2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

başlayan arkadaşlar var canım. bende muhtemelen Çarşamba başlarım. o gün randevum var. ama bugün aile hekimim multivitamin verdi ona başladım. Randevuya kadar 5 gün kâr kârdır dimi:)

bana hiç bir ilaç vermedi decavit (vitamin) ilacına devam...
kan ilacını ilk kez duydum...

başlayan arkadaşlar var canım. bende muhtemelen Çarşamba başlarım. o gün randevum var. ama bugün aile hekimim multivitamin verdi ona başladım. Randevuya kadar 5 gün kâr kârdır dimi:)

bana hiç bir ilaç vermedi decavit (vitamin) ilacına devam...
kan ilacını ilk kez duydum...

bende elevit kullanıyorum,,,3 hafta sonra değerlerine göre kan ilacıda yazarız dedi,,,

Bende 2 haftadır elevit(multivitamin) ve gyno ferro sanol(Demir, Folik asit, Vitamin B12) kullanıyorum. Bende kansızlık var belki o yüzden erken başladık...

cnm benim verdiğin bilgiler için teşekkürederim doktor 3 ay korunun dedi ama artık o doktora gitmicem 7 ci haftada bikaç damla kanamam olmuştu progestan 200 gr verdi agızdan ama işe yaramadı bende ilk reglimi olim doktora kontrole gidicem ve eger hamile kalabilirsin derse 3 ay beklemicem çünkü çok istiyorm inşallah hemen hamile kalırım bunda korunmayı bıraktığımız hafta hamile kaldım umarım bundan sonraki meleğim sorunsuz gelir

bence de canım doktorunu değiştir ve bunun acısını dindirebilecek tek şey yeni meleğinin gelmesi ve ne kadarerken gelirse o bence o kadar iyi bol şanslar :)))

bence de canım doktorunu değiştir ve bunun acısını dindirebilecek tek şey yeni meleğinin gelmesi ve ne kadarerken gelirse o bence o kadar iyi bol şanslar :)))

şimdi doktor araştırıyorum hatta ben avcılarda oturuyorum buralarda önerebiliceğiniz hastane doktor varmı???
umarım şans benden yana olur

kızlar lütfen bana cevap verin. morelim çok kötü.
ben saçımı kestirdim önüme gelen her patavatsız bugün iki kişi sinirimi çok bozdu. niye saçını kestirdin bebeğin ömrü kısa olur dedi. ya hamile bir kadına bu denirmi. benim içim temiz. dualar okudum bebeğime. kötü şey getirmedim aklıma. ama böyle diyince morelim bozuldu işte. tanıdıklarınızda yada sizler saç kestirdinizmi hiç.

bırak şu patavatsızları canım yaa batıl inanç bunlar bende saçımı boyatıcam haftaya kimseye demiyorum valla moralimi bozmasınlar diye doktoruma sordum hiç tereddutsüz tabii gönül rahatlığızya dedi ona çook guveniyorum başkasının lafını dinlemem bilee

şimdi doktor araştırıyorum hatta ben avcılarda oturuyorum buralarda önerebiliceğiniz hastane doktor varmı???
umarım şans benden yana olur

canım öncelikle seni hep böyle morelin yüksek olarak görmek istiyoruz. Rabbim sana tez zamanda melek verecektir.
ben avcılarda oturuyorum. Avcılar Medicana Hastanesine gidiyordum Özgül Hanım hiç ama hiç memnun kalmdım. Ama medicana hastanesinde Onur beyi çok tavsiye ediyorlar. Ben şuan Avcılar Hospitala gidiyorum. Gönül Hanım pek tanınmıyor yeni gelmiş. Ama çok ilgili bir doktordur. Eğer Avcılar içinde oturuyorsan Medicana hastenesinde Onur beyi çok önermişlerdi bana ama ben erkek diye tercih etmemiştim... Bilgin olsun istedim...

Teşekkür ederim canım. dinlemiyorum ama nekadar anlayışsız bir insan oluyorlar. Karşısındaki hamile üzülür morelini bozar diye hiç düşünmüyorlar. Hamile olduğumu duydukları andan itibaren bir tepkiyle yaklaşıyorlar diycemki evlat duygusu yaşamıyorlar belki bir kıskançlık olur ama çoluk çocuk sahibi kadınlar ya. ve birinci dereceden akrablarım. yazıklar olsun. kendileri sancı çekerken bile hastanede başlarında beklemiştim. ama insan evladı çiğ süt emmiş dememişler boşuna.

Annecikler ekşi yiyeyinmi kızı mı oluyodu yoksa oğlu mu 2gündür felaket turşuya düştüm de merak ediyorum

öyle derlermiş canım bende çok ekşi yiyorum badana ayşe geliyo diolar.limonu portakal gibi yiyorum valla ekside gelmiyo.

cnm merhaba. bnde hamileyken saçlarımı kestirdim hemde belimdeki saçlarımı küt yaptım. inanma moralinide bozma batıl inanç onlar. ne dediğini bilmeyen tipler. sanki senin saçınlamı bağlı bebek oraya heyy allam yaa sinir oldum şimdi. allah uzun sağlıklı ömürler versn bebişlerimize....içini ferah tut

amin canım inşallah. hepimizinkine öyle. teşekkür ederim desteğin için. hep diyorum kendi ruh halimizi bu topikte olanlar anlar... acısıyla tatlısıyla birliğimiz doğumlarımızdan sonrada sürsün. anlaşılan sadece doğuma kadar sürmeyecek bu bilgi alışverişi. Bebişler çok şanslı bir sürü teyzeleri olacak.

herkese selmlar bugün eve yeni girebildim. yarın benimde kontrolüm var. 2 li test yaptırmak istemedim kızımda da yaptırmamıştım.bugün itibariyle 13+2 yim. cinsiyetini yarın öğrenebilirmiyim bilemiyorum.

bebeğin hareketini nasıl anılıyorsunuz bebeğim 14 haftalık dün bi ara bebeğin olduğu yerde içimde kelebekler uçuyo gibi hissettim acaba bebeğim miydi yoksa bağırsak mı ?

canım benimde sağ tarafıma baktığım zaman sanki eliyle vuruyormuş gibi derimin yukarı doğru hareket ettiğini görüyorum.bebeğim ultrasyon resimlerinde hep sağ tarafımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…