- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.861
kızlar hamilelikte emla krem kullanmak zararlımı veya tüy dökücü krem fln?? hamileliğin son aylarında ağda erken doğuma sebep olabiliyormuş diye duydum ve bunu çevremde yaşayan bir arkadaşım oldu. onun için yeni çareler arayışındayım
sen de hoşgeldin canım
hmmm öyle miymiş? epilatör de riskli mi acaba? bir bilen cevap verse de ben de öğrensem...
hmmm öyle miymiş? epilatör de riskli mi acaba? bir bilen cevap verse de ben de öğrensem...
AMİNNNNN,,,
saol cnm bnm ...darısı sana olsun inş ...RABBİM gönlünden geçeni wersin ...
normalde bende 2 hafta sonra gidicektim ama dayanamayıp burdaki bi hastaneye gittim aslında kafamda karıştı bi erkek bi kız denildi bakalım şimdi 2hafta sonra ne denilcek ....
bence bekle sabret en azından kendi doktorun baksın ...
Genital bölgeye de epilatör zor olur ya keşke lazere mi gitseydim daha önce
emla zararlı değilse ben epilatör ve emlayı düşünüyorum. yoksa jilete devam artık.. mikrop kapmak istemiorum.
ervacck slm canım,,,sen yine bölge hast. yeliz hanımla mı devam ediyorsun,,,nasıl yeliz hanımın ilgisi ?,ultrasonda detaylı inceliyor mu?bazıları baştan savar gibi hızlı hızlı bakıp gönderiyor
ben lazere gidiyordum 4 kere gittim 4.nün kontrolü kaldı gidemedim ama bitirmedi ki hem de hastaneye gidiyordum. bacaklarım azaldı bikini bölgesi azaldı ama genital aynen duruyor.
evet canım bölge hast.yeliz hanıma gidiyorum.evet çok ilgili sordum sorulara detaylı olarak cevap veriyor.ultrasonda da her şeyi anlatıyor şurası böyle,suyu,kesesi,gelişimi hep detaylı anlatıyor.benim ilk bebek olduğundan doktor söylemese ben kese su olaylarını bilmediğimden sormak aklıma gelmezdi.sağolsun doktor her şeyi anlatıyor.muayene 20-25 dakika sürüyor hele bazıları var 40 dakika bile kalıyor içeride ama doktor çok sabırlı bence ne gittiysem hep güler yüzlü ve aynı ilgiyle karşılıyor.doktor çok iyi ama doğum hakkında düşüncelerini bilmiyorum bende o konudan yana merak ediyorum.çünkü ben normal doğum yapmak istiyorum bazı doktorlar birşeyleri bahane ederek hemen serazyana alıyor.acaba yeliz hanım nasıl şimdi erken diye sorma konusunda tereddüt de kaldım.sen nereye gidiyorsun canım doktorun kim. yeliz hanım hakkında bir ilgin var mı sence nasıl bir doktor eğer gittiysen?
canım ya çok geçmiş olsun, şu an kaçıncı haftadasın:44:gün geçtikçe bulantılarım ve kusmalarım artıyor. artık kusmaktan fenalık geldi ağlıyorum sinirlerim bozuluyor. ağzımda hep acı acı bir tat ne yapmam gerekli bilmiyorum da doktor normal diyor ama bu hafta daha da yoğunlaştı.
gün geçtikçe bulantılarım ve kusmalarım artıyor. artık kusmaktan fenalık geldi ağlıyorum sinirlerim bozuluyor. ağzımda hep acı acı bir tat ne yapmam gerekli bilmiyorum da doktor normal diyor ama bu hafta daha da yoğunlaştı.
11+2 haftalık ufacık yaptıkları o kadar büyük ki :) bu hafta daha da yoğunlaştı. annemlerde kalıyoruz yemek falan yapamıyorum hiç.
seninle aynı sayılırız bende 11-3üm... iki haftadırr olmayan bulantılarım bu hafta yine başladıı,bende yemek yapamıyorum, mutfağa giremiyorum, ki bazı arkadaşlar 12. haftada tekrar başladığını yazmışlardı, inşaAllah kısa zamanda geçer
ay canım ovulasyon sayfasından tanıdım seni...çok sevindim hayırlı olsun inşallah..kendini üzme hiç,ilk ay ben de hiç bir şey hissetmedim...bir buçuk ay sonra falan başladı ben de belirtiler...inşallah en kısa zamanda kalp atışını da duyarsınMrb arkadaslar bana yardmcı olursanz sevınırm suan 5+6 faln hamıleyım kesemızı doktr gecen hafata gordu fakat henuz daha bende hamılelık belırtsı olan kusma bas donmesı vs gb belırtıler yoktr benm gbı olan arkadslrmz varsa yazarlarsa cok memnun olcam sadece asrı bır gogs agrm var bırde kese olustktan sonra kanamaylamı dusurulr bebk yoksa kurtajlamı alınr beebgmn kesesı 4.6mm dı geecn hafta 2 hafta snrada kalbı atymu dye cagrdı doktrmz ama ben mayısta kımyasal gecrdm dye elım yuregmde benm gbı olpta hamıleelıgı devam eden arkaslarmız varmı
Genital bölgeye de epilatör zor olur ya keşke lazere mi gitseydim daha önce
O bölge ayrı bir problem başetmek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?