok geçmiş olsun, kıyamam ben ona yaa. Sen kendine yüklenme kuzum, nereden bilebilirdin o kadar öküz olacaklarını , o ince iğnelerden her hastanede yok. Bende normalle aldırmak zorunda kaldım 1-2 kere. Ama işte almayı becerebilseler sorun olmazdı da, Gerizekalılar işinden anlamayanları oturtturuyorlar ya oraya daha ben ne diyeyim kii!!!
Fulyacım geçmiş olsun gerçekten kötü olmuş..ama geçti bitti..ufacık canlar tabi insan üzülüyo..bnde olsam bnde hastaneyi yıkardım..bnde bi kere daha küçükken kan aldırmamız gerkiyodu kardeşmle..kardeşm 3-4 yaşnda flndı..bnden kolumdan aldılar koca iğneyle kardeşim kçk diye parmaına iğne batrp alcaz dediler..bnde hayır bndn niye iğneyle aldnz ondanda öyle alın diye ortalıı brbirine kattm..onlarda öyle yaptılar..zavallı kardeşimi kaç yernden deldiler kollarından kan çıkmadı( sonra mecbur parmaına batırdılar..bnm yüzümdn delik deşk olmuştu hala htrladkça üzülürm..salakmışm işte o zmn..
ayy çok üzüldüm gözlerim doldu yaa berenin halini gözümün önüne getirdim..bi kan almayı bile beceremeyen insanları koymayın oraya..benimde başıma gelmişti yiğit küçüktü o zaman hemşire kolu deşmişti kan alcam diye ya...üzülme artık sende ..Doktorda bir tuhaf canım yaa sen içgdülerinle hareket et,burda arkadaşlarda çok güzle bilgiler veriyor..Benim doktorumda yok burda birtanecik var hiçbişey demiyor adam gibi.bende meyveleri verdim..sebze çokrbası veriyorum..şu ara kahvaltı yapıoruz..bunalrıda burda arkadşlardan öğrendim ,kitabım var bitane ordan derken baya bişeyler yiyoruz bakalım.Berncikte yer..ama muhallebi felan zönk diye verilirmi bilmem
Fulya canım çok geçmiş olsun,nasıl eziyet etmişler kuzuma ya öküzler
günaydın kızlar, inşallah güzel bigün olur hepimiz için..dişleri çıkan bebeklere hayırlı oldun, hepiniz baya baya ek gıdaya geçmişsiniz en hala bi düzen tutturamadım, kızım da ilginç, sofrada bizim yemeklerimize atılıyor ona hazırladıklarımı yemiyor
pukonto ayşe hüma da nezle olmuştu, ateşi falan yoktu ilaç kullanmak istemedim sık sık burnunu temizledim serum fizyolojik sıktım. (otri bebe harika) ıhlamur verdim. bir de gündüz burnu akıyordu daha rahattı ama gece çok tıkanıyordu uyuyamıyordu, internetten araştırdım soğanı bölüp bir tülbente sarın yatağının başına asın diyordu, denedim ve o gece rahat uyudu kuzum. biraz kötü koku oluyor ama soğan sonuçta bi zararı olmaz diye düşündüm sen de dene istersen
çook geçmiş olsun canım, ne vicdansız insanlarmış, insanın içi gidiyor yavrusu için kendi evlatları yok mu acaba?!
Esra annem ben aras kargoya sordum şimdi kaç dedi biliyon mu 120 euroanam mini minnacık paket sadece,y.dışı olunca öyle dedi
Çook geçmiş olsun bitanem.
Ev sahibimiz evi satıyoruz,en kısa zamanda taşının dedi
Kardeşim için dün bi sürü evrak hazırladım,gönderdim maille yine sorun çıkmış
Kuzenimin eşi sabah haftaya işim var bakamam Gülnihal e dedi
Annem de pasaportunu salı alacak off kuzum
ahh bebeem yaa geldimi üstüste gelmek zorunda mıı sanki.. neyse sıkıntı yok, ew işi kolay, yine o civarda mı bakacaksın, az biraz mühlet vermiştir zaten, araştırırsın. kardeşinin meseleside hallolur inş canım tekrar gönder, dermansız dert vermesin Rabbim yeter ki.. gülnihale ewde olsam wallahi de ben bakardım, Gökalp den ayırmazdım.. hiç mi yakının yok bakabilecek, gerekirse ücretli ? off anneler, ,işte görüyosun onlar olmasa halimiz duman.. annemde bayramda ordu ya gitmek istiyo, 2 günü de bağlamadılar, o 2 gün için de Gökalp e bakacak biri gerek, bende onun derdine düştüm ..
