- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.021
bebeğin hareketini nasıl anılıyorsunuz bebeğim 14 haftalık dün bi ara bebeğin olduğu yerde içimde kelebekler uçuyo gibi hissettim acaba bebeğim miydi yoksa bağırsak mı ?
canım bak sana bir link verecem burada ayrıntılı anlatırmış. Umarım yardımcı olur...
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...orular/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html
bende düşük riski var bebğimi düşürmez yaşarsa bebeğim martta doğacak
Bugün dayanamayıp yine doktora gittm
veeeeeeeeeeeeeeeee bebişimin cinsiyetini öğrendim kızlar ERKEK
Geçen gittiğimde bacaklarını açmadı sıpa doktor kız gibi demişti ama bugün çok net şekilde gösterdi pipisini bize oğluşum.....Başta yine eli yanağında uyuyordu zor uyandırdı doktor ense kalınlığını ölçmesi gerektiği için
ne yaptıysak uyanmadı bebişimsonra doktorumuz yüksek sesle kendi kalp atışlarını dinletti ve sıpamız uyandı
şükürler olsun herşey yolunda herhangi bir sorun yok
arkadaşlar bursa da oturan var mı
arkadaşım,
bana doktor kan ilacından başka bişey vermedi şuanda 3.ayımdayım bende aşırı derece kansızlık varmış ferro verdiğine göre sende de var sanırım yada kanının düşmesini engellemek için verdi..senin ki kaç haftalık? burda benim gibi kansızlıkla cebelleşenler varmı ne yiyeceğimi şaşırdım ve kan yapan yiyecekler genelde mide bulandırıcı((( kan için sizler neler yiyosunuz?
canım tebrik ederimmm,,,oğluşun oluyomuşş ,çok sevindimmmm senin adınaAllah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin... bakalım bizde merakla bekliyoz...
Geçen gittiğimde bacaklarını açmadı sıpa doktor kız gibi demişti ama bugün çok net şekilde gösterdi pipisini bize oğluşum.....Başta yine eli yanağında uyuyordu zor uyandırdı doktor ense kalınlığını ölçmesi gerektiği için
ne yaptıysak uyanmadı bebişimsonra doktorumuz yüksek sesle kendi kalp atışlarını dinletti ve sıpamız uyandı
bugün doktor ciğer ve dalak yememi önermedi yağı fazla olduğu için kolestrolun çıkar dedi bende köfte ve kavurma yemeye çalışıyorum (inşallah canı çeken olmaz :) herhün hem kuru hem normal siyah üzüm yiyorum daha neler neler ama banamısın demiyo bugün kanıma baktılar yine düşük bi fark yok
bugün doktor ciğer ve dalak yememi önermedi yağı fazla olduğu için kolestrolun çıkar dedi bende köfte ve kavurma yemeye çalışıyorum (inşallah canı çeken olmaz :) herhün hem kuru hem normal siyah üzüm yiyorum daha neler neler ama banamısın demiyo bugün kanıma baktılar yine düşük bi fark yok
Amin canm inşallah hepbirlikte sağsağlim alacağız kuzucuklarımızı kucağımızaeee artık sizlerden gelecek güzel haberleride bekliyoruz
cnm kırmzı ve mor yiyecekler çok ye şimdi yazmıyayım canlar çekmesin mor erik kırmızı lahana her salataya koy çok faydalı
tatlım sakın moralini bozma. böyle patavatsızlara da cevabını yapıştır ki bi daha hamilelerle nasıl konuşmaları gerektiğini anlasınlar. tabi anlarlarsa.kızlar lütfen bana cevap verin. morelim çok kötü.
ben saçımı kestirdim önüme gelen her patavatsız bugün iki kişi sinirimi çok bozdu. niye saçını kestirdin bebeğin ömrü kısa olur dedi. ya hamile bir kadına bu denirmi. benim içim temiz. dualar okudum bebeğime. kötü şey getirmedim aklıma. ama böyle diyince morelim bozuldu işte. tanıdıklarınızda yada sizler saç kestirdinizmi hiç.
cnm h.olsun oğluşunbende p.tesi gidicem benimde inş.belli olur sen ne gibi belirtiler hissediyordun erkek olmuş aynısıysa erkek tersiyse kızım olabilirdiye
yorum yapcamda
oy oy oyy tatlım beniiimm bi oğluş daha geliyo he:) maşallah.. bu yıl erkek yılı anlaşıldı:)) bugün komşu teyze de bana teşhisi koydu! benimkide erkekmiş. göbüşüm şimdiden sivrilmişmiş.. bakak görek:))) bakalım ne olacak. hayırlısı olsunda.
Tebrik ederim canım. listeyi güncelleyeyim ben hemen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?