- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.901
hayırlı geceler herkese benide eklermisiniz kısmet olursa bende mart annesi olacağım.14 mart muhtemel doğum tarihi yaşım 29 ikinci ye çocuk sahibi olcam.5 yaşında bir kızım var
hoşgeldiiinn hayırlı olsuuunn
csb16 aramıza hoş geldin.
bende arada bir ıslak vücuduma bebe yağı sürüyorum ama çatlak kremi konusunda isim araıyorum kullanıpta memnun kalan varsa isim verebilir mi? ancak sipariş edip gelene kadar iş işten geçmesin. geçen hepsiburada dan ateşölçer siparişi verdim 1 ayda göndermediler bende sinirlenip siparişi iptal ettim. ama küçük bir yerde yaşadığım içinde netten alışveriş kurtarıcım oluyor.
benimde yarın doktor randevum var. ikili test için dua edin bana da.. sağlıklı olsun bebeşim. bende günlerdir azar azar tüylerden kurtulmaya uğraşıyorum bu iş çoook zor. hele göbişler şişince napçaz bilmiyom...
ağda düşük yada erken doğuma sebebiyet verebiliyomuş diye duydum. kasılma yaratıığı için. doktora sormalı aslında. en temizi o git iş bilen bi ağdacıya.yarın unutmazsam sorayım..
iyi geceler herkese sağlıcakla kalın..
kıslar çok sakin burası bugün ya canım sıkılıyo ondan mı acaba bebişimi düşüne düşüne iyice gerildim bişey olcak kaybedicem diye çoookk korkuyorumnasıl geçecek bu 9 ay yaavv benim gibi korkanlar varmı
canım merhaba beim aldığım bir krem var ben bunu yıllar öncede duymuştum ve temmuz ayında görümcem doğum yaptı o da kullandı çok memnun onun arkadaslarıda kullandı onlarda kullandı şimdi bende çarşambe günü sipariş verdim cuma günü geldi hemde kapıda ödemeyle normalde eczanelerde çok daha pahalı ilacın ismi LİERAC ÇATLAK KREMİ ama çatlamaya başlamadan önce kullanmaya başlıyorsun çünkü çatlak önleyici bir krem hatta sana şöyle söylim benim görüm gögüslerine bacaklarına ve göbğine kullandı kalçalarına kullanmak aklına hiç gelmemiş sadece kalçaları çatladı inş. yardımcı olabilmişimdir
bende arıyodum çatlak krem ismi normalde zeytinyağı kullanıyodum bebe yağı tüylenme yaptı bende ek olarak krem düşünüyodum tşk.ederim iyi oldu isim vermen hemen alıp deneyeyim bendeee
selin merhaba canım. ümitlendirmek istemem seni ama inşallah doğrudur. bnde hamileliğimi adete 5 gün kala öğrendim idrar testinden. herhangi bir ilaç kullanmadıysan büyük ihtimalle doğrudur diye düşünüyorum. hayırlı haberlerini alırız inş.kızlar aranızda ovulasyon testi kullananarak hamile kalan varmı benim adetime 5 gün var ölesine bi test yapıyım dedim çift çizgi çıktı ..sizce bu nedir?
canım merhaba beim aldığım bir krem var ben bunu yıllar öncede duymuştum ve temmuz ayında görümcem doğum yaptı o da kullandı çok memnun onun arkadaslarıda kullandı onlarda kullandı şimdi bende çarşambe günü sipariş verdim cuma günü geldi hemde kapıda ödemeyle normalde eczanelerde çok daha pahalı ilacın ismi LİERAC ÇATLAK KREMİ ama çatlamaya başlamadan önce kullanmaya başlıyorsun çünkü çatlak önleyici bir krem hatta sana şöyle söylim benim görüm gögüslerine bacaklarına ve göbğine kullandı kalçalarına kullanmak aklına hiç gelmemiş sadece kalçaları çatladı inş. yardımcı olabilmişimdir
Evet ben de ondan aldım 4.ncü aydan itibaren sürmeye başlayacağım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?