- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #69.361
merhaba güzel mart anneleri... kısmetse bende 2013 mart annesi olacağım... ilk bebeğim çok heyecanlıyım.. yavaş yavaş bir şeyler almak istiyorum bebeğime.. kıyafetlerden başlayayım dedim.. ama çok acemiyim bu konuda.. beden konusunda tereddütlerim var.. bana en ii siz yardımcı olursunuz.. malum mart daha soğuk oluyor.. hastane çıkışını ona göre alıcam.. ama çok giyemez 3-6 ay al dediler.. bu arada yazlıklarda indirimde .. ama yazın kaç beden giyerki.. indirimdeyken alayım dedim.. sizin bebekleriniz yazın kaç beden giydiler? nasıl ne almalıyım:44::44: yardımcı olursanız çok mutlu olurum![]()
Arda 9MArt doğumlu ve ben öyle çok çok kışlık giydiremedim. sizinki Mart sonuymuş çok fazla kalın almayın derim. gerçekten çok hızlı büyüyorlar, doğduğunda boydan çıtçıtlı Mothercare bodyleri çok işime yaramıştı kendinden eldivenli onlar. 3lü pketler halinde oluyor. 0 ay hiç almamanızı tavsiye ederim çok gereksiz. Arda biraz iriydi yazın hemen 6-9, 9-12 aylara geçmek zorunda kaldık, bende yazlıklar indirimde diye hamileyken almıştım bir ton şey çok azını giydirebildim:) onun için doğmadan mümkün olduğunca az alınmalı bence doğunca daha iyi anlaşılıyor neye ihtiyaç olduğu bedenleri falan.insan ilk bebek diye çok heves ediyo ama bedenlere güvenmemek lazım, aylar aynı olsa da bebekler gerçekten farklı gelişim gösteriyorlar. sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah. sevgiyle kalın...