- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.001
başlayan arkadaşlar var canım. bende muhtemelen Çarşamba başlarım. o gün randevum var. ama bugün aile hekimim multivitamin verdi ona başladım. Randevuya kadar 5 gün kâr kârdır dimi:)
başlayan arkadaşlar var canım. bende muhtemelen Çarşamba başlarım. o gün randevum var. ama bugün aile hekimim multivitamin verdi ona başladım. Randevuya kadar 5 gün kâr kârdır dimi:)
bana hiç bir ilaç vermedi decavit (vitamin) ilacına devam...
kan ilacını ilk kez duydum...
canım benim toparlamana çok sevindim ben de ilk gebeliğimde aynıydı ve 2. gebeliğimde bana doktor önceki karnımda öldüğü için belki kan pırtılaşması vardır diye asprin birde progestron verdi ve bende kullandım daha sonra kanama başladı asprini kesti progesteronu 2 katına çıkardı ve yinede daha kese bile oluşamadan 2. bebeğimde gitti şimdi en kısa zaman da sende hamile kaldığında sana doktorlar hemen aspirini iç diye konuşabilirler sakın alma ben cok doktora ve profa gittim artık gerçekten tecrübeliyim bebeğin önce bi kesesi oluşsun daha sonra bunun testi var kanın bebeğe karşı pıhtılaşıo mu diye onu yaptır ondan sonra başla ve kanama içinde progestron ağızdan alınanı cok işe yaramıyormuş iğneleri ve alttan alınanı daha etkili ve bu 3. gebeliğim bundada bi kaç doktor hemen aspine başla dedi bir daha o doktorlara gitmedim hayatta da kullanmam dedim sonrasında kaç prof a gittikten sonra işin aslını öğrendim belki faydası olur ben paylaşmak istedim birde aralık a kadar niye bekliyorsun bana gittiğim doktorlar kürajdan sonra biraz kanaman olur sonra 1 ay sonunda regli olursun sonrada deneyebilirsin dediler benim 9+0 da kalbi durmuştu bu arada inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız: ))
bu arada kızlar bende dün 13+2 de dayanamadım gittim doktora cinsiyeti hakkında yorum bile yapmadı daha erken 15. haftada dedi bence belli olurdu ama olmuyorsa kızdır sizce ???
cnm benim verdiğin bilgiler için teşekkürederim doktor 3 ay korunun dedi ama artık o doktora gitmicem 7 ci haftada bikaç damla kanamam olmuştu progestan 200 gr verdi agızdan ama işe yaramadı bende ilk reglimi olim doktora kontrole gidicem ve eger hamile kalabilirsin derse 3 ay beklemicem çünkü çok istiyorm inşallah hemen hamile kalırım bunda korunmayı bıraktığımız hafta hamile kaldım umarım bundan sonraki meleğim sorunsuz gelir
bence de canım doktorunu değiştir ve bunun acısını dindirebilecek tek şey yeni meleğinin gelmesi ve ne kadarerken gelirse o bence o kadar iyi bol şanslar :)))
şimdi doktor araştırıyorum hatta ben avcılarda oturuyorum buralarda önerebiliceğiniz hastane doktor varmı???
umarım şans benden yana olur
bırak şu patavatsızları canım yaa batıl inanç bunlar bende saçımı boyatıcam haftaya kimseye demiyorum valla moralimi bozmasınlar diye doktoruma sordum hiç tereddutsüz tabii gönül rahatlığızya dedi ona çook guveniyorum başkasının lafını dinlemem bilee
kızlar bu cetvelleri nasıl kk koydunuz yapmayı becerdim ama kk ya koyamıyorum nerden koycam yardımcı olurmusunuz
Annecikler ekşi yiyeyinmi kızı mı oluyodu yoksa oğlu mu 2gündür felaket turşuya düştüm de merak ediyorum
kızlar lütfen bana cevap verin. morelim çok kötü.
ben saçımı kestirdim önüme gelen her patavatsız bugün iki kişi sinirimi çok bozdu. niye saçını kestirdin bebeğin ömrü kısa olur dedi. ya hamile bir kadına bu denirmi. benim içim temiz. dualar okudum bebeğime. kötü şey getirmedim aklıma. ama böyle diyince morelim bozuldu işte. tanıdıklarınızda yada sizler saç kestirdinizmi hiç.
cnm merhaba. bnde hamileyken saçlarımı kestirdim hemde belimdeki saçlarımı küt yaptım. inanma moralinide bozma batıl inanç onlar. ne dediğini bilmeyen tipler. sanki senin saçınlamı bağlı bebek oraya heyy allam yaa sinir oldum şimdi. allah uzun sağlıklı ömürler versn bebişlerimize....içini ferah tut
slm cnm,,,
sonuçların temiz çıkmış gözün aydın...
bu hareketleri bnde hissediyorum hatta 8.haftadan pıt pıt atışlar bile hissediyordum ...
inş artık tekmelerini hissederiz...
anlatılması çok zor ama yaşanması çok güzel bi duygu...
evet canım benim eşimde aynı hamile kalınca daha çok aşık oluyolarzaten her gün beni sevdiğini defalarca sölüyo dünya güzeli gibi görüyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?