2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet toparladım çünkü kendimi yıpratmamaın bana hiç ve kaybettiğim meleğime hiçbir yararı yok evet bazen aklıma geldiğinde yüreğim cız ediyo ve biliyorumki bu duygu 10 tane çoçuğum olsada devam edicek... ama yapıcak bişey yok Allah kısmet etmedi meleğimi bana bundan sonraki meleğimi kucağıma alırım inşallah dört gözle aralık ayını bekliyorum tekrar zaman kaybetmeden hamile kalmak istiyorum çok küçük olmasına ramen okadar hazırlamışımki kendimi anne olmaya bi boşluk hissediyorum hala :2::2::2:

ay ne güzel bebişini görmüşsün benim randevuma daha çok var sağlıklı olduğunu görünce için rahatlamıştır darısı benim başımaa

Çoook teşekkür ederim berkeerdemcim.Aynen çok rahatladım bir de test sonucu gelsin bakalım iyice rahatlayalım.Bu arada benim randevuma da 10 gün vardı dayanamadım ben hem doktorum izne çıkacakmış çıkmadan gitmem lazım dedim aldım soluğu doktorda:)1 ay sonrada cinsiyetine bakarıs didi:)

Kızlar bebişlerimizi beklerken grip aşısı olmalı mıyız çok merakediyorum hamileyken gr.p aşısı olan varmı

bebişim ben hiç grip aşısı olmadım olmayıda düşünmüyorum çünkü olan bir sürü arkadaşım sürekli grip oluyo...gebelik boyunca ne kadar kimyasaldan uzak durursam o kadar iyi diyorum tabi benim düşüncem...allah hastalıklardan korusun hepimizi mecburi olmam gereken varsa olurum sanırım 20. haftada bi aşı olmalıymışız onuda dr danışacağım ona göre sağlık ocağına gideceğim...

Çokkk ama çokk sevindim ben demiştim annişi sıkıca sarıldı sana diye maşallah 41 kere:)

anası gibi inatçı olcak bebişim inşallah anneleri onlara kurban olur bunu hissediyorlar bence yawrularımız ellerinden geleni yapıyor içerde yerim ben onları

kızlar acilll yardımmm

doktordan ıkılı test istemek ıcın zeynep kamile gıttım ama ıkı ay önceden test ıcın randevu almak gerekıyomus

bızde özel buyuk bır hastaneye gıttık doktor ensesını kalın gordum dedı ve ultrason ayrıntılı ve down sendromu için kan tahlili istedi yarına randevu verdıler tekrar moralım cok bozuk bebişte 12 haftalık oldu bana yol gosterın bakıyım

kesın sonuc yarınkı tahlılden sonra ya devlet hastnesıne gıttım o kadar ultrasona gırdım hıc boyle bır sey demedıler

geçmiş olsun canım...hadi bakalım hayırlısı inşallah sağlıklı olsunlar hepsi de...

rana seni de taberik ederim foruma bir kız bebiş daha geliyormuş ne güzel
saol cnm bnm darısı sana olsun inş....
kızlar birşey soracagım dr. bana ELEVİT verdi fakat bende felaket bulantı yaptı hatta çıkarıyorum bile içtikten sonra sizdede böye oldumu acaba ???
cnm bnde elevit kullanıyorum özellikle sabah kahvaltıdan sonra alınması gerekirmiş bende hiç bi yan etki yapmadı....

canım RABBİM sabır versin ...inş en kısa zamanda tekrar nasip eder...kendini toplamana çok sevindim böyle daha kolay olcak herşey...

nasıl güvenip alıyosun kalite açısından :79::79::79:

Çok teşekkür ederim canım. Hemen araştırmaya başlıyorum. Netten siparişini veririm. Bende şimdilik bebeyağı kullanıyom ama kalçalar hiç aklıma gelmemişti hakikatten.

Bende bugün ikili test için doktordaydım. ilk kez bebeğimişn hareketlerini gördüm. Önce yüzü bize dönükmüş. Ölçüm için uygun değildi. Sonra doktor öksür dedi. Öksürünce yavaş yavaş yan döndü ve doktor ölçümü yaptı. Şükürler olsun ölçümler iyi. aklımı karıştıran bişey oldu. .Orda basiretim bağlandı. Ölçmler normal 2li testi size bırakıyorum dedi. Yapmasakta olur. 4lü test yaparız 5 ekimde dedi.Aileye maddi açıdan yoruyor. falan dedi. Bizde siz nasıl uygun görürsesniz dedik. Ama vesvese yaptım acaba kan versemiydim fiye. Fiyat sormak falan aklıma gelmedi. Şimdi acaba arayıp fiyat sorsam mı diyorum. yaptırı versem mi?

