2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Büyür canım merak etma,ben o minicik hallerini özlüyorum kızımın bazen,şimdi resmen canavar oldu 2 dk tutamıyorum illa bişeyleri karıştırma derdinde :)
tatlı canavar annesi o:)benim kızımda sakin bi bebek huyu değişmez inşallah canım tek sorunumuz mama yiyo zaten sağıp veriyodum oda bitti nerdeyse

bana pastörize inek sütü de kokuyor canım. ama bu keçi sütünde öyle bir şey yaşamadım.
sen şanslısın gerçekten

Keçi sütü migrosların bazılarında da oluyor kızlar günlük olarak, ben de ekoroganik diye bir site varya oraya söylüyorum evime yakın olduğu için evime getiriyorlar. Madodan daha ucuz litresi 5 tl. Madoda 9. Keçi sütünün tadı güzel ama hafif bir kokusu var yalan söylemiyim:) Ben yoğurdumu onda yapıyorum, inek sütüne göre daha kolay tutuyor, kalanında da lor yapıyorum.

Lor yapımını soran arkadaşlar, günlük sütü ocakta kaynatın inek keçi farketmez ama keçinin loru daha kısa sürede bozuluyor aklınızda olsun, kaynarken, limonunuzu sıkın yan tarafta 2 limon falan sıkıyorum ben, fokurdarken yavaş yavaş süte dökün kesilince yeşil suyunda ayrılıyor, biraz ılısıın tel süzgeç te süzün bu kadar kolay.

Yalnız mandalina gibi kokan limonlar varya onlardan almayın kullanmayın sütü kesmiyor, geçen eşim almış ondan yapıyım dedim, sütü bir acaip yaptı:S

Sürekli emzir ,süt arttıcı şeyler dene cnm,gelir belki benimde kesildi o dönemde ama yoğun cabalrım sonuç verdi geldi:)

canım ilk baştan beri beni emmedi zaten denedim olmadı şimdide göğsümü verince öğürüyo üzülüyorum pompayla sağınca azalır diyolar bilmiyorum ölemi ilk başta emiyo zannettik ağlamıyoduda doydu sanıyoduk üresi yükseldi 4 günlükken hastanede yattım emzirme hep sorun oldu anlıcan tatlım

Olur mu ya sağınca azalır diye kim söylüyor,sen sağ dinleme onları sağdıkça gelir sütün.

motorlu süt sağıcılar azaltmıyor benim bildiğim daha kuvvetli çekim gücüne sahip olduklarından dolayı daha çok getiriyorlar hatta çalışan bir anne olduğum için bu zamana kadar hep ondan kullandım memnundum da ama son zamanlarda azalmaya başladı benimde sütüm ama ısrarla eve gittikten sonra emzirmeye devam ediyorum baştan beri almamış olması üzücü tabi

memeler boşaltıldığı sürece süt üretimi olur, sağmak sütü azaltmaz...

fiyatı iyiymiş canım. . bize mado da uzak. gidip kendim alıyorum epey de mesafe var. bize biraz pahalıya geliyor ama yavrularımız için değer.
yaşasın :)) bir sürü lor tarifim oldu. teşekkürler canım

evet ya emzirmeye hep özendim tatlım sanki nbilerek emzirmiyorum gibi gören aaaaa emmiyomu akıl vermeler gıcık gıcık

fiyatı iyiymiş canım. . bize mado da uzak. gidip kendim alıyorum epey de mesafe var. bize biraz pahalıya geliyor ama yavrularımız için değer.
yaşasın :)) bir sürü lor tarifim oldu. teşekkürler canım

Migrosta atatürk orman çiftliğinin keçi sütü satılıyor canım günlük, her migrosta olayabilir ama yakında varsa ordan da alabilirsin. Mado eve getirmiyor mu, keşke getirseymiş, ben o açıdan şanslıyım, klasik sütçü gibi oldu haftada iki gün geliyor sütüm:)

evet ya emzirmeye hep özendim tatlım sanki nbilerek emzirmiyorum gibi gören aaaaa emmiyomu akıl vermeler gıcık gıcık

zaten bir yorum yapmasa bizim insanlarımız olmaz en gıcık olduğum olay bu ya arkadaş her yiğidin yoğurt yeme şekli farklı sen öyle yaptın diye bende yapmak zorunda değilim ki tamam tecrübe önemli ama sırf yorum yapmış olmak içinde konuşanlar oluyor sinir oluyorum hangi anne bebeğini emzirmek istemez ki tatlım ya benim oğlum 7 aylık oldu ben bile azaldı sütüm diye üzülüyorum çoğunu duymamazlıktan gel başka türlü işin içinden çıkılmıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…