- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.961
kızlar 2 gündür lekelenmem yok akıntım beyaza döndü o kadar mutluyumki anlatamam allahım bidaha yaşatmasın bana ve hamiş olan kimseye herkesin bebişleri sağlıkla büyüsün içerde
canım krem nasıl sipariş veriyosun fiyatı ne kadar yardımcı olurmusun:79::79::79::79:
canım profiline girip geçmişte yazdığın mesajlarını okudum, orada 18 ağustosta bebeğinin kalbinin durduğunu yazmışsınama kendini bir an önce toparlamış olmana sevindim, çünkü sen kendini ne kadar erken toparlarsan tekrar bebeğinin olma şansı daha yüksek olacaktır, Rabbim inşaAllah en kısa zamanda tekrar hamile olduğun haberini alırsın
ay ne güzel bebişini görmüşsünbenim randevuma daha çok var sağlıklı olduğunu görünce için rahatlamıştır darısı benim başımaa
bana doktorum magnesie calcine diye bir ilaç vermişti. kullanan var mı aranızda?
Kızlar bebişlerimizi beklerken grip aşısı olmalı mıyız çok merakediyorum hamileyken gr.p aşısı olan varmı
Çokkk ama çokk sevindim ben demiştim annişi sıkıca sarıldı sana diye maşallah 41 kere:)
saol cnm bnm darısı sana olsun inş....geçmiş olsun canım...hadi bakalım hayırlısı inşallah sağlıklı olsunlar hepsi de...
rana seni de taberik ederim foruma bir kız bebiş daha geliyormuş ne güzel
cnm bnde elevit kullanıyorum özellikle sabah kahvaltıdan sonra alınması gerekirmiş bende hiç bi yan etki yapmadı....kızlar birşey soracagım dr. bana ELEVİT verdi fakat bende felaket bulantı yaptı hatta çıkarıyorum bile içtikten sonra sizdede böye oldumu acaba ???
merhabalar mart anneleri
bayadır girip sadece yorumlara bakıyodum ama yorum yazmamıştım geçen kötü günleri artık atlattığımı düşünüyorum... bebişlerin cinsiyetleri ögrenilmeye başlanmış ve 2li test sonuçları olumlu hepiniz adına çok sevindim umarım hiçbir sorun çıkmadan alırsınız bebişleri kucagınıza...
Çok şükür girebildim
Canım ben bebişim için almadım, ona göre uygun bir fiyata birşey bulamadım, ben kendime aldım, Bir hırka birde kazak.. Biz kış hamişleri olacağımız için birde fiyat çok uygun olunca şimdiden aldım... Hırka 89.90'dan 14.90'a, kazakta 59.90'dan 9.90'a düşmüş, İkisi toplam 150 tl tutacaktı, ama indirimden dolayı 25 tl'ye geldi
canım merhaba beim aldığım bir krem var ben bunu yıllar öncede duymuştum ve temmuz ayında görümcem doğum yaptı o da kullandı çok memnun onun arkadaslarıda kullandı onlarda kullandı şimdi bende çarşambe günü sipariş verdim cuma günü geldi hemde kapıda ödemeyle normalde eczanelerde çok daha pahalı ilacın ismi LİERAC ÇATLAK KREMİ ama çatlamaya başlamadan önce kullanmaya başlıyorsun çünkü çatlak önleyici bir krem hatta sana şöyle söylim benim görüm gögüslerine bacaklarına ve göbğine kullandı kalçalarına kullanmak aklına hiç gelmemiş sadece kalçaları çatladı inş. yardımcı olabilmişimdir
olmazsa bende ondan alayım bu elevit perişan ettti beni vallacanım ilk doktorum ferrevit pronatal verdi hiç bi yan etkisini görmedim aksine içinde bulantı kusma halsizlik azaltır yazıodu ikinci doktorum elevit verdi ama ben ferrevit alıcam yine bitmek üzere istersen sende bunu al
maşallah canımm sen yinede yavaş hareket et geçti diye düşünme biraz daha sabır inş. tamamen biteceksağol bebişim allah razı olsun dua eden herkesten....ilacı hala bırakmadım 4. kutudayım haftaya cuma ya dr gidene kadar içeceğim bakalım dr ultrasonda bakınca içerde kan tabakası görecekmi...2 gündür çok ağır hareket ediyom 10 dklık yolu yarım saatte yürüyorum minik minik adımlar atıyorum sanki işe gelmiyorumda sahilde yürüyüşe çıkmışım gibi dr un bana ne demek istediğini şimdi anladım daha dikkatli olmalısın daha yavaş demişti bende zaten yavaşım diyodum ama yeterli deilmiş....kaplumbağa olmam lazımmış
