2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ilk doktorum ferrevit pronatal verdi hiç bi yan etkisini görmedim aksine içinde bulantı kusma halsizlik azaltır yazıodu ikinci doktorum elevit verdi ama ben ferrevit alıcam yine bitmek üzere istersen sende bunu al

banada dr kabızlıktan şikayet ettiğimde elevit al demişti onu bulamadım eczanedeki kadında hamile idi bana ben bunu kullanıyorum sende al bak çok rahat edeceksin dedi allah razı olsun kabız olmuyorum artık memnunum bende ferevitten kusmam bitti belkide ilaçtan bende bitme zamanı geldide bitti sanıyorum

kızlar 2 gündür lekelenmem yok akıntım beyaza döndü o kadar mutluyumki anlatamam allahım bidaha yaşatmasın bana ve hamiş olan kimseye herkesin bebişleri sağlıkla büyüsün içerde
canım ya nasıl sevindim, ,inşaAllah hamileliğin daha da güzel ve sağlıklı geçsin, cUma vakti hürmetine Rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

kızlar 2 gündür lekelenmem yok akıntım beyaza döndü o kadar mutluyumki anlatamam allahım bidaha yaşatmasın bana ve hamiş olan kimseye herkesin bebişleri sağlıkla büyüsün içerde

Aminnnnnnnnnnn,,,,çok şükür canımm,,,maşşlahhh diyelimm,,,inşllh tekrar yaşamazsınnn,,,

evet canım yapacak bişi yok ,,,kan ilacıda içiyormusun canımm

Kesinlikle katılıyorum sana, bende bayramda bir ay önce doğum yapmış bir arkadaşımla beraberdim, 4 saat beraberdik ama konuş konuş muhabbet bitmiyor, ondan o kadar çok şey öğrendim ki, hem bilgileride taze olunca başka oluyor

bana doktorum magnesie calcine diye bir ilaç vermişti. kullanan var mı aranızda?

canım ya nasıl sevindim, ,inşaAllah hamileliğin daha da güzel ve sağlıklı geçsin, cUma vakti hürmetine Rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

aminnnnn artık hamişliğin en güzel aşamasındayız öyle diyorlar çok keyifli bi hamilelik geçirelim hep beraber

Aminnnnnnnnnnn,,,,çok şükür canımm,,,maşşlahhh diyelimm,,,inşllh tekrar yaşamazsınnn,,,

evet aman nazar değmesinnnn sağol kadercim

bana doktorum magnesie calcine diye bir ilaç vermişti. kullanan var mı aranızda?

yok bebişim ben kullanmadım adını bile ilk defa duydum...

Arkadaşlar ya ben dün e-bebekten şipariş vermiştim,, bugün gelir sanıyordum ama şipariş takibine baktığımda daha kargoya bile verilmemiş, halbuki bende yarın ailemle afyona gidiyorum ve 15 gün yokum, muhtemelen biz yokken gelecek, o zaman ne yapmam gerekiyor, bir bilginiz var mı?:44::44:

merhabalar mart anneleri
bayadır girip sadece yorumlara bakıyodum ama yorum yazmamıştım geçen kötü günleri artık atlattığımı düşünüyorum... bebişlerin cinsiyetleri ögrenilmeye başlanmış ve 2li test sonuçları olumlu hepiniz adına çok sevindim umarım hiçbir sorun çıkmadan alırsınız bebişleri kucagınıza...

canım gözün aydın maşallah hep iyi olsunlar...ben de pazartesi gidicem randevuya var ama insan süre uzayınca görmek istiyor..bişeyler bahane edip gidicem:)

venüsten biraz daha iyi olmana sevindim arkadaşım..inşallah böyle devam eder..

tubaemrah iyi olmana sevindim,inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinde gelir

merhaba arkadaşlar hepinize..
cuma saati inşallah hepimiz sağlıklıca alırız bebeklerimizi kucağımıza

canım profiline girip geçmişte yazdığın mesajlarını okudum, orada 18 ağustosta bebeğinin kalbinin durduğunu yazmışsın ama kendini bir an önce toparlamış olmana sevindim, çünkü sen kendini ne kadar erken toparlarsan tekrar bebeğinin olma şansı daha yüksek olacaktır, Rabbim inşaAllah en kısa zamanda tekrar hamile olduğun haberini alırsın

canım krem nasıl sipariş veriyosun fiyatı ne kadar yardımcı olurmusun:79::79::79::79:

Geçmişi birazdan okuyacağım.Doktordan geldiğim gibi hemen soluğu burada aldım:)Bebişim kocaman olmuşş 11+4 çıktı öncekinde küçük çıkmıştı çok üzülmüştüm şimdi tam haftasında maşallah kuzuma.Ense kalınlığı,burun kemiği,ve kan akışının normal olduğunu söyledi doktorumuz kan da verdim 1 ay sonra yapılacak 4lü testle bu testin ortalaması alınıp yorum yapılacakmış.Hepimizin sonuçları çok i çıkar inşallah.
Bizimkine gelince eller kollar hiç durmuo,yumruk sıkıo ellerini yüzüne götürüo şu an oturur poziyondaydı.Ay insan çok garip oluyor kese ve noktalardan sonra o kadar kısa zamanda insan silüetinde görünce ağlamamak için zor tuttum kendimi.
Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin aminnnnnn.

Geçmişi birazdan okuyacağım.Doktordan geldiğim gibi hemen soluğu burada aldım:)Bebişim kocaman olmuşş 11+4 çıktı öncekinde küçük çıkmıştı çok üzülmüştüm şimdi tam haftasında maşallah kuzuma.Ense kalınlığı,burun kemiği,ve kan akışının normal olduğunu söyledi doktorumuz kan da verdim 1 ay sonra yapılacak 4lü testle bu testin ortalaması alınıp yorum yapılacakmış.Hepimizin sonuçları çok i çıkar inşallah.
Bizimkine gelince eller kollar hiç durmuo,yumruk sıkıo ellerini yüzüne götürüo şu an oturur poziyondaydı.Ay insan çok garip oluyor kese ve noktalardan sonra o kadar kısa zamanda insan silüetinde görünce ağlamamak için zor tuttum kendimi.
Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin aminnnnnn.

canım bebişine bişeyler mi aldın merak ettim

ay ne güzel bebişini görmüşsün benim randevuma daha çok var sağlıklı olduğunu görünce için rahatlamıştır darısı benim başımaa

Çok şükür girebildim

canım bebişine bişeyler mi aldın merak ettim

Canım ben bebişim için almadım, ona göre uygun bir fiyata birşey bulamadım, ben kendime aldım, Bir hırka birde kazak.. Biz kış hamişleri olacağımız için birde fiyat çok uygun olunca şimdiden aldım... Hırka 89.90'dan 14.90'a, kazakta 59.90'dan 9.90'a düşmüş, İkisi toplam 150 tl tutacaktı, ama indirimden dolayı 25 tl'ye geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…