2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı geceler herkese benide eklermisiniz kısmet olursa bende mart annesi olacağım.14 mart muhtemel doğum tarihi yaşım 29 ikinci ye çocuk sahibi olcam.5 yaşında bir kızım var

csb16 aramıza hoş geldin.

bende arada bir ıslak vücuduma bebe yağı sürüyorum ama çatlak kremi konusunda isim araıyorum kullanıpta memnun kalan varsa isim verebilir mi? ancak sipariş edip gelene kadar iş işten geçmesin. geçen hepsiburada dan ateşölçer siparişi verdim 1 ayda göndermediler bende sinirlenip siparişi iptal ettim. ama küçük bir yerde yaşadığım içinde netten alışveriş kurtarıcım oluyor.

benimde yarın doktor randevum var. ikili test için dua edin bana da.. sağlıklı olsun bebeşim. bende günlerdir azar azar tüylerden kurtulmaya uğraşıyorum bu iş çoook zor. hele göbişler şişince napçaz bilmiyom...
ağda düşük yada erken doğuma sebebiyet verebiliyomuş diye duydum. kasılma yaratıığı için. doktora sormalı aslında. en temizi o git iş bilen bi ağdacıya.yarın unutmazsam sorayım..
iyi geceler herkese sağlıcakla kalın..

canım merhaba beim aldığım bir krem var ben bunu yıllar öncede duymuştum ve temmuz ayında görümcem doğum yaptı o da kullandı çok memnun onun arkadaslarıda kullandı onlarda kullandı şimdi bende çarşambe günü sipariş verdim cuma günü geldi hemde kapıda ödemeyle normalde eczanelerde çok daha pahalı ilacın ismi LİERAC ÇATLAK KREMİ ama çatlamaya başlamadan önce kullanmaya başlıyorsun çünkü çatlak önleyici bir krem hatta sana şöyle söylim benim görüm gögüslerine bacaklarına ve göbğine kullandı kalçalarına kullanmak aklına hiç gelmemiş sadece kalçaları çatladı inş. yardımcı olabilmişimdir

günaydınn güzel anneler nasılsınızzz bir haftanın daha sonuna geldik hafta sonunun güzel geçmesi dileğimle hayırlı cumalarrrr

canım o kadar stres haline getirip korkmana gerek yok Allahın izniyle güzel güzel geçirecegiz bu günleri sağlıkla kavuşacagız bebişlerimize sürekli olumsuz düşünürsen bebişinde etkilenir yapma böyle... aslında en çok korkması gereken biz ikiz anneleri olmamız gerek ki onca yıl bekledikten sonra tedaviyle gelen mucize bu Allahıma çok şükür senin kadar stres yapacak derecede korkmuyorum ben çünki elimden gelenin en fazlasını yapıyorum herşeye dikkat ediyorum inş. bir şey olmayacak kavuşacagız bebişimize sende böyle düşün emii... mutlu ol kii bebişinde seninle birlikte mutlu olsunn

bende arıyodum çatlak krem ismi normalde zeytinyağı kullanıyodum bebe yağı tüylenme yaptı bende ek olarak krem düşünüyodum tşk.ederim iyi oldu isim vermen hemen alıp deneyeyim bendeee

bende arıyodum çatlak krem ismi normalde zeytinyağı kullanıyodum bebe yağı tüylenme yaptı bende ek olarak krem düşünüyodum tşk.ederim iyi oldu isim vermen hemen alıp deneyeyim bendeee

rica ederim ne demek yardımcı olabildiysem ne güzel ben int. sipariş verdim ecz. daha pahalıydı kapaya geldi ödemeyi o şekilde yaptım çarşamba sipariş verdim perşbe hemen sabah geldi o kadar çabuk beklemiyordum yani

CSB16 hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder işallah hoşgeldin aramıza
günaydın kızlar nasılsınız ben çok iyiyim dün akşam doktora gittim kuzumu gördüm kıpır kıpırdı valla nasıl güzeldi nasıl hareketliydi anlatamam taklalar atıyordu içimde iki testimi yapamadık kan merkezi kapanmış işten biraz geç çıkınca eee yolda 1 saat sürüyor doktorumda şehir dışına çıkıyormuş taaaa perşembeye kaldı olsun artık dedim bende kuzumu birkez daha görücem
ikili test yaptırıpta sonuçları temiz çıkan arkadaşlarada hayıorlı olsun darısı bizim başımıza işallah

kızlar aranızda ovulasyon testi kullananarak hamile kalan varmı benim adetime 5 gün var ölesine bi test yapıyım dedim çift çizgi çıktı ..sizce bu nedir?
selin merhaba canım. ümitlendirmek istemem seni ama inşallah doğrudur. bnde hamileliğimi adete 5 gün kala öğrendim idrar testinden. herhangi bir ilaç kullanmadıysan büyük ihtimalle doğrudur diye düşünüyorum. hayırlı haberlerini alırız inş.

günaydın güzel anneler. dün endişelerimden bahsettim dayanamadım gittim doktora....kocaman olmuş pıtırcığım çok şükür herhangi bi sorunumuzda yok. daha önceki ultrasona göre 1 hafta büyük çıktı gelişimide çok iyi. haftaya 2li testi yaptıracağız inş. bi ölçüm yaptı doktor çok çok iyi şuanda ense kalınlığı dedi. taklalar atıyo zıp zıp durmuyo yerinde .ellerini başının altına koyup poz verdi bize. çok şüküürrr içim rahatladı vallaa....
allahım isteyen herkese nasip etsn bu duyguyu yaşamayı.....

Evet ben de ondan aldım 4.ncü aydan itibaren sürmeye başlayacağım:)

günaydın herkese. çatlak kremi için benim drum babeyi önerdi. lieracı sordum herkes çok memnun dedim. lierac jel formunda. babe krem o yüzden daha güzel nemlendiriyo. çatlağın sebebi kuruluktur. o yüzden krem formatında olan babe çok güzel bi ürün ama unutma ailende annende ablanda varsa sendede olur ama en az düzeyde olması için mutlaka kullan dedi. bende eczaneye gittim ordaki uzmanda bella b diye bi ürünle babeyi tavsiye etti. o sırada bi müşteri geldi yanımıza ikiz doğum yapmış 30 kilo almış sıfır çatlakla kapamış hamilelğini. babe kullanmış. bende hemen babe aldım :) ama 5. ayımda başlayacam. şimdilik yağ sürüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…