canım başka dr. git istersen birde onların görüşünü al tek dr. kalma böyle durumlar risklidir.. Kız kardeşiminde ikili test sonucuna down sendromlu amtiyosentez yapılacak demişlerdi kız ağlayacam diye öldürdü kendini sonra başka dr. gitti ordada gayet normal dediler kardeşim yaptırmadı ve çok şükür yiğenim sapasağlam hiç bir problemi yok çok şükür yaşadığımız için seni çok iyi anlıyorum başka dr. daha git görüş ondan sonra bakarsın yapılacak birşey varmı diyekızlar acilll yardımmm
doktordan ıkılı test istemek ıcın zeynep kamile gıttım ama ıkı ay önceden test ıcın randevu almak gerekıyomus
bızde özel buyuk bır hastaneye gıttık doktor ensesını kalın gordum dedı ve ultrason ayrıntılı ve down sendromu için kan tahlili istedi yarına randevu verdıler tekrar moralım cok bozuk bebişte 12 haftalık oldu bana yol gosterın bakıyım
kesın sonuc yarınkı tahlılden sonra ya devlet hastnesıne gıttım o kadar ultrasona gırdım hıc boyle bır sey demedıler
kızlar acilll yardımmm
doktordan ıkılı test istemek ıcın zeynep kamile gıttım ama ıkı ay önceden test ıcın randevu almak gerekıyomus
bızde özel buyuk bır hastaneye gıttık doktor ensesını kalın gordum dedı ve ultrason ayrıntılı ve down sendromu için kan tahlili istedi yarına randevu verdıler tekrar moralım cok bozuk bebişte 12 haftalık oldu bana yol gosterın bakıyım
kesın sonuc yarınkı tahlılden sonra ya devlet hastnesıne gıttım o kadar ultrasona gırdım hıc boyle bır sey demedıler
Çok teşekkür ederim canım. Hemen araştırmaya başlıyorum. Netten siparişini veririm. Bende şimdilik bebeyağı kullanıyom ama kalçalar hiç aklıma gelmemişti hakikatten.
Bende bugün ikili test için doktordaydım. ilk kez bebeğimişn hareketlerini gördüm.Önce yüzü bize dönükmüş. Ölçüm için uygun değildi. Sonra doktor öksür dedi. Öksürünce yavaş yavaş yan döndü ve doktor ölçümü yaptı. Şükürler olsun ölçümler iyi. aklımı karıştıran bişey oldu. .Orda basiretim bağlandı. Ölçmler normal 2li testi size bırakıyorum dedi. Yapmasakta olur. 4lü test yaparız 5 ekimde dedi.Aileye maddi açıdan yoruyor. falan dedi. Bizde siz nasıl uygun görürsesniz dedik. Ama vesvese yaptım acaba kan versemiydim fiye. Fiyat sormak falan aklıma gelmedi. Şimdi acaba arayıp fiyat sorsam mı diyorum. yaptırı versem mi?
kızlar 2 gündür lekelenmem yok akıntım beyaza döndü o kadar mutluyumki anlatamam allahım bidaha yaşatmasın bana ve hamiş olan kimseye herkesin bebişleri sağlıkla büyüsün içerde
canım senin dr un özel muaynanesindemi yaptı ense ölçümünü yoksa hastanede radyoloji uzmanımı yaptı benim ilk hamilelimde hastanede radyoloji uzmanı yapmıştıda şimdi özel dr var tabi onun için soruyorum bende daha yaptırmadım
Arkadaşlar ya ben dün e-bebekten şipariş vermiştim,, bugün gelir sanıyordum ama şipariş takibine baktığımda daha kargoya bile verilmemiş, halbuki bende yarın ailemle afyona gidiyorum ve 15 gün yokum, muhtemelen biz yokken gelecek, o zaman ne yapmam gerekiyor, bir bilginiz var mı?:44::44:
Merhaba arkadaşlar, dün akşam nasıl olduysa hamileliğimi unuttum ve kızım yolluğa tuz döktü diye onu çırptım. sonra bi bel ağrısı dadandı bana sabaha kadar döndüm durdum,ağrıdan uyuyamadım. kayınvalidemler geldi bizdeler. kızımı onlara bırakıp hemen hastaneye koştum. RABBİME, YÜCE YARADANA ŞÜKÜRLER OLSUN ki herşey yolunda. İçim öyle rahatladı ki anlatamam. ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM SANA.
bebeğimiz 4-5 gün geriden geliyordu, çok şükür gününüde tamamlamış teyzeleri.
hala bel ağrım devam ediyor. doktor istirahat et, yorma kendini dedi.
Merhaba arkadaşlar, dün akşam nasıl olduysa hamileliğimi unuttum ve kızım yolluğa tuz döktü diye onu çırptım. sonra bi bel ağrısı dadandı bana sabaha kadar döndüm durdum,ağrıdan uyuyamadım. kayınvalidemler geldi bizdeler. kızımı onlara bırakıp hemen hastaneye koştum. RABBİME, YÜCE YARADANA ŞÜKÜRLER OLSUN ki herşey yolunda. İçim öyle rahatladı ki anlatamam. ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM SANA.
bebeğimiz 4-5 gün geriden geliyordu, çok şükür gününüde tamamlamış teyzeleri.
hala bel ağrım devam ediyor. doktor istirahat et, yorma kendini dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?