2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün dayanamayıp yine doktora gittm
veeeeeeeeeeeeeeeee bebişimin cinsiyetini öğrendim kızlar ERKEK
Geçen gittiğimde bacaklarını açmadı sıpa doktor kız gibi demişti ama bugün çok net şekilde gösterdi pipisini bize oğluşum.....Başta yine eli yanağında uyuyordu zor uyandırdı doktor ense kalınlığını ölçmesi gerektiği için
ne yaptıysak uyanmadı bebişimsonra doktorumuz yüksek sesle kendi kalp atışlarını dinletti ve sıpamız uyandı
şükürler olsun herşey yolunda herhangi bir sorun yok

bebeğin hareketini nasıl anılıyorsunuz bebeğim 14 haftalık dün bi ara bebeğin olduğu yerde içimde kelebekler uçuyo gibi hissettim acaba bebeğim miydi yoksa bağırsak mı ?

muhtemelen gazdı :) o haftalar benimde öyle oldu doktorum -aklında hep o oldugu için o gibi geliyo ama 20 haftadan önce hissetmen zor dedi

bende bugün dr. a gittim, ense kalınlığına bakıldı 1mmli bir rakam çıktı haftaya kan sonuclarımı alacağım. bu sırada yeni vitaminler verdi dr.
1. elevit (zaten kullanıyordum)
2. ferro sanol duadenal (hergün)
3. solgar omega 3 (hergün)
4. osteocare (gün aşırı)

eğer mide yanması olursa rahatlıkla gaviscon advance surup veya, rennie dua surup alabilirsin dedi.

arkadaşım,

bana doktor kan ilacından başka bişey vermedi şuanda 3.ayımdayım bende aşırı derece kansızlık varmış ferro verdiğine göre sende de var sanırım yada kanının düşmesini engellemek için verdi..senin ki kaç haftalık? burda benim gibi kansızlıkla cebelleşenler varmı ne yiyeceğimi şaşırdım ve kan yapan yiyecekler genelde mide bulandırıcı ((( kan için sizler neler yiyosunuz?

Son düzenleme:

canım tebrik ederimmm,,,oğluşun oluyomuşş ,çok sevindimmmm senin adınaAllah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin...bakalım bizde merakla bekliyoz...

canım bende gebelikten öncede kansızlık vardı,,,keçi boynuzu pekmezini önerdiler içtim ,ama bana fayda etmedi hiç,bu ferro sanol la kanım normal düzeye çıktı,,,şuan 13 . hatanın içineyiz,kan değerlerime 3 hafta sonra bakılıp öle verilecek,muhtemelen şimdi düşmüştür kanım,,,kara üzüm,çekirdeğiyle beraber,ciğer,kırmızı et,dalak çok kan yapıyomuş,ama ben yemiyorumm,,,

bugün doktor ciğer ve dalak yememi önermedi yağı fazla olduğu için kolestrolun çıkar dedi bende köfte ve kavurma yemeye çalışıyorum (inşallah canı çeken olmaz :) herhün hem kuru hem normal siyah üzüm yiyorum daha neler neler ama banamısın demiyo bugün kanıma baktılar yine düşük bi fark yok

Son düzenleme:
canım tebrik ederimmm,,,oğluşun oluyomuşş ,çok sevindimmmm senin adınaAllah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin...bakalım bizde merakla bekliyoz...

Amin canm inşallah hepbirlikte sağsağlim alacağız kuzucuklarımızı kucağımızaeee artık sizlerden gelecek güzel haberleride bekliyoruz

cnm h.olsun oğluşun bende p.tesi gidicem benimde inş.belli olur sen ne gibi belirtiler hissediyordun erkek olmuş aynısıysa erkek tersiyse kızım olabilirdiye
yorum yapcamda

cnm kırmzı ve mor yiyecekler çok ye şimdi yazmıyayım canlar çekmesin mor erik kırmızı lahana her salataya koy çok faydalı

canım bende dikkat ettim hep ama ferro sanolla normale çıktı,,,yediklerimle alamıyodumm,,,sende ilcını kullan mutlaka ,doğuma kadar kan değerlerimiz daha çok düşecekk...

tatlım sakın moralini bozma. böyle patavatsızlara da cevabını yapıştır ki bi daha hamilelerle nasıl konuşmaları gerektiğini anlasınlar. tabi anlarlarsa.
ben 2.ayımda kestirdim saçlarımı. böyle bişey yok canım tamamen hurafe! dinimizde asla yeri yok böyle şeylerin. netten araştır istersen. ben nettende araştırdım, hocaya da sordurdum. dengesiz insanlar yaaaa. bak sinirlendim şimdi

oy oy oyy tatlım beniiimm bi oğluş daha geliyo he:) maşallah.. bu yıl erkek yılı anlaşıldı:)) bugün komşu teyze de bana teşhisi koydu! benimkide erkekmiş. göbüşüm şimdiden sivrilmişmiş.. bakak görek:))) bakalım ne olacak. hayırlısı olsunda.

Tebrik ederim canım. listeyi güncelleyeyim ben hemen:)

Yaa arkadaşlar LİMONLU KEK nerelerde??? operasyondan sonra çok az uğradı buraya. yada benmi kaçırıyorum

cnm h.olsun oğluşun bende p.tesi gidicem benimde inş.belli olur sen ne gibi belirtiler hissediyordun erkek olmuş aynısıysa erkek tersiyse kızım olabilirdiye
yorum yapcamda

Teşekkürler canm inşallah sende pazartesi güzel haberlerle dönersin
Benim bulantılarım hiç kesilmedi olur olmaz herşeyden midem bulanabiliyordu hamilelikten önce görmeye tahammül edemediğim şeyleri büyük bir iştahla yer oldum mesela ama çok sevdiğim biçokşeydende midem bulandı aşırı derecede tatlı tüketiyorum ve ben hamilelikten önce hiç tatlı aramazdım zorla yerdim sürekli buz aşeriyorum ne kadar ilginç dimi böle kalıp kalıp kemiresim gelio :)))) birde göbegim hep sivrilio yanlarda tık yok hiç genişlemedim öne doğru sivrilio ekşi şeyler yemeye bayılırdım limon yerdim durmadan mesela aklına gelebilecek ekşi mayhoş ne varsa ama 3 aydır bırak yemeyi gördüğümde bile çok garip oluyorum

teşekkürler canm Gerçektende bu yıl erkek bebek yılı heralde valla banada teşhisi göbüşü gören herkes koyuyodu kesin erkek diye :))) allah hayırlı evlatlar versin hepimize seninde güzel haberlerini beklicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…