merhaba kızlar.dun akşam yogurt mayalıyayım dedım yapamadım ya su gıbıydı yıne nasıl yapıcam ben bu yogurdu.devam sutuyla yapıcam ama yapan bılen varsa yazarsa sevınırım.yada ben yaptıgımı yazayım nerde yanlış yaptım sız syleyin.90 ml su 4ölçu devam sutu karıştırdım ılındıgında ıcıne bır cay kaşıgı yogurt koydum karıştırdım sonra sardım 4 saat beklettım ama actıgımda su gıbıydıbırde bebişim sebselerı meyvelerı yıyor sutlu pırınclı mamayı yemıyor bugun ıcıne bızkuvı kırdım yıne yemedı bır kaç zaman vermıyeyım dıyorum nasılsa sebze meyve yararlı seylerı yıyor maşallah.bıde işte yardımlarınızla yogurt yedırebılsem bebeme
Canım Baküde nerde oturuyosunuz merak ettim dememleketimi özledim yaa,keşke daha önce tanşsaydık annemler gelirken alıp gönderiridim sana
Türkiyede normalde bütün eczanelerde var ama orayı bilemem tabi sen adresi yolla ben sana göndereyim tatlım ne olcak kargo denen bişi var
sunaaa bayıldım, oğlun güle güle kullansın..çok güzel birşey bu :) örgü ile ilgili birşeye takılırsam sana soracağım anlaşıldı :))
özlüyorum buralarıı. ama giremiyorum malesef çok fazla. kerem paşa doğmadan , hergün burdaydım ne güzel:) olsun napalım , canları sağolsun da.
azcık göz attım da örgüler, yarı yaş günü kutlamaları kadar hastalıklardan kilolardan dert edenler var..herkesin gönlüne göre olsun diyeyim. örgü de süper olmuş ellerine sağlık. hasta olanlara da şifa diliyorum..
dün gece yatağa yattığımda merak ettim mesleklerinizi, Allahım yatakta düşündüğüm şeylere bakınkocam duysa, rüyanda da kk görüyosundur sen kesin derdi mesela ben mimarım. benim gibi mimar olan var mı acaba meraktayım. ya da çalışıyormusunuz ? ücretsiz izinde olan? ya da bebeklerden sonra çalışmayı bırakanlar, bırakmak zorunda olanlar? bazılarınızı biliyorum ama çoğunuzu bilmiyorum..( bu arada mimar olan varsa ekstradan özelime de yazsın, birşey soracağım da) bu aralar sanki ücretisz iznim bitmiş te işe başlayacakmışım gibi bir sinir stres var bende. halbuki daha 1,5 sene kadar var. eşim zaten başlama, boşver diyor, maaşım ikimize de yeter diyor. çalışmak istemiyorum sanki içten içe.. bi garip hallerdeyim yani. nedenki acaba? sanki şuan karar vermek zorundaymışım gibi darlanıyorum.. çok zor bir bölüm okudum. zor girdim. ayrılmak ta zor geliyor. bunun için mi okudum diyorum, bir yandan da kerem e bakmak daha eğlenceli geliyor. bir yandan çocugun sana 3 yaşından sonra adam gibi ihtiyacı olmayacak, kerem içinse bırakma diyenler var... off aklım çok karışık... yorumları da bekliyorum
ben şuan ücretsiz izindeyim. ankaradayım kızlar. karayolları genel müdürlüğündeyim.. bakarsınız birgün yolunuz düşer. sizler de yazın da bakarsınız birbirimize birgün işimiz düşer, belli mi olur:)) hepinizi öpüyoruuuummm, bebişlerinizi de..
diş haberlerini aldıkça aklıma diş buğdayı partimiz geldi de bir fotoğraf ekleyeyim dedim.(Ankara'da babaannemizde yapmıştık)
bir de hafta sonu gezimizden bir kare:))Eki Görüntüle 522604 Eki Görüntüle 522605
Çook geçmiş olsun bitanem.
Ev sahibimiz evi satıyoruz,en kısa zamanda taşının dedi
Kardeşim için dün bi sürü evrak hazırladım,gönderdim maille yine sorun çıkmış
Kuzenimin eşi sabah haftaya işim var bakamam Gülnihal e dedi
Annem de pasaportunu salı alacak off kuzum
Ayrıcaaa gecen bızde yarı yasımızı kutladık buda resmımızz hayırlı ugurlu olsun:))))
Eki Görüntüle 522493
Fatma bebemm Aysima şaraptan sonra naralar atmaya başladımı evde alışkanlı8k yapmasın kızz
hoş geldin tatlım bende yeni üye oldum ismim suna oğlumunkide mert kemal iki çocuk zor değilmi bende istiyorum cesaret alıcam senden o yzden sordumarkadaşlar merhaba hepinize...ben de 17 mart 2012 de oğlum levent in doğumuyla mart annesi oldum.2002 doğumlu bir de kızım var.ben 79 doğumluyum ve ankaralıyım.aslında sizleri uzun zamandır ara ara takip ediyorum.çoğu zaman üye olmaya niyetleniyorum fakat sizleri okuyup konulara takılana kadar oğlum uyanıyor:)kısmet bugüne imiş.bundan sonra hep beraber tecrübelerimizi paylaşmak dileğiyle sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?