2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ondan önceki ultraSOUNDA GİRDİĞİNDE DEMEMİŞLERDİR çünkü o ayrı bir şey her zaman bakılmıyor sadece bu haftalarda bakılıyor sen istersen bir iki doktora daha sor onlar da aynı şeyi derse o zaman ayrıntılı usg ye girersin ama zaten hepimiz girdik nerdeyse ikili testi yaptırdık tehlike olsa da olmasa da sen bilirsin şimdiden dert etme bişey olduğunu sanmam rahat ol..

bende çok sevindim valla. şükürler olsun.
ACİLe gittiğim için ne ben sordum nede onlar söyledi. zaten böyle bişeyi sorsam kesin beni azarlarlardı. ama yavrumu gördüm, kalp atışlarını gördüm ya o yetti bana. kesesi filan gayet güzel herhangibi bozulma yok, endişelenmeyin dedi doktor. Çarşambaya asıl hastanemde randevum var, bakalım o zman belli olur belki.
bende iş yerinde hamile olduğumu unutuyorum o kadar çok koşturuyorum ki
neyseki sorun yok.
dikkat et kendine

gün içinde kızımın peşinden çok koşturuyorum, kucağıma alıyorum filan ama dün akşamki gibi kötü hissetmemiştim kendimi. Sağol canım benim, sende dikkat et kendine.

Bu arada Aile Hekimime de uğradım, bana MEGADYN PRONATAL diye multivitamin verdi ücretsiz. ekimin ilk haftası tekrar çağırdılar.

ben aile hekimine gitmedim
kendi doktorum bana omega 3 multivitamin ve ferrum verdi.

MASİVA dün bana inşirah suresini önerdiğin için, sana ayrıca teşekkür ediyorum canım. Allah razı olsun

slm cnm,,,
sonuçların temiz çıkmış gözün aydın...
bu hareketleri bnde hissediyorum hatta 8.haftadan pıt pıt atışlar bile hissediyordum ...
inş artık tekmelerini hissederiz...
anlatılması çok zor ama yaşanması çok güzel bi duygu...

bende birşeyler hissediyordum önceden ama eşim onlar senin bağırsak hareketlerin diye tutturduğu için emin olamadım, ama dünkü ve bugünkünden eminim
haftayada kontrol var bakalım cinsiyeti belli olacakmı

bu arada kızlar size birşey söyleyeceğimmm
benimmm eşimme birşey oldu, yani kilo aldım çirkinleştim benden uzaklaşır adam diyordum, tam tersi oldu bulduğu yerde sıkıştırıyor, yasaklar cazipmi geldi hiç anlamadım
sizde böyle bir durum varmı?

evet bizde de var:) ben şu bulantılar geçse de kendime bir çeki düzen versem iyice saldım kendimi derken,eşim bakıyorum aynen dediğin gibi:)

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
benimde mide bulantılarım azaldığından beri yemekleri yemeye başladığım zaman dan sonra bebeğin hareketlerini daha fazla hissetmeye başladım. Yarasın bebeğime.
bugün saçlarımı kestirdim bazılar batıl inanışa göre ömrü kısalır fln diyolar da. Kötü şey aklımıza getirmeyelim. Zaten migren hastasıyım uzun saç hiç iyi gelmiyor. Şimdi çok rahatladım. Kızlar birde benim göbeğim acayip kıllandı. Boyuna çizgi şeklinde oldu kıl. Zamanla dökülür diyorlar.

ewet cnm banada çok erken bağırsak hareketleri dediler ama bagırsak hareketlerini anlayabiliyordum bu bambaşka bişiydi ki bebeğimin oldugğu tarafta oluyordu hep şu sıra daha da bi belirgin oldu...
bu arada eşlerde durum hep aynı galiba aynen bende bu durumdan yakınıyorum bu kadarda üstüne düşülmezki insnın yaa...

cnm bnmde göbeğimde tüylenmeler oldu olan tüylerimde koyulaştı inş geçer yoksa yandık walla....

