2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Esperanzaa iyiki yazdın ben bilmiyodum ağdayı ama emlada zararlıdır onda uyuşturucu kana geçen madde var kıl köklerini uyuşturuyormuş

ervacck slm canım,,,sen yine bölge hast. yeliz hanımla mı devam ediyorsun,,,nasıl yeliz hanımın ilgisi ?,ultrasonda detaylı inceliyor mu?bazıları baştan savar gibi hızlı hızlı bakıp gönderiyor

amiiinnnn....... canım inş. rabbim herkesin gönlünden geceni nasip etsin.bende dayanamam erkenden gideyim diye düşünüyordum ama haklısın en iyi biraz daha sabredelim doktoruma zamanında gideyim.artık ne yapalım bekleyeceğiz merakla:44:

emla zararlı değilse ben epilatör ve emlayı düşünüyorum. yoksa jilete devam artık.. mikrop kapmak istemiorum.

emla diye bir krem mi var ben ilk defa duyuyorum yazık olmuş bana bacaklarım için tüm günümü harcıyodum epilatörle yarım dk. çalıştırıp 3 dk kapatıyordum :)

ervacck slm canım,,,sen yine bölge hast. yeliz hanımla mı devam ediyorsun,,,nasıl yeliz hanımın ilgisi ?,ultrasonda detaylı inceliyor mu?bazıları baştan savar gibi hızlı hızlı bakıp gönderiyor

evet canım bölge hast.yeliz hanıma gidiyorum.evet çok ilgili sordum sorulara detaylı olarak cevap veriyor.ultrasonda da her şeyi anlatıyor şurası böyle,suyu,kesesi,gelişimi hep detaylı anlatıyor.benim ilk bebek olduğundan doktor söylemese ben kese su olaylarını bilmediğimden sormak aklıma gelmezdi.sağolsun doktor her şeyi anlatıyor.muayene 20-25 dakika sürüyor hele bazıları var 40 dakika bile kalıyor içeride ama doktor çok sabırlı bence ne gittiysem hep güler yüzlü ve aynı ilgiyle karşılıyor.doktor çok iyi ama doğum hakkında düşüncelerini bilmiyorum bende o konudan yana merak ediyorum.çünkü ben normal doğum yapmak istiyorum bazı doktorlar birşeyleri bahane ederek hemen serazyana alıyor.acaba yeliz hanım nasıl şimdi erken diye sorma konusunda tereddüt de kaldım.sen nereye gidiyorsun canım doktorun kim. yeliz hanım hakkında bir ilgin var mı sence nasıl bir doktor eğer gittiysen?

arkadaşlar merhaba bebeğim ve eşimle güzel bir tatilin ardından yine aranızdayım,umarım herşey yolundadır,hepinizi öpüyorum

canım yeliz hanım yeni gelmiş hastaneye ve doğum hakkında kimsenin pek bi bilgisi yok,,,ama genelde güleryüzlü ve ilgili diyorlar,,,bende marmara üniv. eğitim ve araşt.maya ve pendik devlette selma rana tunç a gidiyorum,,, bu gittiğim dr lerden memnunum aslında,,,ama ultrason cihazları eskiben doğumu şifada düşünüyorum ama bölge de olabilir,,,doğuma kadar da yeliz hanım hakkında iyice bilgi almış oluruz,,,ama zaten doğum gece olsa nöbetçi dr kim ise o doğurtuyomuşş,kendi dr gelmiyomuş,yeliz hanım gelir mi bilmem...

gün geçtikçe bulantılarım ve kusmalarım artıyor. artık kusmaktan fenalık geldi ağlıyorum sinirlerim bozuluyor. ağzımda hep acı acı bir tat ne yapmam gerekli bilmiyorum da doktor normal diyor ama bu hafta daha da yoğunlaştı.

canım ya çok geçmiş olsun, şu an kaçıncı haftadasın:44:

kaçıncı haftadasın bebişim ?

11+2 haftalık ufacık yaptıkları o kadar büyük ki :) bu hafta daha da yoğunlaştı. annemlerde kalıyoruz yemek falan yapamıyorum hiç.

11+2 haftalık ufacık yaptıkları o kadar büyük ki :) bu hafta daha da yoğunlaştı. annemlerde kalıyoruz yemek falan yapamıyorum hiç.

seninle aynı sayılırız bende 11-3üm... iki haftadırr olmayan bulantılarım bu hafta yine başladıı,bende yemek yapamıyorum, mutfağa giremiyorum, ki bazı arkadaşlar 12. haftada tekrar başladığını yazmışlardı, inşaAllah kısa zamanda geçer

Son düzenleme:

inşallah geçer, sabahları özellikle yarım saat lavabonın başından kalkamıyorum. Kimisi 12. haftada geçer diyor kimisi 16. haftadan sonra bilmiyorum inan ne yapacağımı

ay canım ovulasyon sayfasından tanıdım seni...çok sevindim hayırlı olsun inşallah..kendini üzme hiç,ilk ay ben de hiç bir şey hissetmedim...bir buçuk ay sonra falan başladı ben de belirtiler...inşallah en kısa zamanda kalp atışını da duyarsın

Genital bölgeye de epilatör zor olur ya keşke lazere mi gitseydim daha önce

O bölge ayrı bir problem başetmek çok zor

çok şükür ben lazere gitmiştim zamanında şimdi o problemim kalmadı bir kaç tel arada çıkıyor onuda eldivenle hallediyorum sıkıntım yok iyikide zamanında gitmişim yoksa şimdi perişan olmuştum ben bu halimle ...

emlanın içinde bildiğim kadarıyla uyuşturucu madde var kıl köklerini uyuşturduğu için lazere giderken kullanmamı önermişlerdi ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlar uyuşturdugunu söylüyolardı bence kullanmayın derim kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…