canım ilk doktorum ferrevit pronatal verdi hiç bi yan etkisini görmedim aksine içinde bulantı kusma halsizlik azaltır yazıodu ikinci doktorum elevit verdi ama ben ferrevit alıcam yine bitmek üzere istersen sende bunu al
olmazsa bende ondan alayım bu elevit perişan ettti beni valla
maşallah canımm sen yinede yavaş hareket et geçti diye düşünme biraz daha sabır inş. tamamen bitecek
canım başka dr. git istersen birde onların görüşünü al tek dr. kalma böyle durumlar risklidir.. Kız kardeşiminde ikili test sonucuna down sendromlu amtiyosentez yapılacak demişlerdi kız ağlayacam diye öldürdü kendini sonra başka dr. gitti ordada gayet normal dediler kardeşim yaptırmadı ve çok şükür yiğenim sapasağlam hiç bir problemi yok çok şükür yaşadığımız için seni çok iyi anlıyorum başka dr. daha git görüş ondan sonra bakarsın yapılacak birşey varmı diye

Daha önce girdiğimiz ultrason detaylı olmadığı için ayrıntılı şart iyiki özele gitmişsin.Ama korkma bizim ense kalınlığı normal çıktı yine de kan testi istedi doktor merak etme dua et bol bol o kadar tutunmuş anneciğine bişicik olmaz.Sen üzülme ki o da üzülmesin.

canım senin dr un özel muaynanesindemi yaptı ense ölçümünü yoksa hastanede radyoloji uzmanımı yaptı benim ilk hamilelimde hastanede radyoloji uzmanı yapmıştıda şimdi özel dr var tabi onun için soruyorum bende daha yaptırmadım

kızlar 2 gündür lekelenmem yok akıntım beyaza döndü o kadar mutluyumki anlatamam allahım bidaha yaşatmasın bana ve hamiş olan kimseye herkesin bebişleri sağlıkla büyüsün içerde

çok sevindim canım.. geçen yazılarını okudum. senin için üzülmüştüm hala geçmiyo yazmışsın. hatta bende olanı sana yazmak istedim sonra ayıp geldi yazmak vazgeçtim. bende senin gibiydim hatırlarsan. şükürler olsun ki 3 hafta falan oluyor kesildi. ben bi çocuk sevindiricem dedim öyle de yaptım. manevi olarakta rahatladım.. ne bileyim ben böyle şeylere inanırım.. sanki öyle yapınca tekrarlanmadı. bugün doktordaydım doktor bir hafta daha kadar kullan ve bırak. dedi. bu haftalarda kendi progestan üretmeye başlarmış. tabi kısıtlamalara hala devam. bıraktıktan bir hafta sonra tüm kısıtklar kalkacak dedi. anlarsın ya

insan geçince oh be diyor. moarlim yerine gelmişti. vesveselerim azaldı hatta. inşallah seninde öy olur çok öptüm

Merhaba arkadaşlar, dün akşam nasıl olduysa hamileliğimi unuttum ve kızım yolluğa tuz döktü diye onu çırptım. sonra bi bel ağrısı dadandı bana sabaha kadar döndüm durdum,ağrıdan uyuyamadım. kayınvalidemler geldi bizdeler. kızımı onlara bırakıp hemen hastaneye koştum. RABBİME, YÜCE YARADANA ŞÜKÜRLER OLSUN ki herşey yolunda. İçim öyle rahatladı ki anlatamam. ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM SANA.

bebeğimiz 4-5 gün geriden geliyordu, çok şükür gününüde tamamlamış teyzeleri.

hala bel ağrım devam ediyor. doktor istirahat et, yorma kendini dedi.

özel hastanaye gidiyorum orda yaptı. hatta 3 kez ölçüyorum ortalamasını alıyorum falan dedi.

Selammm kızlar
İşler o kadar yoğunki giremiyorumm buraya
Ben ilk defa dün bebeğimin hareketini hissettim şeftali yedim gerindim sağ tarafımda birşey oldu.
Bugünde oynadı sanırım pozisyonunu değiştirdi

aaa canım niye göndermemişler, benimki geldi, hemen müşteri hizmetlerini ara sor canım. gerçi benim gelen bluzda leke var sırtında kocaman ona sinir oldum biraz, haftasonu mağazasına götürüp değiştiricem.

cnmçok sevindim sonunda görmüşsün bebeğini bak rahatlamışsın ah ben de bir görsem çok rahatlayacağım ama..dün kan verdim tiroid için acaba normale döndümü merak ediyorum fakat hepsinin cevabı pazartesi günü..başka ne dedi doktorun?cinsiyet hakkında bişey demedi mi senin de 14v hafta olmuş artıkk

bende iş yerinde hamile olduğumu unutuyorum o kadar çok koşturuyorum ki
neyseki sorun yok.
dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…