evet canım benim eşimde aynı hamile kalınca daha çok aşık oluyolar zaten her gün beni sevdiğini defalarca sölüyo dünya güzeli gibi görüyo beni

evet bizde de var:) ben şu bulantılar geçse de kendime bir çeki düzen versem iyice saldım kendimi derken,eşim bakıyorum aynen dediğin gibi:)

bende kendime hiç bakmıyorum iyice saldım kendimi zaten rengim atık bembeyaz ruh gibi dolaşıyorum ortada, zaten yapasımda yok iş yerinde çok yoruluyorum ama kendiimi görünce çirkinleştiğimi hissediyorum zaten kıyafetlerde olmuyor ne hamile gibi nede normal insan gibi duruyorum
göbek kılından bahsetmişsiniz benimde aşırı derecede kıllandı umarım hamilelikten sonra geçer göbeğim komple kıllandı ama sadece çizgi kısmı değil çok iğreniyorum bu halinden aldırsam daha çok çıkarmı ki acaba :26:

eşime ve bana yasak koymadı doktor biz cinsel hayatı bırakmadık ama eşim normal zamanların üstündee bir istekli hiç anlamadım

canım benim toparlamana çok sevindim ben de ilk gebeliğimde aynıydı ve 2. gebeliğimde bana doktor önceki karnımda öldüğü için belki kan pırtılaşması vardır diye asprin birde progestron verdi ve bende kullandım daha sonra kanama başladı asprini kesti progesteronu 2 katına çıkardı ve yinede daha kese bile oluşamadan 2. bebeğimde gitti şimdi en kısa zaman da sende hamile kaldığında sana doktorlar hemen aspirini iç diye konuşabilirler sakın alma ben cok doktora ve profa gittim artık gerçekten tecrübeliyim bebeğin önce bi kesesi oluşsun daha sonra bunun testi var kanın bebeğe karşı pıhtılaşıo mu diye onu yaptır ondan sonra başla ve kanama içinde progestron ağızdan alınanı cok işe yaramıyormuş iğneleri ve alttan alınanı daha etkili ve bu 3. gebeliğim bundada bi kaç doktor hemen aspine başla dedi bir daha o doktorlara gitmedim hayatta da kullanmam dedim sonrasında kaç prof a gittikten sonra işin aslını öğrendim belki faydası olur ben paylaşmak istedim birde aralık a kadar niye bekliyorsun bana gittiğim doktorlar kürajdan sonra biraz kanaman olur sonra 1 ay sonunda regli olursun sonrada deneyebilirsin dediler benim 9+0 da kalbi durmuştu bu arada inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız: ))

bu arada kızlar bende dün 13+2 de dayanamadım gittim doktora cinsiyeti hakkında yorum bile yapmadı daha erken 15. haftada dedi bence belli olurdu ama olmuyorsa kızdır sizce ???

cnm bende senin gibi dayanamadım 13+3de gittim işte banada kız dedi dr çünkü pipi göremedim dedi...yani eğer bi çıkıntı göremezlerse hemen kız diyorlar bende kendi dr kontrolümü beklicem tam 16haftalık oluyoruz o zmana tam net belli olur bakalım...hayırlısı olsun ama bu dönemdeki tahminler yanıltıcı olabiliyormuş malesef bende çok araştırdım bu konuyu sonuç henüz belirsiz 16.haftadan önce güvenmemek lazımmış tecrübeler ve dr lar böyle yorumluyor...

bende aynısını yaptım kendi doktorum randevum daha sonraydı başka doktora gittim kendiminkini beklicem şimdi halbuki çok ümitliydim birşey söyler diye (((

bende aynısını yaptım kendi doktorum randevum daha sonraydı başka doktora gittim kendiminkini beklicem şimdi halbuki çok ümitliydim birşey söyler diye (((

cnm emin ol bişi söylemesi daha kötü oluyor ...bak bnm kendi dr um 2li testte bnm ısrarımla erkeğe benzediğini ama daha net olmadığını söylemişti ben dayanamayıp gittim dr direk kız dedi...eee doğal olarakta aklım karıştı ...tabi ayrıt ettiğimden değil sadece insan odaklanıyor kızsa kız diye erkekse erkek diye sevme şeklin bile ona göre oluyor elinde olmadan ...o yüzden söylememesi iyi olmuş bence birden kesin bi şekilde öğrenmen en iyisi emin ol....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…