- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.941
canım ilk doktorum ferrevit pronatal verdi hiç bi yan etkisini görmedim aksine içinde bulantı kusma halsizlik azaltır yazıodu ikinci doktorum elevit verdi ama ben ferrevit alıcam yine bitmek üzere istersen sende bunu al
canım ya nasıl sevindim, ,inşaAllah hamileliğin daha da güzel ve sağlıklı geçsin, cUma vakti hürmetine Rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsinkızlar 2 gündür lekelenmem yok akıntım beyaza döndü o kadar mutluyumki anlatamam allahım bidaha yaşatmasın bana ve hamiş olan kimseye herkesin bebişleri sağlıkla büyüsün içerde
kızlar 2 gündür lekelenmem yok akıntım beyaza döndü o kadar mutluyumki anlatamam allahım bidaha yaşatmasın bana ve hamiş olan kimseye herkesin bebişleri sağlıkla büyüsün içerde
tşk. ederim canım zaten içmesi zor bir ilaç sonrasında bulantıda ölüdürdü beni dün akşam içtim dediğin gibi uzandım kalkmadım ama onda bile kötü oldum artık yatacagımda içer yatarım bende ne yapayım başka
Herkese Günaydınnnnnnnn
bugün çok yakın bi hamiş arkadaşım bize geliyor. bebek hazırlıklarıyla ilgili ona aklımdaki herşeyi sormayı düşünüyorum o benden 2 ay önde:) hazırlıklara başlamış çoktan. bende biraz tiyolar aliim diorum. insanın başka hamişlerle sohbeti de ayrı bi güzel oluo
banada dr kabızlıktan şikayet ettiğimde elevit al demişti onu bulamadım eczanedeki kadında hamile idi bana ben bunu kullanıyorum sende al bak çok rahat edeceksin dedi allah razı olsun kabız olmuyorum artık memnunum bende ferevittenkusmam bitti belkide ilaçtan bende bitme zamanı geldide bitti sanıyorum
canım ya nasıl sevindim, ,inşaAllah hamileliğin daha da güzel ve sağlıklı geçsin, cUma vakti hürmetine Rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Aminnnnnnnnnnn,,,,çok şükür canımm,,,maşşlahhh diyelimm,,,i nşllh tekrar yaşamazsınnn,,,
bana doktorum magnesie calcine diye bir ilaç vermişti. kullanan var mı aranızda?
ya göbüş şiştikçe ağda yapmasıda zor oluyo benim çevremde ağdaya giden çok var ben hiç gitmedim gidememde heralde utanırım ya temizlikte şart çok mecbur kalırsam giderim belki
selin merhaba canım. ümitlendirmek istemem seni ama inşallah doğrudur. bnde hamileliğimi adete 5 gün kala öğrendim idrar testinden. herhangi bir ilaç kullanmadıysan büyük ihtimalle doğrudur diye düşünüyorum. hayırlı haberlerini alırız inş.
günaydın güzel anneler. dün endişelerimden bahsettim dayanamadım gittim doktora....kocaman olmuş pıtırcığım çok şükür herhangi bi sorunumuzda yok. daha önceki ultrasona göre 1 hafta büyük çıktı gelişimide çok iyi. haftaya 2li testi yaptıracağız inş. bi ölçüm yaptı doktor çok çok iyi şuanda ense kalınlığı dedi. taklalar atıyo zıp zıp durmuyo yerinde .ellerini başının altına koyup poz verdi bize. çok şüküürrr içim rahatladı vallaa....
allahım isteyen herkese nasip etsn bu duyguyu yaşamayı.....
canım profiline girip geçmişte yazdığın mesajlarını okudum, orada 18 ağustosta bebeğinin kalbinin durduğunu yazmışsınmerhabalar mart anneleri
bayadır girip sadece yorumlara bakıyodum ama yorum yazmamıştım geçen kötü günleri artık atlattığımı düşünüyorum... bebişlerin cinsiyetleri ögrenilmeye başlanmış ve 2li test sonuçları olumlu hepiniz adına çok sevindim umarım hiçbir sorun çıkmadan alırsınız bebişleri kucagınıza...
canım merhaba beim aldığım bir krem var ben bunu yıllar öncede duymuştum ve temmuz ayında görümcem doğum yaptı o da kullandı çok memnun onun arkadaslarıda kullandı onlarda kullandı şimdi bende çarşambe günü sipariş verdim cuma günü geldi hemde kapıda ödemeyle normalde eczanelerde çok daha pahalı ilacın ismi LİERAC ÇATLAK KREMİ ama çatlamaya başlamadan önce kullanmaya başlıyorsun çünkü çatlak önleyici bir krem hatta sana şöyle söylim benim görüm gögüslerine bacaklarına ve göbğine kullandı kalçalarına kullanmak aklına hiç gelmemiş sadece kalçaları çatladı inş. yardımcı olabilmişimdir
Arkadaşlar ya ben dün e-bebekten şipariş vermiştim,, bugün gelir sanıyordum ama şipariş takibine baktığımda daha kargoya bile verilmemiş, halbuki bende yarın ailemle afyona gidiyorum ve 15 gün yokum, muhtemelen biz yokken gelecek, o zaman ne yapmam gerekiyor, bir bilginiz var mı?:44::44:
Geçmişi birazdan okuyacağım.Doktordan geldiğim gibi hemen soluğu burada aldım:)Bebişim kocaman olmuşş 11+4 çıktı öncekinde küçük çıkmıştı çok üzülmüştüm şimdi tam haftasında maşallah kuzuma.Ense kalınlığı,burun kemiği,ve kan akışının normal olduğunu söyledi doktorumuz kan da verdim 1 ay sonra yapılacak 4lü testle bu testin ortalaması alınıp yorum yapılacakmış.Hepimizin sonuçları çok i çıkar inşallah.
Bizimkine gelince eller kollar hiç durmuo,yumruk sıkıo ellerini yüzüne götürüo şu an oturur poziyondaydı.Ay insan çok garip oluyor kese ve noktalardan sonra o kadar kısa zamanda insan silüetinde görünce ağlamamak için zor tuttum kendimi.
Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin aminnnnnn.
canım bebişine bişeyler mi aldın merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?